- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HungAryan
tag
Na, ennek mi értelme van?
A két VIII-asnak ez csak jutalom játék...Ja, majdnem elfelejtettem, hogy ez rendszeresen előfordul.
-
homeless09
őstag
válasz
marked one94 #1195 üzenetére
Nem szeretem az ilyen magköpő lövegeseket.
-
Kelvin
őstag
válasz
#21346560 #1194 üzenetére
Akkor olvasd el az 1. pontot, ha lősz ha nem lősz a camo skill mindig ad max 20%-ot. Ez azért nem nulla.
Danielesss: "- Ellenséges tankok sebzése
- Kritikus sebzés ellenséges járművön (csilingelő hang amikor eltaláljuk). A tankok közötti szintkülönbség számít, tehát ha egy magasabb szintű tankot találsz el, több XP-t meg pénzt kapsz.- Ellenséges tank felfedezése (amikor meglátod és megjelenik a térképen piros pontként). Tüzérség felfedéséért kicsivel több jár mint a normál tankokért.
- Ha csapattársaink olyan tankot sebeznek, amit mi fedeztünk fel és mutatunk meg nekik (mivel azok távolabb vannak tőlük mint az ő látótávolságuk).
- Bónusz jár egy tank megsemmisítéséért (kill). Ugyanúgy mint sebzésnél, itt is több jár, ha nagyobb szintű tankot ölünk meg.
- Bázisfoglalásért, de csak azok a tankok kapnak jutalmat akik a zászló körüli körben tartózkodva „húzzák” a zászlót. A jutalom arányos a körben eltöltött idovel.
- Ha megsebzünk olyan ellenfelet, aki húzza a zászlónkat (ilyenkor őt reseteljük, ez különösen hasznos ha a mi csapatunk is foglal már de kicsit le van maradva)
- Bónusz jár azért, ha egy csata végén még életben vagyunk.
- Csatában való részvételért – azaz ha úgy lövünk ellenségre hogy viszonylag közel vagyunk hozzá (a megfogalmazás ködös, és azt is írták hogy ez csak minimálisan befolyásolja a jutalmat).
- A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevőnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe. Ennek a tételnek kicsi a hatása, de azért számít valamit.
A legnagyobb bónusz: +50% XP és pénz a győztes csapatnak. (a vesztes illetve döntetlen meccsek esetén egyik csapat sem kapja meg ezt a bónuszt. Ergó a döntetlen az olyan, mintha mindkét csapat veszítene. Ráadásul sokáig is tart)"
-
törölt tag
Elkezdtem T-34-85 fejlesztését,eddig 16k xp van sima T-34-en.Valaki tudna tanácsot adni,hogy hogyan szerezze könnyen exp-t?Értem ez alatt,hogy mitől függ,hogy mennyi exp-t kapok.
-
marked one94
őstag
válasz
homeless09 #1193 üzenetére
Legjobb tank
vagy is én imádom ott is van a garázsomban
-
homeless09
őstag
Rém rossz tank ez a PZII
-
Kelvin
őstag
válasz
#21346560 #1190 üzenetére
"Nem tudom mi a bajod?! A lövéstől 0 lesz az álcázásod......."
1." A legénység fejlesztésével: a legnagyobb állandó extra bónuszt a legénység camo képessége adja, összesen maximum 20%-ot. A bónusz nulláról indul, és a másodlagos skill 100%-ának elérésekor lesz 20%. Nagyon fontos képesség, mert állandó, tehát mindegy hogy mozogsz, lősz, vagy nyílt terepen vagy, ezt a bónuszt mindig megkapod!"
2."A fegyver kaliberétől függően akár 25% büntetést is kaphatsz, továbbá "kikapcsol" az álcaháló és 15 méteres körzetben az összes bokor bónusza megszűnik 3 másodpercre, kivéve a legnagyobb bónuszt adót. A 15 méteren kívüli bokor továbbra is takarhat! Tehát ha van közvetlenül előtted, plusz az ellenség irányában 15 méteren túl még egy bokros, akkor nem fog meglátni akkor se ha tüzelsz. Ehhez persze a távoli bokrosnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy teljesen kitakarjon az ellen elől."
Plusz egy kis hiba:
"- A szerver adott időközönként frissíti csak a láthatóság állapotát, a felfedezés emiatt késhet, nagyobb távolság esetén akár el is maradhat. A fejlesztők szerint az alábbi időkkel dolgoznak:• 50 méteren belül - 0.1 mp
• 150 méteren belül - 0.5 mp
• 270 méteren belül - 1 mp
• 445 méteren belül - 2 mp" -
-
Atlantis
veterán
Szerintem T7-es vagy annál magasabb osztályú TD-re felesleges a háló is és a camo skill is. Tankra meg egyébként se tennék ilyet, nálam csak arty-n van.
-
Kelvin
őstag
Tényleg egész jól fejlődik a legénység az új akció alatt. Kár, hogy alig van időm ebben a három napban.
Azt szeretném kérdezni, ha rejtekből tüzelsz akkor az álcaháló, camo skill hatása érvényes marad? Mert a bokrok takarása tudom 3 másodpercre megszűnik.
-
Paul119
addikt
ez a red orchestra 2 tankos része valami zseniális 9 eurójért már meg is vettem
-
homeless09
őstag
Najó, ezt a Pz38Na vonalat én abbahagytam.
-
törölt tag
Aki elsőre megmondja, mi lett a csata végeredménye, az kap egy pici piros hangszórót
-
emre
veterán
Hiba volt jól mennem tegnap az M4-el, (fel is ment a win arányom 55-ről 56%-ra) De most az MM majd gondoskodik róla, hogy ne bízzam el magam, ugyanis a Pz4-el hihetetlen milyen csapatokba kerülök.
pl:
Vereség
Csata: Steppes 2012. május 27. 11:23:29
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 018
Szerzett kredit: 33 927
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész, Top Gun(#1181) Runo
A d2-ben tébláboló hősi halált halt.
Az erdőben levők megvárták míg az ellenfél nekiáll foglalni, majd szépen beosztva egyenként meghaltak. -
Huvi00
tag
Nem tudni hogy kövi 2 prém tank a IS-6 meg a JagdTiger 8.8 cm melyiknek lesz a jobb kredit farmer ?
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #1175 üzenetére
nem bugos van screenshot róla az arty oda jött a ház falához onnan kaptam a lövés nem előttem csapódott a spalsh hanem az oldalamban
-
Paul119
addikt
Siegfried Line pályán az arty konkrétan a házakon át lövöldözött
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #1171 üzenetére
Ha lesz megint féláron akkor megveszem de, hogy utána mi fogsz hallgatni tőlem...
Gondolom ha jól számolgatok a lánc nélkül erre sem megy fel a torony/ágyú? -
Iron Funeral
őstag
Na megvettem az M4 45-öt, megcsinálták pöpecre a gundepressiont, az ágyú pontosabb és gyorsabban céloz (0.38/2.9s), nem is megy mellé a lövés olyan sokszor. Mozgékony is, bár nincs meg rá a top motor még, de nem sok választ el tőle
A rádiós állandóan megdöglik de úgy érzem, hogy simán van olyan jó mint egy Tiger, szóval ha van zsetonod akkor nyugodtan vedd meg.
-
lanora
csendes tag
Mi most a legjobb pénzgyűjtő tank a játékban?
-
Timyyy
őstag
válasz
Plasticbomb #1164 üzenetére
Elkéstem
-
emre
veterán
válasz
Plasticbomb #1164 üzenetére
már hogy a "csába ne lenne, úgy hívják: invader
és elég 80%-ban foglalni -
Plasticbomb
addikt
Nincs valami achi arra, ha az ember egyedül foglal 100%ra bázist?
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #1160 üzenetére
de
t26a4= m26 csak pár panther páncél lemezzel
-
holodp
aktív tag
Üdv!
Úgy olvastam korábbi hozzászólásokból, hogy szoktak itt olvasgatni a fordítók.
Egy apró, ám számomra annál zavaróbb hibát szeretnék jelezni:
A "Fejlesztés" pont alatt, amikor a modulokat nézem, a felhelyezett modulnál ezt írja: "Ez a modul már felvan helyezve a tankra". A "fel"-t és a "van"-t külön kéne írni. -
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #1158 üzenetére
egy kutya
-
törölt tag
Végre nekem is van egy Boelter-em
(nem prémium)
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. május 26. 23:30:47
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 381
Szerzett kredit: 39 513
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, AcélfalLegjobban az IS-nek örülök, szemtől szemben, úgy hogy még egy VK3601 is volt vele
-
Kelvin
őstag
válasz
marked one94 #1154 üzenetére
Az ARL V 39 nagyon komoly
-
Huvi00
tag
válasz
marked one94 #1154 üzenetére
Nem jött rám semmien érzés sem,egyszerűen ezek ilyenek.Személy szerint kifogom őket próbálni majd ha már nagyon rájuk untam abba hagyom.
-
Huvi00
tag
pl ?
-
Huvi00
tag
Mit gondoltok új francia tank vadászok milyenek lesznek ?
-
Huvi00
tag
Minden esetre jó kis tank lesz IS 6 én már várom
-
.mf
veterán
Jó a hosszú ágyús Pz4. Legjobb köröm vele 1875 xp volt, tehát remélem neked is hamar összejön. Viszont én továbbra is megtartottam, időnként még megyek vele.
Paul: szeretnéd, mi?
Akkor senki sem venné meg.
Ma is egy fura nap, váltakozó, hogy melyik tankkal milyen csapatokba tesz. Pl. AMX13-75: 12-ből 10, s a két vereség is olyan volt, hogy már capeltünk, amikor kiszedegettek minket, pár mellémegy és nyertünk volna. IS3: 4-ből 0, csak 1 draw, pedig 2-ben medált is kaptam, 2-3 fragem és sok sebzésem mindig volt...
Úgyhogy bevált recepten nem változtatok, AMX úgyis fun, megyek avval továbbra is -
KaLeun
senior tag
Na megvan az első 24 órás banom is... 3 loltraktor blokkolta a vk p-nk és engem is... erre a még minket lő az okos lorri és egy t29 is.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Akkor most a Logger is meghalt ? Mert nálam már nem jó
Vagy esetleg van (lesz) új ?
-
Huvi00
tag
Szerintetek az új IS 6 prémium tank milyen lesz ?
-
zoszt
tag
válasz
Cucuska2 #1105 üzenetére
Azért nehogy elkeseredj, emre nem ma kezdte az ipart, ismeri a térképeket, járműveket tudja hol lője a tankokat, érzi mikor kell nyomni, mikor kell visszahúzódni, ezek idővel valószínűleg nálad is meglesznek, valamilyen szinten. Legalábbis statod alapján a rutin még hiányzik. Hacsak nem újrakezdő vagy, de akkor is változgatnak a dolgok a wot világában is.
Ha érdekel, hogy nyomja, rakott fel visszajátszásokat, érdemes megnézni, bár a régebbiek, lehet nem indulnak már el.
-
emre
veterán
Meg is van a jobbik 75-ös a PzIV-re, 19 meccs alatt lett fullos a gép.
Ha az eddigi 441-es xp átlagot veszem alapul akkor még 62 csata kell a 3601-eshez.
De erősen bízok benne, hogy nem kell majd ennyit mennem, illetve hogy az átlag xp javulni fog kicsit.Bár ahogy elnézegettem 1-2 "átlagos" játékos adatait, ez a 441 nem is rossz.
-
bimbilla09
tag
sziasztok. ma újra feltettem a wot-ot. mivel a régi fiókomat el bizniszeltem ezért elölről kezdek mindent. ha valakinek van kedve low tier platoon-hoz, akkor írjon egy PÜ-t.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #1128 üzenetére
-
marked one94
őstag
Na találtam egy jó kis csatát KV-2vel. MM érdekes volt itt is. Meg szegény IS-t csunyán kilőttem
Meg a T-34ünk is megér egy misét... amit össze nem szenvedett azzal a pz4el...
Replay -
homeless09
őstag
kezdem unni hogy a 38na-val folyamatosan t8-9esekkel kell játszanom, kettőt gurulok meg kivagyok lőve...
-
törölt tag
Jó ez a páncélozási rendszer,előző csatámban egy Churcill behozott 1 leichtraktort a csatába,rálövök T-25 el,és az oldaláról pattanok,néztem,de nem baj,rálövök újra,a hátára,pattan megint,erre megfordul,és ammo racket lő a T-25 emnek.
-
emre
veterán
válasz
Iron Funeral #1122 üzenetére
Az M4-en megszoktam a troll gunt.
A kicsit között semmire nem kell lőnöm kétszer.
De mindjárt meglesz az is. -
Paul119
addikt
kurva jó hogy az m103 t110 re csak 0 crites lövéseket tudok lőni tornya oldalán 0 dmg hasára 0 dmg
-
emre
veterán
Nem bírtam ki, áldoztam kis free xp-t a 105-ös lövegre, azt hiszem jó befektetés volt.
Győzelem!
Csata: Mines 2012. május 26. 19:57:56
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 444
Szerzett kredit: 37 480
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Pusztító, Top GunMost bele kell húznom, mert szeretném a 3601-est is féláron megvenni.
Szerintem ezzel nem fog sikerülni 50 csata alatt, de majd meglássuk. -
Paul119
addikt
[link] ez de bitang jó lett
-
törölt tag
Imádom ezt a T-25-t.1k sebzést osztottam ki vele,1 tankot kilőttem és az eredmény:
Győzelem!
Csata: Swamp 2012. május 26. 19:14:54
Jármű: T-25
Szerzett tapasztalat: 880 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 008ájdontjúzprémiumfelhasználó
-
emre
veterán
És ezzel a stattal meg is van az E2-s Sherman kifejlesztése.
Szerettem volna elérni a 2kill/csata átlagot, de volt 1-2 rossz meccsem ma délután.
Nagyon élvezetes kis szerkezet, jó volt vele játszani, volt 1-2 PzIV, M3, T50 oneshot.
Az átlag xp-m is elég magas lett vele. Egyszóval nagyon jó kis cucc, csak ugye erre is vigyázni kell, mert az a 460hp nem túl sok. Néha med-ként használtam, néha meg távolról csipegettem vele. -
Plasticbomb
addikt
válasz
L-e-f-i-e #1100 üzenetére
Én annyira nem örülök nekik. Mostanában T34 el is és KV-1S el is sokszor oneshotolnak... Úgy, hogy még egyet se lőttem, vagy max egy lövésem volt eddig... Emellé bejön az is, amikor tök egyedül tartok fel KV-1-S el T30 T20 Tiger csapatot. Jó a kis dögön a D-2-5T a maga 122 mm erével, de egyedül nem érek semmit ellenük.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- SzoftverPremium.hu
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest