Hirdetés

Aktív témák

• Simulacrum

senior tag

válasz diegho #1632 üzenetére

IS-3. Magasan ezzel a tankkal a legjobb az eff értékem. Gyors, jó löveg. Foglalni, visszaérni is simán lehet vele és nagyokat ütni is. Az amerikai patch előtt biztosan ez volt nálam a legjobb heavy. Mert nemcsak a legjobb effem volt vele, hanem nem is szerettem vele annyira a játékot. Ha még szerettem is volna vele menni még jobb véleménnyel lennék róla.
    Az IS-4-el a patch óta csak 4-et mentem, nem látom értelmét randomban vinni, de amúgy elhiszem, hogy jó lett, mert ez a 4 csata elég kellemes volt. Az IS-8-at szeretem, de aláírom, hogy nem a legjobb a tierjében.
    Az M103-al nagyon szerettem játszani, de a 40%-os win ratiom miatt nagyon zavart. Semmilyen más tankkal nem voltam ilyen szerencsétlen, mint ezzel.
    Én amúgy az orosz ágnak a TD részét tartom nagyon erősnek. Sokan írják, hogy a német TD-k nem rosszak. Nekem az istenített Jagdpanther sem jött be, a Ferdit már meg sem vettem. A Mardert elismerem, az tényleg jó, de az orosz ág végig kellemes játékot ad és még rejtőzni is tudnak.

Aktív témák