Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
IS-3. Magasan ezzel a tankkal a legjobb az eff értékem. Gyors, jó löveg. Foglalni, visszaérni is simán lehet vele és nagyokat ütni is. Az amerikai patch előtt biztosan ez volt nálam a legjobb heavy. Mert nemcsak a legjobb effem volt vele, hanem nem is szerettem vele annyira a játékot. Ha még szerettem is volna vele menni még jobb véleménnyel lennék róla.
Az IS-4-el a patch óta csak 4-et mentem, nem látom értelmét randomban vinni, de amúgy elhiszem, hogy jó lett, mert ez a 4 csata elég kellemes volt. Az IS-8-at szeretem, de aláírom, hogy nem a legjobb a tierjében.
Az M103-al nagyon szerettem játszani, de a 40%-os win ratiom miatt nagyon zavart. Semmilyen más tankkal nem voltam ilyen szerencsétlen, mint ezzel.
Én amúgy az orosz ágnak a TD részét tartom nagyon erősnek. Sokan írják, hogy a német TD-k nem rosszak. Nekem az istenített Jagdpanther sem jött be, a Ferdit már meg sem vettem. A Mardert elismerem, az tényleg jó, de az orosz ág végig kellemes játékot ad és még rejtőzni is tudnak.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest