- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Kedves Kollégák! Egy kérdést szeretnék feltenni, de előre vetíteném hogy lehet láma kérdés lesz....
A minap, úgy kb egy hete belefutok abba a hibába, hogy belépve a játékba, összevárjuk a csapatot és az ellent...elindul a játék, a tankom irányítása ok, szépen el is helyezkedem, majd amikor célkerestre váltanék akkor az egész kép kipirosodik, és eltűnik a kép, csak a jobb és bal oldali tankokat ábrázoló mező marad látható, a célkeresztben látszódó kép egy nagy-nagy pirosság.....
Ez mi lehet....nvidia 9800Gt-vel vagyok megáldva, már többféle drivert is próbáltam de sajna ugyanaz a probléma továbbra is!
Kérem segítsetek ha van ilyen tapasztalatotok. -
homeless09
őstag
válasz
jozefgucci1 #897 üzenetére
Mai napon 90%-ban a csapattársakra:
-
Timyyy
őstag
válasz
jozefgucci1 #897 üzenetére
Akkor a szülőkkel kellene a fent írtakat megtenni. Kisgyereket ne engedjen már játszani gyilkolászós játékkal OMG.....
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #884 üzenetére
azóta hogy tegnap át vittem vele, én is csap pislogtam 212 es puszikat kapott
fsb1000: neked meg muszáj mindenkinek be ugatni?
-
Timyyy
őstag
Éreztem hogy nem bírod ki. De nemérdekel, ha én írok valamit és te válaszolnál rá, pls tartsd meg magadnak mert úgyis hidegen hagy.
Másik... szintén T1 heavy de most nálunk, áll 0 cm-re a seggébe az ellenfél 3002DB-je, és nem érti, ki és honnan lövi és miért halt meg....
utánanéztem, 4500 meccs után 17% találati aránya van (alig ment pár kört artyval), ráadásul magyar gyöngyszem. Égő magyarnak lenni már
-
Timyyy
őstag
T1 heavy ráment a párducunkra, hosszú löveg volt rajta, és sebezni sem tudta a T1-et, de meghalni gyorsan tudott. Nemhiszem el hogy vannak ilyen emberek.... lőtte a T1 fölött a hegyet, előtte/mögötte/alatta/mellette a földet, a levegőt, mindent... az ilyet fejbe kéne lőni komolyan.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
jozefgucci1 #886 üzenetére
Nyilván, ha alulról lövöd akkor átmegy rajta, csak épp ha szemben áll veled akkor a festést sem szeded le róla.
-
Mcray
senior tag
Jól látom, hogy nem kezdődött el a beharangozott Special?
A fent linkelt győzelmi képen nem 2X2 XP szerepel csak sima 2X-es, már ami az érték alapján következtethető.
A hivatalos fórumon is beírt valaki, hogy nem kezdődött el.
Meg tudjátok ezt erősíteni?
Hemaka
M6 = 56.5% winrate. Akkor is dől vele a pénz és az XP ha bukó a kör. A 90 mm-es löveggel új tankot kapsz. Én is fel akartam adni, de nem tettem. Nem bántam meg. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Iron Funeral #884 üzenetére
Pont most volt egy csatám egyik új mapon a domb aljában vártam és ahogy jött át az E50 szépen átlőttem alúlról .Persze miután átért már nem tudtam sebezni , de ő három lövésből kilőtt.
-
hemaka
nagyúr
válasz
homeless09 #883 üzenetére
T1 heavy fun, főleg ha top vagy, akkor kb mindenki csak pattog. Az M6 meg, hááát... ott hagytam abba az amcsi ágat.
-
homeless09
őstag
Mai első menet T1 HT-val. Áldozatok: KV-1,Churchill, meg több tank megsebezve.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Simulacrum #872 üzenetére
Szerintem reálisan jósolod a jövőt, de szerintem épp ezek a dolgok hoznak majd új színt a játékba. Rushra rush a válasz (vagy beengedni és aztán nagy tankcsata), cempelő védőket ki kell majd piszkálni, stb,stb.
Én azt bánom, hogy nem lehet majd játéktipust választani. -
Timyyy
őstag
Tegnap Mines nevű pályán, középen a dombra felmenő útnál volt egy 600 hp-s tigrisünk, és az ellenfél gw panthere épp arra menekült úgyhogy összetalálkoztak. A GW beledurrantott egy 300-asat, és elindult a tigris körül. Lekörözte a forgó tornyát (esze nem volt hogy testtel is gyorsítsa), betöltött újra az arty és kilőtte. Ha nem látom nem hiszem el
artyval heavyt leforogni
-
Attici
őstag
válasz
Simulacrum #872 üzenetére
Mikortól várható ez az új játékmod?
Előtte még gyorsan játszom sokat! -
Mcray
senior tag
11 játékból 11 győzelem. Úgy látszik tele volt a szopóág generátor és kellett valaki a másik oldalra is...Ebből 8 kör PZ4-gyel.
Az utolsó körben egy Ferdi megköszönte, hogy vezettem(!) a támadást Löwe és Jgpanzer 4 ellen (Utóbbit ki is szedtem), miközben a Tier 8 csapatunk elbújt a sziklák közé és drukkolt hogy meghaljak...Addig nem támadták meg a Löwét míg az felém nem fordult...Ja és túléltem az affért...
Tier 1-es Renault-tal meg agyon szopattam a Tier 3-mas Stuartokat. Ott is beszólt a csapat, hogy "LOL, Tier 1 owned tier 3's".
Na ilyenkor érzem, azt hogy az E-pénisz merevedik és hosszabbodik
Úgy érzem vissza fogom ezt kapni a WN-től duplán...Majd kapok 1 hónap szopóágat.
-
Simulacrum
senior tag
Tartok az új játékmódoktól. Érzem nagyon sok rush lesz az egy bázisos formánál.
A másiknál ha az idő letelik akkor a védekezők nyernek vagy döntetlen? Ha döntetlen, akkor félő, hogy abból sok lesz, ha pedig a védekező nyer, akkor meg menni fog a sírás, mert látatlanban a védekezőnek lesz könnyebb és nagy campfestek várhatók.
Van egy olyan rossz érzésem, hogy az új játékmódoknál még jobban ki fog jönni, ha az egyik csapat gyengébb a másiknál a játékosok terén a nagyobb különbség. De meglátjuk, ne legyen igazam.
Jót is írjak, hogy új helyeken kezdünk és a bázisok is át vannak rakva azt nagyon jó dolognak tartom és emiatt kis változatosság biztosan lesz. -
babferi
tag
Hat az eszem elmegy ! Ez a karpotlasi rendszer ugy szar ahogy van ! Megyek T-50-2-vel . Kedzo korrol indultunk egy AMX 12t-vel , de o a masik szelen volt , en meg abba az iranyba indultam , szoval neki volt egy kis elonye . En nyil egyenesen haladok , beerem ot , mire a hulyeje elkezd kacsazni , persze belem jon oldalrol , mindkettonknek leszall kb 100 HP-ja , nekem besargul a lancom , valoszinuleg az ove is , meg is allunk ! Erre a barom allat belemlo egyet . Raadasul ugy mozgolodik , hogy el se tudjak indulni ; nagynehezen sikerul , en nem bantottam ot . Erre csata vegen mi tortenik ? Hat persze , hogy tolem vont le a jatek xp-t meg creditet
-
Dobi 562
addikt
Jó kis kört mentél! Az object 704 talán kétszer is rálőtt a maga előtt lévő buckára, mikor a type vagy a vk felspottolt téged neki... Utána is lehetett volna neki több tiszta lövése is, de csak jött közelebb... A Patton meg úgy forgatta a tornyát, mintha az se tudná, hogy hol van...
-
A CSM nevű klánnal vigyázzatok. Az egyik T110-ben ülő taguk lenoobozott engem, mert kilőtt 3 tier 10-es tank (bekerítettek), amikor IS-4-ben voltam. Én visszaszóltam neki, de a lényeg, hogy a következő meccsben is együtt voltunk, ő úgy kezdte, hogy meglőtt. Én visszalőttem, majd mentem a dolgomra. Pár perc után a klántársa artyval meglőtt.
Szóval ilyen idiótákkal van tele a játék.
-
vhw
addikt
A hivatalos wot forumon mi kell ahhoz, hogy a honlapon jobb oldalt megjelenjen valakinek a 10 között a frissen nyitott topic-ja?
Én legtöbbször ezeket nézem át, és ha valami téma tetszik megnyitom, gondolom sokan hasonlóan vannak ezzel, így ezek a témák vannak szem előtt, többen észreveszik-válaszolnak rá. Ma délután nyitottam egy új topicot, de nem jelent meg a listán, nem is nagy a látogatottság (ha csak a fórumban túrkálva akadhat rá bárki is...) -
Fel
addikt
WoT-News-ra kitettek pár képet a Super Pershingről, amit a korábban linkelt videóból kockáztak ki: [link]
Nagyon tetszik a lövegpajzs előtépáncélja / páncéltodata / pofapáncél (?). Úgy néz ki, hogy az oldalsó részei együtt fognak mozogni a löveggel.
A mostani Pershingnek is eszméletlen jó a lövegpajzsa, nagyon sokat kibír, akkor ezé milyen lehet majd?
A torony is ismerős... Ilyesmi kialakítású volt a T32 korábbi top tornya. -
CptMisi
őstag
válasz
Multikiller #862 üzenetére
Nem. Egyszerűen ennyire rossz a spottrendszer.
-
Multikiller
tag
Végre sikerült a tank ász a Királytigrissel is! Kellet hozzá 4623 dmg és 5 kill. Érzésre volt már ettől jobb meccsem is vele, de így is vért izzadtam. Szokás szerint a fél csapat meghalt 2 percen belül + 3 wallet warrior Löwe volt a top tankunk + én a tigrissel. Ha nem t10-be rak be az MM iszonyat jókat lehet ezzel a tankkal menni.
Viszont volt egy érdekesség a meccsen. Tudtam, hogy hol bujkál az ellenség Tigris II-je, mögé akartam kerülni. Rongyolok 1000-el, egyszer csak ott volt előttem 10 méterre egy bokor mögött. Miután kilőttem megkérdezte, hogy ezt hogy a fenébe csináltam, mert nem látott semmit, pedig full sík terepen mentem végig fedezék nélkül ő pedig az én irányomba nézett. Mondtam, hogy fogalmam sincs, csak álcafestés volt a tankomon, ezek szerint lehet, hogy mégis csak számít?Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 24. 22:28:32
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 291
Szerzett kredit: 44 398
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász -
fsb1000
nagyúr
Az orosz med ággal talán jobban járnál...
Én kedvelem a német tankokat (bár nem vagyok teuton fan), és a med ágon szerintem a Panther a legélvezetesebb a sniper lövegével. 4 seccenként 130HP sebzés..... nekem ez fekszik. A Panther II is jó tank. (mihez képest? Pl Type59-hez képest)
Legnehezebben az E50-et szoktam meg. Kezdetben azt is a sniper löveggel használtam, de aztán váltottam a nagyobbra.
Ha tetszik a német vonal ne hagyd ki a medeket! -
Plasticbomb
addikt
Szerintetek milyen csapatot sikerült kifogni, amikor az ellen hummele megszálló lesz?
-
Timyyy
őstag
Röviden...
VK3001H - imádtam, gyors, jó ágyú, igaz a páncél kisebb, de a mozgékonyságával kompenzálható.
Párduc - ezt utáltam, talán a legjobban az egész német ágon (pedig az összeset viszem...), egyik ágyúja sem jó semmire tier7-ben, papír az egész, marha nagy és lassú is medium létéhez képest. Ammorack király. Gyakran válik tüzijátékká.
Párduc 2 - hálisten az elődjére nem is nagyon emlékeztet, ammoracket nagyon ritkán kap, fel még nem robbant tőle sosem, gyors, még mindig nagy célpont de képes már pattintani ezt-azt, viszonylag használható a lövege is.
E-50-em még nincsen, de rosszat igazából még nem hallottam róla. -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Ha a német vonalon az E-50 felé megyek (közepes tank) megbánhatom? Valakinek tapasztalata ezen a vonalon a német tankokkal?
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #852 üzenetére
Nem értettem mi baja, már kínomban forgattam a tank elejét, hátha ledobja a lövedéket, de nem is lőtt rám!
A Batchat meg eltűnt a ködben a másik oldalon, simán odaérhetett volna az is.
Na de az afk T34-ünkért járt ez a szerencsétlen Patton
-
vhw
addikt
"Mindkettő a "Random" játékmódon belül."
Ezt úgy kell érteni, hogy ezek nem külön választható játékmódok lesznek, hanem a random csaták ezután 3 féle képpen alakulhatnak, teljesen véletlenszerűen. Vagy a jelenlegi módon, vagy a bázis védés/foglalás, avagy a semleges bázis foglalása?
-
kisküzdő
tag
Vereség
CsataRedshire 2012. május 24. 20:52:19
JárműJagdpanther
Szerzett tapasztalat: 527
Szerzett kredit: 23 9574 kill volt mégis kikaptunk
Úgy tűnik jobban fekszik nekem a TD Már csak a nagy löveg hiányzik.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #830 üzenetére
Két új játékmód lesz. Mindkettő a "Random" játékmódon belül.
Mindkettőben közös még, hogy két spawn pont lesz, de csak egy foglalókör.
Az egyik módban egy csapat támad, a másik védekezik. Ekkor a védő csapat alapból megkapja a "bázis" és az a dolga, hogy az ellen foglalási szándékát letörje. A bázis emiatt a védő csapat spawn pontjához közel van.
A másik módban a foglalókör semleges, mindkét spawnponttól távolabb. Az nyer aki előbb elfoglalja. Ha jól vettem ki a videóból, akkor is resetelődik az ellen foglalása, ha csak bemegy valaki a saját csapatból a körbe, nem kell lőni. Amolyan "King of the Hill" mód.Így látatlanban azért meg nehéz eldönteni, hogy jók lesznek-e vagy sem.
Annyi viszont megjósolható, hogy az első mód éppen a kempfesztnek fog kedvezni (Legalábbis a védő csapat részéről z lesz az alapvető taktika). A második már inkább ilyen ereszd el a hajam! csetepaté lesz (lehet).
Az eddigi célok gyk. változatlanok maradnak: vagy bázisfoglalás, vagy minden tank kilövése. Egy-két csavar lesz az eddig megszokott mókához képest, majd meglátjuk hoz-e ez a két mód valami lényegi változást..Azt biztosra veszem, hogy a live verzió érkezése után káosz lesz ezeknél az új módoknál, mert ugye EU szerverről alig vannak teszten.. Majd sokan fognak nézni, hogy most akkor mit és hogy?!
-------------------------------------------
Cucuska2: Igen. Mind a Pershing, mind a Patton nagyon jó tankok. Mindkettővel nagyon élvezetesen lehet játsszani.
-
Az M26 Pershing irányába megéri menni, vagy inkább orosz/német nehéz tankokat nyomassam? Még egyelőre csak az M4 Shermannál járok.
-
vhw
addikt
Na ezt a csatát én sem hittem, hogy lehozom (replay)
A végén a Patton kissé megilletődött.Victory!
Battle: South Coast 2012. május 24. 20:26:34
Vehicle: E-50
Experience received: 2 352 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 134
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Invader, Top Gun -
Timyyy
őstag
válasz
psycroptic #840 üzenetére
Valahogy ma minden összejött. Eddig nemigazán röpködtek ilyesmik.
-
-
Dobi 562
addikt
Huh! Ilyen izgalmas csatát rég mentem! A végén egyedül maradtam egy M4A3E2 sherman ellen. A sherman előtte a parancsnokom, a lőszerrekeszem és csipegette le az életem, én meg pattogtam róla (javítókészlet+elsősegély cucc elhasználódott előtte)... 90 életem maradt, leszedett rólam vagy 800-at!
Győzelem!
CsataMalinovka 2012. május 24. 20:27:03
JárműPzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2 434
Szerzett kredit: 65 163
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top GunPrémiumos. 5400 sebzés kiosztva.
-
Timyyy
őstag
Mai termés SU-152 trollgunnal: -800 hp T20 frontjára, T25 AT full életről (850 asszem) oneshot, 3 db PZ4 oneshot, M6 oneshot, E8 sherman oneshot, azthiszem hirtelen ennyi így ~10 kör alatt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #833 üzenetére
Tegyél fel replayt... valamit benézhettél.
(#834) patrikgtaivs: Szerintem ehhez be kell lépjél egy olyan klánba ahol rusholtatnak az FC-k. Egyébként nagy élmény amit leírtál, de nekem se volt benne túl soxor részem.
Sajnos a replay vagy a videó nem adja vissza azt a hangulatot, mikor "igazi" tankcsata zajlik és közben kommunikálnak a résztvevők, de főleg a vezető.
Ha jó az FC, akkor szinte folyamatosan osztja a poarancsokat kit kell löni, ki hogy mozogjon, stb... igazi csapatmunka. -
Attici
őstag
válasz
Patrick76496 #834 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit pörgősebb lesz a játékmenet, de én mindig félek a változásoktól.
-
Patrick76496
őstag
Hát nem tudom.
Én elsőre jót sejtek, mindig is olyan csatákban szerettem volna részt venni, mint pár klánwar-os videóban láttam, na meg az egyik update trailer-ében, amikor swamp-en harcolnak.
Szeretném megtapasztalni, hogy milyen, ha kb 10-10 tank egymás ellen harcol, alig pár méterre egymástól, mindenkinek 1-1. Nem úgy mint most, hogy csak camp-elve várnak a másikra.
Jó mondjuk az se jó ha előrerohansz, és kilőnek a picsába, de pl ha Malinovka-n vagyok 3. helyen a csapatban, hívok magammal 2-3 gyors med tank-ot fel a hegyre, a map sarkába, és ott jogos, hogy senki sem mer megmozdulni, mivel ha kimennek, akkor nekik annyi. Na de a baj ott kezdődik, hogy az ellenség is ugyanezt csinálja, csak éppen az erdőből várnak ránk, ők sem mernek kijönni, és ez így már kurvára nem fun... Közben az artyk is lövöldöznek, az meg a másik. Ez a map még semmi, Province-ot utálom a legjobban, mást inkább nem mondanék róla. Néha az ember legszívesebben sírva fakadna, annyi noob balfa...fék van, hogy az már fáj. Amikor az ember egy huzamban lenyom 10 vereséget, akkor azért már felforr az agyvíz. De van olyan is amikor ugyanennyi van, csak győzelemből, na akkor ilyen képet vágok.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Előző csatámban láttam valami nagyon durvát, Kv1S úgy lőtte kis Malinovkán a hegyen keresztül az e-75-öt, hogy csak néztem, ez hogy lehetséges egyáltalán?
Nem téveszthettem el mert végjáték volt és a kv1S messze a hegy túloldalán volt... -
Plasticbomb
addikt
KV-1S el eddig coptam mint állat. Végre kifarmoltam rá a 122 mm D-2-5T-t, és így egyből valami nagyon állat lett! Eddig örültem, ha a hpja kétharmadát összelőttem, most egyből sikerült vele a hpja dupláját összelőni!
Eddig minél hamarabb túl akartam lépni rajta, mert annyira szarnak éreztem, de így már használható!
-
Attici
őstag
válasz
Patrick76496 #830 üzenetére
Biztos, hogy ez így jobb lesz?
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #828 üzenetére
Nem tudom.
A szuperteszt már javában megy: [link]. Úgyhogy valószínű jövő hét vége felé, vagy az után. -
Patrick76496
őstag
Értem
És mi mikor lesz 7.4 test szerver?
Homeless09: Először tényleg ratyi, de aztán kurvajó lesz.
Nekem minden ki van fejlesztve M6 kivételével, és eszméletlen gyors az a tank.
Múltkor egyedül bántam el 2 T-25-tel, meg egy stug 3-mal, úgy hogy a csata végére 26 találatot kaptam, és azoknak több mint a fele pattant.
Persze ez nem mindig van így, valszeg csak nagy szerencsém volt, hogy így álltam be.
Gondolom fogta a fejét a két ötös prémium.
-
krisss93
aktív tag
Én tegnap pattantam T32 kevéspenű lövegével a pz38 na-ról, aztán meg a VK 3601 frontjáról és végul de nem utolsó sorban egy IS--3 seggéről és oldaláról 3 alkalommal. Egy meccsen belül.
Meg már 3 napja szopóágon vagyok szóval pihentetem.
De legalább megvan a fejlesztett torony rá, hálistennek. -
Fel
addikt
válasz
Sontir Fel #820 üzenetére
Jaa.. Semmit nem vált. Tier 8 prémium tank lesz. Játszópajtás a Type-nek.
patrikgtaivs: Ööö... Nem. Úgy gondoltam, hogy mikor kikerül a normál szerverekre a 7.5 update (tehát az lesz végleges, nem a wot utolsó frissitése a 7.5...), akkor lehet majd megvenni. Előtte a 7.5 teszten próbálhatjuk majd ki, mint földi halandók, de a szupertesztreknek már a mostani 7.4 szuper és public teszten is elérhető /lesz.
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #823 üzenetére
addig örülj amíg jtvel nem pattansz 2x az amx 13-75ről
hihetetlen, arty spalsheket folyamatosan kaptam mert a gyökért ferdi ott mozgott mellettem jobbra balra5 lövésem meg eltűnt a semmibe a kb 20 méterre lévő m103 meg jön tovább tisztán oda lőttem a lőszeres rekeszhez erre se földben robbanás se semmi,profi m6os meg be állt mögém és mozdulni sem tudtam
Fel: 7.4 teszt mikorra várható?
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #821 üzenetére
stocként minden tank szar
-
homeless09
őstag
Borzasztó rossz a T1 HT stock lövege.
-
Patrick76496
őstag
Nem rossz.
Én statjaim a kicsikével:
200 csata, 54% win, 23% túlélt
Átlag xp: 348
Max xp: 1524 (bónusz kód prémium)
Átlag sebzés: 420,82
Találati arány: 57%
Kill: 79
Kicsit szégyellem magam...Csak 2 napig mentem vele prémiumot, amikor volt 7.3-nál a gift code, akkor 2 napra megadta nekem.
7.5 lesz a végleges verzió?
-
Fel
addikt
válasz
Sontir Fel #804 üzenetére
Lesz. Gondolom a 7.5-ös végleges verzióban lehet majd megvenni.
-
Bingisz
addikt
Sziasztok!
Akinek van felesleges invite code-ja elküldené nekem privátban?
Nagyon szépen köszönöm
Bingisz
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #810 üzenetére
Igen ez prémiumos kör volt.
A statom T-34/85-el:164 csatám volt vele, 55% win, és 27% a túlélt
Átlag xp: 554
Max xp: 1711
Átlag sebzés: 821
Találati arány: 74%
Kill: 160
Eff: 1574,4 -
diegho
nagyúr
válasz
Sontir Fel #811 üzenetére
Kb 1 másodperc a különbség a két tank között.
-
Patrick76496
őstag
Sokat nem várok tőle, pl hogy 40-et hozzon csatánként.
Ha mindent levonva (lőszer, javítás, fogyó cikkeket meg nem használok, mert drágák) kijön csatánként legalább 10k kredit, akkor már boldog vagyok.
Látom volt pár killed a csatában, ráadásul vesztettetek is, mégis rendesen hozott. Viszont gondolom prémiumos kör volt, az pedig úgy kb -33% nélküle.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sontir Fel #802 üzenetére
8,97sec a töltési ideje, nem rossz az szerintem, T29-en már nem tudom mennyi volt, de lassabb.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok
Győzelem!
CsataWestfield 2012. május 24. 17:05:59
JárműJagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 2 152 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 671
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász -
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #806 üzenetére
Ha ügyes vagy akkor egész jól, de semmi kiemelkedőre ne számíts.
Mondjuk már egy ideje nem használom, de eladni nem fogom az biztos.
-
Patrick76496
őstag
Van valakinek most T-34-85?
Hogy keres? Az új kávéféléket már eladtam, azokkal elvileg jól lehet keresni, de nagyok között 0 játékélmény, na meg lassúak is...
-
Simulacrum
senior tag
válasz
#21346560 #732 üzenetére
Mentem kettőt a Chaffee-val és azt hittem ilyen nincs. Láttam már rossz csapatokat, de ilyet, hogy kb. az egész ellenfél spottolva volt és nem lőnek ki egyetlen egy tankot sem, még soha. IS-3-ak és nem találnak el álló tankot, nem tudják hol kell meglőni a gyenge helyeket. Az, hogy Chaffee-val nekem kell sebezni a Type-ot, mert ők képtelenek hát hihetetlen volt. Két kör egymás után ilyen csapattal le is tettem gyorsan a kicsikét. Koradélután nagyon veszélyes a WoT. Ezt már többször megállapítottam.
-
Fel
addikt
válasz
Sontir Fel #802 üzenetére
Már a T29-en sem egyezik a kialakítása ugyanannak a 105-ös lövegnek. Ha az alap toronyban van, akkor van "muzzle break", ha a fülesben, akkor nincs.
----------------------------------------------
Ha már amcsi tankok... T26E4... Jajdeszép, jajdeszép... -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Abbey 2012. május 24. 16:39:42
Vehicle: Type 59
Experience received: 986
Credits received: 64 452
nem értem miért csak ennyit kaptam,kv5 1650 életről én végeztem ki , t34et szintén,mondjuk kaptam tőle pár csúnya puszit de sikerült fel gyújtani és robbant a lőszeres rekesze , t32t is sikerült hátulról meglepni igaz azt csak 600 életről lőttem szét,az elején a mg weak spot zseniálisan jó,lehet lőni 300-400méterről és maxos dmget kap a szerencsétlen
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elfelejtettem a film címét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged