- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- HP notebook topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Multikiller #157 üzenetére
Randomban nem sok értelme van a jelölgetésnek, mert csak felhívod a sok vérpistike figyelmét a lehetséges killre. Mivel a sok láma kizárólag a killekre hajt, így nem kell csodálkozni a kill stealen.
-
Daywalker
addikt
Innen vannak a modok:
[link]30%-os a hit ratio, de arty esetében ez szart sem mond. Mivel alapból HE-vel lősz (legalábbis Hummel esetében), nem kell betalálni ahhoz, hogy sebezz (akár nagyobbat is, mintha betalálnál). A Hit Ratio meg csak azt számolja, ami tényleg betalál. Szóval eléggé csalóka.
.mf:
Igen van ilyen is, de vedd figyelembe, hogy erősen mapfüggő a dolog. Illetve nyilván úgy kell helyezkedni, hogy védve legyél, hiszen arty esetén nem igazán számíthatsz másra, mint a csapatra. Szóval, ha egyik oldal nincs védve, de ott a legjobb arty hely, akkor nem fognak odaállni. Egy néha betaláló arty még mindig jobb, mint a halott arty. Tegnap ebbe nem egyszer futottam bele...mert odaálltam, persze szartak védeni azt az oldalt (de még így is volt egy killem meg pár sebzés kb. 2 perc alatt, mert addigra odaért az ellen). Plusz, ha a csapattagot nem tartják "megvilágítva" a célt, akkor hiába minden. És akkor még a szopófaktorról nem is beszéltünk, ami nem játékosfüggő...Csomószor van, hogy 4-5 tankot is durván megsebzek, csak a 20 mp-es reload alatt simán leszedik onnan már a tankok, td-k. Szóval nem lehet kill alapján megítélni az arty munkáját. Az arty jó support, de a munka java részét a tankoknak kell elvégezniük (ezért is van több tank, mint arty).
De mondom, jó körben 3-4-et leszedek, de van, amikor nullát. Hummellel 120 kört játszottam és 148-at szedtem le. Ez több, mint átlag 1...ehhez képest wespével 81 kör alatt 65 kill. Mindkettővel 6-ot tudtam leszedni max egy körben.
-
KaLeun
senior tag
Lehet, hogy a te csapatodban pl. csak HE-t használnak az artyk amásikban meg használnak AP-t is. Mert a magas tierű artyknál az AP csodákra képes, pl. múltkor században egy srác T92-vel zsinórban 4 vagy 5 T110-et kiszedett egy lövéssel full hp-ról.
De az artyzás teljesen random dolog, akár a te csapatod artyjai többet is sebezhetnek mint az ellenfél, csak éppen már a killt nem ők aratják le hanem a ti nehezeitek.
-
diegho
nagyúr
IS-8 meglő egy Aladár szemből, kigyulladok, eloltom fél másodperc múlva meglő egy M103 szemből, kigyulladok...
-
Paul119
addikt
megint a saját béna idióta looser artynk puffant le rólam 1000életet és semmi bocsánat, ennyire hogy lehet valaki tehetségtelen ? én életemben nem ültem artyban és képes voltam 40kt tolni prémium nélkül(csóri fsb néha el közel volt hozzá hogy bele lőjek de inkább megvártam amíg visszább húzódik),az ilyen inkább húzzon hello kitty adventurézni
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker #181 üzenetére
Nem tudom, de mostanában csomószor futok bele abba, hogy az ellenfélnél jó artysok vannak, amint kimegyünk fedezékből, egyből one-shotolnak minket; mindeközben a saját artynk, még ha chaten is írunk rájuk, még akkor is tehetetlen balfaszok, rosszul helyezkednek, az ellenfél már top gunt közelítő artyjával szemben nulla kill, rossz célpont-választás (az előbb is volt egy olyan, hogy inkább egy <100 hps alacsonyabb tierű medre lőtt, amit egy másodpercen belül úgyis kilőttek volna, mint a másik oldalon a bokorban kempelő top tier heavykre). Mai ilyen legszebb, hogy Mines-on M6-tal megláttam egy hegyre menő Jagdtigert. Nálunk vagy 3 vagy 4 arty volt. Rálőttem, le is szedtem 300 hp-t, visszavonultam, és pingeltem mapen, írtam, hogy arty, Jt ott. Semmi. Spotolom óvatosan tovább, írom, semmi. Mielőtt kilőne, megint lejjebb megyek, de az artyjuk kilő. A játék úgy ért véget, hogy abba a Jt-be csak én sebeztem bele, az artynk hozzá sem nyúlt...
Úgyhogy én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ki kéne venni az artyt a francba a játékból, s csak tank-tank küzdelem.
-
Jamboo529
senior tag
Több helyről is lehet letölteni moddolt célkereszteket.
Az én artys célzóm pl tudja a szöget, becsapódás és a lövés közt eltelt időt is számolja, valamint jelzi, hogy mikor fog szétugrani a célkereszt, ha már fordulna a tank.
Azt hiszem innen van, ez a típus :Angle_SAU_Dellux -
Daywalker
addikt
Főleg bonyolult terepviszonyoknál van probléma, de egyelőre hiába próbálok rájönni, hogy mikor-merre csal (pedig direkt artyra moddolt célkereszttel játszok, ami a lejtő szögét is írja),
Light tank...Hát igen, bár az sokszor nem csak a skillen múlik, hanem a szerencsén is
Én ráálltam h első körben megpróbálom az ellen arty-t levadászni anélkül, hogy felderítenék...nyomjelzőből remekül látszik, honnan tüzel -
Attici
őstag
válasz
Daywalker #185 üzenetére
Az artyk közül idáig ez a kedvencem, de a célzást én sem mindig értem. Hiába közelítek rá 100%-osan, tuti középen a tank és erre túl lő rajta!
Nem könnyű megtalálni azt a pozíciót, ahonnan belőhető az egész térkép és fedezéknek is jó.
A másik amit mindenkinek ki kellene próbálni, az egy könnyű tankot száguldás közben kiszedni. Én imádom! -
Daywalker
addikt
Hja, én is azzal nyomulok...csak totál hektikus a működése (de ez a WG-nek köszönhető).
Vannak napok, amikor egymás utáni meneteknél 3-4 kill simán befigyel, még TD-ként használva is kilövök 1-2 közeli scoutot önvédelemből, máskor meg minden mellé megy. Pl. rálövök az ellenre, el se megy odáig. Reload, ellenfél mozdulatlan, állítok egy mm-t a célkereszten, erre ez meg túlmegy rajta. Lol...
Tényleg mindenkinek ki kell próbálni...én rágyúrtam arty-ra, mert így tankot vezetve legalább tudom, hogy engem hol nem lőhetnek ki (jó eséllyel, garancia nincs rá).
-
Attici
őstag
Hamar megtelt az előző topic!
Megvettem a 3601-esre a 10.5 -es löveget, egyenlőre jobbnak tűnik, mint a konish. Ezzel legalább már ki tudtam szedni pár tankot, nem csak lövöldöztem rájuk. Azzal csak szárnysegéd plecsnit tudtam elérni.
Érdemes rá a 8,8-ast kifejleszteni?
KV-1-en melyik löveg a legcélszerűbb?Daywalker: Szerintem is mindenkinek ki kellene próbálni, hogy milyen egy artyval.
Lehet, hogy akkor kevesebbet szidnák őket.
Nekem a Hummel a kedvencem! -
Daywalker
addikt
válasz
Dobi 562 #180 üzenetére
Meg van a sok önjelölt idióta, aki azt hiszi, hogy ő az admin az adott játékban. Tegnap este arty-val nyomultam és a játék vége felé még 0 killem volt (persze volt sebzés, de az nem látszik). Erre engem akartak reportolni, mert afk meg bot vagyok...párszor írtam nekik h lenyugodhatnak...nem tudom mi a fenét idegeskednek.
Jellemzően azok a majmok szoktak fröcsögni az arty-ra, akik életükben ki sem próbálták, és nem tudják, hogy nem lehet mindenhova "belőni", ahova ők kitalálják, plusz sok esetben rohadt pontatlan is egyben. Ja, és amikor meg kell védeni őket, akkor fosnak bele. -
Dobi 562
addikt
válasz
Multikiller #169 üzenetére
Ebben az a legszebb, hogy vannak olyan kill-re éhes játékosok, akik képesek beállni váratlanul a fegyvercsövem elé (miután 100-200HP-ra lelőttem az ellenfelet) csak hogy övé legyen az a rohadt frag... Ha véletlenül hátba lövöm, akkor én vagyok a noob. Csütörtökön vagy pénteken egy nap alatt összejött pár ilyen csapatsebzésem, vártam hogy kéküljek, de szerencsére nem lettem kék.
Az is szép amikor "tudatlanságból" áll be elém. Tegnap Ferdivel becélzom az ellen top tankját egy Jagdtigert. A lövés pillanatában vk3001p begurul elém... A tornyába kapta hátulról, maradt 10% élete... Nem tudom mi volt a terve a jagdtiger ellen, mindenesetre kilőtték, innentől nem tudtam ebből a pozícióból támadni, kitakarta a célt...
A másik hasonló mentalitású játékostípus, aki a saját bázison kempel (jellemzően top tank), majd ha már olyan 2-3-szoros túlerőben van a csapat, akkor megindul levadászni a lesebzett maradék ellenfelet, addig se a pingelésre, se a segítségkérésre nem reagál. Ha az ellenfél vívja ki a döntő fölényt, akkor megindul az ellen bázisa felé foglalni (ilyet meg type59 playerektől láttam az utóbbi hétben többször is).
-
.mf
veterán
Mint ahogy a honlapjukon is kint van, előreláthatóan helyi időnk szerint 7:30-ig.
-
Zeratul
addikt
Tudtok valamit a ma reggeli szerver karbantartásról?
-
.mf
veterán
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 21. 5:57:16
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 324 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 583
Battle Achievements: Hunter
Hmm Hunter... ilyenem se volt még.
Végre győzelem... WG mintha eldöntötte volna, hogy ma IS3-mal nem nyerhetek. Sorra volt márénnemtudomishány vesztes csatám vele, IS3 arányom tegnapi 56%-ról 52-re ment le... -
.mf
veterán
válasz
Patrick76496 #175 üzenetére
Először is, rakd rendbe a géped, vidkari driver teljes törlés és újratelepítés, ccleaner, defrag, vírus- és malware scan, háttérben futó egyéb programokat ellenőrizni, stb, mert ez nem hangzik normális működésnek.
Másodszor, ezt ne csata közben találd ki, nem is értem, hogy juthatott eszedbe, én is seggberúgtalak volna egy ilyenért.
Harmadszor, vannak, akik direkt afk-znak, pl. meglátják, hogy a top tier sokkal magasabb, mint ők (hiába van velük azonos tier is a túloldalon), rinyáznak egy sort és távoznak; vagy olyan farm-tankjuk van, ami még vesztes csata esetén is termel, így folyamatosan nyomják vele a meccset, egyből kilépnek és másik tankkal játszanak.
Nekem is többször volt olyan, hogy pályatöltéskor összeomlott és kilépett a program, viszont érdekes módon mindig vissza tudtam érni kezdésre, és nem hagytam úgy a csatát...
Az invadert pedig csak akkor kapod, ha cap-pel győztetek, nem kill-lel. Viszont beleszámít a cap pointjaid közé. -
Patrick76496
őstag
Mindenki, aki válaszolt a hsz-emre: Igazából az a poén, hogy a csata elején mindig azzal hülyéskedek pl. Sand River-en, hogy ha hátra nézek 127 fps, ha meg előre, akkor 56!
Nekem is vannak olyan mapok, amiket nem szeret a gépem, pl Ensk (ott sz*rt be múltkor a játék, 4 fps volt). Ezt írtam már egyszer csak senki sem válaszolt. Na ma megint megcsinálta. Megyek Cliff-en, bejelölöm a térképen, hogy merre megyünk, erre megint van 4 fps. Na gondolom újraindítom a játékot, úgyis visszaérek. (kb 5. helyen voltam) Indítom is a wot launchert, erre csak tölt tölt tölt tölt és semmi. Többszöri újrapróbálkozás után arra jutottam, hogy b***sza meg a hülye gépem
és újraindítom teljesen, ebből a csatából nem lesz semmi.
Gondolom noob-oztak rendesen a társaim, mert ugye adtam életjeleket magamról a csata elején (kár volt), de aztám b*sztam megmozdulni.
Mindenesetre győztek. Úgy döntöttem nem szidom a játék eleji afk-sokat, sokszor dob ki a játék a csata elején, tudom milyen sz*r azoknak, akik kajakra nem tehetnek róla.
Más: 96 % -os egyedüli területfoglalásra nem kéne megszállót kapnom? Vagy azt csak akkor kapom meg, ha teljesen el van foglalva? (kinyírták az utsót, dont cap-es killninják voltak)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
StoneBridge #172 üzenetére
Csak az E100-on van. Pár peccsel ezelőtt azt mondtam volna hogy biztos használ valamit az artyk ellen, most nem vagyok benne biztos.
E75-ről levettem, úgy éreztem a gyorsulása romlott. -
Plokijuma
aktív tag
Hát, aki random csatában golddal lő... az se normális. De tény, hogy emiatt nyerték meg a meccset. A csapatunk háromnegyede kidöglött az első 2 percben lemmingezés közben. A végére az a 300hp-m maradt, amit a PzIV hagyott. Egyedül voltam 5 tank ellen, 4-et kiírtottam életveszteség nélkül, az ötödik is meglett volna, ha párszáz HP-val többbem marad (sajnos a 3hp-s lóri tűzgyorsasága kicsit jobb volt
).
-
StoneBridge
senior tag
Használjátok az erősebb páncélzat kiegészítőt robbanás (arty) / ütközés esetén?
Kezdek elgondolkodni a megvételén, mert kissé kicsinálni az arty-k, nagyon kedvenc célpontnak tűnik az E-75. Hasznos vagy hagyjam a fenébe? -
-
Fel
addikt
válasz
Plokijuma #168 üzenetére
Ezekben a csatákban a spottolás nem sok szerepet kapott...
1. gyk. alig volt támogatásom hátulról.
2. volt olyan amelyikben még artik sem voltak.Type vs. Pz. IV.: A golden skuló csodákra képes.
Biztosan nem HE-vel lőtt, hanem prémiummal (nem tudom, hogy HEAT v. APCR megy-e bele..).
-
Multikiller
tag
Nem az zavar, hogy nem lett meg a 7. kill, hanem, hogy a két keselyű addig támadta az IS-t, amíg nem voltam ott, ahogy megérkeztem abbahagyták és várták, hogy lehúzzam az életét, hogy valamelyikük ellopja a killt! Szerencséjük, hogy utolsó ellenfél volt és vége lett a meccsnek, mert kedvem lett volna pofán lőni őket!
A sérülést kiosztó rendszer is elég mocsok tud lenni. Azt már megszoktam, hogy egy olyan lövésnél, ahol tuti meg kellet volna semmisülni az ellennek marad pár 10 hp, de mostanában egyre többször látok 1 hp-val szaladgáló tankokat. Na az hogy van? Ne mondja nekem senki, hogy a gép nem kapcsolja be ilyenkor a cumi plugint! -
Plokijuma
aktív tag
Fel: sokat számít, hogy mennyit spottolsz. Ha az általad spottolt ellenfeleket csapattársak sebzik, akkor kapsz érte részesedést. Ha egyedül spottolod az ellenfelet, akit sebeznek akkor jelentősebb összeget kapsz. Ha több játékos által van spottolva, akkor annyi felé szétoszlik a kredit, ahányan látjátok direktbe.
Nekem Type59-cel volt extrémebb eltérés két egymásutáni, tier10-es csatában.
~2000 damage 80k
~1300 damage 85kA második esetben Malinovkán a dombot végig spottoltam egész meccs alatt, a többiek az erdőből lőttek fel a hegyre (+ artyk). Nem sokat sebeztem, de a többiek sebzése után elég sokat kaptam kreditben.
Más:
Ma a type59 frontját zsinórban 3szor átvitte egy derpgunos Pz IV, 360-akat sebezve. Mire sikerült kikapnom, lecuppantott rólam 1000+hp-t. Vicc, hogy annak az ágyúnak a penje 60mm, mégis átvitte a type-t. -
Fel
addikt
Érdekes ez a pénzszámítási mód:
Defeat
Battle: Dragon Ridge 2012. május 20. 22:50:07
Vehicle: T34
Experience received: 530
Credits received: 57 580 = 2903 sebzésDefeat
Battle: Prokhorovka 2012. május 20. 23:01:24
Experience received: 531
Credits received: 52 186 = 2391 sebzésVictory!
Battle: Cliff 2012. május 20. 23:12:07
Experience received: 1 836 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57 748 = 3202 sebzésFura, hogy a sebzés mértékében elég nagy szórás van, de a kapott kredit eléggé hasonló.
Nem prémiumos eredmények.------------------------------------------------------
Tegnapi csatáimról az összegzés: [link]
Érdekes, hogy visszanézve jópár napot megfigyelhető, hogy egyik nap tudok játszani, másnap nem... Ma direkt ezért léptem be és nem csalódtam: 7 csata, 2 győzelem. Nekem ennyi elég is a "mintavételhez".
Nagyon utálom azt ebben a WoT-ban, hogy nem a tankok, játékosok képességei döntenek egy-egy csata/helyzet végkimeletéről, hanem egy +/-25%-os szórással dolgozó randomizé.. -
.mf
veterán
válasz
Ez nem "stipi-stop, enyém!" gomb, hanem csak jelzed. Ha saját magad akarod, akkor ne is nyomj rá T-t, mert avval mindenkinek megjelenik felette a nyíl és pingeli a minimapen a célpontod...
---
Sorba 6 bukó meccs
mindig engem találtak meg először, arty is kipécézett... mára hanyagolom. Pedig már csak párezer xp kéne, hogy végre elérjem a T29-et...
-
intercell
csendes tag
Végre meglett ma a fejlesztett löveg IS-4-re
Victory!
Battle: Fjords 2012. május 20. 23:00:05
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 771
Credits received: 94 245
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Steel Wall21/20 találat, de sniper nem lett meg, mert egy AMX elvitte előlem
Premes eredmény, azt hittem, több XP kell majd hozzá, amennyi IS-4-et látni mostanában. -
Murder3
addikt
válasz
Dobi 562 #123 üzenetére
de akkor nem kell párdcuot berakni mert így semmi értelme..
nagy,lassú,gyenge armor ezért semmi értelme így berakni med tanknak.megaztán igazából a németekenk a panther vonal az nem med vonal, inkább mbt vonalnak nevezném, hisz mid a pantherből fejlődik tovább ami nem csak med.
de ha ez nem jelenik meg benne, akkor az egész létének nincs értelme a játékba.
amúgy meg 328 csatám van vele és most is ott van a garázsomba...
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #81 üzenetére
"VIIIas arty" Villás arty
-
babferi
tag
válasz
Hat sajnos random csataban az emberek haromnegyede kb nagyivben sz...k arra , hogy most eppen a masik mit csinal vagy mit akar !
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Hát... pedig mindig a kis HP-sat kell előnyben részesíteni nagyjából azonos tüzerejű tankok lövésénél.
És a T betü valóban célpontkijelőlés a csapat részére (ha tankkal vagy), nem pedig a rezerváció jelzése.
------
Persze részben igazad van, ha boszankodsz mert előled lönek ki valakit.
Sőt új kórság terjed... kivárás mig a többiek 0 HP közelíre lövik az ellent.
Egy klántársam mesélt ilyen játékosokról elsőként, nekem hihetetlen volt de aztán figyeltem és visszanéztem replayokat.
Döbbenetes... főleg a gyorstüzelésű tankoknál lehet jól elkülőníteni a szándékosságot a véletlentől. Vár.. vár.. mig a másik lesebzi és az uccsó lövés után 1 seccel kivégzi az ellent.
Aztán megy másikra... -
Multikiller
tag
Tudtommal a T betű=támadom! Ezt is írja ki a játék, vagyis jelzem a többieknek, hogy én támadom azt az ellenfelet, adott esetben, ha kevés hp-ja van keressenek másikat, mert a következő lövésem biztosan elpusztítja és ne 20-an lőjünk egy 10 hp-s tankot! Nem gondolom, hogy ebben igazad lenne.
-
CptMisi
őstag
Nem hajlamos... Persze. Akkor nyilván csak beképzelem, hogy szinte mindig az ammorackre használom el a javítócsomagot.
Akkor itt egy replay: szerinted 12:30nál és 12:25nél nem az ammoracket lövik el éppen? Amúgy itt éppen ettem, szóval azért voltam ennyire jó + azért nem sikerült kikerülnöm a házakat.
És ez nem egyedi, most ha megnézném a replayeket, a csaták 2/3-ában ammoracket lőnek.
-
-
emre
veterán
válasz
Multikiller #152 üzenetére
Arra még nem jöttél rá, hogy a megnyomod a T-t akkor kvázi arra kéred a többieket, hogy azt lőjék?
És ezek után panaszkodsz hogy kiszedik előled.
-
Multikiller
tag
Megőrülök! Tiger 2-vel ma másodjára járok úgy, hogy a 7. killemet kiszedik előlem, pedig végig én sebeztem és még jeleztem is, hogy támadom, ne bántsátok! Buktam két böllért! Az előbb utolsó ellenfél egy IS volt, szépen lehúztam, maradt 29 hp-ra, vele szemben állt két tankunk, az istenért nem lőtték volna, amíg volt élete, csak amikor már lenulláztam, jelezek, erre kilövik! Azért ez suttyósság volt!
-
L-e-f-i-e
senior tag
Attól hogy 20x leírod még nem válik igazzá a hülyeséged
Ez is azt bizonyítja hogy nem érted meg hogy nem a személyednek szól, korábban is amikor gratuláltam egy eredményedhez, egyből támadtál és személyeskedtél, hogy is van ez?
Költői kérdés..khm talán tudod mi az ..(meg kellene fogadjam Simon tanácsát, : Dont feed this troll
)
-
BoB
veterán
Felesleges TK-ról ticketet küldeni, és ez nem tévhit amit a TK-zók terjesztenek.
Idézek: "Due to the introduction of an automated system of violations tracking (teamdamage, teamkill), the administration draws your attention to the following information - with the introduction of this system, users’ complaints about the above mentioned violations will not be considered."
https://support.worldoftanks.com/
Szerk.: és ez már elég régóta így van. Complain-olni játék közben lehet de a ticket-el nem foglalkoznak.
-
erikke17
őstag
Egyszerűen ez a 0dmg ma őrületbe kerget.. 6x egymás után KV1-el KV1 oldalába... De azért hetedikre kilőttem..
Meg sikerült egy jó kört mennem 7 kill. 31k hozott a konyhára úgy hogy kivontam belőle már a javitást meg a lőszert.. jaj ha ez prémmel lett volna.. -
Zadia
senior tag
Segítsetek egy kicsit.
Miként tudom megnézni a neten,hogy mennyire vagyok jó v. rossz a játékban? -
CptMisi
őstag
Na nekem ez az ammorack dolog a meglepő. Mindig azt hallottam, hogy szinte soha nem kap ammoracket. Szerintem valamit átvariáltak a hitboxon, és azóta lehet ez.
Ma például Hellcat első lövéssel ammorack. Egy másik csatában Tigris 2 első lövés ammorack, megjavítottam, megint ellőtte.
Zadia: [link] Nem érdemes komolyan venni.
-
Dobi 562
addikt
Előbb én: Ferdi 128-as löveggel. T34 4% HP-n, oldalról lövöm. 1. lövés lepattan (itt én bénáztam és véletlenül a frontját lőttem hülye szögből). 2. lövés (oldalára céloztam), leláncolja 0 dmg. 3. lövés 0dmg kritikus ugyanide. 4. lövés torony oldalról, kivégezte.
Olyan baromságokat művelek a pályákon, hogy nem ismerek magamra. A mai első 3-4 csatámban én voltam az első elhalálozott. Azóta kicsit kezdek belejönni, de nem az igazi. Ez egy ilyen nap.
-
CptMisi
őstag
hmm...
Na múltkor kiakadtam az E75-re... Összességében nem rossz tank, de:
1. Oldalról minden átlövi.
2. Oldalról folyamatosan ellövik az ammoracket.
3. Szemből 2 nagy weakspot van: kupola, amit meglőve a parancsnok hajlamos meghalni, illetve az alja, amit meglőve nagy eséllyel kiszedik a vezetőt és/vagy a rádióst.
4. Artyt nem bírja túl jól.
5. Löveg átütése hagy kívánni valót maga után.Cserébe:
1. Nagyon jól fordul helyben.
2. Sebzése rendben van, de inkább az átlag alatt szokott sebezni.
3. Beforgatva szépen pattog, bár az alját így is átlövik.2 dolog kéne szerintem ennek a tanknak: Oldalpáncél erősítés és nagyobb átütés. Vagy ha ezek nem, akkor az alsó lemez megerősítése.
-
babferi
tag
válasz
Dobi 562 #139 üzenetére
Kicsit jo latni , hogy massal is van ilyen , nemcsak velem
Nah jo csak hujeskedek , tudom mirol beszelsz , hajnalban engem is meglepett a jatek kellemes dolgokkal .
Komolyan en mar felek oldalrol meglonni akarmit is , az esetek tobb mint feleben vagy 0 dmg , vagy jobbesetben lelancolas ( ugy , hogy nem is a lancra celzok ) ! Pl. hajnalban volt olyan , hogy en 13 75-ben voltam es egy T-50-2 szetszopatott . Forgolodott korulottem , piszkosul nehezen tudtam becelozni es 3 lovesembol 3 0 dmg lett az oldalara ugy , hogy se detrack se semmi , ki is lott engem ! -
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #132 üzenetére
Meglátjuk, ugyan még nincs meg, de a Pershing jobbnak tűnik.
-
Dobi 562
addikt
Ma kár volt elindítanom a játékot.
-Nem tudok eltalálni senkit.
-Ha véletlenül találok, az 0 dmg critical.
-Ha napi első nyerő csata, akkor abban a csatában nem sebeztem. -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #135 üzenetére
gondoltam
, meglátjuk milyen lesz az m26a4, lehet búcsúztatom szegény typeot
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #132 üzenetére
és mi van az m26al?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #122 üzenetére
Nézd.. felőlem személyeskedhetsz, meg mások is... nem túlzottan érdekel én csak a leírt hsz-ek tartalmára koncentrálok, nem a fórumtársak légbőlkapott jellemzésére.
Szóval nyugodtan személyesdkedj... attól még nem változik meg a véleményem, sem az hogy logikailag hibás volt amit írtál és fogalmi zavarok érződnek ki az írásaidból.
-
Plokijuma
aktív tag
Érdekes a WoT logikája. Fadin kitüntetés akkor jár, ha utolsó lövedékkel ölöd meg az utolsó ellenfelet, mivel az annyira "epikus" befejezés.
Nos, ezt is sikerült túlteljesítenem. Már utolsó lövedék is elfogyott, ezért belerongyoltam az utolsó ellenfélbe, így pusztítottam el. (Sajnos erre nem jár Fadin medál, pedig a 0 kevesebb, mint az 1
)
A ráadás az egészben, hogy ezzel az "epikus" koccolással lett meg a TopGun.
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. május 20. 18:57:34
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 723 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 133
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun -
Atlantis
veterán
Nekem tetszett a Panther, 7,5-es szívószállal használtam. Tegnap vettem meg helyette a P2-t, no azt egyenlőre nem értem...hol a fejlődés a Panther-hez képest?
-
Dobi 562
addikt
"tehát vissza a panther témához igenis egy csalódás és semmire nem jó tank és maximálisan nem tükrözi azt amire amúgy létrejött."
Elfelejted, hogy a történelmi Párduc tank az nem egyenlő a WoT Párducával. A WoT-os Párduccal másképpen kell játszani, mint egy tipikus meddel, legalábbis a 75-ös szívószállal felszerelve.
Én nem akarlak győzködni, mert ha neked nem tetszik ez a tank, akkor nem tetszik. Mi meg, akiknek tetszik, 250 csata után 60% körüli win ratio-t produkálunk vele.
Mondjuk én nem foglalkozok vele a többi tier 7 med ágyúja mit tud. Majd ha elérek odáig és kipróbáltam mindet, akkor kiderül melyik jön be jobban. Addig is marad a Párduc és a sznájperkedés.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Látszik hogy nem megy az értelmezés, de az vicces hogy azt hiszed hogy igen....
Bár sejtem, hogy lételemed a kötözködés, minden szóba belekötsz amibe csak tudsz, de a lényeget, a mondanivalót, nem tudod felfogni, ez annyira szánalmas mint aki egy elgépelt szóba köt bele, arra hivatkozva, hogy az illető nem tud helyesen írni....ezt esetedben sajnos nehéz orvosolni de Simon megmondta, biztos csak szeretethiányod van
-
Arpee78
senior tag
válasz
Chris0321 #112 üzenetére
Ebben a mappába: Program Files\World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\maps\login\
Tegyél ilyen nevű és formátumú képeket:
back_1_without_sparks.png
back_2_without_sparks.png
...
back_12_without_sparks.png12 féle képet cserélget, ha mindig ugyanazt akarod másold be a képet 12-szer.
-
törölt tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #110 üzenetére
Saját magad cáfolod meg.
Az érvelésed azért hibás, mert épp az zárja ki a játékon belüli önbiráskodást, hogy a játékosoktól független metódus dönti el ki lesz kék, azaz ki büntethető.
Az lenne az önbíráskodás ha mindenki maga döntené el ki a szándéskos TK-zó.Ezen kívűl fogalmi zavarokkal is érzékelhetők az írásodban, mivel egy vélemény nem lehet önmagában önbíráskodás. Javaslom mielőtt ezeket a közkeletű kifejezéseket használod, győzödj meg azok helyes értelmezéséről.
---
(#113) Danielssss: Az én véleményem szerint nincs a játékban "jogos" TK-zás, ahogy a világszemléletemben sem fér bele a "jogos" önbíráskodás.
-
Chris0321
veterán
A bejelentkező képernyőt meg lehet változtatni? Kipróbáltam nem egyet, de nem működtek.
Kék halál nincs valakinek ötlete? Ma alig játszottam, mégis kétszer előfordult. Csak a játék alatt fordul elő. -
.mf
veterán
Nem tudom, nekem nincs bajom Malinovkával.
Mostanában leggyakrabban IS3-mal megyek, s akkor hegy. A bázison úgyis mindig marad elég kempelő, a hegy legalább izgalmasabb, megküzdeni a hegyért, majd utána a hegyről lefelé is. S szerintem azon a mapon a hegy a kulcsmomentum (na jó, persze nem olyan extrém mértékben, hogy üresen hagyni a bázist).Én viszont a South Coast-ot utálom, de nagyon. Heavyvel egyszerűen túl nagy a mérete és a szintkülönbsége. Ha már félúton vagy az ellen bázisa felé, és elkezdik foglalni a tiéteket, nem érsz vissza. Volt már, hogy kilőtt tankok arányában nagyon jól álltunk, utána viszont végignézhettük, ahogy egy-két gyors kis tank szépen kilövi az artyt és befoglalja a bázisunk, pont mire visszaértünk volna...
-
L-e-f-i-e
senior tag
Bizonyára nehéz megértened ugye amit írni akartam, na jó még egyszer, egy követ is megtanítottam már ugatni, hátha sikerül újra. Szóval én egyetértek veled abban, hogy a szándékos tkzókat büntetni kell. Aki kék az is megkapja a büntetését úgyis. De nincs fekete és fehér eset mindig, ha így lenne nem lenne szükség bíróságokra sem, bárki ítélkezhetne józan ész alapján, vagy a törvényekben leírtak alapján. Szóval a te sarkos véleményed is csak szimplán önbíráskodás, helytelen álláspont, majdnem annyira rossz mint azoké a trolloké akik direkt elrontják mások játékát.
(#108) D.Orion: ez nagyon jó
-
-
D.Orion
veterán
-
Plokijuma
aktív tag
Kedves FSB, én egy szóval se vitattam a jelenlegi rendszer miért nem szubjektív. Csak írtam, hogy bizony a legjobb szándék ellenére is előfordulhat véletlen bekékülés (az esetek kis részében).
Viszont én a kékeket nem lövöm ki, addig míg nem egyértelmű, hogy teamkiller-e vagy véletlen kékülésről van szó. (Volt már, hogy az kékült be előbb, akire már háromszor rápuffantatok, viszont önvédelemből visszalőtt.)
Látom nagyon érzékeny pontod ez. TK-zok mindig is voltak, mindig is lesznek. El kell fogadni. Ameddig korlátlanul bármennyi accountot csinálhatsz, addig nincs tartós megoldás a problémára. (tehát BAN se ultimate megoldás)
-
Gyuri27
félisten
Ilyenkor hogy véded a wg-t.
Amikor meg megszüntették az olcsó t127+gold kombót te voltál a legjobban felháborodva.Arról nem is beszélek mikor az artykat szidod. Fogadd meg a saját tanácsodat.
Ez a rendszer és ne ágálj ellene.Az itt a baj, hogy a tk-nak van nyoma. Az afk, stopolo hülyegyerekeknek meg nincs.
Az is érdekes, ha kis tierü tank neked megy a büntit te kapod. -
Arpee78
senior tag
Valamikor réges régen, egy Wannsee nevű városban hoztak egy "renccert". A renccer eldöntötte ki lészen kék és a kékek bannolhatók, lőhetők. Te akkor is ugyanígy gondolkodtál volna?
(#101) whatnot Lehet, nem sok csatát ment vele az illető. De ettől függetlenül az a majd 25%-os többlet jobb kredit termelőnek engedi sejtetni a Löwe-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest