Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
homeless09
őstag
Az hirtelen felindulás volt, illetve a géppel nem volt oké valami, azóta az a probléma megszűnt hálaisten. A garázsomban sincs szovjet tank, mióta eladtam a KV-3at azóta nem is volt. Egyszerűen azért született ez a döntés, mert minden csata tele van ruszki tankal, és kezd nagyon sablon lenni a játék, hogy csak orosz tankokat kell lőni.
De ha tovább szeretnél kötni nyugodtan ülj le a nagymama mellé és vele folytathatod
fsb1000: A német tankos rész rám is igaz, hiába erősebb egy adott szinten egy orosz tank(ami a valóságban abszolút nem biztos, hogy úgy volt).
Illetve még annyi, hogy számomra,legalábbis az előző peccsel, azóta nem próbáltam KV-3on kívül oroszt, unalmas volt a játék,mert például KV-val is mentem előre, aztán azt lőttem szét akit akartam, mert engem csak szökőévente tudtak sebezni. Nem kellett vele semmit csinálni csak menni meg lőni(persze nem T8-as csatákra gondolok).
Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest