Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Danielssss
Szerintem mindenki fejlődik, aki napi rendszerességgel játszik, vagy van szerencséje szakaszban/században részt venni.A játék megkezdésekor elkövetett bénázások, rossz szokások lassan elmúlnak, gyarapodik a tank állomány, egyre több lesz a hasznos ismeret és beidegződés.
A noobozok viszont örökre noobozók maradnak. Ne törödj velük.Nem veszem túl komolyan a saját statomat sem, ált. csak akkor veszem elő mikor valaki azzal érvel egy vitában, hogy nem tudok játszan, vagy valami hasonló okossággal operál.
Tegyük ki az asztalra amink van... én sosem szégyeltem.. akkor sem mikor még kicsi volt a WoT-os epadlizsánom. Nem úgy születünk, hogy pro WoT gamerek vagyunk, át kell menni egy tanulási folyamaton.
Van akinek gyorsan megy ez, van akinek lassan. Nekem spec. elég lassan ment, ennek egyik oka hogy szórakozásnak tartom ezt a játékot és nincs külső teljesítménykényszerem.Tényleg mindenkinek azt kívánom, hogy legyen egyre jobb ebben a játékban és az idegeskedés, frusztáció és önigazoló hazugságok helyett kellemes és adrenalinban gazdag időtöltésként élje meg.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen scannert vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi