- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Megkérdezem itt is, mert az azonnali kérdésekben nem kaptam választ:
Két buta kérdésem lesz:
Az első: Adott egy C2D E4400 CPU, teljesen alapon, nincs húzva és nálam sosem volt. Ez jelenleg egy Asus P5K Pro lapban van egy Hyper-TX 2 társaságában.
A gond az, hogy szerintem túlzottan meleg
A biosban 50 fokot ír, a Windowsban pedig 35-40 körül detektálja a Realtemp idle-ben. Prime 95 közben a teljes terhelési tesztnél pedig 80 és 90 (
) között ugrál valahol (a 90-et azért nem éri el). Szerintem ez így nagyon nem kóser. Paszta van rajta, nem is régi, az alaplapot ma kaptam, a hűtő is forog. Nem tudom mi lehet a baj. Talán nem fekszik rá rendesen a TX2? De ezt meg lehetetlenség ennél jobban feltenni. Tiszta vér a kezem és legalább másfél óráig próbáltam tökéletesen felhelyezni, de nem sikerült. Valamelyik vége mindig felpattant. Arról nem is beszélve, hogy látom, ahogy meghajlik alatta az alaplap
Nem is mertem tovább erőltetni. Most úgy, ahogy rajta van, nem lötyög, nem fityeg, de nem is merem rángatni.
A kettes kérdés: Van 2x1 GB 1066 mhz-es Hyper-X ramom. Jelenleg 800 mhz-en mennek duálban 4-4-4-12-n. Nem lehetséges őket 1066-on járatni ezen proci mellett? Egyáltalán van értelme? Vagy az időzítéseket kellene lentebb faragni és akkor 800 mhz mellett is maradhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest