Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

enemy107 senior tag Üdv! Mit értünk a biosban azon hogy normal? PL: memóriánál az adott frekin a szükséges feszültséget? Vagy a slotot nézi? De kérdezhettem volna ugyanezt a prociról is. 
- 

acc200 tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreokés.. valamint olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e valami jobb hővezető pasztát alkalmazni majd amikor felrakom a hűtőt, mint amit kapok hozzá? Mert akarok amúgy is venni, és 2 között vacillálok, szóval a 2 kérdéses paszta.. : Coolink Chillaramic hõvezetõ paszta vs Noctua NT-H1 Hõvezetõ Paszta 3g Szóval melyiket ajánlanád/tok??  
- 

acc200 tag Szia Darál0w!  Nem tudom mennyire emléxel, de még pár oldallal ezelőtt ajánlottad a coolrmaster hyper 212 plus nevezetű procihűtőt, mert hogy ezzel akkor jobban lehetne hűteni a kis e7300-asomat ami most 400 FSB-n 7.5x szorzóval megy.. A cél olyan 4 GHz lenne, de nem ez a mondanivalóm lényege..  Szóval megjöttem táborból, kijózanodtam, holnap megyek dolgozni, de gondoltam megnézem a kedvenc boltjaimat, hogy megvan-e ez a szépség.. Amelyik közelebb van az a pécsi és abban ez van [link].. A másikban meg ez: [link] Az utóbbinak igazság szerint jobban örülnék, mert lehet, hogy akkor nem csak ezt rendelném, hanem mást is, de ez most mind1, meg ez a kék színű LED is jobban menne a gépembe. De a mondanivalóm lényege ez, hogy az ebolt-on ami van az ezt írja: Támogatott processzor foglalat: 775/754/939/940/AM2 viszont, ha megnézek 1 másikat, abban pedig a legújabb foglalatokat is támogatja.. Nah akkor most ilyenkor mi a helyzet? Ez a kék akkor ugyan oylan mint a sima nem kék ledes? Mert szerintem nem ezen a kék leden múlik a támogatott foglalat.. Szóval megjöttem táborból, kijózanodtam, holnap megyek dolgozni, de gondoltam megnézem a kedvenc boltjaimat, hogy megvan-e ez a szépség.. Amelyik közelebb van az a pécsi és abban ez van [link].. A másikban meg ez: [link] Az utóbbinak igazság szerint jobban örülnék, mert lehet, hogy akkor nem csak ezt rendelném, hanem mást is, de ez most mind1, meg ez a kék színű LED is jobban menne a gépembe. De a mondanivalóm lényege ez, hogy az ebolt-on ami van az ezt írja: Támogatott processzor foglalat: 775/754/939/940/AM2 viszont, ha megnézek 1 másikat, abban pedig a legújabb foglalatokat is támogatja.. Nah akkor most ilyenkor mi a helyzet? Ez a kék akkor ugyan oylan mint a sima nem kék ledes? Mert szerintem nem ezen a kék leden múlik a támogatott foglalat.. Üdv! 
- 

#42052608 törölt tag Hali mindenkinek! 
 Most kapok új gépet, én magam rakom össze, és a segítségetekre lenne szükségem. Lenne pár kérdésem.
 1. Mit gondoltok a Gigabyte g-power 2 pro hűtőről? Jó tuningra?
 2. Jó választás a Gigabyte superb 550w PPFC táp?
 Eddigi valószínű konfig:
 Alaplap: Gigabyte m720-us3
 Proci: AMD phenom II x4 945
 Videokari: Gigabyte n250 1gb
 Memória: Geil black dragon 2x2gb
 Ház: Aerocool Syclone
 Merevlemez: valami 1 terrás
 Optikai egység: Legolcsóbb (még nem tudom mi)
 Táp és hűtés ugye még nem biztos.
 Köszi: Zagstrukk
- 

darál0w Jómunkásember válasz  knorbert1992

üzenetére knorbert1992

üzenetéresztm már leírtam neki  
- 

csokad senior tag ezt oké értem. de ha ezekk megvoltak akkor ne nyúljak a procihoz? mert tuningolni nem akarok abszolute nincs rá szükségem.  szóval ha nem muszáj akkor nem tuningolok. szóval ha nem muszáj akkor nem tuningolok.
 mod: 1.65 a gyári órajel de arra nem tudom belőni. 1.64 van és 2vel nagyobb 1.66. 1.65 nincs
- 

csokad senior tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreez az RC dolog nekem kínai  a másik dolog. igen tegnap észrevettem hogy 8.00x-el lesz 1600fel is raktam de visszavettem. akkor tegyem bátran 1600ra és maradjon 1.5V a fesz és procit is hagyjam békén? a másik dolog. igen tegnap észrevettem hogy 8.00x-el lesz 1600fel is raktam de visszavettem. akkor tegyem bátran 1600ra és maradjon 1.5V a fesz és procit is hagyjam békén? ja nem olvastam jól el. az RC az amit 8.00x-re állítok? és ez a procit is feljebb rakja? és akkor tegyem 8.00x-re és 1600mhz lesz és a procit feljebb rakja és azt tegyem vissza? 
- 

darál0w Jómunkásember válasz  csokad

üzenetére csokad

üzenetérenemtudom...  lehet igaza lesz és csak RC állítással lehet feljebbtolni? nemtudom...de akkor is egyszerű a dolog...RCt feljebbtolod, nő a ram orajele(ez a cél), de a proci orajele is...és ekkor kell visszábbvenni a prociszorzot...  de ajánlom figyelmedbe  
 tehát 8as szorzon 1600on lesz a ram... 
- 

csokad senior tag sziasztok. van egy ram párosom mushkin black, 1600mhz és 1.65V az alap viszont ezt az alaplapom lekorlátozza 1333mhz-re és 1.5V-ra. hagyjam így vagy visszaállítsam? lesz tőle baja ha ígymarad? 
- 

IzI senior tag 1 light-os húzás milyen mértékben károsítja a procit ? 
- 

IzI senior tag Hi Az érdekelne hogy van-e vki tapasztalat e 2procival kapcsolatban tuning területén. 
 MSI 760GM E51 lap lenne amibe menne 2 közül valamelyik.
 Sima egyszerű húzással mennyi hozható ki belőlük hozzáadott ventilátorral.AMD Athlon II X2 255 Boxed 
 AMD Athlon II X3 435 Boxed
- 

dobobazsy őstag sziasztok! na most jött el az alkalom arra hogy teszteljem az e6550-emet a P5Q Deluxe-ban. most 3.4 GHz-el próbálkozok de amikor elkezdem terhelni IBT-vel akkor megfagy.. 1.475V fesz.-t adtam a procinak, a VTT-nek 1.3V, MCH 1.4V... a többi fesz fixálva alapra.. esetleg még másnak is kellene adni plusz feszütséget vagy csak egyszerűen nem bír már ennyit a proc.? 
 előre is köszönöm! 
- 

darál0w Jómunkásember válasz  gyumikeh

üzenetére gyumikeh

üzenetéreterhelés alatt? a videoban az nem coretemp...az cpu-z ráadásul 1.47Von megy a proci?   az a jo benne, h az intel 1.45Vban maximalizálta a max 24/7es feszértéket megfelelő hűtés mellett, ami lássuk be neked nincs meg. aztán ne csodálkozz, ha degradálodik a cucc....még mielőtt a táp kiütné ez egészet. 
- 

gyumikeh csendes tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreVolna még egy kérdésem tehát nállam a procim 3,5 GHz-re kilett húzva 1,3v-on és IBT-vel teszteltem stabil volt és a hőfok felment 80-90 közé... nos néztem videókat hogy egy olyan procit mint az enyém tuningolják és ottis 3,5-re volt kihúzva és ott csak ilyen 50-60 fok volt.. 
 nekem meg akkor az lenne a kérdésem hogy nállam mér ilyen magas???
 CPU hűtőm: Cooler Master Hyper TX2
 Előre is köszönöm!! 
- 

gyumikeh csendes tag 
- 

darál0w Jómunkásember válasz  gyumikeh

üzenetére gyumikeh

üzenetéreezekszerint 466os FSBn vagy...ami azt jelenti, h a 800as ramjaid minimum 930mhzen mennek  talán le kellene tesztelni őket, h mit bírnak... VTT - FSB termination MCH - North bridge de mint modntam én ezzel a táppal nem erőltetném a tuningot...bármikor elszállhat a rendszer... 
- 

gyumikeh csendes tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetére2,5 GHz alapból a VIDje 1,21 V 3,5 GHz-re kihúztam 1,3 V-on van most IBT-vel van tesztelve és stabil... 
 ramok: 2x2 GB Kingston DDR2-es ramok 800 MHz
 VTT? MCH? ezeket nem tudom hogy mit jelentenek talán ha erről írnál valami infót vagy hogy hol nézzem meg akkor tudnám mondani....
- 

gyumikeh csendes tag sziasztok! 
 volna egy P5Q Deluxe alaplapom és benne egy Q9300-mas quad proci.. namost tuningolni szeretnék, de nekem valamért csak a 3.5 GHz müxi stabilan, 3.7 már nem stabil, 3.8 meg már el se indul.. lehetne-e ezellen tenni valamit? egyébként a dobobazsy haverja vok, ha rémlik vkinek a tag..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 köszönöm előre is! (és erre ki fog válaszolni?  
- 

szente addikt válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéresajnos nem volt stabil...winben még minden okés volt de elindítottam nem rég a cod mw2-t és töltés közben kékhalál... adtam a ramoknak 2,1v-ot,de még mindig kék halál cod töltés közben.vissza vettem az fsb-t 280-ról 270-re,de már win töltés közben kékhalál.aztán a procc-nak adtam 1,325v-ot és így most már betöltött a win is meg a cod is. nem sok a ramnak a 2,1v(hosszútávon,nem lesz káros)?ez így most stabilnak számít?vagy milyen progival tudok meggyőződni róla? 
- 

szente addikt válasz  KAMELOT

üzenetére KAMELOT

üzenetérepénz hiány miatt én ezek közé a kevesek közé fogok tartozni még egy jó darabig!    szóval a legnyagobb problémám még mindig az,hogy minden progi amit eddig néztem 400mhz-nek látja a video memória órajelét.szóval akkor memória órajel nem egyenlő a videó memória órajelével az int. vga-knal? 
- 

szente addikt válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetérehali ez még a régi 65nm-es.a ramok eredetileg 800mhz-esek,a pci-e frekit nem bántottam. igazából a memóriából akartam sokat kihozni,mert integrált vga-val játszok... akkor ahhoz képest,hogy ez az első "komolyabb" tuningom elég jól sikerült nem?  még annyi,hogy most nézem a cpuz-nél a grapics fület,és ott a memória sebességnél 400mhz-t ír...csak nem látja a tuningolt értéket,vagy nem is számít az integrált vga-nak,hogy tuningoltam a ramot? 
- 

gyumikeh csendes tag sziasztok! 
 volna egy P5Q Deluxe alaplapom és benne egy Q9300-mas quad proci.. namost tuningolni szeretnék, de nekem valamért csak a 3.5 GHz müxi stabilan, 3.7 már nem stabil, 3.8 meg már el se indul.. lehetne-e ezellen tenni valamit? egyébként a dobobazsy haverja vok, ha rémlik vkinek a tag..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 köszönöm előre is! 
- 

enemy107 senior tag 
- 

enemy107 senior tag válasz  KAMELOT

üzenetére KAMELOT

üzenetéreTökéletesen igazad van, de 1100 a cél most. Ha a másik gépben ami majdnem ugyanilyen,megy a crucial ballistix stabilan igy akkor itt a lehetőség a kingstonoknak is, ha nem szarabbak. Ha azok,  maradnak 1000-en. maradnak 1000-en.darálow: 1000-MHz-ig igy stabil, ráadásul úgy, hogy a ram is normalon 1.8V-on volt. 1100-hoz kapott 2.0V-ot, mert asszem ennek több kell mint a crucialoknak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) kb 1.34, 1.36 V?
 kb 1.34, 1.36 V?