Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
The DJ
üzenetére
Attol fugg milyen alkalmazashoz kell. Nehany kiveteltol eltekintve (pl. fajl tomorites) nem sokat profitalsz RAM tuningbol. Ha jol nezem (gamer szemmel) a konfigodban a VGA lesz a szuk keresztmetszet. Ha csak kicsit eljatszanal a masinaval, akkor eloszor nezd meg a procid stabil veget, majd hangold ossze a ramokkal, utana GPU.
Mustarmag: eloszor a deszkad kezikonyvebol es leginkabb a topikjaban megtanulod a BIOS beallitasokat, majd a procid topikjaban megnezed, hogy a tobbieknek milyen beallitasokkal hogyan hasit. -
The DJ
addikt
válasz
The DJ
üzenetére
Merész voltam és bátor, megemeltem az alap 200-as FSB-t 260-ra és 2600-on ketyeg az E4400 proci és a memória is. (De én ezt még mindig keveslem és félek, hogy a melegedéssel is bajok lesznek.) Viszont az időzítések jelenleg CPU-Z szerint: 3-3-3-9. Ez most akkor jónak számít? Sose tudtam melyik mit jelent és sose nyúltam hozzá, viszont ha már van egy korrektnek mondható memóriám, akkor ki akarnám használni amennyire a lap engedi. 333 mhz mellett korrekt időzítésekkel. De valamit elrontok ezek szerint, hogy nem jön össze az a DDRII667-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- JBL STAGE 2 9634
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert eleve a nevében is benne van, mármint a DDR nevében, hogy DoubleDataRate, ezért a valós és az efektív órajel közt ott a 2x szorzó.