Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
The DJ #20149 üzenetére
Attol fugg milyen alkalmazashoz kell. Nehany kiveteltol eltekintve (pl. fajl tomorites) nem sokat profitalsz RAM tuningbol. Ha jol nezem (gamer szemmel) a konfigodban a VGA lesz a szuk keresztmetszet. Ha csak kicsit eljatszanal a masinaval, akkor eloszor nezd meg a procid stabil veget, majd hangold ossze a ramokkal, utana GPU.
Mustarmag: eloszor a deszkad kezikonyvebol es leginkabb a topikjaban megtanulod a BIOS beallitasokat, majd a procid topikjaban megnezed, hogy a tobbieknek milyen beallitasokkal hogyan hasit. -
The DJ
addikt
válasz
The DJ #15299 üzenetére
Merész voltam és bátor, megemeltem az alap 200-as FSB-t 260-ra és 2600-on ketyeg az E4400 proci és a memória is. (De én ezt még mindig keveslem és félek, hogy a melegedéssel is bajok lesznek.) Viszont az időzítések jelenleg CPU-Z szerint: 3-3-3-9. Ez most akkor jónak számít? Sose tudtam melyik mit jelent és sose nyúltam hozzá, viszont ha már van egy korrektnek mondható memóriám, akkor ki akarnám használni amennyire a lap engedi. 333 mhz mellett korrekt időzítésekkel. De valamit elrontok ezek szerint, hogy nem jön össze az a DDRII667-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged