Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lathronos

őstag

válasz }{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére

Én most cseréltem le a Tesco gazdaságos kormányomat egy másik ugyanezen kategóriájú ACME STi Racing Wheel indiai rízsföld melletti istállóban összetákolt vacakra. Már átvételkor a doboz mérete is gyanús volt, aztán hazaérve a Sugárból volt meglepetés. Jájj, mondom mi a #&$@ߢ! ez? Telefonkábellel csatlakozó pedál(érted, telefonkábellel), brutál gagyi műanyag ház, Subaru Impreza WRX STi logo-ról koppintott kormány felirat, gokart kinézetű design. Hát én majdnem elsírtam magam itt helyben a PC előtt. Aztán betoltam a Crew alá, és jött a csodálkozás. Nagyon jól lehet játszani vele(MODE gombot előtte megnyomni). :DD Igaz nem egy G27 vagy G29 szint, de nagyon jó. Ugyanez az élmény ETS2 alatt is(itt is kell a MODE gomb), egyszóval nagyon f@sza eddig. Sebességváltó kar viszont nincs, a kormány mögötti váltókarok csak dekorációk, ugyanis csak a fék és gáz rendelhető hozzájuk. :W Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele.

Új hozzászólás Aktív témák