Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• COLBrattShaw

csendes tag

válasz }{3@Đ$}{0ot #8637 üzenetére

:DDD Megragadtad a lenyeget, a tobbi sodert hagynom kellett volna. :DD

UFO1: Koszi ;) Nem volt szuper nehez, csak arra kell raerzni, hogy fekezz melyen, ill, hogy milyen hirtelen kormanymozdulatokat enged a vas, ill. hogy hol a tapadas hatara kb kanayrokban, nomeg jobb lett a palyaismeretem.
    Erdekes, hogy igy emlited a kormanyt, ha csinalsz egy jo idot altalaban, a nagyatlag a Ubiforumon/chat-en megkerdezni, hogy "mivel tolod a jatekot"!? Amikor pedig kormany a valasz, csak annyit szoktak irni,hogy "jahh, ugy konnyu, kormany nagyon OP stb stb. :D (Holott ez foleg WR elott volt jobban igaz)
    Bar mint itram sokszor, termeszetes hogy, "jobb" a kormany mivel 1-2 kezzel fogva, sokkal egyszerubben tudsz emlekezni egy adott kormanyszogre, ill. precizebben talhato meg reflexbol, mivel egy kontrolleren 1mm-es tevedes is 10-20 fokot jelenthet atszamolva, ameg kormanyon, ez max nehany fok lehetne kb. (csak igy roviden a story) Viszont itt pedig bejon a kepben, hogy akkor hogy iranyithato ha ennyire pontatlan, precizebbnek kene lenned, mint kormannyal, ugyanolyan idohoz, de csak elmeletben, inkabb bele sem megyek :P :DD Mert iranam ezt kb meg fel orat. :D
    Engem nem mozgat a tema, a lenyeg, hogy kb belottek, hogy jatszhato legyen ill. hogy szintben.

Challenge Update:
    Tcsn egy masik csavo is bement 9:59-re es azt irja, hogy vagasokkal, csinalt egy 8:40-es idot!! :Y Video nincs, de irta is hogy nem volt szep, mert van hogy bezuhant valahova, ott reset-elte az autot, igy nyerve nagyobb idoket. Most rament a tiszta vezetesre, ugyhogy lehet az a video nem is jon, de ugy erdekessegnek megneztem volna. :) Az avatarjan egy versenypalyan van beoltozve a sok vassal a hatterben, ugyhogy (meg a gyors idejevel) azthiszem meg jonni fog hamarosan jobbal. :)

Új hozzászólás Aktív témák