Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Ki milyen vasat használ Dirt-re? Én a klasszikus Camarot, de egyre inkább hülye ötletnek tűnik, mert bár street, és performance specre elég jó, de Dirt raceken állandóan keresztbe áll ott is ahol pl street specben nem (pl murván), vissza kellett vennem sport-ra a beállítást, amikor egy Bentleyt üldöztem. Az meg elég lehangoló, mikor egy Mini körbeautóz. Szóval gondolom valami 4x4 kéne, Skyline? Ram? F150 vagy Chevy truck?
Szerk.: Perf specre a Season passos gépek mennyire jók? Nem tudom megéri-e a tuning rájuk, mert a Camaro az megy egyelőre 310-et önerőből és 340-350et nitróval, és nem vészes az irányítás.
Van aki kituningolta a Ferrarit, vagy a McLarent? Mit tudnak? -
Kasya
nagyúr
válasz
Sotyks94 #1793 üzenetére
Ha tenyleg igy leszm ez volt az utolso hogy dobozosan vettem barmit is. Mar sok sok eve nem veszek dobozosan semmit, most kivetelt tettem, mondvan olcsobb valamivel es itt lesz ez is hamar.
Hat se nem lett itt hamar, de ami jott az sem tokeletes. A CD disznek van, aktivalo kod rossz. Kar, hogy a szoftver vasarlasra nem el a visszakuldes, mert legszivesebben "felkuldenem" nekik. -
Sotyks94
aktív tag
LOL, én is a konzolokszervitéből vettem, és nekem is felcserélték a kódot, de még kedden írtam, és ki is cserélték. Értelem szerűen vissza nem fogják hívni a kiadott játékokat, de aki eddig nemkapt meg a játékot vagy a dlc kódot az lemondhat szerintem róla.
(#1770) hunfatal
RPG része a játéknak, perk pont kb talent pontnak felel meg, és apró passzív/aktív bónuszokat tudsz venni rajta (több xp/pénz, jobb kocsi irányítás, olcsóbb vétel a shoppokban, aktív gps verseny alatt is, stb...) -
Matisz77
aktív tag
Nem tudom ki honnan vette én a konzolvilágtól, tegnap írtam nekik hogy PS4 es dlc-t kaptam mi a teendő! Ma kapta egy emailt amiben elküldték a PC-s kulcsot amit már aktiváltam is viszont cserébe visszakérték a PS4-est amit vissza is küldtem nekik!
-
Sziasztok!
I5-4200U, Gt750m, 8Gb RAM birtokában lévő laposhoz érdemes beszerezni? Fog futni rendesen?
Illetve hol tudom online legolcsóbban beszerezni, van valami jó tipp? -
CtiveR
tag
Dejó...
akkor az én PS4es dlc kulcsom se fog cserélődni pc-sre ...
Ha csak nem a playon segít nekünk. -
csaba951
veterán
válasz
Meridius11 #1784 üzenetére
Nem volt egy túl jó ötlet, ha nem orosz nyelven akarsz játszani! Ehhez a játékhoz rengeteg patch fog kijönni, és mindegyiknél küzdhetsz majd a friss nyelvcsomag vadászattal/cserével. Nuuvem-től kb. 13000 Ft lett volna az a Gold változat, aminél nem kellene állandóan küzdened ezzel a problémával.
Konzolok Szervize - Ez annyira durva, hogy el se akarom hinni!
Szerverek - Nem túl meglepő módon ennél a játéknál sem lehet a premier után pár nappal az esti CET 18-23-ás csúcsidőszakban játszani. Többi játékukkal (UBI) is ez volt mostanában!
-
Jani18
aktív tag
Még jó,hogy tegnap hozta a futár.
-
Meridius11
aktív tag
-
Jani18
aktív tag
Nagyon jó.Gondolom akkor senki nem fog kapni PC-s DLC kódot.
-
-
djculture
félisten
Most olvastam azt hogy a konzolok szervizében összepakolt a nav mindent a creweket is, felpakolták az egész árukészletet egy autóra. Aki onnan vette volna az lehet beszopja.
-
Asbee
veterán
Engem sem enged be.
-
StormLine
senior tag
válasz
hszilard666 #1769 üzenetére
Nekem most crashelt megint, pár perce. Másfél órát bírt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Goblin12 #1771 üzenetére
Vettem eszre. Szerencsere gyorsan jon. A sorozatomat megnezve mar mehetett is a prolog resz. Most hogy azzal vegeztem, varhatok mig a teljes lejon...vagy kaptam egy Demot a telepites alatt
(#1770) hunfatal: ha jol vettem ki egy skill fa szerusegre tudod kolteni. A garazsban a papiron tudod szetosztani.
Mas:
A vonalelesseg masnak tokeletes? Nekem 780m alatt 2XMSAA mellett 40 fps van csak es igy se tokeletes a vonalelesseg -
Tomc1986
csendes tag
válasz
Sotyks94 #1761 üzenetére
Jah nem az a bajom, hogy nincs szuperkocsim egyből, hanem kíváncsiságból végigjártam a kocsi dílereket a játékban, a Miami-t is meg mindet láttam is jó kocsikat Lambótól 3 at (csak az Aventadort nem Ferrariból egyet sem) és mondom mind az öt dílernél megnéztem.
Amúgy már énis közben rájöttem, hogy a látványosságokkal több pénzt lehet keresni. -
HRC95
tag
válasz
hszilard666 #1762 üzenetére
Nekem még mindig hibát ír. Ezt: #0_1
-
Balathruin
veterán
válasz
hszilard666 #1762 üzenetére
Vedd le a tuningot ha van.
-
hszilard666
veterán
Daaam! Megpróbálom indítani a játékot és kékhalált kapok!
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Tomc1986 #1753 üzenetére
Kevés a kocsi, de ferrari is, és 3 lambo is van az alap shoppokban. (5db van, 0-s szint midwesten, 10-es szinten NY, 20-as szinten MIAMI, 30-ason Las Vegas, 40-Sanfransisco.) Egy shopban kb 5-10 kocsi van. Nyilván a ferrari, és lambok, vagyis az erősebb, gyorsabb kocsik a 20-30-40-es szintűekben vannak, ha csak detroit meg NY-ban voltál még akkor ott ne is keress szupersportkocsikat.
Sima játékkal 15 óra alatt 150k-t szedtem össze. elkezdtem ezerrel látványosságokra tp-zgetni a már felfedezett területeken, és onnantól kevesebb mint 1 óra alatt 200k-t összeszedtem (meglátogatott látványosságonként 2000bucks), így már tudok venni egy 300k-s kocsit. Nyilván egy mmo-ban 10óra alatt nem fogod kifarmolni az 1 millás LaFerrarit, ami az egyik legjobb kocsi (és Miamiban elérhető), és szerintem ez így ok, nem érzem hogy lassú lenne a pénz, plán hogy ezentúl jobban odafigyelek a látványosságokra, és akkor nem kell utólag végigjárkálni.
(#1754) compass1997
Én azt erősen nem ajánlom kocsi elköltésére, bár mindenki azt tesz amit akar, de szólok hogy lehet belőle perk pontot is venni, és még kocsit vehetsz ingame pénzért is, addig plusz perk pontot csak cc-ért.(#1756) Tomc1986
Akkor kapod meg a 100k CC-t amikor 10-esen elmész NY-ba, és átveszed a dirt specet.Remélem tudtam segíteni
-
StormLine
senior tag
Karbantartás van 20 óráig. Elvileg javítja a szerverek stabilitását és a crasheket.
-
Kasya
nagyúr
Oh faxom...szerintem hagyom is mara a jatekot. Nem eleg hogy a kodot is elcsesztek, de meg a CD-rol valo telepites se megy siman, mert az Uplay-t inditva az elkezdi letolteni es nem ismeri fel, hogy mar fent van...
-
Tomc1986
csendes tag
válasz
Heavyrain #1757 üzenetére
Ok. Pont ott járok csak még nem engedi a kocsira rakni a dirt cuccot. Majd holnap folytatom. És a kocsikkal mi a helyzet lehet tudni, azok is kerülnek még a dílerhez? mert mondom nem láttam Aventadort meg Ferrarit se....de csak lesz valamikor mert van az előzetes képeken is. Mind1 úgyse most lesz még olyan kocsim
-
Kasya
nagyúr
Nana hogy a multi pack kod PS4-hez van...jajj. Ubisoftnak irtatok, vagy a cegnek, ahol vettetek?
-
Tomc1986
csendes tag
Nyugtasson meg valaki,hogy nem csak ennyi kocsi van. Benéztem az összes 'Dealer' hez és nem találtam pl. Ferrari-t vagy Lambo Aventador-t (a kedvencem) Mellesleg a pénz elég lassan gyűjthető vagy remélem később többet ad mondjuk egy versenyért.
-
kutymorgó
újonc
PC-Gurus előfizetéssel rendelt valaki ? megkapta már ?
... mi kellene hogy a "dobozban" legyen esetleg mellette... ?
-
regener
veterán
válasz
djculture #1747 üzenetére
Már bocs, nem sértés csak észrevétel: az elmúlt hsz-eid akkor csak az Ubisoft-ot és a The Crew-t szidására vannak, ezt nem lehetne mellőzni?
Legalább próbáld ki a játékot ismerősnél ha tudod, de ne idióta streamet nézve értékelj mert az tényleg unalmas.A grafika meg szerintem pont jó úgy ahogy van, lehetett volna Unreal Engine 4 szerű grafika is, de nem sok értelmét látnám főleg hogy ahoz mégerősebb gép kellett volna.
(#1749) HRC95
Amikor kilépsz akkor kiírja asszem az össz időt. -
HRC95
tag
Uplay ír valahol játszott időt?
-
djculture
félisten
válasz
Heavyrain #1746 üzenetére
Ja az nem működik a gamezone05 is irta. Nem lehet csatlakozni most a megváltó patchre várnak de szerintem ez úgy lesz leszrva ahogy kijött. Ubishit. Unitynél is már a harmadik patch jött nulla javulással.
Division-ra várok ha az is ilyen lesz akkor én egy darab játékot se foguk tőlük venni
-
Kasya
nagyúr
Engem nagyon baxtat ez a g4s szallitas konzolszerviztol. Meg mindig nem jott meg, raadasul mar a holnapjuk se jon be. Lehet visszamondom az egeszet.
-
batai15
félisten
Engem csak az érdekelne hogy minek a sok friend a játékba ha senki nem csatlakozik stb mikor inveli őket az ember...
-
CtiveR
tag
Igen a papír elején nekem is ott van a 3 logó (PC XBOX PS)
viszont ha megfordítod és a kód feletti sort nézed nálad is ez van? The Crew PS4 Multi Packs ULC kód:
és PC-n a kód szerintem 4x4 karakter felosztásban van (mivel a többi is 4x4 volt gondoltam ez is az lenne) ez viszont 3x4 ( tehát XXXX-XXXX-XXXX) szerintem félrenézték a papírokat -
Bodoo
tag
csomagküldéses témához:
ha a számládon 0 Ft a szállítási költség, akkor nincs semmilyen bug, nekik is ahhoz kell tartaniuk magukat, vagy felajánlani, hogy sztornó az egész! ha ezt nem tették meg, és fizettek veled szállítást, akkor egyértelműen meg lettél károsítva. ha basztat az ügy, akkor írj a fogyasztóvédelemnek, aztán majd megtanulja az 576 hogy hogyan kell a vásárlókkal bánni.Multi Pack DLC-hez:
konzolokszervízében vettem 3 darabot, (én vagyok GuruZone említett haverja) és az UPlay gond nélkül elfogadta mindegyik kódot. A DLC papírján PC-DVD, XBOXONE éd PS4 logó van. Eddig a játékban nem találkoztam a DLC hozományaival, bár még alig 20 szenvedős percet tudtam csak a karrierbe tenni.i7 3630QM 2,4GHz (3,4 turbo) 4 mag, 8 szál
GeForce 635M
8 GB DDR3Full HD-ben tévére kötve MINIMUM beállítással 18-20 FPS... ennél többet vártam.. a laptop HD Ready felbontásán játszató sebességű a játék, de tévére terveztem. na sebaj, majd talán jön új Geforce driver, meg játék patch ami javít a helyzeten
-
regener
veterán
Hát majd kiderül, bár valahogy nem izgat, ez nem egy fps
Illetve a játékoslista ide jobbra fel a Téma tudnivalókba már beis kerülhetne szerintem akár most is
Más:
Haverom a platinumshop.hu-tól rendelte a játékot, de a múlthét csütörtöki emailjére feléjük csak hétfőn reagáltak, majd a 2721-es iányítószámot valamiért 9200-nak (!!) tüntették fel a csomagon és a futár hívta havert hogy akkor hova menjen mert hiába dudál a ház előtt. Ekkor ő közölte vele hogy előtte ugyan biztosan nem, akkor derült ki hogy Pilis helyett Mosonmagyaróvárra vitték a játékot (WTF?!), így kedden nem kapja meg.
Akkor most úgyvolt hogy ma kapja meg de még mindig semmi. -
ricshard444
veterán
Nem nevezném rondának egyáltalán, csupán nem 2014-s színvonallal lett megáldva. Természetesen jobb lenne, ha a környezet élethűbb, míg a kocsik kidolgozottabbak lennének, de úgy vélem, hogy az élmény, amit át szeretne adni, azt így is megoldja.
-
fatal`
titán
Nem kap több multipack kódot és térképet (utóbbinál mondjuk gondoltam) az 576, úgyhogy aki nem kapott (mint én is) az így járt. Megreklamáltam azt is hogy miért kellett fizessek a szállításért, amikor a rendelési visszaigazolásban 0 ft szerepel, erre közölték, hogy az a régi weboldalon volt (10k felett ingyenes szállítás), és azóta megszűnt. Többet nem rendelek tőlük és ezt levélben a tudtukra is hoztam.
A PlayOn-nak esetleg érdemes írni, vagy ha semmit nem kaptam akkor le leszek szarva úgyis? Vicc az egész.
Hova lehet írni nekik? Megpróbálom.
-
Jani18
aktív tag
-
Sotyks94
aktív tag
Nem tudom hogy kinek mi jut el a szemén keresztül az agyáig, de ez a játék egyáltalán nem ronda
Messze nem is a legszebb amit eddig láttam, még autós játékok között sem. (a ps2-t meg idekeverni elég ... érdekes ötlet). Sokaktól hallom hogy így ronda, meg úgy ronda ... Szerintem azok az emberek valamiért olyan grafikát várnak el a játéktól mint amit a CGI trailerek hoznak...
PC-n Ultrán tolom fxaa-val, 30fps-el, és szerintem szép, pláne a naplemente, és a belső nézet. Nem egy project cars (talán még egy forza horizon 2, vagy egy driveclubb is picit szebb), és a gépigénye nagyobb mint amit a grafika megkövetelne, de egy fában több poligon van itt mint egy teljes ps2-es játékban, egy autóban meg pláne.
(konzolokat, meg low-medium beállításos PC-ket ne keverjünk ide, mert amikor grafról beszélünk szerintem a max grafról kell beszélni, ami meg PC ultra.) -
batai15
félisten
Na este 6 fele egy közös gurulásba ki lesz benne?
-
Heavyrain
őstag
Ilyen buggal sem találkoztam még
Elindítom a játékot,fut szépen,de a játék zenéje és a rádióban a zenék kb 50%-al gyorsabban mennek
(+állandóan recsegnek) Remélem egy restart megoldja. -
djculture
félisten
válasz
Raptor™ #1719 üzenetére
Hagyál már az 576-al. Nyertem tölük egy ps3 játékot pár éve erre előadták hogy menjek x városba mert ott van . Mondom én nemfogok 200 kilómétereket utzgatni egy semmit se érő játékért küldjék le. Akkor fizessem ki a szállitási díjat. Mondom: Akkor köszönöm és dugják fel a seggükbe a nyereményemet az nem kerül semmi költségbe. Ennyibe maradtunk.
Azóta már egyik rokon szintén nyert az is hasonlóan járt egy unkorrekt szr cég az egész csak röhögni lehet rajtuk meg az árazásokon is.
Most éppen azzal szórakoznak hogy mint valami lókupec használt konzolokat vesznek be negyed árakon mint a piaci ár. Haverom xbox360-an zsír állapotban lévő gépéért 2 karral 20-at akartak adni ott röhögtünk... Mondtam az eladósrácnak anyit én is adok érte hozzon ki vagy tizet.. -
fatal`
titán
-
CtiveR
tag
Nemsoká dobok én is 1-2 képet, megjött nekem is a játék
gyors konfig: intel i7-3770, 8gb ram, gtx 650 1gb ddr5
kíváncsi vagyokhunfatal: legközelebb javaslom a konzolok szervizét
olcsóbb mint az 576 volt és van minden (térkép, poszter stb)
-
StormLine
senior tag
Bírom hogy vannak gyalogosok meg parkoló autók. Bár utóbbiak a kanyarokban néha útban vannak, de legalább élettel telibb a játék.
-
fatal`
titán
válasz
Sotyks94 #1710 üzenetére
A futárral semmi probléma nem volt, reggel átadták neki, 10-kor itt volt a csomag, itt a forgalmazóval és az 576-tal vannak súlyos problémák, és a második levelemre egyelőre nem is válaszoltak.
Ha holnap délutánig nem lesz válasz, akkor visszaírok még egy levelet, hogy felháborítónak találom a panaszkezelésüket és a jövőben kerülöm a céget.
-
batai15
félisten
válasz
hszilard666 #1712 üzenetére
Pedig medium graf...
-
djculture
félisten
válasz
hszilard666 #1712 üzenetére
Ennél rondább? Ezen a képen is ilyen gta3 szintű fák vannak meg az út már a underground1-ben is valósághű volt nem egy paca. Kocsi az isteinen kivan dolgozva minden más ilyen ps2 szintű néha. .
-
Sotyks94
aktív tag
Kéne nekem egy tábla hogy melyik kocsiknak milyen spece van. Ami a crew honlapon van nagyon hiányos, és átláthatatlan, a kocsik felét tünteti max fel (valami egyszerű excel tábla jó lenne nekem ilyesmi, csak nem hiányos). Nincs egy rendes autó lista? Ahol az is fel van tüntetve melyik kocsival mire lehet specelni?
Amúgy sajnálattal hallom hogy van aki pórul jár a boltal. A konzolokszervizében vettem, és minden extrát adtak hozzá, bár a multicar eredetileg ps4-es volt de délben írtam levelet, amire este 8-kor jött is a válasz kód. (a futárt meg hanyagolom, mert megbízhatatlan, mindig elmegyek érte személyesen)
-
fatal`
titán
Visszaírt az 576, hogy keveset kaptak a forgalmazótól és ez van. Esetleg erről nem kellett volna tegnap telefonon tájékoztatni? Felháborítónak tartom (és nem a cuccok, hanem a tájékoztatás hiányát), vissza is írtam egy szépen megfogalmazott, de elég ronda levelet..
-
Reaper
őstag
válasz
Tomc1986 #1704 üzenetére
Igazából a rendőröket most csak 1 trükkel lehet lerázni, amikor látod, hogy elkezdenek rád esni, fék, és kanyar valami kis utcába, nekem úgy sikerült megoldani, és azóta is beválik, se lelökni, se lehagyni nem lehet őket még szembe sávban centizve se. Csak ez működik, mivel nagyon nagy a tempójuk ezért a hirtelen kanyarokat nem tudják lekövetni, és összetörik magukat.
Ha valaki tud jobbat azért szóljon -
Kasya
nagyúr
Gondoltam felhivom a g4s-t hogy megis mikorra varhatoak, mert nem leszek itthon. A megadott telefonszam at van iranyitva egy kikapcsolt keszulekre. Azon meg teli a postafiok...
Nem hazsnaltam eddig a szolgaltatasaikat, de igy nem is fogom. -
Tomc1986
csendes tag
Ez a rendőrös lerázás egy vicc. Igencsak felidegesít.
-
Jani18
aktív tag
Én is PS4 kocsi csomag kódot kaptam.
Tegnap írtam a boltnak.Azt mondták még aznap küldik a PC-kódot e-mail-ben.Még most se jött meg,így írtam a PlayOn Support-nak.
-
Kasya
nagyúr
Pff..joggal lehetsz merges. Nekem konzolokszerviztol meg meg se jott, pedig tegnapra igertek.
(#1697) TESCO-Zsömle: Nemetre? Win alatt? Na ne...
(#1700) dkpisti: lowon el. A 60 fps nem biztos hogy meglesz stabilan. Az meg hagyjan, hogy hivatalosan a notikat nem "tamogatjak". De en is laposon fogom tolni...amint megjon
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass