Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mike Farrel #3099 üzenetére
Csak minek venné tőle, mikor 100%, hogy ő is a Nuuvemről szerezte be a kódot, ami bárki számára elérhető, és 4000 Ft alatt van.
-
Mike Farrel
tag
Én már vettem tőle nem is egy játékot. A menete annyi, hogy szólsz neki mit szeretnél, utána ad egy bankszámlaszámot vagy paypal azonosítót te elutalod neki a pénzt, közleménybe be kell írni a PH! neved, és mikor megkapja elküldi neked itt PH!-n privátban a kódot, amit utána simán aktiválsz. Nyugodtan vásárolj tőle ha szeretnél, 100%-ban megbízható. Én mindig paypallal fizetek neki, úgyhogy két órán belül meg is kapom a kódot mindig.
-
fatal`
titán
válasz
laceszgamer #3093 üzenetére
Más autóra meg kell venned a tunernél.
-
laceszgamer
addikt
válasz
noblem1983 #3096 üzenetére
Az már megvolt, csak költekeztem közben.
-
noblem1983
senior tag
válasz
laceszgamer #3095 üzenetére
Simán meglesz ebből is.Ha végighaladsz a történeten szerintem meg is lesz.
-
regener
veterán
válasz
laceszgamer #3093 üzenetére
Ingyen meglesz akkor, a Vipert pedig az Uplay kliensben tudod feloldani a Jutalmak résznél az utolsót beváltva ("Dodge, Dodge, Doge..." nevű 100 pontért)
-
laceszgamer
addikt
Ha minden alkatrészt emgkeresek a 20 ból egy autóhoz akkor az ingyen a garázsomba kerül vagy meg is kell vennem utána?
Illetve a Dodge-al mi a helyzet ilyen téren?
-
StormLine
senior tag
Végre sikerült megint 8 embert összehozni egy sessionbe
Az elején azért nem ment könnyen, szét is dobta egyszer a crew-kat, de végül sikerült a túrán együtt maradni. Lenyomtuk most is a múltkori útvonalat. Érdekes módon a napszakok nagyjából fordítva voltak mint vasárnap. Most az erdőben világosodott ki és nappal értünk a kráterbe, múltkor meg az erdőben sötétedett és éjszaka értük el a krátert.Ebben az albumban vannak a képeim (31 darab). Pár thumbnail belőle:
(#3085) SAABPEPE: Tetszik hogy már mappákra van szedve a galériád. Jóval áttekinthetőbb mint pár nappal ezelőtt. De az a 136 kép elég durva
-
SkiDev
őstag
Valaki vásárolta a gamet innen?
Egyáltalán megér ennyit, illetve hogyan történik a vásárlás? Mennyi az esélye az átverésnek? (Használt kód, valamiért letiltanak stb. stb.)
Sosem tudom, az ilyen eladók hogyan jutnak hozzá ilyen olcsón -
laceszgamer
addikt
Patch notest merre lehet amúgy találni?
Szombat este 8-9 fele nem akartok szervezni yilen gurulást? Már jópárról lemaradtam sajna. -
fatal`
titán
Fasza az új bug. Küldöd a barátokat a térképen a frakció küldikre és nem azt írja hány óra van hátra, hanem, hogy mennyi az idő a játékban
-
SAABPEPE
tag
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Ebbe a közös autókázásba mehetek Én is?Hogy oldjátok meg hogy lássátok egymást?
-
regener
veterán
válasz
ADAM1337 #3080 üzenetére
[link]
Bár fura ez a 1280*600-as felbontás a maga 32:15-öd képarányával, de itt van a legtöbb fps
Cserébe elég nagy a vízszintes látótér.Más:
Most elküldtem az embereket Faction-re, de mindnél a jelenlegi ingame játék időt mutatja, nem pedig azt hogy mikor lesz kész, ez csak nálam ilyen? -
fatal`
titán
Statisztika jó lett?
-
SamS20
senior tag
-
regener
veterán
válasz
hszilard666 #3070 üzenetére
Milyen csomó autóhoz?
StormLine:
Azon még nemis voltam
Gondolom okosítják a rendőröket és utána megint lesznek majd. -
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Ma autókáztam egy fél órát, és láttam hogy bejött egy csomó autóhoz spec ami eddig nem volt!És eltünt a way out of west
Hogy fogunk így pénzt farmolni?
Megvettem a dodge chargert, és valami eszméletlen blackmetál!Holnap jövök képekkel, de már lelőttem a nagy gépet. Ami viszont hiányzik az a dodge charger raid truck
-
regener
veterán
Tényleg kiszedték a Way out of west küldetést?
-
StormLine
senior tag
A car packok fizetős DLC-k lesznek. Áprilisig havonta lesz 1-1 pack, egyenként 3 autóval. A season pass tartalmazza a 4 packot, 1 héttel hamarabbi hozzáférést ad hozzájuk, és tartalmaz plusz 2 autót: a 458-at és a 12C-t. Meg tartalmaz valami plusz alkatrészt is vagy ilyesmi. Bővebb infó itt.
-
SAABPEPE
tag
válasz
Mike Farrel #3065 üzenetére
Meg hogy tudod +még kétféleképpen tuningolni .
-
Mike Farrel
tag
válasz
Csapoati #3063 üzenetére
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy a Mini nem a DLC része, csak nem látom az SP értelmét egyenlőre.
Ettől függetlenül megvan.Igen, aki előrendelt az ugye kapott egy speckó tuningos street edition minit. Aminek a játékban az a neve, hogy mini street edition. Ha most megveszed a minit annak simán XY mini lesz a neve. Ebben különbözik az előrendelési ajándék meg a most kiadott publikus mini.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mike Farrel #3061 üzenetére
Nem, de ez a Mini nem dlc része.
-
SAABPEPE
tag
válasz
Mike Farrel #3058 üzenetére
Aha
további képek erre
-
Mike Farrel
tag
válasz
RichieTri #3060 üzenetére
Így van, de ugye pluszban lesz egy street edition mini (ez járt előrendeléshez), mint a Fordnál, Ramnál meg a Z4-nél.
Viszont én azt nem értem még mindig, hogy a Season Pass mire jó, mert az én értelmezésemben annyival előnyösebb, hogy 1 héttel előbb kapjuk meg az autókat mint mások. Tehát most akkor akinek nincs SP-je az is megkapja a kocsikat csak később?
-
RichieTri
senior tag
válasz
ezek szerint most már nem csak az előrendelőknek járó jutalomfalat?vagymi ?
-
regener
veterán
válasz
Összeis raktam ahogy tudtam Dirt-re és Perf-re, majd valamikor kiis próbálom
(#3060) RichieTri
A boltokban ugyanúgy volt Z4 és 2015-ös Mustang meg Dodge Ram mint amiket kaptunk Street Edition.ben, de a Coopert kihagyták, ez szerintem egy hiba javítása volt így megjelent -
StormLine
senior tag
Nem úgy volt hogy az első hszből töröljük?
Itt van pár másik információforrás amik szintén mehetnének a téma összefoglalóba.
Gamepedia - The Crew wiki
Wikia - The Crew wiki
The Crew subreddit -
UFO1
senior tag
válasz
tomsolo #3054 üzenetére
Biztos ennyire laggol nála!
Más:
Aki esetleg elakad az első hsz.-ban az interaktív térkép mellett jobb oldalon van egy elég részletes Wiki is (természetesen az is fejlesztés alatt).Esetleg ha szépen megkérlek vagy fontos egyáltalán Barthezz2 kolléga betehetnéd így a linket: Interaktív térkép + Wiki. Köszönöm.
-
StormLine
senior tag
Na megjött a patch. A verziószám most is frissült. A challenges január 1. óta offline, még most is. Átvezető animációkban a december 18.ai patch óta akadozik a saját autóm. Előtte jó volt, azóta rossz, még most is. A csatlakozások még nem tudom hogy jók-e. Van kedvetek kipróbálni?
Találkozzunk ma 20 órakor a mexikói határ melletti El Pasoban. A térképen 1-es számmal van jelezve:
Remélhetőleg 2 crew-t meg tudunk tartani egy sessionben. Ha vannak vállalkozó kedvűek akkor az útvonalat is teljesíthetjük, ez esetben ebben a korábbi hszemben írtak a mérvadóak a túrához. Ha pedig arra van igény akkor simán csak elgurulunk valamerre.
-
tomsolo
addikt
Nem mondod.
A "végignéztem a ghostokat" melyik része nem volt érthető? Megy 2 métert a gyerek és 7700, vagy start és 10km odébb van...
ricshard444 meg mindenképpen szóljon ha - feltevése szerint - sikerül itt majd 7700 pontot elérni.
Megtapsolnám.
-
minimumgame
tag
Egyébként hogy tudnak csalni ilyen online játékban vagy ez hogy szűrhető ?
Én azért jelenteném őket, ha tudnám, és van rá lehetőség. -
tomsolo
addikt
válasz
ricshard444 #3050 üzenetére
Nem, hanem végignéztem a ghostokat.
-
tomsolo
addikt
Asszem mentem egy világcsúcsot***, de a második hely biztos:
Escape Skill19
A G4mer gyereket leszámítva mindenki csíter.
Thanks Ubisoft and Ivory Tower.
*** Nincs ezer feletti Raid verdám még.
-
SamS20
senior tag
hát a DLC-t bele tehették volna a mostani frissítésbe, de lehet akkor jövő héten kapjuk meg.
Érdekes mert már ha jól tudom a kocsik maguk készen vannak, mert voltak ingame shotok az érkező kocsikról.
-
regener
veterán
válasz
StormLine #3046 üzenetére
Lehet végre nem fagyok ki Landmark Tourban?
Amúgy igen, meg a sok lagg...
De elég szűk ez a frissítés ahoz képest hogy még eddig alig csináltak valamit a játékon eddig...A hülye Unity-hez meg jön az a King izé DLC
(#3043) ricshard444
Ja igen, így van.
Most ott tartok hogyha lökhárító nézeten vagyok, mivel nem kell kirajzolnia a kocsit így már 30közelébe kerül az FPS, szóval kezd játszható lenni, csak kár hogy 1280*600-ban van a monitor közepén és a pixelharc megy ezerrel -
nap
addikt
Én 4850-essel tolom. Nem minden van full lowon, van ami mediumon.
Fix 30 fps-re állítottam, nem akad, és grafikában bőven hozza a tdu1 szintjét. -
regener
veterán
Holnapi frissítésben ezek lesznek.
Szerintem a P-s 370Z is nagyon pörgeti a kerekeket gyorsulás helyett, vagyis max fordulatszámon mindig megakad majd csak lassan vált fel. De azt nem írják most
-
regener
veterán
válasz
Csapoati #3037 üzenetére
Csak kíváncsi voltam mit bír az IGP egy most kijött játékban
(dVGA meg útban van születési helyére.)(#3038) Balathruin
Nem lényegesSőt, most kapott +100Mhz-et és növeltem a kiosztott memóriát 256MB-ról 1GB-ra, így a játékban immáron 20-25fps-em van az előzőleg említett beállításon, lehet megyek így Fugitive-et, ott még nem számít ha lassú vagyok mert ugyanúgy fizet
-
regener
veterán
Jelentem megy a The Crew egy Intel HD2500-al!
1280*600, minden low és off (amit csak kilehet kapcsolni): 15-20fps, nagyvárosban 12!
Input lagg in a nutshell, idézem magam egy beszélgetésből:
"mire felfogta a játék hogy driftel a kocsi a kanyarban, addigra én már végeztem az ellenkormányozással
és beis áll egyenesbe mint aki jól végezte a dolgát"Na mentem filmezni
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, en is csatlakozom a csapathoz, a nevem a jatékben (uplay) amadeuxs586, szivesen tolnám másokkal is,
Köszi.
-
PcCar
tag
Sziasztok !
Nemrég csatlakoztam a játékhoz.
Uplay-en bejelöltem pár felhasználót a fórumról(remélem nem gond) sechuan78 néven,
hárman vissza is jelöltetek, köszönöm.
Első hozzászólás megmentette a kormányom használatát amit külön köszönök.
Microsoft SideWinder Force Feedback, sikerült beállítanom az irányokat,
viszont amint hozzáértem a kormányhoz, kb 8fps-el elkezdett szaggatni a játék.
ExtraConfig.xml létrehozása a helyes adatokkal megoldotta a problémát.
Frissítéssel volt gond, FFB_WaitRate="12" -es értékkel megszűnt a laggolás.
Nagyon tetszik a játék, hatalmasak a pályák, még a világűrben is lehet "közlekedni"
Ütközéskor a város felé repített, majd jött a világűr.Halványan látszik az autó alja középen.Amennyiben megoldható, szeretnék majd csatlakozni közös autózásokhoz.
-
RichieTri
senior tag
Azon kívül, hogy januári megjelenést mondtak az első kiegre vmi információt lehet tudni a pontos dátumról.
Elvileg perf autókat kapunk majd... -
StormLine
senior tag
Csalódás volt ez a "15 napos Uplay ajándéközön". Csak 1 The Crew-os cucc volt (Rust Bucket), ráadásul az addig is ingyen elérhető volt Uplay-ben. Más játékokra meg szórták az 50 meg 66 %os kedvezményeket.
-
fatal`
titán
Challengek egész múlthétig jók voltak, mostmár offline nálam is.
-
regener
veterán
Csak nálam haltak le a Skillek? Bármelyiket megcsinálom és a régiek is mind azt mutatják a térképen hogy nincsenek kész, pedig anno megcsináltam az ÖSSZES Hill Climb és Jump skillt platinára.
De nem csak azoknál nem mutatja, konkrétan mindegyiknél csak a háromszög jel van és ha rákattintok akkor nincs se barátlistás rekord, se a saját rekordom. -
CJ3
senior tag
Még most kezdődnek a Dirt küldetések ahogy észre vettem, ahhoz milyen kocsit vegyek ami fasza?
Camaro Concept-el tolom az eleje óta. Lvl 21.Perf Car-nál viszont már ott lenne az M5-ös BMW de az nem jó Dirt-re meg Street-re
-
SamS20
senior tag
válasz
Csapoati #3014 üzenetére
az új kocsik is jöhetnének, már megkérdeztem a hivatalos fórumon is de eddig semmi infó
én meg gyűjtögetem a kis pénzemet hogy ha megjön akkor egyből meg tudjam venni és fel tudjam őket húzni
3 millióból azért 4 kocsit megvenni nem olyan nagy cuccén úgy érzem kissé lassú az ubisoft tempója, a többi online játék mellett pedig lassú a fejlesztés (pl cs:go , csak mert ahhoz van viszonyítási alapom.) Hetente jönnek a frissítések kb, és azért valamit mindig próbálnak foltozgatni.
Itt meg még changelog sincs, vagy hogy mikor mi volt az updateben.
-
StormLine
senior tag
válasz
Tomc1986 #3011 üzenetére
Igen, lehet hogy nem írtam elég egyértelműen, de nekem is visszavált gombnyomásra, tehát minden screenshot készítés próbálkozás után. És akkor megint várni kell fél percet plusz azt az időt amíg beáll a kamera a megfelelő szögbe. Egérmozdításra is visszaáll, sőt akkor is amikor alt-tabozni akarok és megnyomom hozzá az altot.
Viszont amikor másik program van elöl és a játék a háttérben van és úgy váltok alt-tabbal a játékra akkor nem lép ki zzz-ből mert az a gombnyomás még nem a játékban volt. Szóval így várakozás közben tudok mást csinálni.
Csináltam most gyorsan egy tesztet hogy zzz módban csinálok 10 screenhsotot Fraps-szel és másik 10et Uplay-jel. Fraps-szel a 10-ből 9 kép jó lett, 1 fekete. Uplay-jel a 10-ből csak 4 lett jó, 6 fekete lett. Ez még nem jelenti azt hogy a Fraps jobb erre. 10 minta nagyon kevés, annyiból ezt nem lehet megmondani. De annyi látszik belőle hogy érdemes lehet nagyobb mintával is letesztelni. Szóval aki ráér letesztelhetné mondjuk 100 vagy több próbálkozással.
-
Tomc1986
csendes tag
válasz
StormLine #3005 üzenetére
Ahha szóval külső progit használsz. Mert én a Uplay "fényképezőt" használom, de ezek szerint hiába használsz másik programot akkor is, ha lenyomod a gombot visszavált ebből a 'zzz' nézetből és van rá esély, hogy fekete lesz a fotó. Na mind1 hátha jön majd a normális 'foto mod'. Azért kössz!
-
válasz
minimumgame #3008 üzenetére
Fagyni nekem ma nem fagyott. Azt már tegnap lefutotta..
-
regener
veterán
Próbálta valaki Intel HD2500-al a játékot?
Tudom hogy kevés az esélye, de érdekel mert holnaptól az lesz xD
-
Tomc1986
csendes tag
Hogy csináltok screenshotot mikor a kamera magától elkezdi mutatni a kocsit több nézetből? ( mikor állsz pár percig és bekapcsol magától ) Mert párat sikerült lőnöm F12 -vel, de egyből kilép a kameramódból és fekete lesz a screenshot legtöbbször. Valaki érti miről beszélek ?
-
válasz
minimumgame #3000 üzenetére
Nálam is. Plusz pár napja 2x kell indítanom mindig, mert elsőre miután betölt, jön a crew.exe leállt..
-
ricshard444
veterán
válasz
minimumgame #3000 üzenetére
Van baja, sok embernél...
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari