Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Sikerült leszedtem az uplayt gépre már töltöm felvettem már képek alapján pár barátot majd nyomjuk, holnap sajna melo majd kedd meg ma este kicsit ha leszedi de csak 2 mb/sec el jön szar a netem
-
CJ3
senior tag
Megvan a kód magát a játékot honnan tudom letölteni? Most leszedem az uplay-t de belépve sehol sem találok letöltést
-
ergepard
tag
Jó volt a mai túra,körübelül 170 km-t gurultunk.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok megér 5000 et a játék most lenne lehetőségem megvenni.
-
-
Akkor ez magától igazolt vissza
Mondom, mikor beléptem, a jobb felső sarokba jelezte, hogy bejelöltél, igazoljalak vissza, de kb 2 sec után eltűnt. Utána szét túrtam én mindenhol mindent, de sehol nem találtam, hogy hol jelezné a bejelölést. Ott se, ahol te mondod. De akkor megoldotta magánakJössz akkor?
-
kozi71
senior tag
válasz
Barthezz2 #2773 üzenetére
Én úgy vettem észre minden ilyen küldetésben, a pálya utolsó harmadán van rá jó esély csak.
Hiába kapod telibe többször is, alig sérül, de a vége felé (amikor kijön a csatorna rendszerből) sikerülni fog.
Próbálj addig csak a nyomában maradni, én a csatornának felmentem a falára, oda nem jött utánam egy rendőrségi autó sem. Majd mikor már kint volt az utcán, és elment jobbra valami körforgalomba, én ellenkező irányból szemből mentem neki, ekkor kicsit megszédült, és onnan már hamar kifektettem. -
johnny63
tag
válasz
Barthezz2 #2773 üzenetére
Igen, elsőre én is szenvedtem vele. 4-szer nekiestem mire sikerült. Egyébként, hívj oda valakit, akinek erős verdája van és be fog segíteni. Engem is megkértek rá, így utólag. Ő odaállt 600 skilles autóval, én meg 1100 körülivel. Azt hiszem nem kellett sokat szenvednie.
-
Lassan azt hiszem a story vége felé vagyok, és van LA-ben egy küldetés, ahol egy rendőrségi buszt kell felöklelni. Van annak valami trükkje? Már párszor nekikezdtem, de hiába püfölöm a buszt, sosem sikerül idő előtt nulláznom..
-
StormLine
senior tag
válasz
ricshard444 #2765 üzenetére
18 órakor jó lesz?
-
fatal`
titán
válasz
ricshard444 #2770 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de több mint 3 óra, 630km.
-
fatal`
titán
Letoltam a landmark tourt, nem semmi túra
-
RichieTri
senior tag
válasz
johnny63 #2764 üzenetére
Amikor a talált autókat buherálja az ember a műhelyben (nem a hqban),sokszor kifagy.
Tegnap dobott egy 50-s speed bónuszos motorcore-t.a break bonuszoshoz képest több mint 50 pontot adott a skyline top speedhez perf.specen.
Azt gondolom hogy ha megfelelően bonuszos cuccokat rakunk fel akkor majd' mindegyik autó jó lehet... -
johnny63
tag
Érdekes hibát találtam! Amikor a Buggy-val elugrok a Las Vegas-i tuning műhelybe , mert keréktárcsát cserélnék, ahogy kiválasztom a menüpontban, hogy keréktárcsa, egyből kifagy a játék.
Ezt eljátszotta egymás után kétszer is. -
kozi71
senior tag
S osztályban a Mini Cooper mindent visz. Eszméletlen egy gépezet.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #2761 üzenetére
Köszönöm
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluerainbow #2760 üzenetére
Nem az összeset, csak az összes területen (5) az összes típusból (8), azaz összesen 40 darab kell.
-
StormLine
senior tag
Kinek van kedve holnap délután hegyet mászni? Ezeknek a legmagasabb csúcsaira kéne felmenni:
Az egyikről látni a Grand Canyont, a másikon még nem voltam. Utána meg elmennénk "barlangászni":
Igazából nem barlangászni, de amilyen szögből ezeket a sziklákat látni lehet, kicsit hasonlít arra.
Aki meg tudja mondani hogy hol vannak, annak piros pont. Ez is azon a környéken készült:
-
regener
veterán
válasz
Bluerainbow #2756 üzenetére
Úgy hogy minél több Faction missziót csinálsz, annál több lesz a Reputationöd és ha több van akkor nagyobb lesz a Faction szinted abban az államban, ilyenkor nöl a napi fizetés minimálisan.
Viszont ha szerzel Award-okat (én csak achievementnek - achi-nak hívom, mert jobban hangzik) akkor azis elég szépen tudja növelni a fizetésedet.
Ehez: F / Enter (saját profilodra) / Enter / 3db 'ú' -> s ott is vagy az Awards fülön amelyek rendszámtáblát is adnak ha megcsinálsz 1-1 csokrot mindből. -
lanikai
aktív tag
Üdv,
Másnak is problémát okoz PVP-t játszani? Rendre 10+ percbe telik, napszaktól független hogy összejöjjön 8 fő, elég zavaró, mert ezt tartanám a játék érdemi részének
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Köszi , akkor még próbálkozom. Csak hát most is végigcsináltam egy több mint 1 órás faction missiont , első lettem , kaptam 80000 buck-ot , de a napi fizum nem növekedett.
-
StormLine
senior tag
válasz
Bluerainbow #2753 üzenetére
Faction missionök teljesítésével (reputation pontot kapsz) és awardok gyűjtésével (bónusz %ot kapsz).
Ja, a pvp is ad RPt.
-
fatal`
titán
válasz
Bluerainbow #2753 üzenetére
Reputation növelésével (Faction küldik, PVP), de lassan növekszik
-
Bluerainbow
Közösségépítő
A napi fizetést hogy lehet növelni ? Szinte mindent kipróbáltam , de csak nem nő .
Már csak ezt kellene megcsinálnom , de nem tudom. -
ergepard
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem,hogy perf-re milyen autót ajánlotok?Skyline és Aventador már megvan,az ár nem számít.
Előre is köszi! -
fatal`
titán
válasz
Mike Farrel #2749 üzenetére
Ott alapvetően megvenni lehet a cuccokat, csak az újakat rögtön fel is teszi a kocsira, a már megvetteket a hq-ban lehet rakosgatni
-
fatal`
titán
válasz
Mike Farrel #2743 üzenetére
A season passra sosem működött, én is próbáltam mikor megvettem, az csak a játékra meg a gold verzióra megy.
(#2743) Mike Farrel: Ugye nem a tuningműhelyben próbálgatod? Ott csak megvenni lehet a színeket, a kétszínű festés a hq-ban van, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem minden autón működik.
-
trance89
őstag
válasz
minimumgame #2742 üzenetére
nvidia kupon messze a legolcsóbb megoldás, átlag 7000-ért dobálják, 5-6-ért nagy szerencse kell hogy elkapj egyet mert annyiért nagyon hamar elkapkodják
én itt nálunk 22 euróért vettem ami nagyon jó árnak számít (34 a dobozos), 12-13 eur-ra jön ki pedig nuuvem-ről a season pass, így egy dobozos rendes kiadás áráért a teljes játék megvan -
kozi71
senior tag
válasz
Mike Farrel #2743 üzenetére
Mike Farrel:
Próbáld a gyári tuning mühelyben. A saját mühelyben is mások a lehetőségek színekre.dobobazsy:
Mindenkinek más jön be. De a Ford, és a Merci eléggé ütős gép. -
Mike Farrel
tag
válasz
minimumgame #2742 üzenetére
Szerintem nvidia kupon. Tegnap előtt még láttam hardveraprón 5K-ért is kupont.
Más: Sajna nuuvemes kupon már nem működik, most próbáltam ki fél perce.
Valaki esetleg meg tudja nekem mondani, a játékban festésnél hogy/mivel kell a kétszínű festés bekapcsolni? Szerettem volna egy kétszínű kocsit de nem találom. Úgy rémlett a színek fajtáját ha váltogatom akkor ott jelenik meg, mint opció de ott semmi nincs.
-
minimumgame
tag
A teljes játékot hol érdemes most megvenni ?
Esetleg nvidia kuponnal, talán az a legolcsóbb megoldás? -
dobobazsy
őstag
Circuitra Bentley Continental Supersport-ot vagy SLS Mercit ajánlotok? vagy esetleg Ford GT?
-
Mike Farrel
tag
Ha esetleg valaki most vesz nuuvemen season passt, akkor használja a kupont, amivel lejön az árból 15%, mert az még mindig él.
-
StormLine
senior tag
válasz
regener #2738 üzenetére
MMO = sometimes multiplayer online
Valamit kéne ezzel kezdeniük a fejlesztőknek, meg azzal is hogy 2 crew nem tud megmaradni 1 sessionben. Kár hogy a jövőbeli fejlesztésekben, amiről pár napja beszéltetek, csupa nem MMO-s dolog van.
-
regener
veterán
Landmark Tour, próba 2: ismét kidobálta az embereket 100+ perc után pedig most más volt a Crewmaster.
-
noblem1983
senior tag
Én is a Nuuvem-ről vettem paypal-os egyenlegből fizettem akkor 16.x $ volt még a hónap elején.
-
SamS20
senior tag
Na én is meg vettem a season passt nemsokára január jön is az első dlc
addig meg tuning / pvp
-
johnny63
tag
Egy hülye kérdés!
Amikor megvetted ott a játékot, akkor PayPalal, vagy bankkártyával fizettél? Mert én ahogy rákattintottam, egyből elküldték a kódot, pedig nem is kérte a kártyaszámomat. Most kicsit hülyének fogsz nézni, de még sosem vásároltam PayPalal. Elméletileg nem kell félnem és 1-2 munkanapon belül ez látszódni fog a számlán?
hunfatal: bocsi utólag látom, hogy írtál, akkor ezek szerint PayPal-on utólag fog ez látszódni és elég akkor átutalni a pénzt?
-
fatal`
titán
válasz
ForRedGlory #2727 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Valaki crew season passt tudna linkelni azon a braz oldalon? Sajna most nincs idom/lehetosegem keresgelni telefonrol.
-
trance89
őstag
válasz
johnny63 #2718 üzenetére
én is az előbb vettem meg, rögtön kaptam is a kódot, cca 12,50€-t megért
délután játszottam a játékkal kb 2 órát, eddig azt kell mondjam tetszik, kimondott jó az irányítása billentyűzettel, ez bizony nem sok autós játékról mondható el manapság és asszem ebbe bele fog még menni jó pár óra -
fatal`
titán
válasz
ricshard444 #2724 üzenetére
Akkor tegyék kikapcsolhatóvá, vagy hagyják csak billentyűzeten.
-
ricshard444
veterán
-
fatal`
titán
válasz
ricshard444 #2722 üzenetére
20 alatt sajnos nem motorfék van, hanem autobrake, ezt kivehetnék mert marha idegesítő
-
-
fatal`
titán
Nuuvemen vedd, 4000.
(#2711) johnny63: Például én. Paypallal fizettem (csak avval megy, bankkártyával csak braziloknak, mert olyan adatokat kér), az égvilágon semmi gond nem volt, azonnal jött a kód, beírtam uplayen és kész.
(#2712) dobobazsy: Most értem haza, még a kormányt be kell lőnöm, az lesz egy kis idő, meg felhúzom 1000 köré a raid kocsim, utána tolhatjuk.
Mi a uplay nicked?
-
messi6502
tag
Megérkezett tegnapelőtt a játék, de sajna ünnepek alatt nincs sok időm kipróbálni.
Azért beletoltam egy keveset, jelenleg a 11-es szinten vagyok.
Előre leszögezem, nagyon tetszik a játék!
Szerintem a grafika miatt nagyon sok helyen alul értékelték.
Mostanában olvasgattam a topicot és feltűnt, hogy jópáran mentek maratonokat, tulajdonképpen én is ezért vettem a játékot, viszont nem tudom hol találhatóak az efféle challangek?
Vagy ilyenek nincsenek és magatoknak jelölitek be az útvonalat?
Illetve örülnék, ha páran felvennének, és bandáznánk egy kicsit.
Uplay: messi6502 -
frame>24
addikt
Boldog Karácsonyt!
Kipróbáltam a game-et havernál über PC-n, komolyabb kormánnyal, max. nehézségen:
Namost nincs motorfék benne. Legalábbis épp a VW Golfot próbáltam, gázadás nélkül krúzolt 60-nal a városban, visszaváltva csak egyesben lassult, akkor se túl drámaian.
IRL 60-nál 1-esbe be se lehet csapni persze, de visítana a motor és hamar megállna szvsz.Vagy modellezik, hogy default Prolong© van a motorban és azért?? (úgy hallottam az csinál ilyet valójában
)
Mi a véleményetek erről?
-
SyriusEzo
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan láma kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen autót érdemes venni, 71k-m van?
Uplay: MrFalcoN6 néven, 25-ös szintű vagyok.Egyedül unalmas a játék
-
-
SkiDev
őstag
válasz
Heavyrain #2708 üzenetére
és (#2709) regener: köszönöm a válaszokat! Kár érte, pedig ki szerettük volna próbálni, de 2x9k-t nem ér meg így szerintem, főleg, hogy hamar akasztható. Zárójeles kérdés: Tudom, hogy feszegetem a határokat, csak érdekel a téma, hogy ha hozzápiszkálnak a lemezhez - pl. CD tartalmát gépre felteszed, hogy ha megkarcolódik meglegyen vagy másolod akár ugyanilyen okból - akkor nem zár le az eredeti lemez? Használható marad? Vagy ilyen nem létezik, hogy valahogy kiszúrja és leblokkolja?
-
johnny63
tag
És innen megvette már valaki arról a brazil oldalról?
Mert tervezem, hogy majd megveszem, csak 7750 Ft. lenne a Uplay oldalán, ami nem olcsó.
-
-
regener
veterán
Csak egy kód van hozzá, amit egyszerre csak egyikőtök tud felhasználni egy fiókra, s egy fiók egyszerre csak egy gépen mehet.
(#2706) SamS20
Énmost a heyledben várnék még januárig amikor megkapjuk az első DLC-t hogy milyen lesz, illetve nuuvem.com.br-en éri csak meg a season pass szerintem, kb 3800Ft átváltva brazil reálból és régiózármentes, többen is vették már onnan a játékkal együtt. Így már mindjárt barátibb az ára szerintem -
Heavyrain
őstag
Uplay fiókhoz kötött a játék.
Persze ezt megteheted,hogy odaadod az emailcím-jelszó párost a testvérednek,hogy ő is be tudjon jelentkezni és játszhasson vele,de egyszerre akkor csak az egyikőtök tud majd csak játszani,illetve,mivel csak egy profil van,nem lesz két különálló mentésetek,csak egymásét tudjátok folytatni. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de érdekelne
Testvéremmel akarjuk megvenni a játékot... Viszont arra gondoltunk, hogy egy lemezt veszünk fele-felében és esetleg átmásoljuk, hogy a másiknak is menjen. Lehetséges ez? Esetleg, ha ez is a warez kategóriába tartozik vagy valami szabályellenesség van benne, akkor nem kérdeztem semmit -
SamS20
senior tag
érdemes beruházni a season pass-ra ? kicsit sokallom azt a 7000e ft-ot érte, amikor a teljes játék 9 volt
viszont a kocsik amiket kapnék idővel nagyon tetszenek
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #2697 üzenetére
na az egyik küldivel megküztöttem, a másik viszont esélytelen volt. az nem megy amikor egy buszt kéne szétzúzni miközben a zsaruk üldöznek. hát a buszt akárhányszor telibe találtam nemvolt elég. közbe a zsaruk ugye lekapcsoltak ha már épp nagyon közel kerültem hogy kiirtsam azt a hülye buszt. így kell ennek lennie..
valaki valamikor segítene? esetleg egy cruiset is tolhatnánk már valamikor -
Balathruin
veterán
válasz
laceszgamer #2699 üzenetére
Az HQ-ban. (garázs)
-
laceszgamer
addikt
Na jó, egyelőre pihi, ha jól értelmeztem az első 5-ödöt megcsináltam ( Egy Ford GT-s menet volt a végén ) .
-
laceszgamer
addikt
Mindkettő megoldva, eddig egyre jobban tetszik, most azzal szórakozok, hogy belső nézetben vezetve fedezgetem fel a térképet. Ha már egy autós játéknál ez emgtörténik, hogy annyira tetszik belső nézetben autózgatni, hogy amiatt játszok, akkor az azt szokta jelenteni, hogy hosszú távon marad.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- PS Plus előfizetések