Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #996 üzenetére
Nem vagyok benne úgy a témában, mint te, én átlag userként állítom azt, hogy kikapcsolás után folyamatosabb vot a kép, és nem ámítás volt.
Engem ez a trükk rész addig nem izgat, amíg érezhetően folyamatosabban fut a játék a limit kikapcsolása után.
Lehet felőlem varázslat az ubi részéről, hogy megtévesszék a népet, én kipróbáltam a bétába mindkettőt és érezhetően jobb volt, nekem elég ennyi, fraps 45 átlag fps-t mért nekem.
Előtte a Rivals-al is megszenvedtem a 30 fps zár miatt, aztán minden más lett mióta kikapcsoltam azt, és 60 fps lett a limit, nem nehéz látni a különbséget. -
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #996 üzenetére
Én ilyen folyamatosságot akkor vettem észre, amikor 7-ről váltottam 8.1-re, Need for Speed Worldben azt hittem több FPS-em lett, de nem, mégis folyamatosabb a kép.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szami777 #994 üzenetére
Honnan tudod, hogy jobban futott? Egyébként a Crew-féle 60FPS is érezhetően jobb, mint a sima 30. Lásd az 50-60Hz-es TV-adást a 120-240Hz-es TV-ken. Folyamatosabbnak érzed, de attól az még ugyanúgy 30 jelenet 60 képkockán, és ez volt a bétában is.
Teljes játékban elvileg azt fogják megoldani, hogy az átvezetők ne haljanak meg a 30-as limit nélkül és ennyi. Meg remélhetőleg a hang-bukokat.
CJ4567: Lényegében igen. Bár úgy pontosabb, hogy minden jelenetből 2 frame lesz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #989 üzenetére
Lényegében minden frameből 2 lesz?
-
szami777
addikt
válasz
Mostmár csak azt nem értem, hogy ha a bétába a 30 fps kikapcsolása után lényegesen jobbsn futott nekem a játék, és valóban több fps volt, akkor ezt a kész verzióra mér változtatnák meg?
-
TESCO-Zsömle
titán
Mert az is. Technikai okai vannak, hogy miért kell a 30FPS korlát, és ez a legegyszerűbb módja, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.
(#991) regener: Excel feat Ctrl+C->Ctrl+V
(#992) IntelKiller7: Reménykedtél, hogy alapjairól újraírják a grafikus motort?
You are a true believer! -
IntelKiller7
veterán
válasz
de azért reménykedem, hogy megoldják -
regener
veterán
válasz
Túl sok szabadidő?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Hát ez nem néz ki jól...
Eléggé netto átb@szás-szagú a dolog. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #987 üzenetére
Gyakorlatilag meg a motor úgy van megírva, hogy 30 jelenetet számol ki. Hadd szemléltessem! Így néz ki a játék egy másodperce alapon:
1---2---3---4---5---6---7---8---9---10---11---12---13---14---15---16---17---18---19---20---21---22---23---24---25---26---27---28---29---30
Így néz ki a 60FPS alapon:
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60
És így fog kinézni a 60FPS a Crew-ba:
1-1-2-2-3-3-4-4-5-5-6-6-7-7-8-8-9-9-10-10-11-11-12-12-13-13-14-14-15-15-16-16-17-17-18-18-19-19-20-20-21-21-22-22-23-23-24-24-25-25-26-26-27-27-28-28-29-29-30-30
-
batai15
félisten
Engem nem érdekel.fusson jól szépen.onnantól nem érdekel hogy 60v30 fps.
-
batai15
félisten
ja láttam culture kolléga hszt is.
-
IntelKiller7
veterán
Szeptember 30-tól indul a PS4, Xbox One újabb béta tesztje. Kár, hogy kimarad a PC. Mentem volna még egyet vele, míg megjelenik
-
csaba951
veterán
Nyilván elsősorban a konzolosokat tekintik célcsoportnak. A konzolt TV-re kell kötni. A legnagyobb piacuk az USA, ott az NTSC szerint 29.97 fps van. Erre tervezték a motort, és nyilván nem fogják drasztikusan módosítani a (viszonylag) csekély számú PC eladás miatt. Viszont akkor a PC-sek sírnának (mint az NFS: Rivals-nál), hogy miért csak 30 fps-el megy. Ez nem hiányzik nekik, szóval ki lesz írva rendesen, hogy 60 fps, és akkor nem sírnak majd! Legalábbis a management szerint!
-
csaba951
veterán
Igen! Viszont Steam-en van megjelenés előtt előtöltés, UPlay-en nincs. Így a Steam-es változattal az időzár feloldása, és a letöltött fájlok dekódolása után (ez kb. 3-5 perc) már tudsz is majd játszani. A UPlay-esek meg csak ekkor kezdetik el egyáltalán letölteni a játékot. Mind egyszerre, ugye.
-
batai15
félisten
Most néztem streamen is elő rendelhető.Akkor de akkor is csak uplay lesz?
-
Viper26
nagyúr
Mondjuk remélem a PC verzió nem lesz 30 FPS-re limitálva.
-
Viper26
nagyúr
Épp most nézek videót a PC beta-ról hát eddig elég meggyőző, még a végén be kell szereznem.
-
regener
veterán
válasz
IntelKiller7 #970 üzenetére
Úgy kérdezi hogy kupon formájában, mert akkor olcsóbban belehetne szerezni.
-
IntelKiller7
veterán
Miért ne mehetne?
-
szami777
addikt
NVIDIA kari mellé még jöhet a crew? Vagy semmi remény?
-
batai15
félisten
válasz
IntelKiller7 #965 üzenetére
Akkor elő rendelek.
-
batai15
félisten
válasz
IntelKiller7 #963 üzenetére
Várjak vajon? Lesz vajon 15 ezer is?
Csak az elő rendelői bónusz miatt. -
batai15
félisten
válasz
hszilard666 #961 üzenetére
Hol?
-
batai15
félisten
Eddig sajna úgy van hogy nem.
A legolcsóbb dobozos változat aszem cd galaxis előrendelés hogy megy ?
Drágíthatnak rajta.? Fizetni mikor kell?https://www.gameshop.hu/pc/the-crew/11324
Erre gondolok. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a season passt meg tudom majd venni dobozosan is? -
batai15
félisten
válasz
IntelKiller7 #957 üzenetére
Mi is!
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
Elindult The Crew Hungary csoportunk. Aki megveszi és szeretne jó közösséggel játszani csatlakozzon.
Mindegy, hogy PC-n vagy konzolon játszol.
[link]Köszönjük!
-
Sotyks94
aktív tag
Én a lambókat szeretem, és lesz legalább 4-5 szóval nekem már ez is jó, de azért lesznek DLC-k is, meg azért van pár egyéb fasza dolg is (az a LaFerrari nagyon fincsinek néz ki )
Azért úgy tervezem hogy minden típusú kocsiból lesz nekem. PL dagonyázni valami amcsi izomkocsitz vinnék, szép nagy kerekekkel
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #953 üzenetére
Van pár faxa verda.
Sajna ev o v subaru nincs -
mepet
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #953 üzenetére
Ford GT van, tehát probléma nincsen.
-
TESCO-Zsömle
titán
Amerika a célközönség, szóval az autók legalább fele izom, a maradékon osztoznak az európaiak és a távol-keletiek.
-
HRC95
tag
Autókról mit tudni? Lesznek benne JDM autók? Gondolok itt az nsx-re, supra MK4-re, AE86-ra, Civic-re, Integra-ra, R34-re stb. Nagyon örülnék neki ha nem a "hülye szuperautókkal" kellene autókázni.
-
ZeroX92P
tag
a "szigetkör" az bőven 4óra+ volt camaroval megcsináltam az első betaban
-
gduck
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #948 üzenetére
Annyira már nem emlékszem a térképre, de szerintem a "szigetkörben" nem nagyon lesz autópálya
-
TESCO-Zsömle
titán
NY-LA a játékban 120km, autópályán pedig nem okoz gondot a 250-es átlagsebesség a kezdő street verdával, amiknek az abszolút vége 305, a reális meg úgy 270. Ha ezekkel a kocsikkal nincs fél óra az út, akkor mennyi lesz majd a komolyabb gépekkel, amik önerőből mennek 350 felett...
Persze "szigetkörnél" árnyalódik majd a helyzet, mert nem lesz benne sok autópálya + ott vannak a hegyek meg az Everglades mocsár is...
(#946) batai15: Mi a baj?
-
gduck
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #945 üzenetére
Na majd megnézem mennyit kell rátok várnom a célban
Nagyon elbizakodottak vagytok, nem légvonalban repülés ez
Én amúgy 2-2,5 órára saccolom.
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #945 üzenetére
Ez most jó?
-
gduck
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #941 üzenetére
Nem én mondtam, hanem a fejlesztők
-
Mate
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #941 üzenetére
Jó, de ők rükvercben mérték
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #937 üzenetére
Pörgő forgó rúgással.
Azt már elterveztem hogy a map szélétől a másikig el kell autózni. -
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #934 üzenetére
Én szerettem volna, de kb egy hónapja se fókuszálok a játékra .
Ha csalódok hozzád fordulok.
Pár gémpléjt meg trélert meg lestem,olvastam ez alapján tetszik. -
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #934 üzenetére
Kifogásod elutasítjuk. Fellelkesítettél mindenkit, innen nincs visszaút.
Engem EMS győzött meg, de azt mondta, ha nem tetszik kifizeti nekem az árát ... de lehet nem éppen így volt, fene se emlékszik -
batai15
félisten
Ha minden igaz startra leszek, zsemle kolléga el oszlatta az aggályaim
-
Mate
nagyúr
Én meg begördülök negyediknek egy Dacia Logannel.
-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #924 üzenetére
Remélem azért a support része nem olyan lesz mint a TDU2-nek -
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #921 üzenetére
Ja király
-
batai15
félisten
És maga a tuning hoc megy? Már mint a pl a dirt spec mondjuk? Külön kocsi kell rá?
-
regener
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #914 üzenetére
Tudtommal az előrendelők kapnak 100k ingame cash az alap X mellé és úgy már beleférhet a Mini is.
-
batai15
félisten
Na ja.A nissan eléggé kilóg a sorból
.inkább corolla stb. Az alap -
Reaper
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #912 üzenetére
Ki tudja, hogy a teljesnél hogy fog ez menni, azt azért nem várhatod, hogy most szabadult börtöntöltelékként a rendőrségi büdzséből kapj egy Ferrarit
A 3 tégla odakint annyiba kerül mint itthon egy Suzuki, a rizskazán így is eléggé kilóg a sorból. Haladni kell a sztorival az elején, és gyorsan meglesznek az új autók.
-
-
regener
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #912 üzenetére
Vagy egy Mini Coopert.
-
Reaper
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #907 üzenetére
Akkor Ferrari, nekem meg ezek olyanok, mint egy zsiráf, szép-szép de otthonra nem kéne.
Olaszból nekem mondjuk csak a Countach vagy a Diablo. Esetleg Ferrari F40
Legtöbbjük egy irdatlan nagy, túlsúlyos tégla.
Én pont ezt szeretem bennük, lehet velük egyenesen menni, meg keresztbe, csak kanyarodni nem. Kinek mi
Pont ettől lesz szép és sokszínű ez a játék, hogy nem mindenki ugyanolyan autókkal fog furikázni. -
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #909 üzenetére
Ki tudja.de ott jól volt meg csinálva.én azzal kezdtem a normális pc gamer korszakom
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #907 üzenetére
Pont azért imádom őket.
Vagy japán vagy amcsi kocsi nektek á nekem
Amúgy a rendőrös üldöződés milyen lesz mondjuk a régi most wanted hez képest? -
Reaper
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #903 üzenetére
+1, annyi különbséggel, hogy engem az eu autók hagynak hidegen, és nekem csakis usa vasak kellenek majd. Érdekes lesz majd amikor te mondjuk Lamboval, én meg Corvettel megyünk a szerpentinen. Bár ahogy magamat ismerem a Classic Camarot és Chargert fogom váltogatni amint megvannak.
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #903 üzenetére
Nem vitatkozom, mindössze láttam már jónak induló mocskos dolgokat
Jó lesz a játék ha így lesz mint írtad. Akkor engem kilóra meg vettek.
Camaro tuti lesz nekem, és ha lesz akkor mitsubitshi evo9 ( ami valszeg x lesz ha lesz)
[link]
Jó sokat olvasok most. -
TESCO-Zsömle
titán
Nem érdekel a mikro tranzakció?
Nem. Itt, ennél a játéknál nem, mert egyszerűen nem tudnak senkinek se előnyt adni pénzért.
És ha teszem fel , lehet venni mondjuk olyan cuccot amivel az ellenfél gyorsabban megy?
Milyen ellenfél? Ez nem GRID, itt a közös csapatáson van a hangsúly, nem tizedmásodpercek farigcsálásáról. A versenyek egytől egyik Co-Op-ok, botok ellen, a kihívásokat meg a leaderboard-okat meg már most is a cheater-ek uralják...
Vagy tényleg olyan kocsit amivel sehogy sem tudsz felérni?
Ha olyan kocsit adnak, ami kell, akkor megveszem, ha meg nem, akkor nem veszem meg, de ebben a játékban semmit nem jelent, hogy valami "jobb" vagy "rosszabb". Semmit.
Akkor mit mondasz?
Lásd fent.
Én igenis tartok ettől.nem bánom ha nem tudok minden kocsit meg venni és azt sem hogy minden tuning cuccot sem. legalább az ember jobban fogja értékelni a kocsit nem úgy mint egy nfs-be.
Dettó. A kocsik zöme meg se mozgat. Európai sportkocsik pártján állok, főleg 10 henger fölött. A játék az amerikai piacot célozza, tökig izomgépekkel. Veszem, ami tetszik a szememnek, a menettulajdonságai nem érdekelnek.
Alkalmanként ezekre én is szánnék rá.De csak ilyenre. Szóval azt nem akarom hogy mindenért fizetni kelljen ha az ember haladni akar, mert erre is volt /van példa.
Nem számít. Ha csapatjátok haverokkal, úgyis jön a pénz magától, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és ennyi. 1-2 kocsit kifarmolok, de már az alapverda is bőven elég szinte mindenre, ha rákerülnek a tuning-kitek meg az arany alkatrészek...
na ha ilyen lesz akkor öröm és bódottág!
Szvsz jobb is hogy nem egy sima single playerként menne a játék hogy 5 óra alatt végig viszed meg mindent meg szerzel.tervezem jó sokáig tolni a játékot és ez csak jó.Nem igazán lehet másmilyen, mert alapjaiban véve nem oylan a játék. Nincs igazán kompetitív része, és ha lenne is, akkor sem lenne értelme, mert nem ez húzza be a játékosokat. Akik egymással akarnak versengeni, azok mennek GRID-del, Project CARS-al, Assetto Corsa-val vagy bármi mással, mert a TDU-n kívül szinte minden autós játék arról szól.
Amúgy a bétát nem láttam, lemaradtam sajna =/
Az azért cumi, mert akkor olyan dolgokról vitatkozol, amiről nincsenek tapasztalataid.
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #901 üzenetére
Nem érdekel a mikro tranzakció?
És ha teszem fel , lehet venni mondjuk olyan cuccot amivel az ellenfél gyorsabban megy?
Vagy tényleg olyan kocsit amivel sehogy sem tudsz felérni?
Akkor mit mondasz? Én igenis tartok ettől.nem bánom ha nem tudok minden kocsit meg venni és azt sem hogy minden tuning cuccot sem. legalább az ember jobban fogja értékelni a kocsit nem úgy mint egy nfs-be.
Alkalmanként ezekre én is szánnék rá.De csak ilyenre. Szóval azt nem akarom hogy mindenért fizetni kelljen ha az ember haladni akar, mert erre is volt /van példa."Hogy mocskos burzsujok pénzért váltanak kreditet és két nap alatt jutnak el oda, ahova mi csak egy hónap alatt? Te is láttad a bétás rendszert, az összes alkatrész megnyerhető Skill Challenge-eken keresztül, az egyetlen kritérium, hogy elérd a szintet, amit a sztori alatt úgy is megteszel, mivel az adott területekhez szükséges tuning-műhelyek is szint alapján nyílnak."
na ha ilyen lesz akkor öröm és bódottág!
Szvsz jobb is hogy nem egy sima single playerként menne a játék hogy 5 óra alatt végig viszed meg mindent meg szerzel.tervezem jó sokáig tolni a játékot és ez csak jó.
Amúgy a bétát nem láttam, lemaradtam sajna =/ -
TESCO-Zsömle
titán
Engem nem érdekel a mikrotranzakció. Alap Camaro-val jártam be a térkép 90%-át, haver meg Challenger-rel a 40%-át és rohadtul élveztük a roncsok keresését. Ezt nem tudják elrontani, max ha az lap térkép felét lezárják és pénzért árulják, de azt úgy sem merik megtenni. Ez tipikusan az a játék, amit rojtosra lehet fejni újabb és újabb DLC-autókkal.
Basszus, még azok se kapnak semmi pluszt, akik előrendelnek. Lesz 3 vagy 4 autó, amit 2 hónappal korábban érhetnek el, mint azok, akik nem előrendelésben veszik, akkor most mitől is félünk?
Hogy mocskos burzsujok pénzért váltanak kreditet és két nap alatt jutnak el oda, ahova mi csak egy hónap alatt? Te is láttad a bétás rendszert, az összes alkatrész megnyerhető Skill Challenge-eken keresztül, az egyetlen kritérium, hogy elérd a szintet, amit a sztori alatt úgy is megteszel, mivel az adott területekhez szükséges tuning-műhelyek is szint alapján nyílnak.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR