Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
UI: A LINK Meridius érdeme (sg.hu)
-
Moethe
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne felesleges béta kódja amit idő hiányában vagy egyéb okból nem tud felhasználni, akkor nagyon hálás lennék
Eléggé várom a játékot, és komolyan gondolkodom az előrendelésen, de ha előtte ki is tudnám próbálni, hogy érdemes-e, akkor igencsak könnyebb dolgom lenne.
Üdv
-
ricshard444
veterán
A mostani bétában megszánna valaki 1-2 órára a Crew -val ? Hálás lennék
-
Sotyks94
aktív tag
Pedig jó ötletnek hangzott. Én nagyon ki akarnám próbálni, mert a bétától függ hogy hogy alakítom az én és haveri köröm játékos terveit az elkövetkezendő pár hónapra. Ismerősöm sem kapott, így kölcsön sem tudom kérni senkitől sem, és open béta sem tudom hogy lesz, ha igen akkor meg mikor. Viszont nem akarom megkockáztatni hogy 4 ezerrel drágábban vegyem meg steamen mint dobozosan, úgy hogy amellé még extrákat sem kapok. Meg hogy steam tárcára rakja vissza ... ez sem igazán tetszik, szóval akkor marad továbbra is valszeg a bizonytalanság, amit meg utálok :/
-
Mate
nagyúr
válasz
Sotyks94 #295 üzenetére
Félig-meddig viccből írtam
Amúgy vissza lehet vonni az előrendelést simán, egy gombnyomás. Steam walletra pakolódik a pénz, nem bankkártyára.
A béta nem tudom hogy fog menni. Lehet simán kapsz egy kódot, ami uplayen aktiválható.
Viszont az is lehet, hogy steam-en keresztül megy. Ha utóbbi, akkor fene tudja, hogy vissza lehet-e vonni. Gondolom igen. -
Sotyks94
aktív tag
Ez a visszavonás hogy megy, valaki próbálta már? Mert én még soha nem csináltam. Nem akarok 16 ezret kiadni, hogy aztán kiderüljön hogy nem is lehet visszavonni, miközben a dobozos, limited edition, poszterrel, és mappal kb 11-12k lesz
Ha elindítom a béta alatt, vagyis lesz játszott órám vele akkor is vissza lehet vonni?
Ha visszavonom, az összeget a steam accomra vagy a bankkártyámra kapom meg? -
Heavyrain
őstag
Jövőhéten valószínüleg megállás nélkül a bétázni fogok ,ha valaki gondolja,felvehet Uplay-en: Heavyrain211
(Kíváncsi leszek,hogy a Steames előrendelőknek is kulcsot fognak-e adni,vagy már a béta is Steamről indítható lesz?)
-
Mate
nagyúr
Most linkelték másik topicban:
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #287 üzenetére
Béta-teszt. Csak ha előrendelsz kapsz kulcsot, egyébként nem biztos, ennyi.
Csak arra utaltam, hogy szerintem senki nem fog új kulcsot kapni, csak az előrendelők, meg az előző bétából automatikusan bekerültek.
-
Mate
nagyúr
Előrendelők+korábbi béta tesztelők már elég nagy tábor. Ehhez még kiosztanak pár kulcsot és kész.
Akinek annyira kell, az rendelje elő steam-en, majd vonja vissza az előrendelését
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #284 üzenetére
Azt valószínűleg sehonnan, az említett oldalak egyáltalán részt vesznek az "akcióban"?
A UPlay előrendelésekre gondoltam.
-
fatal`
titán
válasz
ricshard444 #281 üzenetére
Nem. Szerintem csak az előrendelők fognak kapni.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
ricshard444 #281 üzenetére
nop, same :/
-
ricshard444
veterán
Valaki kapott már kódot?
Én még mindig semmit, legutóbb sem hívtak be...
-
Heavyrain
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #279 üzenetére
Tudtommal még nincs. De november 11.-ig tart ez az egész,addig még van idő.
-
Heavyrain
őstag
Ahhoz,hogy az utolsó kettő Golden Plate-es rewardot is meg lehessen kapni ugyebár meg kell hívni minimum 4 Facebookos ismerősünket,a csapatunkba.
Ez a facebookos ismerősökből álló crew megegyezik, a valós,játékon belüli csapatunkkal,vagy teljesen különálló attól?
-
Sotyks94
aktív tag
Bár énis jobban örülnék a Steamnek, de úgy semmi értelme ha mellé uplayt is indítani kell.
Amúgy meg az 50 euró még olcsónak is mondható külföldön. Euban a szabvány ár egy új játékra 60 euró, amerikában 60 usd. Ahhoz képest hogy mmo és nem havidíjas az 50 euró annyira nem is sok, bár valszeg azért énis inkább boltban veszem meg az alap+season passt annyiért mint amennyi digitálisan lenne az alap.
(bár cdkulcsos oldalakon meg már most 30 eu körül lehet kapni, csak az a gáz hogy ha megveszed akkor is csak megjelenésnél küldik a cdkulcsot, így buktad a bétahozzáférést, pedig ha már most küldenék a kulcsot már venném is meg) -
Mate
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #272 üzenetére
Felhő van uplay-en is. Achi nincs steam-en se, ahogyan kártya sincs. (Összesen 2 ubi játéknál ha volt)
Az egyetlen ami miatt jobb a steam, az a letöltő rendszer, bár állítólag uplay is jó AC4 óta.
-
Blaise
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #272 üzenetére
Nézz utána, Uplay-es játék nem ment a Steam felhőbe, sőt acsik sincsenek.
-
TESCO-Zsömle
titán
Steam-es verziónál élnek a steam-es szolgáltatások is. Cloud, achi-k, esetleg kártyák, akármi...
Plusz "odakint" a választásnak nincsenek ekkora* anyagi vonzatai, szóval.
* - Persze az anyagiak még itt se lefutottak, a legtöbb helyen ki van írva, hogy az ár a forit árfolyam függvényében bla-bla-bla, én pedig kinézem a boltokból, hogy direkt írnak ki alacsonyabb árat, hogy onnan rendeljenek elő. Aztán megjelenés előtt jön a telefon, hogy 15k lesz, kell-e annyiért is, én meg szépen szívhatom a fogam, hogy miért nem a Steam-en vettem akciósan Gold-ot...
(#274) hunfatal: Nem biztos, hogy lesz annyi, lásd fentebb.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #267 üzenetére
Brutális, már alapból is nagyon drága. Én 12k-t láttam, még annyiért is jobban megéri, mint a digitális. Csak az a baj, hogy a dobozost szerintem nem lehet majd steamen regisztrálni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Apropó előrendelés... Forint árfolyama eléggé megkeverte a sz@rt. Steam-en 50€, ami majdnem 16k, idehaza elvileg 9k lesz tokkal vonóval + poszter meg térkép meg mittudoménmi. Gold változat 20k fölött megy akciósan előrendelve, amúgy 23k fölött lenne, de ha ez így megy, akkor simán hazai dobozos + Season Pass kerül annyiba, mint digitálisba az alap... Félelmetes...
-
Heavyrain
őstag
Már a konzolos bétára is lehet jelentkezni! (szeptember vége)
-
Sotyks94
aktív tag
Több mint fél éve regisztráltam, de most küldtek erről először bármi email értesítést ...
-
fatal`
titán
Beregisztráltam erre is, de nem kaptam most sem, semmilyen e-mailt. Érdekes.
-
Edem05
őstag
Újabb zárt béta augusztus 25-től! [link]
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért volt lekorlátozva, mert a konzolok miatt fix 30fps-re volt belőve minden. Ha kioldottad, az összes átvezető animácio bebugzott, pár egyéb dologgal egyetemben. A béta célja nem a 60fps okozta bugok feltérképezése volt, az nyilván optimalizációs probléma, amit remélhetőleg orvosolni is fognak. Sokkal inkább az irányítás, és a játékmechanika állt tesztelés alatt.
-
Heavyrain
őstag
PC-n is le lesz korlátozva 30 FPS-re a Crew,vagy csak konzolokon?
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #248 üzenetére
Várunk türelemmel.
Nekem sajnos csak 1-2 órát volt időm játszani, ott is rohadtul idegesített, a futása, így szívesen olvasok bármi beszámolót, tapasztalatot. Sok sikert a vizsgához.
-
bazso29
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Bizonytalan időre elhalasztom az elemzésemet. Közbejött pár dolog, ami miatt nem tudtam rendesen kitesztelni azokat a pontokat, amiket még szerettem volna, és kedden megyek vizsgázni, ami fontosabb ennél.
Szíves megértéseteket kérem.
-
mlinus
őstag
válasz
Heavyrain #244 üzenetére
1) másabb, de jobb. Kicsit közelebb áll a valósághoz, ügyesen kell gépészkedni, kormánnyal biztos nagyon jó.
2) eléggé.
3) a bétába nem is lehetett fizetni semmiért, csak játékbeli kredittel, és nem volt semmi gond. tekintve hogy mekkora felháborodást keltett néhány játék (pl Forza) kétlem hogy nagy szerepe lesz. -
bazso29
aktív tag
Összességében tetszik. Tetszik a hó, a tengerpart, a ködös reggel, az éjszakai rossz látási viszonyokat segítő szemcsés kép, tetszik minden, majdnem minden. Ami nem tetszik, hogy fps-től függ az autó sebessége, nagy hátrányban lesz az akinek 60 fps alatt megy majd a játék. A pénzszerzés szerintem nehéz, remélem a végleges verzióban nem ilyen lesz. Külön tetszik, hogy végre megint van szélárnyék, lehet majd húzni egymást krúzolgatás közben.
Nem tagadom kicsit belenéztem a háttérbe, az eddig ismert 45 autón kívül találtam még 14 másikat, van közöttük finomság.
-
Heavyrain
őstag
Akkor így,hogy mostmár vége van a bétának,akik nem jutottak be,kaphatnának egy részletesebb összefoglalót?
Amire kíváncsi lennék:
-Az irányítás mennyire más a TDU-hez képest?
-A küldetések mennyire változatosak? (bár mondjuk ez még biztos változni fog)
-A játékosok rá vannak kényszerítve a mikrotranzakcióra,vagy meg lehet lenni nélküle is? -
Honzi
senior tag
válasz
ricshard444 #241 üzenetére
Most van vége a betanak.
-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Valaki kölcsön tudná adni a Beta-t 1 óra tesztelésre? Nagyon megköszönném
Ha egyáltalán megy még...
Nem kaptam kulcsot egyik Email-re sem
-
Aino
tag
Akinek megfagy a kép és a hang az rakja fel a prioritás magasra a játék exe-jén. Nekem megszüntette a problémát.
-
Honzi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #229 üzenetére
Arra gondolsz aminek pár pár darabja new york-ban van?
Csak most másztam át oda csak egy van meg de már nem is lesz több szerintem viszont a buggy ami a sivatagban van abból már találtak 19 darabot.
Valakinek nincs kedve közösen nyomni?
Még egyszer nem játszattam coop-ba egy haver se kapott kulcsot. -
mlinus
őstag
sajnos az egyik patch óta néhány percenként lefagy a játék 10-20 mp-re.. eléggé lehetetlen így játszani. A hang is iszonyat bugos.
egyébként nálam a gpu kihasználtásg 99%, gtx 780
-
albert8
veterán
Este összefuthatnánk valahol egy kis krúzra, ha lesztek.
XanderHUN néven megtaláltok.
-
bazso29
aktív tag
-
Honzi
senior tag
Szép mi?
Versenyre gyakorlatilag alkalmatlan mert vakon vezetek de legalább szép.
Csak szerintem üres egy kicsit a map?
Már mint elég ritkán találkozok emberkel azt látom hogy ott van x km-re de hogy összes is fussak velük az eddig egyszer fordult elő.
Még is mennyien vagyunk egy mapon? -
albert8
veterán
Egy kis járművet dobhatnátok.
Itt az én pacim.hmm nem tudok képet beszúrni....
[ Módosította: Neil Watts ]
-
Sotyks94
aktív tag
Nah 1 nap van hátra a bétából. Még mindenki 24/7ben csücsül a játékon, vagy akad itt már olyan is aki hajlandó lenne pár órára kölcsönadni? (természetesen valami ellenszolgáltatásért cserébe). Különösen a köpködőket kérdem, ők is még a játékon csücsülnek azóta?
-
Blaise
veterán
Ma kaptam kulcsot, ha jól látom holnap véget is ér. Azért holnap estig tudom még tolni vele?
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #209 üzenetére
Na kiváncsi vagyok a véleményedre majd
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #205 üzenetére
Nálam GPU 100%-on teker max órajellel. Érdekes hogy 30 fps limittel csak kb ref órajelig boostol (~940Mhz) ha 60fps-t hagyok neki akkor maxon megy 1140Mhz de csak ilyen 40-45 fps van. Szerintem rendben lesz ez. +közbe közbe ott vannak a fekete négyzetek, ami másnál is előjött AMD-vel, főleg cf-nél.
-
törölt tag
Hát, úgy érzem, ebből nem lesz nekem kód... :/ de akkor előrendelés sem.
-
ForRedGlory
félisten
Jó lenne, ha lehetne vele játszani is. Kapásból van egy olyan bug, miszerint ha előrefele nézek, akkor fekete minden, ha elfordítom a kamerát oldalra, akkor pedig jó... az SLI kikapcsolása megoldja a gondot azért.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)