Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
válasz hakydakillah #6573 üzenetére
Nincs szétdarabolva a multis közösség. Ha ez tartott vissza, vedd meg nyugodtan! Annyi különbség lehet, hogy a játék fájljait melyik szerverparkból töltöd le. Maga a játék viszont tök ugyanaz mindenkinek.
-
csaba951
veterán
válasz Mike Farrel #6521 üzenetére
Sajna ez nem Steam!
UPlay/Origin ide simán annyiszor aktiválhatsz egy játékot, ahányszor akarsz! Mindegyiknek lesz külön ikonja a kliensben. -
csaba951
veterán
válasz hakydakillah #6459 üzenetére
Ehhez már nem fog jönni semmi plusz anyag! Azt meg neked kell eldöntened, hogy kellenek-e belőle az új autók!
-
csaba951
veterán
válasz hakydakillah #6455 üzenetére
Jobb lenne ha inkább egy "olcsó" The Crew Complete Edition-t keresnél. Ebben már benne van az alapjáték, Season Pass és a Wild Run kiegészítő is. Ha külön-külön veszed őket még sokkal többe kerülnek.
-
csaba951
veterán
Jump skill-es farmolás ma már nem működik, nagyon lerontották a dobási esélyeket a készítők. Most gyakorlatilag mindenkit a PvP-be tereltek be, ott lehet csak "rendesen" fejlődni.
#5894 .LnB
Tegnap én is toltam pár PvP-t. Hát, szerintem ezen is variáltak valamit, mert korábban nagyon nem ilyen volt!
1) Már nem az van, hogy 10-ből min. 9 kocsi legalább 1200-as szintű.
2) 130-250-es kocsijú ellenfeleim voltak, nekem 1200-as van. Ennek ellenére egész versenyképesek voltak velem, egyáltalán nem az volt, hogy állva hagyom őket már a verseny elején. -
csaba951
veterán
válasz dzoli87 #5771 üzenetére
Ebben a kiadásban van benne az alapjáték is: The Crew Wild Run Edition.
Egyébként van olyan kiadása is, amiben -ezeken kívül- benne van még a Season Pass is. Eléggé kell figyelned ha olyan verziót akarsz venni amiben "minden benne van". (The Crew Wild Run Complete Edition)[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Igen, hogy szakadna rájuk az ég!
TheCrewGame @TheCrewGame 43 p43 perccel ezelőtt
RT @UbisoftSupport: We are aware of an issue accessing online services. Thank you for your patience. http://forums.ubi.com/announcement.php?f=717
-
csaba951
veterán
válasz Lathronos #5630 üzenetére
Ebbe a gépbe felejtsd el a 960-ot. Min. 970 (vagy jobb). Játékoknál kifejezetten a gyors videókártyával tudsz "gyorsítani".
Ha nem tervezel tuningolni, akkor érdemes ezeknél egy kicsit olcsóbb alaplapot és CPU-t venni, és a többletpénzt a VGA-ra költeni. Így már nem fájna annyira a 970. Ez a VGA meg most és még egy darabig elég, ha "csak" 1920x1080-ban, VR nélkül játszol.
-
csaba951
veterán
válasz cross56 #5271 üzenetére
Nem, neked ez a kiadás kell!
-
csaba951
veterán
válasz Interceptor #5227 üzenetére
Baromira nem csak 1-2 verseny van rajta a térképen egyszerre!
teljes térkép (alapjáték), és a gyűjthető kocsi darabok nincsenek is rajta![ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #4892 üzenetére
Á, nem! Ez nem egy csaló!
Na, ezt küld el a supportnak! Kíváncsi vagyok, hogy ennél is megkérdezik-e, hogy szerinted milyen csalást használt?!
-
csaba951
veterán
válasz hszilard666 #4640 üzenetére
When is done.
Nyilván amikor megjelenik a kiegészítő. -
csaba951
veterán
válasz DjEszti #3720 üzenetére
Nem próbáltam még, de gondolom arra jó, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül töröld az adott játékot a fiókodról. Eladni/újra aktiválni nem tudod, mert érvénytelenné válik a kód. Arra jó ha valamiért annyira haragszol egy játékra, hogy nem akarod többé a fiókodon látni. Olyan, mintha bedobnád egy óriási darálóba, megsemmisítésre!
-
csaba951
veterán
válasz StormLine #3716 üzenetére
1) Na ebből megint botrány lesz, mert egyértelműen nem tartják be amit saját maguk vállaltak!
One-week early access to all add-on car packs. <-> February12th for all players on PC.2) Pontosan tudják, hogy kinek van beaktiválva SP, kinek nem. Ez alapján pofonegyszerű csak azoknak engedélyezni, akiknek SP van. Mágikus módon ezt tudják is alkalmazni a konzol változaton.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #2301 üzenetére
Mondjuk kap -25%-ot, és Steam-en, UPlay-en 49,99 -> 37,49 € lesz? Sokra mész vele!
Ha most akarsz vele játszani, akkor 7000 Ft-ért simán megéri. Ha meg 5 €-ért akarod megvenni, akkor vársz 3 évet, és megveszed akcióban! Csak addigra már tökre kihalt lesz ennek az online része. Meg lehet, hogy már nehézkes lesz elindítani a Windows 11-en.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Joe Swanson #2101 üzenetére
1) A brazil nyelv olyan nehéz, hogy még a brazil se beszélik!
2) Google fordító mire jó szerinted? -
csaba951
veterán
válasz hoffman_ #1894 üzenetére
1) Steam-es változat meghívja a UPlay-t és onnan töltödik be a játék. Steam csak a letöltésre van, meg hogy benne legyen a Library-dban. Ja, meg így van online tárhelyed képernyőmentéseknek/megosztásuknak is.
2) Csak a Steam-en vásárolt példány Steam-es! A többi "csak" UPlay-en aktiválható.
3) A dobozos változat nem aktiválható Steam-en. Ha Steam-es kell, fizesd meg!
4) Az SP-ben egy csomó dlc-t megkapsz egyben, "kedvező áron". A fórumtagok jelenleg azon vitatkoznak, hogy ezek csak skin-ek vagy van tényleg van gyakorlati hasznuk is. Jelenleg az előbbi álláspont áll nyerésre, a Ubisoft tájékoztatásával ellentétben.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Meridius11 #1784 üzenetére
Nem volt egy túl jó ötlet, ha nem orosz nyelven akarsz játszani! Ehhez a játékhoz rengeteg patch fog kijönni, és mindegyiknél küzdhetsz majd a friss nyelvcsomag vadászattal/cserével. Nuuvem-től kb. 13000 Ft lett volna az a Gold változat, aminél nem kellene állandóan küzdened ezzel a problémával.
Konzolok Szervize - Ez annyira durva, hogy el se akarom hinni!
Szerverek - Nem túl meglepő módon ennél a játéknál sem lehet a premier után pár nappal az esti CET 18-23-ás csúcsidőszakban játszani. Többi játékukkal (UBI) is ez volt mostanában!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
>Removed the Grany effect at night time.
Csak hallgatnak a játékosokra!
-
csaba951
veterán
Nyilván elsősorban a konzolosokat tekintik célcsoportnak. A konzolt TV-re kell kötni. A legnagyobb piacuk az USA, ott az NTSC szerint 29.97 fps van. Erre tervezték a motort, és nyilván nem fogják drasztikusan módosítani a (viszonylag) csekély számú PC eladás miatt. Viszont akkor a PC-sek sírnának (mint az NFS: Rivals-nál), hogy miért csak 30 fps-el megy. Ez nem hiányzik nekik, szóval ki lesz írva rendesen, hogy 60 fps, és akkor nem sírnak majd! Legalábbis a management szerint!
-
csaba951
veterán
Igen! Viszont Steam-en van megjelenés előtt előtöltés, UPlay-en nincs. Így a Steam-es változattal az időzár feloldása, és a letöltött fájlok dekódolása után (ez kb. 3-5 perc) már tudsz is majd játszani. A UPlay-esek meg csak ekkor kezdetik el egyáltalán letölteni a játékot. Mind egyszerre, ugye.
-
csaba951
veterán
válasz Dreamcaster #844 üzenetére
Simán! Viszont eleve 30 fps-re lesz korlátozva. A véglegesben meg lesz oldva, hogy 60 fps-t írjon ki a Fraps, de akkor is csak 30-at fog számolni a gép.
-
csaba951
veterán
THE CREW | Social Trailer [UK]
Új trailer! Sok értelme nincs, de nagyon hangulatosra sikerült! -
csaba951
veterán
válasz Sotyks94 #717 üzenetére
Nem úgy tették fel a kérdést, hogy MMO-hoz képest jó-e!
A kiadó legutóbb a WatchDogz-r mondta azt, hogy valami hihetetlen, állejtő grafikával jelenik majd meg. Le is esett az állam, amikor megláttam, hogy gyakorlatilag kiderült, hogy meghamisították a korábbi promóciós videókat. A valós játéknak sokkal rosszabb grafikája volt. Éjszaka még csak-csak, de nappal kifejezetten ronda volt. Egyáltalán nem lehetett érezni, hogy a GTA IV-et lenyomná grafikában (6 éves játék!).
Erre a kiadó már megint kezdi feszegetni, hogy ez egy next gen grafika! Hát nem, nem az! 2014-ben ez ótvar rondának számít! MMO-hoz képest jó a grafika, ez igaz. De akkor maradjunk is ennél, ne próbálja már a kiadó másként beállítani!
Nekem az nem tetszett benne, hogy:
Grafika:
Tök szemcsés képe van éjszaka. Nem tudom kinek az ötlete volt, de nekem ez nagyon nem jött be. Maga a világkörnyezet is elég elnagyoltnak számít manapság. Igen, már a GTA IV-ben is szebb környezetet láttunk! The Crew-ban igazából borzasztó rondák a városok. Mintha ilyen ultra alacsony felbontású textúrák lennének a házakon. Maguk a házak (de legalább a híres épületek) is lehetnének sokkal jobb kidolgozásúak.Irányítás:
Na, ezt sikerült átvenni a TDU2-ből. Arra is sokan mondták, hogy meg kell szokni, és akkor jó. Hát ez is ilyen, itt is alaposan szokni kell a kocsik irányítását! Alapból olyan "érdekesen" viselkednek... Nem tudom, hogy ehhez mennyire lesz türelme az embereknek.Egyébként érthetetlen számomra, hogy az X360 gamepad analóg karjának legszélső értékeit miért nem kezeli rendesen a program. Néha elfogadja, néha nem. Egy olyan játék, amit külön erre terveztek. Szóval, ezt mégis, hogy nem vették észre idáig???
Coop multi:
Ugyanúgy hülyén működik mint a TDU2-ben! Itt is tiszta kínszenvedés egy layer-re (map-ra) kerülni a haverokkal. Pedig nagyon fontos lenne, hogy ez egyszerű, és stabil legyen. Jelen állapotában egyáltalán nem ilyen.Karrirer:
Ezt nem tudni, hogy csak bétában akarták ennyire kitesztelni vagy a végleges is ennyire agresszív lesz. Egyszerűen nem hagynak nyugton, folyton küldetésekkel bombáznak a készítők. Én meg arra akarok menni, azt akarom csinálni, amit én akarok. Mert ez egy open world játék. Ha engem nem érdekel a karrier, akkor ne akarják már ennyire agresszíven rám erőltetni! -
csaba951
veterán
válasz ricshard444 #709 üzenetére
Nyugi, van olyan kérdés is!
Összesen van simán legalább 90-100 kérdés! Én csak azokat emeltem ki amik legjobban irritáltak. Van olyan kérdés is, hogy mi az a két dolog ami legjobban tetszett/nem tetszett. Itt szívem szerint sokkal több mindent kiválasztottam volna a két listáról. Nekik viszont nyilván így jó, mert jobban látszik, hogy mi tetszik/nem tetszik az embereknek.
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #705 üzenetére
A külön kitölthető részletes kérdőív utolsó lapján legalább 50 kérdés van!
Kedvenceim:
Éreztem e a next gen grafikát?
Hogy mit??? 3-4 éves játékoknak is szebb grafikája van! Ebben kifejezetten nem domborít a játék!Elég karizmatikus volt-e a főszereplő?
Korábban a Need for Speed színvonala is jelentősen emelkedett attól, hogy kihagyták belőle ezeket a rém gyenge történeteket!A sima kérdőív viszont gyorsan, 5-7 perc alatt kitölthető.
-
csaba951
veterán
Lehet töltögetni a kérdőíveket, hogy mi mennyire tetszett!
-
csaba951
veterán
válasz TESCO-Zsömle #596 üzenetére
Itt van két újabb roncs. Ha megvan mind a 20, akkor egy VW(?) Boogy-t fog adni rá.
-
csaba951
veterán
válasz TESCO-Zsömle #619 üzenetére
Ja tényleg, voice-os tapasztalataim:
1) US - barátnő - Kész a vacsora!
2) US - barátnő - Megyek filmet nézni!
3) RU - tinédzser fiú - Fogalmam sincs miről beszélt, de be nem állt a szája!Szerintem sokan játszhatnak laptopról, és észre sem veszik, hogy be van kapcsolva a mikrofon. Legalábbis az első kettő biztosan nem!
Niagara vízesés
Hajnalban ez volt az utolsó amit megnéztem. Baromi sokat kerestem, de nem találtam meg. Ezek szerint tényleg az a törpe vízesés volt az út mellett??? Ez nagyon gáz!A környékén lévő magasfeszültségű távvezeték oszlopok ötször-hatszor nagyobbak, mint maga a vízesés...
-
csaba951
veterán
válasz szami777 #612 üzenetére
Kizárt, hogy idén ne jelenjen meg a GTA V PC-re! Konkrétan már be van jelentve őszre!
The Crew
Nekem is nagyon hiányoznak a vezetésen kívüli tevékenységek belőle! És szerintem sem fognak ilyenek belerakni a teljesbe!Egyébként teljesen biztos, hogy nem kezeli jól az X360 gamepad-ot! A bal oldali analóg kar (kormányzás) teljesen kitérített állapotát időnként figyelmen kívül hagyja. Ha ilyenkor visszateszi az ember közép állásba, majd enyhén ugyanabba az irányba tolja a kart, akkor máris újra reagál. Mivel a konzol a fő platform, egyszerűen nem értem, hogy nem vették ezt észre/javították idáig!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Balathruin #344 üzenetére
Sokadik próbálkozásra megnyerem végre a St. Louis-i súlycsökkentő versenyt, erre nincs szerver a mentéshez!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Balathruin #342 üzenetére
Se szerver, se fórum!
Hihetetlen bénák, ha még egy 5 napos tesztet se tudnak lezavarni leállás nélkül!
Sőt, annyira bénák, hogy kilépő gombot se terveztek, ha nem lenne szerver kapcsolat!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Nekem megy rendesen!
Nagyon nem értem, hogy miért van, hogy időnként (közepes sebességnél) a kocsi egyáltalán nem reagál a kanyarodásra! Ilyenkor hiába van folyamatosan ütközésig nyomva a stick (gamepad), egy millimétert nem megy abba az irányba! Csak tovább, előre! Még csak ki sem sodródik!
Álló helyzetből induláskor, illetve nagy sebességnél ez a probléma nem jelentkezik.
A küldetések tényleg extra könnyűek, elsőre simán meg lehet őket csinálni! Legalábbis az első párat. Nekem az első kihívást a tóparti üldözés jelentette, amikor üldözés után ki kell ütni a másik kocsit. Folyamatos max gázzal (!) nem kerültem közeledtem közelebb 1 métert sem a másikhoz. Nitróval igen, de a (homok) buckák és (az összefüggő) fák-bokrok között esélytelen volt jó szöget találni a támadáshoz. Végül egy komoly kisodródásból pont úgy sikerült visszakormányozni a kocsit, hogy pont oldalba kaptam a másikat! Ez kb. a tizedik próbálkozásra jött össze.
Hogyan lehet másokkal együtt feladatokba/versenyekbe bekapcsolódni??? Találkoztam pár emberi játékossal, de nem tudtam velük semmi közösbe kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest