Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
válasz Tomc1986 #3011 üzenetére
Igen, lehet hogy nem írtam elég egyértelműen, de nekem is visszavált gombnyomásra, tehát minden screenshot készítés próbálkozás után. És akkor megint várni kell fél percet plusz azt az időt amíg beáll a kamera a megfelelő szögbe. Egérmozdításra is visszaáll, sőt akkor is amikor alt-tabozni akarok és megnyomom hozzá az altot.
Viszont amikor másik program van elöl és a játék a háttérben van és úgy váltok alt-tabbal a játékra akkor nem lép ki zzz-ből mert az a gombnyomás még nem a játékban volt. Szóval így várakozás közben tudok mást csinálni.
Csináltam most gyorsan egy tesztet hogy zzz módban csinálok 10 screenhsotot Fraps-szel és másik 10et Uplay-jel. Fraps-szel a 10-ből 9 kép jó lett, 1 fekete. Uplay-jel a 10-ből csak 4 lett jó, 6 fekete lett. Ez még nem jelenti azt hogy a Fraps jobb erre. 10 minta nagyon kevés, annyiból ezt nem lehet megmondani. De annyi látszik belőle hogy érdemes lehet nagyobb mintával is letesztelni. Szóval aki ráér letesztelhetné mondjuk 100 vagy több próbálkozással.
-
xrace77
tag
válasz Tomc1986 #2394 üzenetére
Nem, megkapsz mindent ingyen. (már kifizetted előre a Season Pass megvételével)
+ minden dlc 1 héttel a hivatalos megjelenés előtt elérhető lesz a season pass tulajdonosoknak.Részletek:
THE CREW – SEASON PASS[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Tomc1986 #2135 üzenetére
Szívesen. Jó lenne ha lenne billentyűkombináció, nekem is hiányzik, de tudtommal nincs.
Az MSAA sokat levesz az fpsből, nálam se megy úgy jól, többnyire csak a képek miatt állítom be. Azért is szoktam kiírni a képeimhez hogy milyen grafikával vannak. Az FXAA hatása az fpsre szinte nem is észrevehető, de cserébe az homályt csinál.
Találtam egy helyet ahol az MSAA előnye jobban látszik:
--- AA off ---
--- FXAA ---
--- 4x MSAA ---
--- 8x MSAA ---Ezeken a képeken Ultra, SSAO+ a többi beállítás.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Tomc1986 #1753 üzenetére
Kevés a kocsi, de ferrari is, és 3 lambo is van az alap shoppokban. (5db van, 0-s szint midwesten, 10-es szinten NY, 20-as szinten MIAMI, 30-ason Las Vegas, 40-Sanfransisco.) Egy shopban kb 5-10 kocsi van. Nyilván a ferrari, és lambok, vagyis az erősebb, gyorsabb kocsik a 20-30-40-es szintűekben vannak, ha csak detroit meg NY-ban voltál még akkor ott ne is keress szupersportkocsikat.
Sima játékkal 15 óra alatt 150k-t szedtem össze. elkezdtem ezerrel látványosságokra tp-zgetni a már felfedezett területeken, és onnantól kevesebb mint 1 óra alatt 200k-t összeszedtem (meglátogatott látványosságonként 2000bucks), így már tudok venni egy 300k-s kocsit. Nyilván egy mmo-ban 10óra alatt nem fogod kifarmolni az 1 millás LaFerrarit, ami az egyik legjobb kocsi (és Miamiban elérhető), és szerintem ez így ok, nem érzem hogy lassú lenne a pénz, plán hogy ezentúl jobban odafigyelek a látványosságokra, és akkor nem kell utólag végigjárkálni.
(#1754) compass1997
Én azt erősen nem ajánlom kocsi elköltésére, bár mindenki azt tesz amit akar, de szólok hogy lehet belőle perk pontot is venni, és még kocsit vehetsz ingame pénzért is, addig plusz perk pontot csak cc-ért.(#1756) Tomc1986
Akkor kapod meg a 100k CC-t amikor 10-esen elmész NY-ba, és átveszed a dirt specet.Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz Tomc1986 #1704 üzenetére
Igazából a rendőröket most csak 1 trükkel lehet lerázni, amikor látod, hogy elkezdenek rád esni, fék, és kanyar valami kis utcába, nekem úgy sikerült megoldani, és azóta is beválik, se lelökni, se lehagyni nem lehet őket még szembe sávban centizve se. Csak ez működik, mivel nagyon nagy a tempójuk ezért a hirtelen kanyarokat nem tudják lekövetni, és összetörik magukat.
Ha valaki tud jobbat azért szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest