Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodoo

tag

csomagküldéses témához:
    ha a számládon 0 Ft a szállítási költség, akkor nincs semmilyen bug, nekik is ahhoz kell tartaniuk magukat, vagy felajánlani, hogy sztornó az egész! ha ezt nem tették meg, és fizettek veled szállítást, akkor egyértelműen meg lettél károsítva. ha basztat az ügy, akkor írj a fogyasztóvédelemnek, aztán majd megtanulja az 576 hogy hogyan kell a vásárlókkal bánni.

Multi Pack DLC-hez:
    konzolokszervízében vettem 3 darabot, (én vagyok GuruZone említett haverja) és az UPlay gond nélkül elfogadta mindegyik kódot. A DLC papírján PC-DVD, XBOXONE éd PS4 logó van. Eddig a játékban nem találkoztam a DLC hozományaival, bár még alig 20 szenvedős percet tudtam csak a karrierbe tenni.

i7 3630QM 2,4GHz (3,4 turbo) 4 mag, 8 szál
    GeForce 635M
    8 GB DDR3

Full HD-ben tévére kötve MINIMUM beállítással 18-20 FPS... ennél többet vártam.. a laptop HD Ready felbontásán játszató sebességű a játék, de tévére terveztem. na sebaj, majd talán jön új Geforce driver, meg játék patch ami javít a helyzeten

Új hozzászólás Aktív témák