Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz TESCO-Zsömle #399 üzenetére
to fix technical issues
Patch lesz, szar a játék, kell. -
fatal`
titán
válasz TESCO-Zsömle #394 üzenetére
És most péntek, szombat vagy vasárnap van?
A multit csinálják.
-
Heavyrain
őstag
Ennek a bétának a mentései is törlődni fognak?
-
BoneDragon
veterán
válasz Balathruin #393 üzenetére
Ah oké, köszönöm.
-
szami777
addikt
Érdemes 2-3 haverral összeülni crew-t csinálni, mindenki beállít 1 közös waypointot, és egyik helyről a másik helyre átversenyeztek. több, ,mint 30 perces volt a verseny, amíg átértünk L.A.-be, zsarukkal tarkítva, nagyon jó
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Balathruin #391 üzenetére
Minden területre egy, az adott területhez tartozó kiépítésben (Street, Dirt, Performance, Circuit), kivétel a Raid, mert azon a területen egy buggy van, ami hazai nyelven inkább "szöcske"..
(#393) Balathruin: Nekem csak annyit írt, hogy 5 percen belül, azt nem, hogy mennyi időre...
Más: Amúgy ez is TDU-s örökség. Tervezett szerver-leállás: 19:00... TDU-szervereket állandóan péntek-szombat-vasárnap szerelték...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Balathruin
veterán
válasz BoneDragon #392 üzenetére
15 perces leállás van, fent írta a news cucc.
-
BoneDragon
veterán
Másnak megy? Azt írja nem tud csatlakozni a proxyhoz. Előbb még ment.
-
Balathruin
veterán
válasz TESCO-Zsömle #390 üzenetére
Hány HotRod van?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Gyűjtöm a roncsokat, készül a térkép...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mr.Csizmás
titán
beengedett, a 3. regelt accal
für elise: PEBH-AQL9-3QQ9-E7P8
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gigi01
őstag
Valaki megdobhatna egy kulcssal,ha van!(bocs,hogy pofátlankodok )
-
TommyX_
őstag
válasz Mr.Csizmás #381 üzenetére
Én most próbáltam, nálam jó.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
retek uplay nem akar működni nagyon. délután regeltem, kulcs be, elkezdtem letölteni, aztán kiléptem, most visszalépnék, de vagy nem enged be a jelszóval, vagy nem elérhető az uplay szerver másnál is ilyen?
szerk.:
tegnap a meglévő accal próbáltam regelni, de nem tudtam a jelszavamat, kértem emlékeztetőt, nem fogadta el a 2x ugyanazt, most regeltem egy másik címemmel, azzal lett a fenti letöltés, és kilépés (n+1 indoka lehet, miért kellett bezárnom), most a 3. mailcímemmel se enged be[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ooooobi
senior tag
Meddig tart a béta tesztelés?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Balathruin
veterán
válasz huskydog17 #375 üzenetére
Optimalizáció mellé kéne normális beállíthatóság is, mert nem mindenkinek kell a ronda szemcsés kép, vagy akár gyengébb gépen a tükröződés.
-
ricshard444
veterán
válasz huskydog17 #375 üzenetére
Remélem optimalizációban is, mert ilyen látvány mellett a 60fps is kérdéseket vet fel.
Igazából a látótávolsággal és a "budget" érzettel van a legnagyobb gondom, a játék többi része, amit eddig láttam, vállalható és néhol egészen jó.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
huskydog17
addikt
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BoneDragon
veterán
Nem is olyan rossz ez a játék, igaz nem váltja meg az autós játékok világát. Ránézésre egy nfs world 2.0. Viszont ezek az átvezető videók...meh, kihagyhatták volna.
-
szami777
addikt
Köszi a választ
Visszaraktam a 30fps korlátot, frapsel lemértem 28-29-30 között ingázik, 27-re nem ment le, így limit ellenére elfogadható. Azaz nem, nem elfogadható, mert egy autós játékot 29 fps-el játszani nem éppen leányálom.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sittes79
addikt
Kulcsok:
Írja meg aki vitte.
Szívesen
KLNA-ADUQ-D6NY-P4J3
VNJC-9YCD-P8CC-MCYN
GEN9-PAVQ-43NP-UCQY
-
mettek
addikt
Itt egy beta kulcs ajándékba. Ha valaki vitte, írja be hogy más ne próbálkozzon vele.
MJF3-UYCF-MPCD-GEGF
Van még kettő, privátba adom.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
eLit-MiLan
őstag
Nekem simán lejött, csak elindítani nem engedi a játékot...restart volt, újra is tettem a játékot, (még1x letöltöttem), de ezt írja ki egyfolytában...ha javításra nyomok, akkor meg talál hiányzót 15557 MB / 15593 MB ezt le is tölti, de úgyse jó, következő javításnál megint ugyanennyi hiányzik...
Ez aztán az igazi bug halmaz!Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Ventur@
senior tag
válasz eLit-MiLan #361 üzenetére
Ha még nem tetted meg, akkor restart a gépnek. Nekem tegnap csont ugyanez a hiba jött elő (100 Gb szabad hely a gépen és nem elég neki, meg hogy nem aktív a net, mikor előtte 1 perccel aktiváltam a kulcsot ) és egy restart után egyből jött is le a játék.
Más:
Ez mióta van, hogy még le se töltött mindent, de már olyan 30%-tól játszható volt?!
Igaz írta, hogy nem lesz tökéletes az élmény, de 100% után is ránéztem a játékra és nem vettem észre különbséget . Egyedül a Far Cry 3 van meg nekem Uplay-en, de akkor még mikor feltettem, nem volt ilyen opció. Egyébként szerintem nem rossz megoldás .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
addikt
Kaptam 3 kulcsot meg hátha valakit érdekel.
DMC3-TQUV-FH6N-CFYF
UBBT-QDMD-RD8D-TA3A
RGAQ-JMNH-VARU-DT76
-
szami777
addikt
Tegnap este mentem 1-2 órát én is a játékkal. Szép, kidolgozott világ, jó kocsik és belső nézet, nagyon baba az egész, még a 30 fps limitet is átraktam 60-ra, így annak sem kéne zavarnia, de full hd felbontással médiumon játszva be-beszaggat a játék, nagyon zavaró, és bármennyire is akarom, nehezen tudom élvezni.
i5 2400 + r9 270x környéki vassal kinek milyen tapasztalata van?
Vagy bennem van a hiba és örüljek a 20-25 fps-nek inkább?(#365) TESCO-Zsömle
Kivettem, mert anélkül 25-30 fps-t megy. NFS Rivals 30 fps limitje komolyan mondom ezerszer jobb volt, high graffal full hd-ben simán tudtam vele játszani, de itt....[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
3 Béta kulcs:
CA44-UJME-3A4Q-MMG3
DBGF-PCPU-ELLM-LWE3
DX7A-FU8D-M3MW-AUK3 -
eLit-MiLan
őstag
Ezt dobja nekem ki folyamat....újra is telepítettem, mitől van???
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ricshard444
veterán
Nem részletezném a véleményem, mert hosszú lenne, a lényeg:
Az elgondolás jó, a kivitelezés és minőség középszerű.
A kanyarodás az autó közepéből indul, Gamepad -del elmegy, kormánnyal számomra játszhatatlan.
A grafika közepes, de inkább hajlik a csúnya felé, és ehhez még hozzájön, hogy előszeretettel mutogatják az autókat 5 centiről, miközben konkrétan valamelyik kereke is sokszög...Hangulata néha van, de legtöbbször inkább olyan Driver San Fransisco és volt régen az az ingyenes verseny MMO, ezeknek az ötvözetét érzem ebben a játékban, ami ugyan összegyúrva kiadhatna valami kellemeset, de szerintem ez is elfog tűnni a süllyesztőben, mint anno a Fuel. Akinek persze elég ez a szint, az ellesz vele, mert rengeteg a Content, ami engem már-már zavar, mert nem tudok végigmenni egy kis utcán sem úgy, hogy valami feladatot ne toljon a képembe, ezzel elveszítve azt a maradék kis autós élményt, amit addig nyújtott.
Biztos lesz tábora, mint az NFS World -nek, de önmagában sokkal többre számítottam.
Vannak dolgok...
-
albert8
veterán
Van még 2 béta kulcsom, ha esetleg kellene valakinek.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mate
nagyúr
HY3M-M38N-KCLM-8ML3
-
Mate
nagyúr
YW4A-MTUA-B88B-76T3
-
Jani18
aktív tag
Aki kapja marja 4TMM-ALJF-DQQM-AG83
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
ricshard444
veterán
Elindult a játék, ahogy letöltöttem az egészet. Ez volt az utolsó sanszom és bejött.
Mindjárt bele is vetem magam
Vannak dolgok...
-
Mate
nagyúr
QYPA-JG36-MALH-BCFX
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Tegnap kipróbáltam én is és nekem egyébként tetszik a játék. Grafikával sincs nagy bajom (1366x768 medium) és szépen megy és még nem is csúnya (vagyis hát nekem nem az ).
Szerencsére nekem ez az újra betöltésnél előforduló hiba nem volt. Tegnap vagy 3x is elindítottam és nem volt semmi gond. Minden folytatódott ott, ahol abbahagytam.
Biztos, hogy be fogom majd szerezni, csak hát nem most, mert azért 50 euro kicsit erős érte. Tudom ez még csak béta, de láttam olyan bugokat, hogy "öröm volt nézni" (eltűnő forgalom, hirtelen a semmiből előttem megjelenő autó, aszfaltba ragadás és még pár dolog).
Azért el lehet vele lenni!
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
eszement24
aktív tag
Akinek van még béta kódja, attól én is kérnék egyet, ezekről folyton lemaradok Köszönöm
-
TESCO-Zsömle
félisten
Úgy látom, most is lvl10 a vége... Megyek térképészni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
csaba951
veterán
válasz Balathruin #344 üzenetére
Sokadik próbálkozásra megnyerem végre a St. Louis-i súlycsökkentő versenyt, erre nincs szerver a mentéshez!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Balathruin #342 üzenetére
Se szerver, se fórum!
Hihetetlen bénák, ha még egy 5 napos tesztet se tudnak lezavarni leállás nélkül!
Sőt, annyira bénák, hogy kilépő gombot se terveztek, ha nem lenne szerver kapcsolat!
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Mi a fene van? Meghaltak a szerverek?
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #340 üzenetére
Feltúrtam a kommenteket a Support oldalon, csak az általános teendőket írták le.
Nem értem, hogy mi lehet a probléma, de nem vagyok egyedül ezzel...Vannak dolgok...
-
ETOM
addikt
válasz ricshard444 #338 üzenetére
Nálam is ez van nem tölt be
-
ricshard444
veterán
Megnéztem egy másik fiókkal a játékot, új játékot enged indítani, de folytatni már semmit, egyszerűen nem tölti vissza, csak lefagy és van...
2x 5 percet tudtam játszani vele, letörölni a mentést meg sehogy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Xirtam
veterán
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele. De nem szép, sőt. Túlságosan szemcsés a játék. Arról nem is beszélve, hogy komolytalan. Én többet vártam ettől. Bár tavaly amikor volt hozzá szerencsém a gamescomon ott is éreztem, hogy ez nem az lesz amire én vágyom. Kár, hogy a célközönsége a játéknak a 12 évesek. Ez érződik is, azon hogy milyen hangvételű lett a játék.
-
Balathruin
veterán
Tuningolt AMD A6 6400K APU nem elég a minimumhoz (még). Szaggatás, 10 FPS-re esés. Aki élvezni akarja, az hagyja a fenébe.
-
TommyX_
őstag
Nvidia is kulcsot oszt.
-
Balathruin
veterán
-
Mate
nagyúr
EVKH-KQFC-DMWnégy-AEUhárom
-
TESCO-Zsömle
félisten
Valaki rájött már, hogyan lehet barátokkal crew-t csinálni? Mert vadidegenekkel bárhol, bármikor simán összehozzuk mindhárman, de egymást hiába hívtuk meg, nem tudtuk elfogadni az invet...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Balathruin
veterán
Ha valakinek lesz nem kellő kódja, akkor dobjon egy privátot, hátha elindul a budget gémer vason.
-
fatal`
titán
Nálam minden ok volt, bejövős a cucc Csak a tükröt jó lenne, ha megcsinálnák rendesen.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ImpersonatoR #328 üzenetére
Maradt bizony, ráadásul én nem tudok 1280x800 fölé menni felbontásban, pedig a monitorom 1280x1024-et tud. Csak szélesvásznú lehet? Mert akkor bukó nekem a játék, csak ezért nem fogom lecserélni az amúgy marha jó 5:4-es PVA monitort.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
Latom azért a max 30 fps korlat maradt.
-
Mate
nagyúr
HGTA-TV4P-3PEA-VL7Y
-
csaba951
veterán
Nekem megy rendesen!
Nagyon nem értem, hogy miért van, hogy időnként (közepes sebességnél) a kocsi egyáltalán nem reagál a kanyarodásra! Ilyenkor hiába van folyamatosan ütközésig nyomva a stick (gamepad), egy millimétert nem megy abba az irányba! Csak tovább, előre! Még csak ki sem sodródik!
Álló helyzetből induláskor, illetve nagy sebességnél ez a probléma nem jelentkezik.
A küldetések tényleg extra könnyűek, elsőre simán meg lehet őket csinálni! Legalábbis az első párat. Nekem az első kihívást a tóparti üldözés jelentette, amikor üldözés után ki kell ütni a másik kocsit. Folyamatos max gázzal (!) nem kerültem közeledtem közelebb 1 métert sem a másikhoz. Nitróval igen, de a (homok) buckák és (az összefüggő) fák-bokrok között esélytelen volt jó szöget találni a támadáshoz. Végül egy komoly kisodródásból pont úgy sikerült visszakormányozni a kocsit, hogy pont oldalba kaptam a másikat! Ez kb. a tizedik próbálkozásra jött össze.
Hogyan lehet másokkal együtt feladatokba/versenyekbe bekapcsolódni??? Találkoztam pár emberi játékossal, de nem tudtam velük semmi közösbe kezdeni...
-
TommyX_
őstag
Kulcs osztás itt.
-
ForRedGlory
félisten
Rohadt jó. Egyből az exe leállt, még mielőtt elindulna.
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
Hát ez nem akar betölteni.
Valaki találkozott már ilyen gonddal? Végre van kulcsom, erre bebugol az egész
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Nem igazán sikerül vele játszanom, egyszer bezártam, azóta nincs töltőképernyő és nem csinál semmit, most újrarakom...
A gépigény azért nagyon komoly, a 280X -t megeszi maxon 4x AA -val és épphogy megvan a 30 fps.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
freeeka
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ha esetleg valaki több béta kulcsot kért és megosztaná velem azt megköszönném.
Sajnos nem merem előrendelni a játékot amíg nem látom hogy menne a régi gépen.
Köszönöm az esetleges adakozónak! üdv -
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #316 üzenetére
Csak bebugolt a szuper Uplay, na majd nemsokára jövök
Vannak dolgok...
-
Honzi
senior tag
Kerültek be új versenyek?
Vagy cakpakk ugyan az mint legutóbb?Ryzen 3600 & GTX 1080
-
ricshard444
veterán
Az normális, ha 20%-nál elindíthatnám a játékot, tölt egy kicsit a gép és kiírja a Uplay, hogy köszönik, hogy a Crew-t választottam, játékidő: 0 perc?
Vannak dolgok...
-
Mate
nagyúr
Lekértem 3 kódot. Mivel nekem egyikre sincs szükségem, majd kiosztom őket.
Első körben annak a pár felhasználónak, akik már előzőnél is nagy erőkkel keresték a béta lehetőségét.
Ha marad, akkor az újonnan keresőknek adok. Egyik ilyen felhasználó BRIKLY, ha régiek nem viszik el mind a hármat, küldök majd egyet.
-
TommyX_
őstag
válasz TESCO-Zsömle #311 üzenetére
Igen, ezt írták, hogy újra kell kezdeni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
A mentés az kajak elveszett? Mármint a beállítások maradtak, de nálam csak New Game opció van, folytatás nincs...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mate
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #305 üzenetére
Én gyári win-t használok. Amit avast tud, azt tudja ezt is, de nem töröl feleslegesen semmit
Win7-re meg essential vagy milyen néven fut.Win7: Microsoft Security Essentials
Win8: Windows Defender[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #302 üzenetére
Letörlöd a fenébe. (mármint avastot )
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hogy tudom megoldani, hogy az Avast ne törölje le a TheCrew.exe-t minden indításnál?
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest