Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Mi történt a játékkal?
Eddig tele voltak az utak autókkal, frissítés után meg csak elvétve találkozok egy-kettővel. New York közepén olyan,mintha egy szellemvárosban lennék.....Lecsökkentették volna az
NPC-kautók számát,hogy jobban fusson?[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Grafikai frissítés mikor lesz az alapjátékhoz?
-
Heavyrain
őstag
Máris 50%-ot kapott a Crew Steamen
(DLC-k is) -
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
Ez mi már?
Az első kép a (számomra) lehető legnagyobb felbontás mellett készült,ultra beállításokkal,és városban 51 FPS-em volt. (Bal felső Fraps,jobb felső a Steam bépített FPS számlálója)A második képen levettem minden beállítást low-ra,és a felbontást is a legkisebbre,erre még mindig csak 51 FPS a max
A városokon kívül egyébként megvan a fix 60 FPS ultrán,éppen ezért nem értem,hogy városban miért csak 51-et képes produkálni a lehető legrosszabb beáltások mellett is
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Küldeném az ismerőseimet frakció küldetéseket,de a kiválasztásukkor csak saját magamat látom,mást nem.
Egyedi bug,vagy másnál is ilyen most? -
Heavyrain
őstag
Miért van az,hogy annak ellenére,hogy kilépek a játékból,a Steam mégis úgy érzékeli,hogy játszok?
Már a legelső béta óta fennáll ez a probléma,azóta sem jöttem rá,hogy hogyan lehetne megoldani
Ráadásul Steamből nem is enged kilépni,mert "fut a játék".
Egyetlen járható út,ha feladatkezelővel leállítom az UbisoftGameLauncher.exe/Uplay.exe/Steam.exe folyamatokat,de ezt eléggé idegesítő minden egyes kilépés után megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz laceszgamer #3442 üzenetére
Amit naponta kapsz,az más. A napi bevételt az határozza meg,hogy mennyire sikeres a frakciód.
Barátot küldeni meg úgy lehet,hogy rámész egy frakció küldetésre és ott van alatta,hogy send friend. Kiválasztod,hogy ki menjen,pár óra múlva meg újra rákattintasz és begyűjtöd a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Circuit-nak melyik a legajánlottabb/legjobban irányítható autó?
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Vásárlás nélkül nem tudod kipróbálni.
Csak úgy,ha valamelyik ismerősödnek megvan és ő kölcsönadja az Uplay fiókját.Illetve itt tudod még tesztelni: Can I Run It
Steamen jelenleg nem adnak vissza pénzt,csak megjelenés előtt,ha előrendelted Steamen.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz ForRedGlory #2924 üzenetére
(Mostmár) jobb felső sarokban van játékoslista,oda írd fel magad.
-
Heavyrain
őstag
Uplay fiókhoz kötött a játék.
Persze ezt megteheted,hogy odaadod az emailcím-jelszó párost a testvérednek,hogy ő is be tudjon jelentkezni és játszhasson vele,de egyszerre akkor csak az egyikőtök tud majd csak játszani,illetve,mivel csak egy profil van,nem lesz két különálló mentésetek,csak egymásét tudjátok folytatni.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Bluerainbow #2621 üzenetére
Cheatengine.
Elindít egy challanege-t,megy 20 métert. Megkeresi a pont értékét. Megy megint 20 métert. Pontosít a keresésen. Ezt ismételgeti addig,amíg meg nem találja azt a számértéket,amit eddig elért,majd átírja valami nagyobb számra. Ez a rész nem szerveren fut,így sajnos képesek manipulálni
Kiszűrni nagyonkönnyű,hogy ki a csaló (5x annyi pontot szerez challengekben/versenyeken,mint mások),viszont bizonyítani,hogy csalt,nemhiszem,hogy lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Easter Egg-ek:
-Unicorn
-Big Foot
-Katy Perry
-UFOPlusz,a mostani East Coast-os vidóban megemlítik,hogy "állítólag vannak szellemek és boszokányok is,azoknak,akik hisznek bennük". Valószínüleg ez is egy újabb easter egg lesz.
-
Heavyrain
őstag
válasz Mike Farrel #2445 üzenetére
Nálam is eltűntek
kozi71: Abban benne van. HQ-ban nézd át az autóidat,ott kell lennie valahol!
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
A Fraction küldetésekre ha rámész,akkor van egy opció,hogy "send friends". Ilyenkor el lehet küldeni barátokat és ők "megcsinálják" a versenyt 2-3 óra alatt,nehézségtől függően. De ez automatikus,valójában nem is kell megcsinálniuk,sőt még online sem kell lenniük. Te viszont kapod utána a pénzt+reputációt.
Egyszerre 10 küldetésre lehet kiküldeni embereket,és mindegyiknél van egy X%,amilyen eséllyel tudják majd teljeseíteni a küldetést. Ha ez az esély kicsi,akkor több embert kell küldeni. Ehhez viszont már perk pontok kellenek. (Friends with benefits perk/Roxanne)(Nemtudom,hogy a barátok elküldése a játék eleje vagy Roxanne megjelenése esetleg a perk megvétele óta lehetséges-e amúgy,én csak most vettem észre)
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Nemrég vettem észre,hogy el lehet küldeni barátokat is frakció küldetésekre,amit automatikusan megcsinálnak. Este elküldtem tízet,reggelre volt +60k pénzem.
Így azért már nem olyan nagy kihívás a pénzszerzés.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ide írd fel magadat: Játékoslista
(Majd be fog kerülni az összefoglalóba is)[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz boogie84 #2041 üzenetére
Viszont a beállításoknak köszönhetően lehet rajta javítani bőven.
Alapból ugyebár van a három vezetési mód. (Itt megtalálod,hogy mi a különbség köztük)Ráadásul,ezeket is lehet állítani:
-Steering sensitivity
-Steering linearity
-Steering speed factor
-Steering dead zone
-Throttle linearity
-Brake linearity -
Heavyrain
őstag
Nem. (Csak a,már játékon belüli zenéket tudod egy saját rádiócsatornához hozzárendelni)
Nekem is hiányzik ez a funkció,de nem rakták bele. Szóval marad az Alt+Tab +VLC kombó.boogie84: Azóta javítottak rajta valamennyit,de még így is nagyjából olyan mint a bétában.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz ricshard444 #2018 üzenetére
Nézd meg,lehet,hogy működik még a 15OFFCREWUNITYCRY kupon,azzal még olcsóbb.
-
Heavyrain
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1945 üzenetére
Ja így már érthetőbb. Köszi.
-
Heavyrain
őstag
Ez a The New World perk pontosan mit is csinál?
Reveal everything within 550m of the player. Az everything mit takar? Csak a roncsokat/data stationokat mutatja,vagy esetleg mást is?
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Barthezz2 #1789 üzenetére
720p-ben, medium beállításokkal a 30 fps valószínüleg meg lesz,talán több is.
Tudtommal sima verzióból a hazai dobozos,Gold-ból pedig Nuuvem-es a legolcsóbb.
Ezek Uplay kulcsot adnak csak,steamest csak Steamen kapsz.
Ha dobozosat veszel,akkor aKonzolok Szervizét most kerüld el,onnan nem fogsz tudni vásárolni egy darabig...[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
Ilyen buggal sem találkoztam még
Elindítom a játékot,fut szépen,de a játék zenéje és a rádióban a zenék kb 50%-al gyorsabban mennek
(+állandóan recsegnek) Remélem egy restart megoldja. -
Heavyrain
őstag
Aki kontrollerrel tolja,az milyen beállításokat használ? (Dead zone/Throttle linearity/Streeting sensitivity stb. mértékére lennék kíváncsi)
-
Heavyrain
őstag
válasz Heavyrain #1548 üzenetére
Egyébként maga a játék jó,nem okozott csalódást.
A versenyek mintha kicsit nehezebbek lettek volna bétához képest. (szerencsére)
Irányítást még hangolgatom,de azzal sem lesz probléma meg lehet szokni. Bug-al csak eggyel találkoztam eddig,amikor ütköztem egy kamionnal,a Mclarenem meg felrepült tőle 200 méter magasba.
A szociális részt még nem volt időm letesztelni,azt majd holnap. -
Heavyrain
őstag
Hiába lépek ki a játékból,a Steam úgy érzékeli,hogy még mindig játékban vagyok,ezért be sem lehet zárni a klienst. Nagyszerű
A plusz perk-pontokon kívül egyébként van még olyan a játékban,amit csak Crew Credittel lehet megvenni?
-
Heavyrain
őstag
Jó játékot mindenkinek
-
Heavyrain
őstag
Most hogy aktiváltam a Season Pass-t,többekközt ezek is benne voltak,gondolom,ezek majd,a később megjelenő 4 DLC-vel együtt fognak érkezni:
-McLaren F1
-Volkswagen Touareg NF 2011
-Alfa Romeo 4C
-Saleen S7 Twin-Turbo
-Mercedes-Benz C63 AMG Coupé Black Series
-Cadillac Escalade 2012
-Aston Martin V12 Zagato
-2013 SRT Viper GTS
-Abarth 500
-Spyker C8 Aileron
-Chevrolet Corvette C3
-Chevrolet Corvette C2[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ezeket kapod:
Egyéni rewardok:
-Dodge Viper
-Racer Pack
Racer Pack includes: California license plate, Tribal Flame Sticker, Chrome racing rims, Black & white leather interior and carbon dashboard; Metallic Silver body colour
-2 háttérkép
-Surfer Pack
Surfer Pack includes: Matte Black body color; Florida license plate; Fire Flame sticker; Yellow leather interior and carbon dashboard; Black racing rims.
-USA térképe
-Mégegy háttérkép
-Show-Off Pack
Show-Off Pack includes: White steel rims; White leather interior & carbon dashboard; Cyan Purpler Chameleon body color; Arizona license plate; White Wave stickerCsoportos rewardok:
-Dodge Ram
-Mistery reward(És csak 3 ember kell,nem 8)
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
válasz Bluerainbow #1369 üzenetére
Bejelöltelek
-
Heavyrain
őstag
Gold: Alpjátékból Limited edition+ Season Pass
Season Pass tartalma: Link
Steames kiadást csak Steamről tudsz venni,máshonnan csak Uplay-est kapsz. (De a Steames verzióhoz amúgyis kell az Uplay)
Ha gondolkozol a játék megvásárlásán,akkor a Golden Plate-es extákat mindenképpen csináld meg keddig,mert utánna megszűnnek.
Az eddigi kódok: Link[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
From the start,we created The Crew's game engine to be capable to deliver 60 FPS.
Na azt majd meglátjuk
-
Heavyrain
őstag
Uplay kliens nem jelzi,hogy megvettem volna a játékot (Steamen lett vásárolva),csak a lejárt bétát mutatja.
Ellenben az androidos Uplay app mutatja,és engedte is feloldani a jutalmakat. (Többekközt a golden plate-s Dodge Viper-t is)[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
válasz hszilard666 #1287 üzenetére
Logitech F510. Számomra jobban kézreáll,mint az Xbox kontroller,a Crew is tökéletesen működött vele.
-
Heavyrain
őstag
válasz hszilard666 #1269 üzenetére
Valahol azt olvastam,hogy Uplay kulcsot fog adni a rewardokért,és majd azt lehet beaktiválni Uplayen.
-
Heavyrain
őstag
Pár infó a mikrotranzakcióval kapcsolatban:
-Q: Can Parts be bought and if so can they be immediately equipped?
A: Parts can be bought, but they still have to be unlocked through gameplay and the required level to use them has to be reached.-Q: Is it true that you can only buy the 'Full Stock' version of cars and not the other specifications? (Street, Performance, Dirt, Circuit and Raid)
A: Yes only the Full Stock version of the cars can be bought.-Q: Can 'Fast Travel' be bought to enable the travelling to undiscovered locations without the need to drive to them?
A: No, Fast Travel needs to be discovered.-Q: When buying any DLC car/pack do I still need to purchase the car with in-game currency?
A: No, the Full Stock version of the car(s) purchased will not need to be 'unlocked' for use in-game.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Alkatrészeket,autókat és háttérképeket lehet szerezni velük.
Itt meg tudod nézni őket[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
4 facebook ismerős kell az utolsó két rewardhoz. Nálam privátban lehet jelentkezni,olyannak,aki szintén beírta már a 12 kódot.
(Nem kell megosztani semmit,ha esetleg kérné is,akkor simán lehet nyomni rá egy "most nem"-et)6M9E4A4U
9G7Q4K5G
2D2H5M7W
8C8T2F7L
7M2F4E7K
7F3A7C6F
9P8E9G3H
9P8W9T4T
9S7H9W5Y
4T4R6X6X
9K3H5N3F
3W2J7W2B[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
The Crew PS4 béta kulcs:
XKJMV-3273G-JXYJM-W9PYY-GM29Z -
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
Béta során ezt pont elfelejtettem megnézni,de lehet saját zenéket hozzáadni a rádióhoz?
Vagy csak az előre beállított ~80 szám közül lehet választani? -
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
válasz IntelKiller7 #1097 üzenetére
Szerk.: Bár mondjuk inkább jelenjen meg kevesebb hibával később,mint bugosan novemberben.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Utolsó két Golden Plate-ről még mindig nincs semmi hír?
-
Heavyrain
őstag
válasz Balathruin #706 üzenetére
Emailben küldik.
-
Heavyrain
őstag
válasz Sotyks94 #641 üzenetére
A kezdő kocsikat szerintem csak a béta kedvért tuningolták fel. Ha egy lassú,rosszul irányítható kocsival kezdenének a játékosok a bétában,akkor lehet kevesebben vennék meg, mert "szarok/lassúak az autók". A többség most sem bajlódott másik autó vásárlással,sokan az alap autókkal fedezte fel a térképet.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Meglátok egy ismerőst a térképen,odateleportálok,erre nincs ott senki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest