Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz batai15 #9494 üzenetére
Neked is csak ezt tudom írni, egy hátránya van a PS verziónak, hogy innen kevesen vannak azon, de persze biztos van magyar, ha ez szempont és sajnos a platformok közt nincs átjárhatóság (valószínű másik szerveren vannak)! Volt aki ott tolta és azt írta, hogy a PC-s verzión lévő hibák ott nem jelentkeztek.
[ Módosította: CoolMan ]
-
-
ricshard444
veterán
válasz batai15 #4149 üzenetére
Megjelenés után pár hónappal? Persze tudom, hogy hogyan érted.
Nekem van kb 30 ismerősöm, ha néha ránézek a Uplay-re, akkor max 1-2 tolja, az első hónapban pedig nem volt olyan, hogy ne lett volna 8-10 a játékban.
Már én sem játszom ( most nincs gépem pár hónapig, így elég nehéz lenne....) rendesen, ha elkap a feeling, akkor szimpla autókkal kocsikázom 1-2 órát, de az első 2 hétben nem volt olyan nap, hogy ne tettem volna bele 5-6 órát.
A Ubisoft szépen lassan elereszti /nem mintha annyi erőt fektettek volna bele/, majd jön esetleg a 2. rész, de már nem kell sok mindenre számítani, ez köztudott volt megjelenés után nem sokkal.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Sotyks94
aktív tag
válasz batai15 #1808 üzenetére
Hát jó de akkor mondhatjuk hogy a különböző kocsik csak dísznek vannak, és amikor megveszed semmi másra nem kell odafigyelned mint hogy hogy néz ki, és hogy milyen kitet vehetsz rá, mert a teljesítmény úgysem azon múlik hogy hogyan kezd.
Remélem valaki meg tud erősíteni hogy nem így van, de egyre jobban félek hogy igen[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz batai15 #1802 üzenetére
NAV ket okbol mehet ki. Altalanos atvizsgalas (ha a cegben valtoztatnak, vagy csak random rajuk boknek. esetleg nem volt jo akonyvelo), vagy bejelentest kaptak.
Ahogy nezem itt folyamatosan frissitik a hireket. Azert a Mustangot sajnalom a DLC pakkbol -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1579 üzenetére
Hozza amit kell, de azon felül nem sokat.
Hiányoznak a klubok, a 4 fős crew nevetségesen kevés egy komolyabb vonuláshoz, festés-rendszer nincs is, csak előre definiált színekből/matricákból rakhatsz össze magadnak valamit, az optimalizáció meg egy vicc.
Biztos az én gépemmel van a baj, hogy városokban még full low-on sincs meg mindenhol a 60FPS... Az irányítás jobb, mint a bétában volt, de attól ez még mindig nagyon árkád, pedig már a TDU2-t is ekéztük, amiért árkádabb lett az első résznél.
Összességében beleillik az UBI idei felhozatalába. Említettem már, hogy eddig kétszer halt meg a cucc? "The Crew Game működése leállt"
Nekem azért nem csalódás, mert én ezt vártam. Ismerem a fejlesztőket és ismerem a kiadót is. Persze reménykedtem, de reálisan nézve a Crew pont az, amit ettől a csapattól és kiadótól el lehetett várni.
És mégis sokkal nagyobb siker lesz, mint bármelyik TDU, mert akkora marketing-gel és háttérrel támogatják meg, mint a két TDU-t együttvéve.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1555 üzenetére
Persze, már a kezdő üldözés után látni őket, mikor az adótornyot keresed.
sz: Pár apróság:
- Alt+Tab-ot nem szereti. Nehezen áll vissza.
- Akinek nincs meg a fix 60fps, az ne erőltesse, mert a motor megbosszúlja és kiütközik a trükközés. Ilyenkor nincs elég teljesítmény, és ha a kiszámolt 30 jelenetből ugrik ki 1-2, az már nagyon durva akadozás, mert azzal gyakorlatilag 4 képkocka esik ki egyszerre a 60-ból.
. A kocsik úgy néz ki elég jól le vannak animálva. A McLaren-nek nyílik a hátsó szárnya, a Ferrari-nak meg fékezéskor a diffúzor-lemezei.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1485 üzenetére
Én most nem estem neki elolvasni, mert más dolgom van, de nem úgy tűnik, hogy bármelyikünknek is igaza lenne...
Valami olyasmit írnak, hogy van 5db előre definiált "faction", amikhez lehet majd csatlakozni, és ezek további kihívásokat adnak, és azok teljesítéséért rewardokat.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1483 üzenetére
Én is rosszul tudtam. Keresgéltem a témában és ezt találtam:
CHOOSE YOUR FACTION!Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1479 üzenetére
De akkor miért nem crew-t írtál? Most a banda simán lehet akármi. Én azt hittem klub-ot akarsz alapítani.
Nem tudom mit akarsz összerakosgatni. Ez egy MMO. Fellépsz, megnézed haverjaid közül ki van fent és meghívod őket. Vagy egyszerűen meghívsz egy halom random embert...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
misiizsai
tag
válasz batai15 #1467 üzenetére
Hátha megoldja a Ubisoft egy első napos Patch-el ezt a problémát és nem tudnak vele játszani..
Ez a játék bőven megéri az árát.Már maga a hatalmas bejárható terület miatt én már akkor eldöntöttem hogy megveszem mikor a második Bétába benne voltam PC-n.Alig várom már hogy holnap hozza a GLS a játékotSteam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1430 üzenetére
Akkor le vagy maradva pár évvel.
Nem vagyok biztos benne, hogy a Unity még szabad lesz, az amúgy is egy eléggé elkefélt AC-rész...Nem tudhatom mire gondolt, csak azt látom, amit leír...
Sajnálom a festést, mert ez is azon területek egyike, ahol hatalmas visszalépés történt a TDU2-höz képest.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Reaper
őstag
válasz batai15 #1047 üzenetére
Reszelnek az autók mozgásán, na ennek örülök, ahogy ennek is:
"Added a small icon next to the players name indicating whether the player is in sport handling (orange wheel) or hardcore handling (red wheel)."
Bár a text chatet, és az indexet még belerakhatnák, de úgyse fogják.[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz batai15 #1028 üzenetére
Ha nagyon olcsón adják a kódot az általában lopott. Volt már ebböl jópár balhé legutóbb a sniper elite v3-nál, mikor több mint 100k kódot letiltottak a steam-en. A fiókokból szépen eltüntek ezek.
Én is a károsultak között voltam (simplecdkeys oldalról vettem 5000-ért a kódot) de paypal-al a lóvét vissza tudtam szerezni és még a kiadóval is levelezve megkaptam ingyen a dlc-t kárpótlásul. Elég korrektek voltak, de azért első héten jól felidegelt az eset. Nem kívánom ezt senkinek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest