- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz
mikrofon #20455 üzenetére
Ebben igazad van, de nekem jó ez a hiba.
Igen, jobb lenne, ha lenne erre valami gyors állítási lehetőség.
Ha a tv-t hallgatom akkor erősítő ki van kapcsolva, ha az erősítőn hallgatom, akkor meg egyesre halkítom a tv-t a jel miatt, hogy ne látszódjon.
Nekem így kényelmesebb, mint végigmenni 5 menün és ki be kapcsolgatni.ricsi0307: 511 en agyaltam, hogy azt kéne, lehet majd ha a 590-es utáni update megint DV bugos lesz és megint visszább kell menni
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20432 üzenetére
587 és 590 között mi a kulombseg?587nél zárójelben a c835 590nél már nincs .
Mindkettő fw meretileg is megegyezik
De igazad van! Nincs zárójelben...
Számomra hiteltelen lett az a csoport, ahogy látod te is az 587 ami elvileg nem rá való, ott jó a dv, az 590nél ami elvileg rá való, már szar a dv! -
szkutyi
addikt
-
Solymi81
aktív tag
válasz
mikrofon #20373 üzenetére
Persze, jobb a miniled, de nem véletlenül néztem olyan teszteket, ahol rendes filmeknél mutatták meg a különbségeket.
Lehet érdemesebb lett volna a c845-öt venni, de mivel az eddigi tesztek kiemelték ezt a látható problémát, így nem akartam vacakolni vele.Egy olcsó tv-t akartam átmenetileg és most vettem egy komolyabbat. Pár év múlva úgyis váltok, addig ez tökéletes lesz, főleg, hogy annyit én nem filmezek és sorozatozok.
-
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20134 üzenetére
Majdnem összes posztom a fekete csikokon emelkedett fekete szintről szólt, ami kiderült mindenkinél probléma hdrnél és dovi-nál..aztán pedig a dynamic tone mapping....511el.minden megjavult(kivéve a fekete színt a csikokon)
Gyártói megkeresésre(kb masfél hónapja beszéltem velük) az utolsó hivatalos frissítés c835-re az ota-n elérhető 511!
Telegram csoport nem a gyártó hozta letre, nem ő üzemelteti, nem hiába van ott is zárójelben az összes tavalyi modell az 562nèl és 582-nél.de ha jobban forognál ott, biztos láttad volna az ottani beszelgetesem a topik gazdákkal, ők is csak azt tudják alá támasztani hogy NEM DEDIKÁLTAN RÁ VALÓ.reszemről ennyi, mondtam csinálsz amit csinalsz, ha neked az tetszik oke, de ha valaki kérdezi, azért ne mondd azt hogy rá való MERT NEM ÚGY VAN!
Ui. Azt meg azért csak látom ha hibás vagy sem! Nyilván ha 511el nem lett volna javulás, menne vissza.... -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Nem értem az ellenszenved sem!
Ahogy azt sem hogy honnan veszed hogy nekem hibás a tv-m..
Értem már Vhiktort miért mondta hogy ha az ember megmondja a frankót akkor még ő a szar...
Ha neked az 562 vagy az 582 tetszik, hagyd úgy! Látványos vakító a dynamic tone mapping ez tény...de 511 re vissza téve ég és föld az 511 javára....
562nnekem is jobban tetszett de csak az új menü és a működő cec miatt!
Nekem semmi bajom veled, és azt sem kerdojelezem meg, hogy minek vagy még itt...te se tedd kérlek! Attól hogy le lett cserélve egy oledre, lehet többet turkaltam nyomkodtam a tvt az összes fw-vel mint itt sokan mások..és nem mellesleg még tcl tulaj vagyok -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam ez csupán tény..Vhiktor is megmondja....nem jól működik a tv vele! Pont.van aki látja van aki nem...Vhiktor mérte is! Ezek nem idei modellek..nem idei hardverrel...attól hogy rá megy és úgy tűnik hogy jó, nem azt jelenti hogy az is! Elég megnézni a hdrt amit mondtam!!!!!
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #19934 üzenetére
Neeem, nálam ez a dolog hónapok óta húzódik.nem.egy hirtelen döntés volt.
nekem már anno egy oled volt a vágyam, csak féltem a beégéstől...aztán mostanában elkezdtem utána nézni, stb, beszeltem Viktorral, mondták hogy már nem kell felni tőle okos használat mellett, plusz már van elég fenyero is...
-
Parmezan77
junior tag
válasz
mikrofon #19395 üzenetére
Hát, mindig könnyebb feltételezni, mint kérdezni.....
Csak tényállásként elmomdanám, hogy én még videó kazettáról néztem a Jean-Claude Van Damme filmeket és gyerekkoromban még fekete-fehér volt a TV, így úgy érzem van viszonyítási alapon...
Technika: egy 600k-s TV-nél azért már reméltem, hogy jó lesz a lejátszó, így nem használok semmi külső eszközt. Viszont appból próbáltam már sokmindent (Vimu, Kodi, VLC, MX Player, Just Player), nem volt különbség. Ezzel amúgy nincs is semmi gondom, eddig mindent "meg evett".
A minőségre igényes vagyok ezért mikor megvettem az első 4k-TV-met akkor beszereztem egy 6 terrás winyót, így bőven elférnek rajta a dolgok. Ahol elérhető mindig 4k BlueRay REMUXOT szedek, lehetőleg MP4 formátumban (50-60 gigás filmek). Tudtommal ez a legjobb elérhető minőség, ha nem lemezt használsz.
Gigabites netem van ezért a sebességgel sincs gondom, meg amúgy sem vagyok az a típus aki megjelenés után 5 perccel már nézni akar egy filmet. Van, hogy jó néhány hónappal a megjelenés után kerül elő valami mert épp akkor lett rá időm. Ezért kellett a nagy vinyó.
És nem a hiányzó csillagokkal és azzal a 2 másodperccel van a gondom, hanem a black crusha-al ami a sötét jeleneteknél észrevehető: arnyékos részek feketék lesznek, arcok el sötétülnek, ezért nem látható jól a mimika stb. És igen ezek zavarnak, mert az egész filmre hatással vannak ha nagyrészt sötétben játszódik. A csillagos jelenet csak egy extrém példa ahol a legjobban észrevehető a jelenség. Van egy másik 75-ös TV-m, egy régi IPS LCD local dimming nélkül, és látom a különbséget és látom, hogy a TCL sokkal szebb, pedig a régi TV is tud DV-t. Ettől függetlenül vannak problémái amit ha kérdezik, elmondom.
Ezzel részemről le is zárom a csillagos témát, mert abban amúgy igazad van, hogy már így is túl sok időt pazaroltam rá... -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #19395 üzenetére
Erre csak annyit mondok hogy zidoo z9x és elérhető legjobb dv anyaggal.teszteltem!
Szvsz lehet szepiteni, igy- úgy csavarni a szálakat hogy az az fw hibára mutasson( a fényes csík) de amit sokan elmondanak tények...ahogy az is hogy 2022es csúcs modelljei hiába csúcs, hiába jobb bármi téren a konkurenciatol, mégsem.minősegi, és fatális hibák vannak....
Sokan elfogultak es betudjak annyival hogy mert a Samsung sokkal szarabb...Igen így van!de azért nem kell szépíteni a hibákat! -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #19128 üzenetére
Nem értem mire ez a cinikus hozzá állás, többen is írták hogy nekik is ilyen! És telegram csoportban is rengetegen...több százan jelzik ezt vissza!
Nem mondtam egy szóval sem hogy rossz, vagy hogy nem tetszik...írtam is hogy nezesi távolságból és jó szögből korom fekete, és ez jó! Igen, ki van zárva H rossz lenne, mert ha rossz, mindig rossz! Kimondott local dimming teszttel szó szerint lekapcsol a háttérvilágítás. Film-mese-stb közben pedig azt vettem észre hogy csak akkor ha jelentősebb százaléka a kepernyőnek sötét, akkor kezdi el le kapcsolni...de erre is van egy jó teszt, alulról jönnek fel fokozatosan a csillagok...kb tv felenel tart amikor már el kezd világítani a felső része...miért?amikor a csillagok meg csak a tv felénél tart?
Abban igazad van hogy le zárhatjuk, mert bizonyosságot nyert hogy nem nálam a hiba, ez ilyen!
Hidd el nem magam, vagy mást akarok ezzel győzködni, azért jöttem ide, hogy rá jöjjek csak nálam, vagy másnál is ilyen.ennyiUI: egyébként pont hogy ezt mondom amit Ricsik forumtárs!!!
..
-
ricsik
őstag
válasz
mikrofon #19120 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy a film felső fekete sáv alatti és alsó sáv feletti része világos tartalom legyen, a szobában meg tök sötét. Így látszik, hogy a világos tartalomból mi szivárog, vagy nem szivárog át a fekete sávba.
Sötét tartalomnál nekem is fekete mindkét sáv, de ha a tartalom ott a széleknél világos, akkor máris kap egy minimmális "szürkeséget" a fekete sáv. -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #19097 üzenetére
Zidoo z9xel szoktam tesztelni, ott is ugyan ez a helyzet!
Most csak egyszerűen ez ment a tv-n és nagyon jó példa volt erre ...
Igazából 2-perc alatt el tudok tőle vonatkoztatni, és élvezni a tv-t mert már tudom hogy nem egyedi eset, hanem ez ilyen...
UI.este össze hasonlitottam az előző sony-mmal, azért jó ez a tv.....xd
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #18994 üzenetére
Nyilván nagyon sok elégedett felhasználója van. Örülni kell neki, de azon nem változtat, hogy egy fw miatt lehasal sok SB tulaj és azon sem, hogy fw mókolással változásokat értem el, na meg azon sem, hogy a korábban jól működő rendszerek egyszer csak nem működnek a TCL-el!
Nem is ragoznám tovább, alapvetően #18985kenyerr-nek próbáltam "segíteni", hogy fw módosítással hátha Ő sikerrel jár. -
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #18987 üzenetére
Ne viccelj.
Nekem Arcam AVR-el nem működött megfelelően, azzal az AVR-el, ami az előtte és utána levő TV-vel is tökéletesen működött, de volt itt szerintem már Yamaha / Onkyo is, most meg épp Denon, de egy fw frissítés után jó pár soundbar tulajdonos is megjelent itt hasonló problémával.
Ez egyértelműen a TV hibája. -
-
junior19
senior tag
válasz
mikrofon #18367 üzenetére
Ha a youtube-os tökéletes kép kalibrált értékeit vásároltad meg, akkor nem csoda. Azzal az sdr kalibrálással valami nem kerek, így az értékek sem lehetnek jók.
Ha másik készülék kalibrálás értékeit vásároltad meg, akkor sok minden lehet, az értékek még jók is lehetnek, csak mivel a te készüléked másképpen van eredetileg beállítva, nem alkalmazható ezek az értékek rá. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
mikrofon #18367 üzenetére
Elöfordulhat, mert nagy szórás van a panelek között. Vagy esetleg egy új fw teljesen más haterertekeket hasznal a beállításra. Most hasra ütök, mondjuk amikor nálam volt a készülék akkor a fehér egyensúlyt-50 és +50 között lehetett állítani, de most csak tegyük fel hogy -25 és+25 között lehet.
Ilyet nem szoktak csinálni, ez csak egy durva elgondolás.
Inkább az van, hogy teljesen más a paneled.De eddig még nem kaptam ilyen visszajelzést. Küldj privátban képeket a menüről
-
marilllyo
veterán
válasz
mikrofon #17765 üzenetére
Amúgy vicc, de épp azért váltottam le a Panasonic-ot, mert abban se HBO, se semmi. Csak Netflix meg Dízniplusz. Ahhoz volt egy MiBOX-om. Mondom, ha már tv-t veszek, ne kelljen az extra cullang
Ez az úgy szoft V559 ez az enyémhez nem jó ugye? C835. Legalábbis nem látom a leírásban.szerk: ja látom, nem
-
nOvOp
senior tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Létező probléma, nekem is volt.
-
Urguru
aktív tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Nem írt teljesen hülyeséget
nekem is van pont középen zavaró csík néha látom ... de összességében a dv hdr stb filmek tökéletesek (sokszor csak azért látom mert figyelem ) , majd garancia lejárta előtt 2 - 3 honnappal bejelentem ... ( Majd lesz valami ... ha más nem kuppon
-
jeni
félisten
-
FJC
senior tag
-
haxxika
senior tag
válasz
mikrofon #16871 üzenetére
Pont most jött meg az Alza Power HDMI, összedugtam a gépemet a C728-al és voila:
Ezt vettem.Egyedül a VRR-t kellett bekapcsolni a TV-n és utána működött a 120Hz.
-
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #16604 üzenetére
Én samsung HW-Q90R hangprojektorról váltottam HM-re, volt hozzá surround hangfalak is, meg még azokban is volt magassági sugárzó, stb. A maga kategóriájában jó kis cucc, de messze nem egy liga a HM-el, ahogy természetesen általában az árképzésük sem. Én biztosan nem válltanék vissza. Ha komoly a gondolat, valahogy megoldanám ezeknek az otthoni meghallgatását, nehogy aztán otthon nagy csalódás érjen.
A TV-k hangja szerintem is kimondottan elvesznek az élvezeti faktorból hiába van 75" miniLED, egyszerűen nincs meg az élmény csak azért, mert van egy szép nagy kijelzőm. -
törölt tag
válasz
mikrofon #16594 üzenetére
Viszont, a hálószobába nem épít az ember hangrendszert. Nálunk van proji, meg HM, dee nincs használatban. Nem mondom, jó dolog a moziélmény, de életmódból adódóan, csakis este tudnunk filmezni, és mivel van falszomszéd, ezért meg sem próbálkozunk ilyesmivel. Meg amúgy is, már nem vonz be annyira a 100" mint vásárláskor.
Helyette van hálóból nézős, s közben csipszet/kukoricát majszoló feeling, aztán ágyban fetrengős feeling, meg hasonlók. A hangrendszerről így lemondtunk, de kaptunk mást cserébe. A TV teljesen kiváltotta a házimozit, és teljesen megfelel.
Szerintem, ezzel lehetnek így mások is.szerk: Korábban terveztük, hogy a "nagyfilmeket" kint nézzük meg, projin, a nappaliba, de aztán mindig ágyból nézés lett belőle, és így okafogyottá vált a téma.
-
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16594 üzenetére
Ahogy mondod...
Mondjuk én csak 2.1 -ben hallgatom, az x.1 nem nagyon hoz lázba (ez személyes preferencia mindenkinek).Viszont van egy spekulatív nézetem: Ha nem a TV belső hangszóróját járatom, az nem rezgeti a belső alkatrészeket. Gyanítom, hogy van összefüggés abban, hogy bizonyos TV-ken idővel elmozdulnak a mikrolencsek és egyebek.
A TLC TV szubja ráadásul elég hangos tud lenni! -
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16551 üzenetére
Persze úgy is jó, ahogy mondod.
Viszont engedni kell az SMB-t + jelszó/felhasználó név.
A lejátszó programok rugalmasabban kezelik a DLNA-t mint a megosztást, de természetesen kezelik.
A Kodi is az SMB beállítással riasztja el a felhasználók zömét (tényleg baromira sza.ul oldották meg a file megosztást benne). -
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #16265 üzenetére
Na erre gondoltam. Ebből csak a stick ami tényleg pár 10e Ft és akkor erre mondjuk nem tudok kötni külső hdd-t.
A cube nem képes veszteségmentes hangra és a beszerzés is kérdéses, a shield tv pro meg ~100e Ft, ami elég messze van a pár 10e Ft-tól és ha jól tudom az új fw-el ott is kapunk egy halom bug-ot.
Szerintem inkább oldja már meg az új TV a streamet(akár menjen gariba ha ilyen nyűgös)
Amúgy "kialakulóban" van egy nagyon jó kis lejátszó még korrekt áron [link]. Talán még az is elképzelhető, hogy CE alól is lesz rajta DV támogatás (legalábbis ezt olvastam itteni fórumon) -
parts
tag
válasz
mikrofon #16265 üzenetére
Ha Marantz NR1200 erősítőt használok, melyiket lenne érdemes választanom? Mivel csak sztereo (2.1) és nem 7.1, elég lenne a Firestick 4k max? Egyelőre még egy 10+ éves 40" Samsungot használok, de még a TV csere előtt próbálok tájékozódni.
-
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #16259 üzenetére
Azért azt leírhatnád, hogy az a bizonyos dedikált streaming képes médialejátszó mennyibe kerül, ahol megvan minden 4K, HDR - Dolby Vision és akár atmos támogatás
(tényleg érdekel, mert ismerős ilyet keres kadenciahelyes és audio passthrough támogatással). Ha ezt egy xiaomi hozza akkor sorry
, de tudtommal ez erre nem képes.
Amúgy viccet félretéve. Szerintem ez már too much. Nem gondolom, hogy már a streaming-hez is venni kellene egy médialejátszót. Egy új TV oldja már ezt meg. C835-el ezzel semmi gondom nem volt, de a mostani TV-n sincs. Persze ha pl Hisense-t használsz vidaa rendszerrel és kell mondjuk a HBO, akkor nincs más választásod, de egy droid - google oldja már ezt meg. Ezzel szerintem amúgy nem is szokott gond lenni és Fail3D! esete extrém, de valószínűleg talál rá megoldást. Probléma majd lehet 5-6-7 év múlva lesz, mikor már nincs rá support.Amúgy saját forrásra szerintem is jó dolog a lejátszó. Én is használok. A használata nagyon egyszerű, kényelmes, röccenémentes és az 5.1.2 HM miatt az audio passthrough is nagyon fontos volt számomra.
-
válasz
mikrofon #16259 üzenetére
Ebben lehet most igazad van, hogy egy 4k bármilyen androiddal most jobban jártam volna.
Jelen pillanatban szerintem 16 órát raktam bele a tv be abból kb 5 órát használtam szórakozásra... Nagy gyűlölet van bennem, azért ez már egy rendes firmware nem teszt és valami örök körforgásba került mert nem lép be a Google jelszóval csak gondolkozik. Majd holnap felrakom 1 másik verziót hátha a 3ik már jó lesz. De az is lehet az LG oledet kiviszem a nappaliba és megelegszem a 65", mert csak duhongeni tudok emiatt a fos tv miatt. -
válasz
mikrofon #16253 üzenetére
De minek nekem média player mikor stremer appokat használok? Ezért költsék meg sok 10k ft-t? ( Én bactam el, hogy hittem 1 külföldi fórumnak, hogy felraktam egy béta amire azt mondták minden problémára is jó). Amúgy végre 4 nap után megoldódik a problémám... 4ik pendrivot használom ebből 2 2.0 2 3.0 és a 4ik 3.0 pendrival működik.. nem hiszem el hogy itt tart a technika... Az ota frissítést megcsinálta pendrivrol... De az img egy 4ik pendrivrol képes csak meg csinálni... Ennél nagyobb szopást, nem éltem meg.. pedig találkoztam már érdekes Windows telepítéssel is. Hétfőn már a szervizt akartam felhívni, de a kitartó próbálkozás eredménye meglett.
-
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16119 üzenetére
Így van ,ez is egy vélemény.
De a tied is...
Mióta LCD TV -t használok, mindig használtam mellé dedikált média lejátszót, mivel a 24p filmek csak így kadencia helyesek a TV -ken (mostanában javul a helyzet, a nagyobb natív panel frekinek köszönhetően pl 120 Hz -gondolom).
Most is használok Mi Box 4k, Amilogic + CE média lejátszók, PC + MadVR.
Viszont ezen a TV-n még csak próbából használtam, mivel jól működik a saját lejátszója is (bizonyos filmeknél lehetnek problémái).
Láthatod, nem idegen számomra a kiegészítő eszközök használata.
Mindenki úgy használja a cuccait, ahogyan akarja, csak nem tetszik , ha valaki a saját véleményét, tapasztalatát úgy fogalmazza meg mint az igét a templomban! - Ez az én véleményemre is igaz!
Sokan információért jönnek egy ilyen fórumra és össze zavarja őket, hogy csak problémákkal találkoznak.
Az adott TV típus felhasználóinak száma (akik gond nélkül használják) nagyságrendekkel nagyobbak mint az itt problémákról beszámoló felhasználók száma. -
nagymolnar
tag
válasz
mikrofon #14695 üzenetére
Mikrofon! Látod ezért panaszkodik egy fórumon az ember. Mondtál egy megoldást, köszi! Ha angolra állítom, akkor valóban keres a Googli, sőt ha azt mondom neki open play store, ott az eldugott áruház is.
Annak idején sokan csináltak főzött romokat telókra. Lehet hogy erre is ráférne gey-két szakértői kéz, csak szerintem a bootloader zárva van, a telókon is elkoptak az okosítások, mert az Android is sokat fejlődött és lezárták a bootloadereket -
nagymolnar
tag
válasz
mikrofon #14679 üzenetére
Titanic...
Csak egy mondat (vagy kettő) és én lezártnak tekintem az ügyet.
- Ha a TCL és az összes többi gyártó nem fejleszt(ráigazítja a saját vasára az oprendszert):
* akkor miért a TCL oldaláról akarsz firmware-t letölteni és miért nem a Google TV oldaláról töltöd le az alap androidot? -
pepimama
tag
válasz
Szia! Bocs, de ezt nem értem miért jobb a Fire stick (vagy Xiaomi box), ha azon is Android van és ugyanazon alkalmazásokat lehet rá leszedni? (alap 65p635-öm van) Más írta, hogy a tartalom a lényeg, de azt nem mindegy hogy rakom rá, streamelve alkalmazással, vagy letöltve (2160 - as HDR-ként)? Előre is KÖSZ a választ
-
boxmaci
tag
válasz
Azt, hogy ez mennyire igaz, mi sem példázza jobban mint a Samsung helyetti TCL választásom. Még jobb képminőséget kaptam kb 200 ezerrel kevesebbért. Most mondanám, hogy igen azért került annyiba a Samsung mert jobb szoftverben, de ez sajnos nem fedné a teljes igazságot. Ugyanis ott is voltak szoftveres és firmware problémák, elég csak utánnaolvasni más fórumokon.... Nem véletlen, hogy a Samsung azóta jelentősen csökkentett a termékei árazásán, a TCL 835 meg tartja az 500 ezret. És a képminőség és játék funkciók miatt vettem a megjelenítőt, de ha TV műsort néznék rajta is neten keresztül tenném. És igen, ha valaki többet akar szoftveresen, vehet hozzá 30-50-ért külső egységet.
-
nagymolnar
tag
válasz
mikrofon #14665 üzenetére
Mielőtt agyonköveztek leírom, mert demokrácia van:
-olvasgathatsz mindent, milyen szuper a képe, hangja, kinyalja a popsit is, de használni a Google TV-t csak otthon fogod. Én nem megyek el egy áruházba nyomkodni, meg nem is lehet, hiszen a puding próbája az evés. (ráadásul lehet, hogy többet olvastam utána, mint te)
- Google TV, amikor azt hiszed, hogy az a Google bűne, akkor tévedtél olyan nagyot, mint a Titanic kapitánya. Az androidot megkapja minden gyártó hiszen az ingyenes -az egy mag- ők abból építkeznek, azt húzzák rá a TV-re. (kikapcsolnak bekapcsolnak funkciókat, azért ülnek ott a kínai kommunistapárt programozói) Ha van otthon Google TV-d (NEM android) légyszíves keress rá a nyitó képernyőn az alkalmazásoknál egy alkalmazásra. Azután írd meg a tapasztalatodat. (Számszing vent vrong, vicces)
Szerinted a Google hány androidos telefonra fejleszt szoftvert? Elárulom egyre. (Google Pixel) az összes többi a telefon gyártójának a bűne/erénye. Ezért is mondtam, hogy pl. a Sony TV jobban kihasználja az android lehetőségeit és felhasználó barátibb.
- De nem fuss messzire, Ha olyan jók a programozóik, akkor miért van, hogy egy magasabb fw számban elrontanak korábbi működő és jól működő funkciókat és kikapcsolnak/eltüntetnek/ gombokat.
- A tartalom etetésénél pedig hidd el van mivel etetnem, a túrónak magyarázom neked: a PS5 miatt is ezt választottam, nem csak a M1-M5 etető csatornák miatt.
- A topikba nem beleszarni szerettem volna, hanem megosztani problémámat, ha van valaki aki arra vetemedik mint én, hogy műszakilag ki is nézi a TV-t , akkor tudja meg a szoftveres gyengeséget is.
Azt fel sem merem fogni, hogy miért zavar, hogy leírtam ezeket. Ha nem hiszed, gyere el magad és győződj meg róla. -
SztiviVander
addikt
válasz
mikrofon #14665 üzenetére
Azért hadd legyen másnak is véleménye, egy 500k+-os tv mellé szerintem ne kelljen már sticket vagy boxot venni hogy használható legyen. Egy legalsó kategóriásnal oké, de ennyiért tegyen már a szoftverbe is munkát -bármelyik gyártó, nem csak a tcl- ne csak hw-be. Az meg bocs de hülyeség hogy azért ilyen mert készen kapják az androidot és nem rajtuk múlik hogy működik. Hisense is androidot használ, csak épp nem látsz belőle semmit mert a gyártó rárakta a saját felületét (azt most hagyjuk hogy ez jó ötlet e vagy sem) és kikapcsol a tv bedugott cam modullal is. Van annak is pár hulyesege de 215-ert elnezem, 5-700e -ért viszont biztos nem nézném el és vennék inkább mást. Ilyeneknek meg hol nézel utána előre? Írta itt bárki is ezeket a hibákat? Hát nem... Vagy mert nincs másnál, vagy mert más beletorodott hogy "ez ilyen".
-
Stealth
senior tag
-
vottokar
senior tag
válasz
mikrofon #12224 üzenetére
Azt gondoltam, mert olvastam, hogy sokkal" fentebbi" tv kategóriában is csak 100Mbites a lan általánosan. Viszont a "drótos" hálózatban jobban bízok.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a wifi sebesség így, hogy az 5G-t is "csak" N-esnek írják. Ahova költözünk főképp családiházas környék, nincs agyonszemetelve az éter még 2,4G-n sem. 5G-n meg csak egykét routert látok -80-90dBm-el a sajáton kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest