Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Parmezan77 #22424 üzenetére
Így volt sameadayjel. Kibonttattam velük, átnéztem, lefotoztam aztán tűztek tovább. Ezen is izgultak rendesen . Csak utána írtam alá a jegyzőkönyvet
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
35-on az 562 vagy az 511 valt be nektek?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
v562t szeretnek frissíteni v511re, (OTA) de nem engedi, mert szerinte régebbi … van erre valami trükk ?(75c935) -
eastsider
nagyúr
Masnak csinalja azt az apple tv app, hogy egy ido utan megall, es csak karikazik, mintha nem streamelne tovabb? kilepek a filmbol, es vissza es megy tovabb
V562-vel a hang akadast abbahagyta
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nem talalja a 75C935 az 5Ghz-s AP-jat a telekom ONT-nek. mas talalkozott ilyennel? a csatornat is atvaltottam mar. frissitettem is 562-re -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
75C935 V474-en ragadt. erdemes lefrissiteni pendriverol? OTA nem jön ujabb frissítés -
eastsider
nagyúr
Sziasztok
pár napja használom a 75C935-öt. eddig bejön a rendszer, a tv, néhány buggal találkoztam:
- netflixből néha eltűnik az összes lokalizáció. felirat, összes szöveg. force close és megjavul.
- néha a hangban ilyen mikrolagok vannak, mintha recsegne. apple tv és netflixnél is tapasztaltam. Restart után megjavul.
tegnap lefagyott az egész, áram ki/be és jó...van egy fire tv 4k maxom, az tud helyettesíteni mindent? DV, kadenciahelyes lejátszás?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
75C935-öt nézek (LG 65G2 OLEDdel szemben), működik az androidos telekom box kezelése a TCL távjával? vagy fordítva?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest