Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
junior19 #18375 üzenetére
Nekem jó az összes érték onnan, illetve a DV-t tettem
csak világosra, mert nekem a sötét kevés volt.
Bele tudnék nyúlni a fehéregyensúlyba, mert kb szemre megy évek óta a D65 (kalibráltam én is évekig mindenféle kijelzőt), de nem látom szükségesnek.
De nyilván ez egyedi dolog, nekem épp jó, másnak meg lehet nem... gyártási szórás, más szoftver, akármi. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
junior19 #18375 üzenetére
Miért ne lenne kerek?
Ahhoz a fw-hez és modellhez tökéletes volt, illetve sok más vásárlónak is. Senkitől nem jött eddig panasz rá.
Az lehet, hogy teljesen más a panel, illetve a fw. Vagy nem teljesen úgy állította be a vásárló ahogy az le van írva. Többször kapok olyan kérdést, hogy nem értik, hogy kell beállítani a 20 pontos fehéregyensúlyt, mert ők csak 1 beállítási szintet látnak és mindegyik szintnél pl a 20. pont beállításait adják meg.
De ezt írom is az oldalon, hogy semmi garancia nincs rá, hogy hozni fogja az elvárt a minőséget, mert akkora szórás van a panelek és elektornika között.
Ha valakinek valóban tökéletes kalibrált kép kell, annak egyedi műszeres kalibrációra van szüksége.Természetesen akinek sehogy nem jó, annak visszautalom az összeget, elötte pedig megpróbálok segíteni és kideríteni mi okozza a bajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest