Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Akkor nézz körül, hogy mennyi egy hozzá illő hangrendszer. Mivel egy csúcs minőségű TV-t említesz, nézd meg a hozzá illő hangrendszert....
De többkaraktert nem érdemes erre pazarolni. Gyakran látok parkolóban sport autót vagy tuning autó olyan gumiabroncsokkal, aminek se a márkája, se a kora, se a kopottsága nem méltó az autóhoz, amin rajta van és közel sem tudja kiszolgálni.... de van aki így szereti..... -
mikrofon
veterán
TV-t olcsóbb és egyszerűbb kicserélni, mint egy jó hangrendszert
; De még egy jó Soundbar is drágább, mint a TV.....
Ráadásul a hangrendszert sokkal ritkábban kell cserélni, ha jó....#16587: Ezt én sem értem. Szerintem is rengeteget nyom az élményen. Ezekről nekem az jut eszembe, hogy ha valaki összerak egy jó hangrendszert, akkor igazából, nincs olyan hogy kinövi, vagy már nem érdekli, mert ha filmet néz és teheti bekapcsolja, ha éppen nem akkor nem... Ilyenkor inkább az jut eszembe, hogy nem sikerült jó rendszert összerakni vagy kipróbálni és ezért nem működött az érzés....
Persze van aki a DV-re es a HDR-re is ezt mondja....
-
törölt tag
A korábbi Pana plazmámnak is voltak 3D funkciói, de a kezdeti hype lecsengése után jottányit nem érdekelt. Engem nem zavar, ha telitöltik marhaságokkal, ha kiiktatható. Céleszköz mindig etalonokkal jobb, mint amikor egy eszköznek az a másodlagos, vagy sokadlagos funkciója.
agent11 +1
-
törölt tag
Az én C725-ömön az alap szoftver van fent, az elég vacak. Plusz, kínai TV-t nemigen dugnék netre sem, de ez is egyéni preferencia. Állandóra legalábbis semmiképp. Frissíteni megint nem akarom, olvasgatva az itteni, ezzel kapcsolatos folyamatos problémákat, maradok annál, hogy kijelzőnek használom. Arra tökéletes, vagy majdnem tökéletes, de ár értékben biztosan verhetetlen.
Nekem egy sima 4K van, még csak nem is a Max, de megette reggelire a beépített lejátszót. Meg a Kodi sem ment fel rá rendesen, vagy volt valami nyűgöm vele, már nem emlékszem pontosan.
Lényeg, a Firestick már előbb megvolt, visszatettem, és élveztem a képminőséget.
Próbáld ki, ha neked bejön, akkor használd azt. Én is azzal kezdtem, bár mondom, nekem még Android rendszer van rajta.
-
törölt tag
Én nem Shieldet vennék a helyedben. Ha már veszel, olcsóbb és jobb a Cube 3rd gen, vagy akár a 4k max
Pár hete, vagy hónapja tárgyaltuk át a Firestick topikban, innen olvasgass. -
rainman72
nagyúr
Én nem szoktam ajánlani de sokan úgy tartják a tv nem lejátszásra van kitalálva és ezért mediaplayer kell hozzá,bármennyi is legyen a tv ára.
Igazából már a torrent lejátszás érdekel mióta a streameken lehetetlen mennyiségű tartalom van ami nézhető,az új filmeket is ott nézem,nem sürgős,ha az lenne akkor inkább mozi.
Szerintem az androidra leltöltött Kodi-val el lehet lehet és filmeket nézni normális minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Delta Force (2024)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged