Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- Milyen scannert vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gamegod #12827 üzenetére
Cső, én a monitoromhoz szemüveglencse tisztítót használok. Törlőruhának meg selyem, vagy mikroszálas.
TV-t nem tudom, ott még nem kellett nedvesen, mert messze van, és nincs összefogdosva. De szerintem jó oda is. Ha szemüveges vagy (én az vagyok) akkor esetleg segítettem.
Ha nem, akkor hallgass a többiekre. -
törölt tag
válasz H-Mano #12837 üzenetére
Egy hónapja vettük ám. Légy az mondjuk nem játszik. Én rühellem őket, mindenhol háló van, de macska néha elsétűl előtte. Majd ránézek, lehet h igazad van.
turho
Tüsszentés talán nem jut el addig. 3m kb. Bár ki tudja. Holnap ránézek, ha már sikerült így beleraknotok a bogarat a fülembe. -
törölt tag
725 USB bemenetre rá tudok csatlakoztatni wifi adaptert is? Kicsit gyorsabb hálózati elérés kellene, mint amit alapból tud.
-
törölt tag
Köszi, de nem LAN adapterre, hanem konkrétan USB-s wifi adapterre. (példa)
A LAN adaptert tudom, hogy működik, pont a napokban lett ajánlva. Ha más nincs, ez is jó lesz, csak nem akartam botladozni a kábelben a két szoba közt, ahonnan jönnen a kábel. nekem optimálisabb lenne így.
Köszi -
törölt tag
Igen, az a gond. Kodin keresztül panaszkodik, hogy a streamhez nem elég a sávszél. De leteszteltem netspeed teszttel, e szerint még 8k-hoz is elég lenne. Netflix, Disney+, Amazon gond nélkül jön, YT is szintéln nincs probléma, de a Kodin keresztül vacakol.
Előtte volt Firestick 4k, wifis az is, azzal sem volt gond. Tegyem vissza csak a Kodi miatt? Vagy mit javasolsz? -
törölt tag
Azt hiszem, hogy eredetileg én is ezt akartam, mivel a Firestick adott volt a régi plazmához, de mintha ott lett volna a bibi, hogy a távja nem tudta teljes egészében kiváltani a TV kisebbik távját. Most vagy hangerő, vagy a ki-be kapcs nem működött. Igaz, nem kisérleteztem vele, mert akkor jó ötletnek tűnt, hogy a TV-n keresztül fog menni minden.
Nálad mi a helyzet a távokkal? Ki tudtad váltani teljesen a Firestickével a TV-jét? -
törölt tag
-
törölt tag
Egyébként, az én TV-men (C725) is a DV az, ahol igazán kijönnek a szinek. A HDR10 és HDR10+ gyakorlatilag fakó, szintelen, a DV-hez képest olyan, mintha szürke lepel lenne a kép elé húzva.
Nem tudom, hogy ez komolyabb TV-ken is ennyire átjön e, de én gyakorlatilag szinte csak DV-ben vagyok hajlandó nézni a filmeket, sorozatokat.
Tegnap pont néztem a King Kong vs Godzilla c. látványfilmet. A Hong Kongi jelenet gyakorlatileg hűen reprezentálja a TV tudását. Azok a fények ... ehh.
Ugyanez HDR-ben sajnos semmi különlegeset nem mutat. Kerülöm is a HDR kódolású anyagokat. -
törölt tag
válasz Vhiktor #13314 üzenetére
Gondoltam erre is, de semmi extrémet nem álítottam el, vagy be. Sőt, eredetileg egy YT videó setupját tettem magamévá.
Hmmm, azt hiszem EZ volt az. TCL C725 C727 C728 TVs - tips for picture adjustment
Annyi, hogy nem a movie módot hasznátam filmezésre, hanem talán a standardot? A movie nekem túl barnás/sárgás ezekkel a beállításokkal, amolyan "vintage" fotó stílus, de enyhébben, árnyaltabban azért. (van erre egy fotózásban jasznált kifejezés, de most nem jut eszembe) -
törölt tag
válasz Vhiktor #13316 üzenetére
De hogyan állítsam be a különböző értékeket ugyanahhoz a képmódhoz? Lehet én értem félre, de a videódon elsőnek az SDR beállításokat mutatod, a "movie/mozi" képmódhoz, majd a HDR beállításokat ugyanott, a mozi alatt állítod. Ez nekem nem világos. (Mivel azt írtad, hogy pontosan ugyanabban a képmódban, és pontosan ugyanazon beállításokkal)
A Dolby Vision beállítások meg nekem nincsenek. Ezt akkor láttam utoljára, mikor megvettük a TV-t, azóta valahogy nem találom. (mondjuk nem is igen kerestem, akkor darkra tettem, azóta "jóvanazúgy" Megjegyzem tényleg )
Aztán, nekem az "intelligens beállítások" menüpont is hiányzik.
Tény, hogy volt egy frissítés pár hete, én azóta nem babráltam, valamint az is tény, hogy 4k Fire Stick van a hdmi 1 porton, azon keresztül használjuk a TV-t.Most próbáltam egy factory resetet, de jelszót kér, és nem jön elő a billzet felugró, ergo nem tudok semmit begépelni.
Akkor lehet, hogy nálam vmi nem stimmel?
A videódat elmentettem, köszönöm, ha ezek a dolgok tisztázódnak, akkor rámegyek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
No, akkor most sikerült mindent rendesen beállítanom, és a HDR is elég frankón néz ki. Tényleg megcopatott ez az intelligens beállítás, mert mikor vettük a TV-t, még ez nem volt, vagy nem így nézett ki.
Hálás köszönetem Vhiktornak és Phoenixynek a hathatós segítségért -
törölt tag
válasz thefreeman #13324 üzenetére
Pont most lettem túl rajta. Szerintem, a pár hsz-el fentebbi Vikthor-féle beállítás jót tesz neki, de előtte keress rá a frissítésre. Tud wifit, úgyhogy nem lesz nehéz.
-
törölt tag
válasz thefreeman #13355 üzenetére
Nekem 55-ösben van, de semmi ilyet nem tapasztaltam
-
törölt tag
Üdv
Van értelme a C725-ömet frissíteni (akár manuálisan) ha Amazon Firestick 4k-t használok?
Nem tudom a jelenlegi verziószámot, de ha kell megnézem. Kb olyan 2 hónapja ment fel, és OTA-n. -
törölt tag
válasz Stealth #14803 üzenetére
Melyik Kodi verziót használod?
Elvileg van egy "nightly build" nem hivatalos telepítő, ami DV képes, de nem túl stabil. Én eddig 3x tettem újra, de most meguntam. Legutoljára akkor szállt el, mikor az Estuaryt le akartam cserélni. Dob egy hátast, és többé nem hajlandó elindulni.
Matrix 19.0 verziószámú edition.Próbáltam alternatívákat is, mint pl Streamio, vagy a Syncler, de mindnek van valami nyűgje, ami miatt nem az igazi nekem.
Kodi/Ezra volt eddig a legjobb páros, különösképp hogy kezeli a helyi hálózatot is. (Állítólag a Syncler is, de a beállításokban nekem azok a menüpontok hiányoznak, amiket a tutorialok említenek. Lehet a Firestick miatt)Az érdekes az, hogy mind a Syncler, mind pedig a Stremio támogatja, illetve, DV adatfolyam megnyitásakor a TV jelezte, hogy felismerte Dolby Vision-nek.
update:
Annyi, hogy Syncler alatt az MX Playert állítottam be alapértelmezett lejátszónak, és ebből a Pro verziót telepítettem. Szintén van Dolby Vision. Ez számomra érdekes, mert nem egy olcsó licence van a DV-nek. Most meg hirtelen minden tudja?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stealth #14806 üzenetére
Értem, köszi. Illetve, továbbra sem értem. Mondjuk OK, én Firesticket használok, a TV rendszere nekem nem jött be igazán. De szerintem ebből a szempontból nincs különbség. Este megnézem, nálam mit mutat a legfrissebb Kodi.
Érdekes lehet, hogy ha Kodiban megadom lejátszónakl az MX player Pro-t, ami Syncler alatt tudja a DV-t, akkor vajon Kodi alatt is tudja e?
-
törölt tag
válasz Vhiktor #14830 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy a DV és HDR tartalmak eleve sötét környezetet feltételeznek, akkor hogy jönnek képbe az 1000nit feletti fényerővel rendelkező TV-k? Akkora fényerő konkrétan fájdalmas, és vélhetően roncsolja is szemet, illetve a látást, hosszú távon mindenképp.
-
törölt tag
válasz Vhiktor #14832 üzenetére
"HDR- nél csak annak van nagy fényereje aminek nagy fényerő kell, fényforrások, tűz, robbanás,, égbolt stb."
Ezt én is így gondoltam, de ettől még zavaró lehet egy sötét szobában egy 1000 nites robbanást átélni. Mondjuk vegyük az Oppenheimert. Abban egy atomvillanás (biztos lesz benne) mekkora fényerőt fog produkálni?Nekem sima C725 van, olyan 3-400 nites lehet, de el nem tudom képzelni, hogy hová kellhet ennél több.
Amúgy nálam is sötétebb a HDR meg a DV, mint a hagyományos SDR. Igazából a Te videód alapján lett belőve Szóval ezzel a résszel tisztában voltam.
-
törölt tag
válasz Nwis86 #15517 üzenetére
Az enyém C725 és detto ugyanez a probléma. Ráadásul, én is pont a Wakanda Forever alatt sokalltam be a minőségre. (Ugyanez az éjszakai jelenet volt a tesztanyag, egy HDR10 egy HDR10+ IQ és Dolby Vision)
Az érdekes az, hogy DoVi anyag esetében jók voltak az éjszakai jelentek is, de a HDR10 egyszerűen pocsék.
Ez után a jelenet után van, hogy kopasz Walking Deados csajszi megérkezik a repcsijével Wakandába, ott elég szép képek vannak. Napfelkelte, miegymás. Azon teszteltem asszonnyal, aki nem hozzáértő, de egyből látta, mennyivel jobb a DoVi anyag a HDR-nél.Az már csak hab a tortán, hogy a HDR10-hez, és a 10+ hoz nincs külön beállítási lehetőség, ugyanakkor nem is azonos a képminőség.
Egyszer már jeleztem ezt, akkor Vhiktor beállításait vettem át. (Youtuben fent van erre a tipusra)
Elsőre jónak tűnt, de aztán mára világossá vált, hogy egyszerűen ennek a TV-nek vacak a HDR megjelenítése. Ha lehet, használj Dolby Vision anyagot, azzal nem lesz gondod. HDR-t egyszerűen képtelenség jól belőni.Egyébként a dynamic contrast highre tétele jelentősen javította az éjszakai megjelenítést, de ezzel is vannak gondok, igaz más jellegűek. Nézd meg a Vengeance c film első 5 percét, és rájössz, miről beszélek. A film elején váltakozik a scene, és a készítők nevének kijelzése, ami fekete alapon fehér betűkkel történik.
Ezek váltakozásakor idegesítően kimutatkozik a fényerő direkt váltakozása, egyszerűen pocsék. Viszont minden egyebet próbáltam, eléggé kizártnak tartom, hogy HDR-en lehet még bármit javítani, igaz, szemre állítottam, de itt nem is színhelyességről van szó.A 20-as Kodi tudja a DoVi-t, igaz néhány DoVi anyagot HDR-ként akar megjeleníteni. Azt hiszem, valami verzió kavarás van itt is, de ezt nem vágom pontosan.
-
törölt tag
válasz F.B.I. #15542 üzenetére
Az kizárt, itt valami más van. Asszony a finomhangolás után egyértelműen megmondta, hogy melyik a jobb.
Azt pedig, hogy az ominózus jelenet a tengerparton élvezhetetlenül sötét volt, még fényképen is átjön.gyépés
De, ez lehetséges, én is erre gondoltam. Ez a TV ennyit tud. Mondjuk két kérdés akkor is felmerül.
1. Miért nem esett itt erről szó akkor? Ha ennyit tud, minek szenvedni a beállításokkal?
2. Ettől még a DoVi élvezhető, sőt mitöbb, gyönyörű. Szép, élénk, szinte világító színekkel.Nos, miután az összes általam ismert streaming platform DoViban küldi a jelet, így azért ritkán futottam bele HDR tartalmakba.
Viszont, lemondtam ezeket a szolgáltatásokat, és visszatértem a klasszikus virágbolti gyökerekhez, így belefutottam HDR tartalmakba is. Igaz, ez is véletlenül történt, mert a fenti BP2 WF is fent van DoVi-ban, csak nem mindig egyértelmű a jelölés.
Egyedül régi filmek esetén fordul elő, hogy csakis HDR tartalom van. (vagy sima SDR)Ami még lehetséges, hogy tavaly májusi a firmware ami fent van. A TV konkrétan nincs sem netre, sem hálózatra kötve. (Jók a kínai csúcstermékek, de korántsem bízom bennük annyira, hogy ezt megtegyem. Fire TV stick 4k-n keresztül jön minden)
Vagy még esetleg az is lehet, hogy bár azonos a típus, de valahol mégis van bennük eltérés.
MaCS_70
Ez az egyik oka annak, hogy nem bízom a készülékben. Létezik, de akkor a TV csak megjelenítő lesz, és ahogyan fentebb is írtam, a Fire TV (vagy amit rákötsz lejátszó) lesz a TV okos része[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyépés #15559 üzenetére
Igen, én is ezt mondom, hogy azért annyira nem érdekel a dolog, mert könnyedén kikerülöm a HDR tartalmakat.
Mondjuk a Samsungos választást így sem értem, hiszen lehet jobbat, olcsóbban, és a DV-t is tudja, bár igaz, az nem Samsung. Na de nem akartam kukacoskodni, csak megjegyeztem, ha már szóba hoztad. -
törölt tag
válasz gyépés #15562 üzenetére
Na, ez teljesen érthető. Én sem bízom a kínaiban, de ennyiért hagyományos LCD sem rossz választás, így úgy voltam vele, olyan amilyen, majd meglátjuk. Az árhoz képest nem rossz, amit kaptam, de pl netre biztosan nem fogom kötni.
Van még egy Hisense mosógép is, kb két hónapos. Belépő Indesitet nem kaptam meg ennyiért, ez meg 1400-as centri, inverteres motor, gőzfunkció, dob tisztító program, zokni stop ..., és a többi extra nyüansz .... Jah, és a B energia osztály
Az árhoz képest mindkettő bőven hozta az elvártat. (£299 volt a mosogép, £399 a TV) Bóvli kategória árért rendesen kaptam egy alsó/közép kategóriás eszközt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, a Gorenjére nem mondok semmit, én Hisenseről beszéltem. De egyelőre pár hónapos, eddig semmi baja. Ha lesz, mondani fogom.
A forrás a magról van, 4db BPWF lett letöltve. Ide nem akarom beszúrni, átküldöm privátba. Ezeket hasonlítgattam össze, de már nem tudom, melyik melyik. Az biztos, hogy van közte sima HDR, HDR10+ és DV is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stealth #15634 üzenetére
Vagy leegyszerűsítve, mintha a Szomszédokat néznéd, vagy más, hasonló kaliberű TV sorozatot, mondjuk a 80-as, 90-es évekből, akkor egészen más a kép minősége, mint pl egy mozifilm esetén. Éles, tiszta képet kapsz, túlságosan is tisztát, mintha egy kamerafelvételt néznél. Kb ez.
-
törölt tag
Azt valaki nem tudja véletlen, hogy ha HDR10 filmet nézek, és a TV Dynamic HDR módban van, akkor a Brightness miért ugrik vissza állandóan 30-ra? (Amint újraindítom ugyanazt a filmet)
TCL 55C725 a TVszerk:
Tehát reflektálva a korábban felvetett HDR filmek sötét mivoltára. Sajnos a Vhiktor és egyébként Dharko beállításaiban is, a javasolt preset a Movie mód, ami egyébként Youtube videóknál tökéletes, de Kodi alatti HDR10 tartalmak lejátszáshoz élvezhetetlenül sötét képet ad az egyébként is sötét jeleneteknél.
Pár napja volt itt erről beszélgetés, az egyik kolléga linkelte is, a Wakanda Forever egyik éjszakai, tengerparti jelenetét.Azóta bátorkodtam kicsit belemászni ezekbe a dolgokba, és azt vettem észre, hogy a Kodi alatti HDR tartalmak pont a Movie preset alatt a legélvezhetetlenebbek. gyakorlatikag az összes többi jobb nála.
Érdekes, mert a Youtube HDR tartalmai esetén ez nem igaz, de előre felmenteném Vhiktor kollégát az örök kárhozat tüzétől, az Ő beállításai tökéletesek, amennyiben Youtube videóról van szó.
A Kodihoz azonban sajnos nem, oda eddig nekem a Dynamic HDR beállításai voltak megfelelőek, természetesen finomhangolva.
Csakhogy, a Dynamic HDR Brightness beállítása ugyan állítható (kell a 100) de az összes film indításánál ez megint 30-ra ugrik vissza.Nwis86 kolléga, ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást is. Lassan dűlőre jutunk. nekem a HDR is egészen élvezhető már, de ez a visszaugrálás az agyamra megy.
Ugye Nálad is Movie módban van a TV?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stealth #15682 üzenetére
Azt hiszem ezen még nincs. De amúgy minden módban állítható, és úgy is marad, csak pont a Dynamic HDR esetén nem.
Szerintem az eco módot kellene kikapcsolni, mert ahányszor változtatni akarok a fényerőn, elkezd rinyálni, hogy ezzel megváltoznak a fogyasztási adatok .... De egyelőre még azt sem találtam meg.
Viszont a HDR már így is sokkal nézhetőbb, mint korábban movie mód alatt.Érdekes, hogy általában ezek a presetek csak egyedi beállítások elmentve, de valamiért itt nem egészen, mivel a különböző módok azonos beállítás mellett különböző képet produkálnak.
Franc se érti[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stealth #15684 üzenetére
Már csak meg kellene találni, hogy egyáltalán van e ilyen lehetőség benne?
Am érdekes, mert az összes többi módban megjegyzi a beállításokat, kivéve a Dynamic HDR. És ott is csakis a Brightness az, ami visszaugrik 30-raMost betettem Standardba, sikerült egészen élvezhető képet összehozni statikus HDR alatt is, és végre mindent megjegyez.
Sajnos HDR10 (statikus HDR) tartalmak Kodi alatt történő lejátszáshoz nem jók a Vhiktor és Dharko által javallot Movie módok.Azért hangsúlyozom ki, mert mindkét úriember külön kihangsúlyozza, hogy a preset legyen movie módban. De mégegyszer, ők Youtube HDR alatt tesztelték, és valamiért ott tökéletes is. (megnéztem, gyönyörű a kép a YT HDR 60fps videók alatt, külön teszteltem OLED black level videóval. Bámulatosan szép, ergo a Kodi körül lesz itt valami )
-
törölt tag
válasz Nwis86 #15691 üzenetére
Hát, pedig ha nálam be lehetett állítani, akkor Nálad is be lehet. Annyira hasonlóak voltak a tünetek, és még a film is, aminél előjött, hogy nem hagyott nyugodni a dolog. Persze nem tudtam azonnal elég időt szentelni a dolognak, no meg első körben elég hihetőnek tűnt az az információ, hogy a statikus HDR megjelenítésre nem alkalmas a készülék, az alacsony fényerő miatt.
Igazából az rántott ki a mélyalvásból, hogy valamiért eszembe jutott, hogy megnézzem a Youtube releváns HDR videóit, illetve rápróbáljak pár beállítóábrára.Én azt mondom, a Youtuben található beállításokat felejtsd el, meg azt a PC módot is. Ezeket mindet kapcsold ki, vagy ha lehet ilyet, állíts mindent vissza gyári beállításokra. Felesleges másik típust venned, ez tuti beállítás lesz, innen már eléggé biztos vagyok benne.
Sok sikert, szerintem meg fog oldódni a problémád, ha rászánsz kis időt. -
törölt tag
válasz Stealth #15696 üzenetére
Én sem vacakoltam firmwarekkel, nincs is neten a TV. Mondjuk lehet ez is egy ok, mert szerintem a probléma összetett, és több forrása van. (nem megfelelő firmware, alapból gagyi, logikátlan szoftver, beállítási hibák, forrás különbözősége ...)
Viszont korábban senki nem említette itt, hogy problémás a HDR megjelenítése, (meg hogy a movie módot ne használjuk) így eleve nem erőltettem ezt az irányt.
Nem tudom, hogy a kolléga TV-je visszaküldhető e, (netes vásárlás e, mennyi idős ... stb) de én előbb azért szentelnék még egy kört a beállításoknak.
-
törölt tag
válasz Nwis86 #15691 üzenetére
Mondjuk én elsőnek levenném PC-ről, csak hogy lássam, lehet e vele valamit, bármit kezdeni.
Letöltenék egy aránylag sötét tónusú filmet, aminek pont a HDR képes kihozni az előnyeit.Erre tökéletes pl a Godzilla első része. Az a film SDR módban borzalmas. Én moziban nem láttam, ott lehet, hogy jó volt. Plazmán élvezhetetlen volt, pedig annak aránylag jó a kontrasztaránya, mégis alig lehetett kivenni bizonyos részeket, és ez kb jellemző a film felére.
Tegnap megnéztem HDR-ben, teljesen élvezhető, sőt olyan részleteket láttam a filmben, amiket eddig nem.Mondjuk a film ettől nem lett jobb, sőt az eddig megjelent 3 rész legrosszabbika, de arra jó, hogy kisilabizáld, hogy mi lehet Nálad a gond, és most ez a cél.
Szóval, ha van még türelmed ezzel küzdeni, akkor vedd le a PC-ről, töltsd le valamelyik HDR verziót (DV nincs is fent belőle) csinálj egy visszaállítást a TV-n, kapcsold ki az összes képjavító funkciót, brightness + contrast legyen 100, és nézd meg, melyik mód a legjobb.
A movie és a Dynamic HDR sztem felejtős, ezen felül még a Sport és game módokat sem erőltetném.A film első 5 percében, mikor megtalálják a barlangban a csontokat meg a lárvát, már érezhető, hogy melyik mód lesz az igazi. Ez igazából 5 perc, ha a cucc le van töltve hozzá.
Sok sikert
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Kiskutya #15739 üzenetére
Kissé túltolt kijelentés, én úgy érzem. Bár ezen nem fogok vitatkozni, mivel nincsenek ténylegesen számok a birtokomban, én azt gondolom, hogy az "összes" mint numerikus adat, nem állja meg a helyét. Az ember néha hajlamos a saját igazának a védelmében erős túlzásokra. Azt gondolom, itt erről lehet szó.
-
törölt tag
válasz Kiskutya #15737 üzenetére
Nem is lehet, és nincs is "jogod" összehasonlítani a kínai gyártói termékeket a nyugatiakkal. Egészen més a fejlesztési és a gyártói körnmyzet, meg máés az aftersales politika is. Kb mintha egy warezolt játékot akarnál összehasonlítani az eredetivel. Mindketőnél megtalálhatóak ugyanazon problémák, mégis más a gyökerük, és máshogyan kell rájuk megoldásokat találni. Címszavakban mégis hasonló problémákkal küzdenek.
Este ha lesz időm, kedvem, nem leszek túl fáradt, és még nem vált okafogyottá a téma, akkor leírom bővebben offban, vagy akár privátban, de sajna rohanok. Mobilról meg ez hosszú lenne. -
törölt tag
válasz Kiskutya #15752 üzenetére
Kina erősen lejtős pályán játszik. Most mondhatod te azt, hogy nem erdekel, de akkor téves következtetést fogsz levonni. Nem mindegy ugyanis, hogy a cégem alaptokejet innovációba fektetem, vagy ipari kémkedésbe. És itt most nem az a kérdés, hogy ez kit mennyire üt szíven, mert sok dolog van itt még, ami különbözik. Hanem az, hogy adott problema esetén, milyen módszerrel lehet korrigálni egyik, illetve masik esetben. 😁
Két különböző szatyor hal, csak mindkettő másként büdös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- BestBuy topik
- Egészséges életmód
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest