Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
-
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz #25259 üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mr.Iksz #18448 üzenetére
Megcsináltam, köszi szépen, de sajnos ugyanúgy nem működik a fejhallgató kimenet.
Az érzékelés biztosan megvan, mert pattan egyet, amikor bedugom a fülest/hangfalat, vagy bekapcsolom a TV-t. De hangot nem ad ki magából, ha átkapcsolom menüben, akkor sem, és nem is vált át automatikusan, ha bedugom a jack-et. Szól tovább a beépített hangszóró. (Mondjuk az fura, hogy megváltozik a helye, vagy a hangzása, amikor bedugok valamit a fejhallgató kimenetbe. Ezt sem értem, miért van.)
Na, akkor most komolyan ezért küldjem vissza szerencsétlen TV-t?
Ezek a pár ezer forintos digitális optikai » analóg átalakítók mennyire jók erre megoldásként?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Főpanel Samsung tv-hez BN94-13269S
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest