- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nicu71
addikt
-
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz #25259 üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mr.Iksz #18448 üzenetére
Megcsináltam, köszi szépen, de sajnos ugyanúgy nem működik a fejhallgató kimenet.
Az érzékelés biztosan megvan, mert pattan egyet, amikor bedugom a fülest/hangfalat, vagy bekapcsolom a TV-t. De hangot nem ad ki magából, ha átkapcsolom menüben, akkor sem, és nem is vált át automatikusan, ha bedugom a jack-et. Szól tovább a beépített hangszóró. (Mondjuk az fura, hogy megváltozik a helye, vagy a hangzása, amikor bedugok valamit a fejhallgató kimenetbe. Ezt sem értem, miért van.)
Na, akkor most komolyan ezért küldjem vissza szerencsétlen TV-t?
Ezek a pár ezer forintos digitális optikai » analóg átalakítók mennyire jók erre megoldásként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged