Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Én sem értem ezt a témát...
Igazából szerintem ott kezdődik a dolog, hogy TV adások, illetve ehhez hasonló minőségű műsorok, tartalmak nézéséhez szerintem nemszabad nagyméretű és nagy felbontású TV-t venni, főleg nem drágát. Mert akkor szerintem mindig megmarad az az érzés, hogy az "XX éves készülékemen sokkal jobban nézett ki."
Minap belefutottam a Szökés című sorozatba a Disney+-on. Még a megjelenése idején néztem az 1.-2. évadot. Most újra belenéztem. Hát kipróbáltam gyári alkalmazással a TV-n a lejátszómon, de még CE és Kodi alól is, mert nem hittem el, hogy ilyen rosszul néz ki a TV-n. Pedig elvileg HD felbontású.... Tehát ha valaki ilyen tartalmakat néz többségében, megértem, hogy nem elégedett a TV-vel....
Lényeg, hogy akkor ezek a TV-k csak is kizárólag, jó minőségű tartalommal mutatják meg azt, hogy milyen csodálatos a képük.....IPS vs. VA panelhez meg csak annyit, hogy filmezéshez szemet gyönyörködtető megjelenésre csak a VA képes, még akkor is ha a betekintési szögre érzékeny. Amúgy szerintem a függőleges irányú betekintési szöge a gyenge, ezért kell jó magasságba rakni vagy kicsit feljebb és lefelé dönteni. Tehát ha valakinek alacsonyan van és pl. állva nézi az joggal panaszkodik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Steam Deck
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest