Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #16597 üzenetére
Ez így teljesen érthető és el is fogadható hiszen ez az egyedi igényed, de ennek nem az a neve, hogy kinőtted. Hanem felmérted az igényeidet és a szerint választottál.
Ettél még nem lesz rosszabb a térhangzás adta élmény, csak te másra vágysz....Nálam pl. a hálószoba és az ágy mást jelent: alvás, beszélgetés, és még ....mást.... De nekem oda nem kell TV és egyéb... Szerencsére ebben egyetértünk a feleségemmel
A filmezés esti korlátozottságat is értem, mert nekem se nagyon jutna máskor idő.... De három gyerek mellet, addigra meg már erőm se marad ;)
Amúgy pont ezek miatt gondolkodom, hogy lecserélem a hangrendszeremet kompletten egy új szériás JBL Bar-ra mondjuk az 1000-es vagy az 1300-asra.... Inkább az álljon itt, mint egy komplett hangrendszer.... helyet is nyerek és pénzt is....
De ettől még nem csökken az az élmény amit egy térhangzás nyújtana és nem kinőttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest