Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
üzenetére
Ez így teljesen érthető és el is fogadható hiszen ez az egyedi igényed, de ennek nem az a neve, hogy kinőtted. Hanem felmérted az igényeidet és a szerint választottál.
Ettél még nem lesz rosszabb a térhangzás adta élmény, csak te másra vágysz....Nálam pl. a hálószoba és az ágy mást jelent: alvás, beszélgetés, és még ....mást.... De nekem oda nem kell TV és egyéb... Szerencsére ebben egyetértünk a feleségemmel

A filmezés esti korlátozottságat is értem, mert nekem se nagyon jutna máskor idő.... De három gyerek mellet, addigra meg már erőm se marad ;)
Amúgy pont ezek miatt gondolkodom, hogy lecserélem a hangrendszeremet kompletten egy új szériás JBL Bar-ra mondjuk az 1000-es vagy az 1300-asra.... Inkább az álljon itt, mint egy komplett hangrendszer.... helyet is nyerek és pénzt is....
De ettől még nem csökken az az élmény amit egy térhangzás nyújtana és nem kinőttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor