- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Mizol29 #20745 üzenetére
Köszi szépen ! Csak furcsállom , hogy nincs egy küldés vagy valami gomb hanem ugyan úgy mutatja a 3 feltöltött képet. Azért amikor regisztrálsz valahova csak van egy befejező fázis vagy gomb. Ezért kérdeztem rá hogy akkor a kínai szórakozik (Vicces hogy ezt külön írják , hogy apple termékről nem megy csak böngészőből, azon is van) közben elvileg ennek magyarnak kellene lennie az oldalnak meg a szervízcégnek vagy akihez regisztrálunk.
-
mikrofon
veterán
Van már arról tapasztalat vagy információ, hogy a c825\35\45 esetén a v592 firmware az már jó-e vagy ugyanúgy sötét lesz a DV mint a v590-es firmware-val?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki meg tudná esetleg lesni hogy C735 vagy C745-ön Kodi alatt megy-e rendesen a 24p lejátszás? Tehát átáll a TV 24p-re?
-
tutis
őstag
van 2db 55c735 tv. egyikre fel lehet telepiteni a hbomaxot es a skyshowtimeot, másikra azt irja nem kompatibilis a tvvel. frissites mindket tvn azt irja legujabb verzio van fent. mi lehet a gond? hogyan lehetne telepiteni az appot?
-
koxminator
senior tag
Köszönöm
, de nem ez volt a megoldás.
Megoldás: csatornakeresésnél nem automatikust kellett választani, hanem szerkesztésre kellett menni, ott a frekvenciánál be kellett írni: 346000 kHz , majd a hálózati ID-hoz: 43104.
Ezzel már a rendes szokványos Voda csatornasorrendet rakta össze.
-
Bear
aktív tag
válasz
koxminator #20740 üzenetére
Pl. Ausztria régióra kell állítani a TV-t, és akkor tudod a sorrendet állítani. A nyelv meg minden egyéb marad magyar, így ez nem fog gondot okozni.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Apple tablet Safari böngészőből próbálom regisztrálni a tvt az 5 ÉV garancia miatt . Mivel sehol semmi leírás ,hogy mit kell feltölteni képet így lefotóztam a hátulján a kis táblát meg a számlát meg a jótállási jegyet is és feltöltöttem. Előtte írta hogy sikeres regisztráció és kéri a képeket. Gondoltam ezek megfelelnek mivel más képet mit kérhetne? Na most feltöltöttem de nincsen semmi gomb ,hogy küldés vagy valami?,,, Másnál ,hogy volt a kép elküldése? Vagy csak ennyi és ŐK látják ,és nyugodtan zárjam be? Ekkora cég ilyen kb kamu email címmel megadva magyar forgalmazóhoz regisztrálunk vagy kihez egyáltalán? Azért egy Samsungnál a saját termék oldalán tud az ember regisztrálni szépen a fiókjában.
Vagy kezdjem előről egy Win laptoppal? Mivel azt írják apple eszközről nem lehet?! De gondoltam ez a telefonra vonatkozik nem böngészőre… -
koxminator
senior tag
Beüzemeltem itthon az 50C805-öt (Emag Etelében fizetés után valóban ki lehetett venni a dobozból, megnéztük eladókkal, hogy nincs fizikai sérülés a tv-n..), viszont most abban kérnék kis segítséget (mivel első Google rendszerű TV a családban), hogy a Vodafone-os csatornakiosztást hogy tudom elővarázsolni? Mi a trükk? Mert most Google TV-ként van beállítva, viszont ABC sorrendben ömleszti a csatornákat és hát anyukámnak ezért ez nem annyira jó, a megszokottat szeretné viszontlátni. Át kell állítani alapTV beállításra? Akkor miben lesz kevesebb az élmény?
-
laceb
tag
Sziasztok!
Tv műsor rögzîtését hogy oldjátok meg?
Ezt próbálta már vki?
[link] -
koxminator
senior tag
C805 oldala már nem található a TCL magyar honlapján
-
kkp900
senior tag
válasz
nicu71 #20732 üzenetére
Elbaszott ez így az biztos! Egyesültek ,de mégse a Digi rá se látott a frissen megkötött szerződésre. Külön ügyfélszolgálatuk hiba bejelentőjük is van . De arra senki nem tudott válaszolni ,hogy pld mennyi csatorna és milyen ami jár. A weboldal át dob a digire állítólag pedig kevesebb jár… Tiszta vicc és minden Inviteles a Kártya is . Értem én ,hogy a dekodóláshoz kell ,de se kép se hang sajnos..Amúgy 2-szer is úgy szétfagyott a TV rendszere ebben ,hogy még a kikapcsoló gombra se reagált !! Még középen alul a kikapcsoló gombra se… Gondolom az arra szolgál amúgy . Maradt az áramtalanítás. Na ez vicces volt sajnos. Amúgy amikor HD csatorna van nagyon szép a képe szerintem legalábbis. Sok sokkal drágább tv-t ver.
-
nicu71
addikt
válasz
kkp900 #20731 üzenetére
Hát ez nagyon fura,azt hittem hogy nagyjából egysegesítve lett a Digi összes hagyatéka,én azért rákérdeznék a digis topikban..a kártya egyébként nem megy be tökig,jo az úgy ,nincs azzal baj,nekem is csak pár centi megy be,és teljesen jó 😅.UPC régi kártya ,de még tökéletes.
Egyébként csak a kikódoláshoz kell,kereséshez nem. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Na TV adás továbbra is nincs! Nem Digisek vagyunk hanem Invitelesek ( Pedig elvileg már megvette régen a Digi)! Így hiába ír ki 130 csatornát a keresésnél meg meg is nevesíti őket, csak a 1 2 4 5 meg a Duna van ezek HD ban vannak. Semmi más nincs. Felhívtuk őket és kell a kártya a TV-be hogy legyenek digitális csatornák de még sincs. Lefrissítették a kártyát is de sehol semmi.. A kártya a felíratával befelé a tv felé van betolva. Mondjuk ez azért igen gagyi hogy csak kb 5 cm megy be a többi meg ott lóg kint a faszba.. Azt hittem hogy koppig be lehet tolni neki a kártyát vagyis ezt a CH fém kártyát amiben van a plastik. Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a baj? A szervizes a telefonba azt mondta lehet hogy a kártya a szar eleve.. Vagy por ment a tvnél a CH kártya olvasó részébe mondom az nem mert vadonat új a TV!
Szerintem a kártya nincsen engedélyezve valahogy és az lehet a baj..
-
koxminator
senior tag
PH teszt, TCL C745
-
Robaj
addikt
sziasztok, vettem egy tcl 43c645os tv-t, de csatorna keresenel nem talalj meg a mindigtv adokat. Eleg lenne az a par db, de egy sincs. nezem kabel antenna modban semmi. a google tv feluleten pedig nincs mindig tv app, igy ott sem tudom telepiteni. mi a trukkje?
-
aggesz
csendes tag
Ezt találltam a TCL C805 ről.
Vettem én is egy TCL 55C805 tv-t
A C80 sorozat kezd megjelenni bizonyos forgalmazóknál. Ez egy olyan modell, amely a c745 és a C845 között található.
Alapvetően egy C745-ös háttérvilágítású mini LED-del, a C845 audio része nélkül, olyan fényerővel, ami a kettő között lenne.
Tekintettel a c745 sikerére, ennek is telitalálatnak kell lennie.
https://www.homecinema-fr.com/forum/ecrans-uhd-4k/2023-tcl-c805-c755-qd-mini-led-4k-50-55-65-75-85-98-t30127274.html -
beach head
senior tag
nos ugy fest hogy a hibas musorcim csak akkor lep fel ha siman leptetem a csatornakat es a bal oldalon kiirja a musor csatorna szamat, nevet meg az aktualis musort (meg az elotte es utana levo csatornakat) illetve ha megnyomom az ok gombot es elougrik a teljes csatornalista. A tvGuide gombit megnyomva stimmelnek a musorok nevei a musorujsagban . Erre van valami megoldas? vagy szoftveres bug? frissites segithet rajt? (garivesztest okozhat amugy ha nem OTA frissitest csinálok hanem a telegram csatornarolnszedem le az updatet? Mert OTA frissítés tovabbra sincs)
-
kkp900
senior tag
válasz
SlágerTibo #20719 üzenetére
Leírtam ,hogy Kecskemét belvárosban a Színházhoz közel sincsen egyik szolgáltatótól se normális optikai kábel. Na ez a vicces közben meg a mellette levő szomszéd ház kormány hivatal is szemben meg iskola. Szóval nem értem ezt. Csak a 100-as net lehet és ez a jobbik féle mert legalább nem a tv megy belőle még pluszba mint a Telekomnál csak olyan lett volna szégyen ez 2023-ban szerintem.. Mondjuk az is ,hogy csak HD csatornáknál vagyunk és nem FHD-.nál pld..
Akkor megpróbálom mége gyszer áramtalanítva hátha sikerül digitális csatornát is találnia amúgy 2-szer is megcsináltam már szóval sok reményt nem fűzök hozzá ...
Beállítás meg akkor megy a 735 -ös neki.
A garit hol kell és , hogyan regisztrálni van valami turpisság benne esetleg? -
kkp900
senior tag
válasz
SlágerTibo #20716 üzenetére
A tv-t áramtalanítsam? Vagy ezt az átalakitó boxot is? Mivel Falból koax jön az belemegy ebbe a boxba amiből újra kijön és tovább megy fehér koaxon a tv-be bedugva. Mert ugye a net miatt van a box.
-
SlágerTibo
csendes tag
válasz
kkp900 #20715 üzenetére
Szia!
Nálunk (Szerencs környéke) is ezt csinálta a tv (c835), hogy össze voltak keverve a csatornák. A DIGI csinál, csinált valamit. Elsőre nekem is csak az analog jött be amikor hangolni akartam. Megoldás: fél perc áramtalanítás, és minden is jött normálisan teljes kereséssel. Remélem segítettem. -
kkp900
senior tag
válasz
Atis45 #20714 üzenetére
Rendben mivel bele se megy így nem nehéz hogy nem teszem bele!
Csináltam digitális keresést és egyetlen egy csatornát sem talált! Ezért ilyedtem meg hogy analógon 39 talált de ennyire fos minőségben . Mi lehet a baj hogy nem talál digitálisat? És a kép beállításhoz esetleg segítség? Plusz látom, hogy az 5 év garihoz regisztrálni kell majd , melyik oldalon?
-
Atis45
aktív tag
válasz
kkp900 #20710 üzenetére
A Digi az digitális és analóg csatornákat is sugároz kábelen. (Bár elvileg már kezdik kiszórni az analógot) Kártya csak az HBO, Cinemax, Filmbox csatornákhoz kell. A többi csatorna kártya nélkül fogható digitálisan. Csinálj egy csatorna keresést, és azt állítsd be, hogy csak digitális csatornákat keressen.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
koxminator #20709 üzenetére
Elvileg a 835 idei kiadása a 805, de még nem találkopztam vele.
-
gyűrű
addikt
válasz
kkp900 #20710 üzenetére
A digkábel dvb-c nem kódolt Kecskeméten, nem kell conax kártya, csak a fizetős csatornákhoz. A tv sleep módba megy a kikapcsoláskor. Újra is lehet indítani a menüből.
A play áruházhoz telepítsd fel ezt a parancsikont -
kkp900
senior tag
Sziasztok! 55C645-ös hol találok olyan optimális beáálítások videot mert sajnos nem találok hozzá. Ha a 735-ös beállításokat használom ,mint itt egy fórum társ ajánlott az jó lehet? KB persze.. Mivel a Digi sajnos koaxon jön kriminális mert ugye csak analofg van kb mint a 90 években a minősége egyszerűen élvezhetetlen.. Streameknél semmi baj nincsen mert legalább 100 netet adnak több nincsen sajnos egyik szolgáltatótól sem abban a házban sőt ennek is örülni kell mert a Telekom a netből használja a tvt is.Ami ugyan úgy 100-as lett volna meg áll az eszem amúgy Kecskemét belvárosába ilyen lassú net legyen mikor kormány hivatal van mellette..
Jaa és amit adtak Inviteles fém kártya ( amiben a plasztik fehér van) kártya bele se megy a kártya nyílásba a tvbe, csak félig és ott megszorul. Ez miért lehet van valami trükkje ? Vagy csak simán be kellene mennie és kész? Azt mondta a szerelő ,hogy azt kellene használni mondjuk én nem voltam akkor sajnos otthon,hogy normálisan megbeszéljük ezt. Mert eddig mindenki csak azt mondta ,hogy a fizetős tartalmakhoz van a kártya ,de a szerelő ilyet nem mondott..
ui: MInden beállítási tanácsot szívesen veszek ami akár más dologgal kapcsolatos is.
Jelenleg nem jövök rá ,hogy kell pld a Goggle Pay áruházat elérni..És ,hogy kell 2 féle képen kikapcsolni? Oké van a sima de egyszer valahogy úgy sikerült ,hogy újra indította az egészet. Lehet azért volt mert előtte letöltöttem neki a Skyshow meg egy másik stream appot. De jó lenne tudni ,hogy kell normálisa megcsinálni ha valami lefagyna mondjuk akkor ,hogy kell rendszert újra indítani a tvn. -
Maros1987
csendes tag
válasz
koxminator #20700 üzenetére
Ügyes voltál. Esetleg leírod a tapasztalatokat a TV-vel kapcsolatban? Kíváncsi lennék mik az első benyomások. Vagy bárki leírhatja aki vett C805-öt
Köszönöm
-
uptobase
tag
Köszi szépen mindenkinek.
-
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20700 üzenetére
Ugyes voltal, en mara szultem meg, hogy megrendelem de felemeltek, ennyiert nem kivarom mig ujra lemegy a tegnapi szintre...
-
zazenke
őstag
válasz
uptobase #20701 üzenetére
a tcl eket magasabb árkategóriában dicsérik ami jelenleg a c845 modell de ez +150 ezer. és szerintem a philips sem lesz egy csoda ennyi pénzért. be vannak ezek árazva és mindkettő kínai márka kb ugyanazt nyújtják adott ársávban. samsungot amit a kommentelő hírdet meg garantáltan nem venném meg DV hiányában mert ez konkrétan szégyen.
-
uptobase
tag
Sziasztok,
Másik topicban már kérdeztem ezt, de nem írt senki releváns infót. Sokat vacilláltam, hogy Philips vagy TCL TV-t vegyek:
Philips 55PUS8518
TCL 55C745 a TCL felé hajlok, ami aggaszt:
- az a TV adások felskálázása
- panel hibák
- ez az egyetlen egy kommentVegyes használatra tervezném, tv plusz streaming (4K), illetve félig sötétített vagy teljesen sötét szobába használnám. Játék egyáltalán nem.
Érdemes TCL-t választani, mert a QLED nyújt akkora előnyt a sima LED-hez képest, kontraszt, képélesség, fátyolosodás stb, vagy inkább a Philips?
Köszi szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest