Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Atis45
üzenetére
Rendben mivel bele se megy így nem nehéz hogy nem teszem bele!
Csináltam digitális keresést és egyetlen egy csatornát sem talált! Ezért ilyedtem meg hogy analógon 39 talált de ennyire fos minőségben . Mi lehet a baj hogy nem talál digitálisat? És a kép beállításhoz esetleg segítség? Plusz látom, hogy az 5 év garihoz regisztrálni kell majd , melyik oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csináltam digitális keresést és egyetlen egy csatornát sem talált! Ezért ilyedtem meg hogy analógon 39 talált de ennyire fos minőségben . Mi lehet a baj hogy nem talál digitálisat? És a kép beállításhoz esetleg segítség? Plusz látom, hogy az 5 év garihoz regisztrálni kell majd , melyik oldalon?
Vhiktor