- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19596 üzenetére
Persze van különbség!és lessz is mivel a tv gyartók egyenlőre nem helyeznek az usb-s vagy hálózatos lejátszási minőségre akkora hangsúlyt...én is anno ezért vettem meg! Fogok tényleg csinálni sok tartalomról ,(sotet, világos ) összehasonlító képet.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
szkutyi #19595 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Lehet én tettem fel rosszul a kérdést... Nyilván van egy csomó funkció ami hasznos lehet, sok amit ki lehet váltani (pl nekem a laptopra van csatlakoztatva 2 HDD és azzal osztom meg) illetve a TV-re is lehet kötni mindenféle hang cuccot, de ez rám nem vonatkozik, mivel társas házban lakom.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalható-e szemmel látható különbség ugyanannál a tartalomnál ha a lejátszóval tolod ki a TV-re vagy ha magán a TV-n játszod le monjuk egy Kodival vagy más jobb fajta media playerrel? -
szkutyi
addikt
válasz
rumkola #19594 üzenetére
Ezek csak a plusszok, ami a lejatszohoz tartozik...mindnek az alapja egy jó képfeldolgozó processzor. Ez a lényeg!!! Enélkül tényleg fel lehetne tenni a kérdést hogy minek?
Nincs ez túl tolva....egyszerűen neked ez is elég! Van akinek nem!
Én anno meguntam azt hogy vagy viszi a tv vagy nem, szaggat, akad stb stb(ezek mostmár elég jól ki vannak küszöbölve.)
Ha anno megmaradtam volna a Samsung hulladék szr 7200 modellnél tuti nem veszek lejatszót...de egy jó tvt ki kell használni, és ezzel mondhatni ki van hajtva belőle amit a panel tud!
Ha egyszer végre lessz kis szabad időm, csinálok összehasonlító kepeket! -
kicsi444
csendes tag
válasz
RaGi91 #19578 üzenetére
Lehet ki fogtok röhögni...
Szintén 65C728, az tűnt fel hogy a jobb felső részén csúnya bevilágítás egyik napról a másikra. (lehet nem ott kellett volna lecsapni a szúnyogot) Olyan volt mintha egy vastag sötét + lenne, ami körül 4 világos négyzet rajzolódna ki. Sajnos nem fotóztam...
Szokásos kikapcsolás, áramtalanítás, ráolvasás nem segített. Resetelni nem akartam.
Majd egy képernyő takarítás után elmúlt. Igazából csak száraz puha ronggyal végigtöröltem, úgy hogy be volt kapcsolva.
Magam sem értem... -
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19590 üzenetére
Hu van nálam sokkal okosabb itt de megpróbálom
Nekem zidoo z9x van
Kapásból usb 3.0 van rajta 2db és egy sata port is.
Be lehet állítani a szinmintavételezest 4k 50-60hz-hez
4k 23-24hz-hez és nem 4k-hoz.
Gyakorlatilag 8bit-től 12bit-ig rgbtől a yuv 444-ig.
Aztán van deep color....ezt bekapcsolva tud kimenni akár a 12bit yuv444...
Aztán van maxFALL-maxCLL.....ezt bekapcsolva tud kimenni nagyobb fényerő, mélyebb fekete!!??!!.(ebben nem vagyok biztos hogy jól fogalmazok)
Felirat totál testre szabható, fel tud skálazni 4kra, meglepően jól, gyakorlatilag a 720bol olyan nézhető anyagot csinál hogy csak na....., Aztán akár tud leszedni automatán feliratot..aztán hangban tobbféle dekodolas és konvertalas...
Aztán 23,976 támogatás.
Aztan. Amit nagyon szeretek az a hálózatra való megosztás....
Nekem van rajta 2hdd, csinál egy belső halozatot, így a lakásban minden okos eszköz tud róla streamelni.
Van videotár...a hddn lévő filmekhez talál borítót kategorizalnsth stb stb.
Akármelyik hdr motort be tudom kenyszeriteni, vagy akár hdrre az sdrt. Két féle dv....zidoo csinalja, vagy a tv...
Ha a tv akkor szabvány szerint 8bit rgb-n küldi ki a dv képet! -
adrian14
tag
Sziasztok!
C745 szoftveres részével mik a tapasztalatok? Tudásban nagyon szimpik a TCL tv-k, de félek, hogy a felhasználói élményen rontana az oprendszer. -
Stealth
senior tag
Hello,
Érdekes jelenség az 55c735-nél, 562FW-vel.
Elkezd villogni a kezdőkép.Kikapcsol, bekapcsol, majd elmúlik.
Használat közben nem csinál ilyet, pl ha már fut egy film.Valakinél ilyen apasztalat?
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Feltettem a projectivy launchert, tetszik, szép és jó, de azóta a settings gomb a távirányítón nem csinál semmit. Van erre megoldás? Ha visszaállítom a gyári launchert, akkor jó.
Plex dolgait ki lehet valahogy tenni, mert csak az indító ikonját tudtam. -
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Tavaly március óta van egy 65c728-am, amivel eddig jól elvoltunk. Volt egy kis backlight bleed, de nem vészes. Egy ideje viszont dönthető fali konzolon van, amin lefelé néz a tv, amennyire csak lehet. Most játszottam rajta egy kicsit és sötét részeknél brutális backlight bleed van. De kegyetlen. Mostmár bármit nézek csak a világos foltokra ugrik a szemem.
Visszaolvasás után megpróbáltam lazítani a csavarokon egy kicsit, az se segített.
Ha teljesen függőleges állásban van a tv, akkor valamivel jobb, de úgy is elég durva.
Kérdésem igazából az lenne, hogy megéri-e megpróbálni gariztatni (euronics), vagy ez van és kész.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6Talán a 4-es kép adja át a lgejobban, hogy szabad szemmel mit látok. Az 1-es képen kicsit rosszab a fotón, mint szabad szemmel, a 2-es és 3-as képen, pedig jobb.
Sajnálnék megválni tőle, mert amúgy, ha van rendes anyag a képen, akkor baromi szép.Esetleg tanács? Köszönöm!
Ui. Beállítások 100%-ban Vhiktor videói alapján. -
Vhiktor
nagyúr
Még pár napig nálam a lesz a G3. Így akarja megnézheti nálam.
Akár a c835-t is. Vagy egymás után mindkettőt. -
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
flash- #19564 üzenetére
Az az ár kategória ennyit tud, mindegy milyen márkát veszel, sőt van amelyik még ennyit sem (pl samsung bu8000). Hdr-hez sok nit, nagy fényerő kell (meg persze mély fekete is). Azok a tvk amik nem tudnak legalább 500-600 nitet ebből a szempontból nagyon kompromisszumosak.
Sokan azt sem tudjak, hogy a hdr nem csak a fényerőről szól és ezért téves következtetést vonnak le, hogy a hdr sötét. A hdr-nek sötétnek kell lennie ahol ezt a tartalom megkívánja. Ezért vannak olyan jelentek amik ugyanazon film hdr kiadásában sötétebbek mint sdr-ben, főleg ha valaki sdrben feltolja maxra a fényerőt.
Ha nem szeretnél HDR-t és DV-t azt csak úgy tudod elérni, hogy a filmek sdr verzióját szerzed meg.
Illetve vannak streaming szolgáltatók ahol csak a prémium csomagban van hdr, így egy alacsonyabb csomag megoldás a problémára, pl.: netflix.Külső lejátszók hdr->sdr konverzióját meg nem ajánlom, mert az tényleg katasztrófa.
Mivel úgy érzem, hogy kicsit nekem is szólt ezért tisztázom, hogy továbbra is fenntartom és teljesen nyugodt szívvel mondom amit eddig is mondtam, hogy több tcl tv a saját árkategóriájában a képminőséget tekintve az egyik legjobb vétel.
De nem véletlenül vannak különböző árkategóriák.
-
krepp
tag
válasz
szkutyi #19560 üzenetére
No, megnéztem én is, bár Vhiktor után már nem biztos hogy hozzá tudok tenni a történethez....
55
Én a fekete csíkot szinte teljesen feketének látom, a karakterek derék tájon vagy csak kicsit térnek el az alsó fekete csíktól fényerőben, vagy teljesen össze olvad, tehát fekete.
1:41
itt is hasonló a tapasztalat, mint az előbb, csak kb egyszer fordul elő, hogy, ha csak a fekete sávot nézem, picit a feketétől eltér, és mintha szürke lenne. (de ehhez az kell hogy észre vedd, hogy ne a filmet nézd...)
Hiába mondtam el már én is, hogy ne oldalról nézd/fotózd a tv-t. Még mindig ezt csinálod, vagy nem érted hogy a betekintési szög gyengéje ennek a technológiának, vagy az igazadat akarod bizonygatni...
Az elején a csillagos égbolt pl tök jó, nem úgy mint a kritikus StarWars résznél, és akkor se világosodik ki a fekete csík, ha rögtön mellette van egy pontszerű éles fényforrás..
Álltalánoságban nem ez a legszebb, rilíz amit láttam, de nem katasztrofális, sok Netflixes DV tartalom ettől rosszabb. De ha én tehetem, 70-80GB változatokat nézek.
..DE neked az se lesz jó, kicsit értem már hogy mi a bajod, de kíméld meg magad +600.000Ft elköltésétől és ne vegyél csúcs OLEDet mert szerintem azon is találnál hibát...
Nagyapám mondta, "Válogatós f*sznak, kutyában a helye...." -
ricsi0307
senior tag
Köszi, sikerült megcsinálni. Még egy dolog hiányzik az összképhez, hogy a távirányítón a beállítások gomb előhozza a menüt. Ezt meg lehet oldani valahogy? Mert jelenleg csak a státusz bárról lehet megnyitni, amihez ki kell lépni az appból. Amúgy baromi jó ez a launcher a végletekig testre lehet szabni, köszi a tippet.
-
flash-
veterán
TV vásárlása előtt állóknak szeretném jelezni hogy senki se vegyen középkategóriás TCL-t a hdr-dolby vision miatt(pl Tcl c725).mert ezek fake hdrt-dv-t tudnak. nagyon sok filmet teszteltem mindegyik de mindegyik sokkal sötétebb volt HDR-Dolby vision alatt.
kicsit bosszús vagyok mert itt rászedtek rendesen,valakinek nagyon nagy érdekében áll hogy agyon promózza itt a tcl-t és hamis információkat toljon hogy "viszi szépen a hdr-t,dolby vision-t"
ez nem igaz. erről olvasni a wired-en, redditen,stb.
sdr oké de a dolby vision és a hdr nézhetetlen mert nagyon sötét,és csak a világos részek nézhetőek(tűz -robbanás).
leveszi az alap fényerőt hogy a robbanás fényesebb legyen. tényleg röhely.
se szoftver frissités,se szerviz menüben való állitgatás nem oldja meg a gondot.
viszont ha csak hdr változat van hogy lehet vajon beállitani hogy az sdr sávot lássam? vimuban nem lehet a hdr-t kikapcsolni csak a dolby visiont. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
szkutyi #19560 üzenetére
Na megnéztem az említett jeleneteket G3-on ami abszolút referencia szintre van kalibrálva, illetve egy kalibralt C835-n is.
Szinte teljesen pontosan megegyezik a 2 tvn.
Azokban a jelenetekben a feketének vélt rész nem fekete hanem nagyon sötét szürke, így kell kinéznie.
Mindkét tvn majdnem hajszál pontosan ugyanolyan.
Szóval továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzért egy rendkívül jó tv a c835.
-
katokacaj
tag
Helló, kérdésem lenne:
Pár hónapja vettünk egy 65C735-öt. Szeretjük imádjuk, de furán viselkedik néha.
Főleg szoftveres tekintetben. Magától állít hangerőt ilyen 20-ról 70-re, fényerőt is, néha csatornát vált, néha villog, stb.
Mi pedig sajnos olyan beállítottságúak vagyunk, hogy ahelyett, hogy megoldanánk a problémát, megtanulunk együtt élni vele..
Aztán most végre rávettem magam, hogy foglalkozzak vele.
Szoftveres frissítésre gondoltam elsősorban.Kérdésem az lenne hogy van-e itt még büszke C735 tulaj akinek hasonló tapasztalatai voltak és mi volt a megoldása, szoftverfrissítés segített?
Köszii
-
tomp
félisten
válasz
Parmezan77 #19557 üzenetére
WEB-DL is sokszor kamu DV!
Sőt egyes eredeti lemezes kiadások is. Statikus DV van rárakva.
DaVinci Resolve programmal generált DV viszont nem kamu hanem valós. A stúdiók is azzal csinálják amúgy. -
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19557 üzenetére
De ez hdr remux realse....nem mondta senki H dovi
Sőt most néztem bluray remux -
Parmezan77
junior tag
válasz
szkutyi #19552 üzenetére
A Prometheus pont nem jó példa tesztelésre. A DoVi verzió, nem eredeti release hanem csak egy utólag "ráhúzott" RPU-val készült. madVRhdrMeasure-t használt a releaser ami HDR contentre ráteszi a DoVi tone mappinget ami vagy jó lesz vagy nem. Olyan anyagot keress ami DoVi Blueray Remux. Azok elméletileg az eredeti DoVi lemezrőll rippelt, nem átalakított anyagok. Vagy esetleg WEB-DL releaset ami a stream csatornáról ledszedett DoVi anyag. Igaz ez mindig gyengébb minőségű mint a Remux.
-
ricsi0307
senior tag
Nem fogsz tudni neki segíteni. Abban igaza van hogy az sdr fekete sávja fekete a hdr tartalmaké meg nem. Vagy bele törődik ebbe valaki vagy vesz magának oledet harmad ennyi hdr fényerővel. Eddig nem voltam ph prémium tag de nincs messze a sztori a kollégát látva a fórumon
-
szkutyi
addikt
válasz
Vhiktor #19551 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet és millió hála érte...megmondom őszintén ebben a prometheusban van egy csomó olyan jelenet ahol úgy érzem a kontrasztot rontja és nem csak a fekete savban van hiba, hanem film közben is emelkedett a fényerő és mondom olyan mintha vetített kép lenne felhúzott redőnnyel.kuldom pm-be a realset, plusz aki kéri annak is csak jellezzétek és küldöm 3utan a jelenetek pontos időbélyeget.
De hangsúlyozom! SDR-EN HALALI..BRUTAL. és hiába veszem.le a hdr fényerőt...egyszerűen rossz az algoritmus vagy nem tudom, de emelkedett a fekete!
De hát ott a drive link tele tettem fotókkal xddd -
rainman72
nagyúr
válasz
szkutyi #19549 üzenetére
Ha ez megnyutat a Samu mini leden se volt tökéletes fekete sáv inkább picit szürkésebb.
Oled mellett vannak mindig az aktuális ledek,1szerűn csak helyén kell kezelni a dolgokat.
Eddig ez a model tetszik legjobban sdr/hdr-ben úgy hogy oldet is nézek.
Letöltött filmeket meg csak nagyon ritkán az se 4K. -
szkutyi
addikt
válasz
rainman72 #19548 üzenetére
Az az igazság hogy ja, igazad van.de ez nem feltétlen az én hibam?!?!!vagy de?
Én úgy vagyok vele hogy a penzemert nincs kompromisszum! legalábbis ennyi pénzért....nem várom el hogy oled szint legyen! De a sokkal "szarabb" Sony xh 900 olyan feketet produkált hdr és dv-n is hogy csuhaj......
Nyilván ha mindenkinek ilyen, akkor ez van, eladom veszek oledet..de! Ha nem, akkor rá kell jönni hogy tv hiba, beállítás hiba(kétlem ) vagy mi a franc ez.....
Köszi szépen.ha kell realse név szólj és átküldöm. -
szkutyi
addikt
válasz
szkutyi #19546 üzenetére
Előző posztomhoz meg hozzáfűzni valóm:
Sdr eszméletlen mély fekete, el sem hiszem.neha
De hdr és dv már más...és ez egy totál sötét szobában.olyan erzest kelt mintha egy vetített képet kapnék.mivel egy vetítő sem tudja azt a mely feketét.
Linkelem pár fotón látni.[link]
Ui: két.napja sikerült kiengedni a média lejátszón a yuv444et,.ezáltal nagyon sokat javult a sötét részletek láthatósága(eddig nulla volt.xd)
A mappához adok még később fotókat. -
szkutyi
addikt
Vajon azt lehet valahogy parameterezni vagy megoldani hogy a 0.001 vagy a 0.005 nit azt nullának érzékelje, ne akarja megjeleníteni?,
Prometheus hdr utolsó jelenet, Alien előbújik a pocakbol, elég szarul követi le a tv azt hogy 3mp jelent, 3mp sötét.....
Aztán vége stáblista, nem kapcsol.le a panel, közben full feketének kéne lennie....
Maga a film legsötétebb jelenete nfo szerint 0.005 nit
-
twenty17
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, a lélektani határ az ~200k körül lenne.
Amivel itt sokak kommentje után szemezek az a TCL 55C735, viszont a Samsung QN91A is említve van nagyon sokat. A kérdés az, hogy hiába a 200k, megéri-e a jelenleg durván 60-70k felár a Samsung TV-re? (Jelenleg voltam olyan szerencsés hogy több boltot megjárva egyiket se láttam még élőben.)
Így tapasztalatokra lennék kíváncsi.Alapvetően streaming szolgáltatásokat néznék rajta, illetve gépet rákötve ágyból játékra használnám (amennyiben ez lehetséges a jelenlegi 3070ti-vel), konzol jelenleg nincs, de a jövőben megfontolandó.
Előre is köszönöm!
-
Ne essen le a falról az úgy gondolom hogy egy alap tulajdonság, amit mindenképpen szeretnék elkerülni, tehát megfelelő felfogatást biztosítson és legyen praktikus olyan szempontból, hogy könnyen fel tudjam szerelni a falra, rá tudjam tenni a TV-t és esetleg minimálisan tudjam dönteni, ha szükséges.
-
-
Scale
őstag
válasz
szkutyi #19533 üzenetére
Köszi holnap meglesem.
Google tv OS nem tud olyat mint pl a Tizen tud hogy radugott hdmi-s eszközt, jelen esetben a kérdés egy telekomos settopboxot tud irányítani a saját távirányítójával? Ott univerzális taviranyitonak volt hívva.
Még nem merultem el ebben sem de hirtelen nem találtam.
Amúgy papiros leírást szinte semmit se adtak a tvhez. -
Scale
őstag
válasz
Atis45 #19529 üzenetére
Az már megvolt előző tvnél szerencsére bár már máshová raknám a fali részét, a meretvaltoztasnal így nem optimális.
Végül az eredeti csavarokkal raktam fel ami volt a tvben alapból.
Köszi az eddigi segítségetMiket érdemes átnéznem első használatkor? Fólia most fog majd lekerülni, tv a falon
Gondoltam vmi youtubeos pixelteszt, képet mi alapján érdemes beállítani? Mennyire jó a preset? -
szkutyi
addikt
válasz
H-Mano #19525 üzenetére
Alapból leírás szerint kell!azaz a mérnök úr úgy döntött hogy kell(jogosan) viszont ha nem.rak alátétet, és majd atbukik a csavar feje a konzolon(nekem simán atbukna) akkor lehet akárhol a tartóerő, de az nem nála lessz az tuti.xddd
Jó amúgy van húzó erő is nyilván, azért nem lenne szerencsés ha csak 2 menet fogná......de ebbe inkább már nem.mentem bele a hatlapfejü után..... -
Scale
őstag
válasz
szkutyi #19521 üzenetére
Igen gyárilag egy csillagfeju 20milis csavart adnak, a furat vastagsága meg gondolom 6os mivel akkora megy csak bele, oda mást nem tudnék belerakni.
@mrmft: alateteim vannak, nem tudom hogy a konzolhoz kaptam e de abból van.
Igen én is a tv hatuljabol csavartam ki a 20milis csavarokatAmúgy alátétet minek kell alarakni ha épp csak elég hosszú így is a csavar?
-
szkutyi
addikt
Én azzal a csavarral rogzitettem amit adtak hozzá! ...plusz alátet ..fogja 10-15mm...elég az...m6 vagy talán m8?attól hogy hosszabb, nem lessz erősebb.sot ha nem zsakfurat, meg kárt is teszel a tvben belül.a suly úgyis a csavartőben fog nyírni..de bírja az...
Uhh nézem.m6x20...igen az metrikus csillag vagy laposfejű 20mm hosszú a menet! De akár lehet 6-8-10-12-156lap fejü is a lényegen nem változtat!m6x20!!!!!
Ha benne van gyárilag akkor azzal! -
Scale
őstag
Na megjött a 75c835 viszont falikonzolra szereléshez semmit se adtak hozzá, se alátétet, se semmit (régi samsungomhoz adtak) és ahogy nézem a leírást amit ajánl az egy m6x20mm azaz egy 6lap fejű 2 centi hosszú csavar. Nem lesz ez túl rövid és erőtlen hogy megtartson négy ponton egy 33kilos tévét?
A régi samsungom fele ilyen nehéz és azt 4 centis vastagabb csavarokkal tudtam rögzíteni a konzolhoz..Plusz azt néztem hogy ami négy csavart ki kell venni amihez megy a tv része a konzolnak azok is 2 centi hosszúak és az tövig bemegy.. erre rajoj alátét plusz a konzol vastagsága ami elvesz jó pár milit.
Milyen hosszú csavarokkal lenne érdemes rögzíteni? Az biztos hogy hosszabb kell mint 2cm de vajon mennyivel?
-
Atis.....
csendes tag
Helló mindenkinek.
Lenne egy szakmai kérdésem. Van egy tcl 43p615 tévém, és amikor ki van kapcsolva is csatlakozik a wifihez. És a tvben nem a gyors ki/be kapcsolás van beállítva. Miért van ez?? Hogy lehet ezt kikapcsolni?? -
szkutyi
addikt
Olvasom a csoportban sokat ezt a reset all, reset shop-ot..
Reset áll oké értem.de mi az a reset shop?
Ma lehet megcsinálom őket, azthiszem.nem volt még update után...
Illetve először reset all, aztán reset shop?köszi. -
eisento
addikt
Sziasztok. Távirányítót honnan érdemes beszerezni 65c728-hoz? aliexpress? A hosszabb távirányítót használjuk de mostanában alig veszi a jelet sokszor, elemet már cseréltem. Az se baj ha nincs rajta a netflix meg a prime video gomb
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Tcl c835 társak valaki megtudná nekem nézni valamit?hdr tartalom esetén, fekete színt 50-51-52 esetén változik valami?53nal ugrik egyet azt tudom...de nálam az 50-51-52 totál semmi sem változik és elvileg kéne.
Köszi előre is -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Melyik most a legjobb firmware a 65C715 Tv-re?
A hálószobában egy 43c735 Android Tv-vel ilyen változat van esetleg a 65C715-re? -
betmen3
csendes tag
Sziasztok!
C728-ra melyik a legfrissebb minden tekintetben stabil, jól működő Google TV szoftver? ( V8-T615T03-LF1V562.000747 van fent most..) Vagy ha esetleg van jobb android tv-s az is jó lehet. Illetve ezeket hol érem el?köszönöm előre is.
-
gianni85
veterán
C835-nél másnak is volt olyan probléma, hogy akadoznak a streaming appok? Először disney+, most már netflix is nézhetetlen. Kábel/wifi tökmindegy. Újraindítás se oldja meg fixen, illetve próbáltam az app adatokat törölni, kényszerített leállítás/újraindítás. Néha jó, de valami nem kóser. Valami tipp? Most xboxon keresztül kell filmeznem, ami nem optimális
-
s4tch
veterán
Megjött tegnap az 55C735. Bontott dobozos termék volt a MarketWorldnél, hozták 3 napon belül, áráért majdnem tökéletes. A hangja különösen tetszik, tévéhez képest jó munkát végeztek vele. Elég gyors az android rendszer, majdnem chromecast színvonal. A kép is szép, látszik, hogy nem egy mezei lcd.
Egy bajom van vele: a világos részeken nincs különösebben kontraszt. Pl. ebben a videóban 1:45 körül a kutya szőre egy nagy fehér folt, mintha beégett fotót néznék. Saját tévén, telefonon látszanak a színek, árnyalatok. Lehet ezt finomhangolni?
Illetve még egy apróság: a "megtekintés folytatása" nézetből nem engedi elrejteni a megkezdett filmeket...
-
eisento
addikt
"TCL C845 Review - A huge 65-inch gaming and 2000 nits HDR screen for £1000! What's the CATCH?" [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest