- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
Rathrol
senior tag
Találkoztatok már azzal a hibával hogy TCL tv nem jelenítette meg a képet tv bekapcsoláskor a PS5 konzolon (gyári HDMI kábellel van összekötve) ?
Az a megoldás hogy áramtalanítani kell a tv-t és újra lesz kép....néha szokta csak , de azért idegesítő. -
RAPO76
újonc
válasz
Yodafon #16124 üzenetére
Szia! TCL 55c735-re a PS5 Hdmi-ről vagy egy samsung BDlejátszó Hdmi-ről kapott DTS,DD+ hangot nekem is a Tv optikai kábelen keresztül adja rá a régebbi(csak optikai bemenettel rendelkező)5.1-es erősítőre.Az előző TV-m nem tudta a DD+(e-AC3)hangzást,de szerencsére ez mindennel megbírkózik.
-
válasz
Stealth #16143 üzenetére
Hát elég jól elnyomkodtam... Androidos telóm van androidos autó rádióm.. de ezen nem igazán találom a disneyt akárhogy kerese.. a netflix az elején úgy megfagyott, hogy újra kellett inditani a tvt. Azon kívül hogy látom hogy rajta kéne lennie ezen nincs és nem is található.. beírtam a böngészőbe neten hogy letoltsem.. onnan sem engedte letölteni.. bevagyok jelentkezve a Googlebe.
-
-
Végre megjött a tv. C935, kezdenék boldog lenni de mégsem.. a skyshowtime feltelepített.. a belepesnél elkezdem gépelni az email címét és alldoan vissza dob hogy lépjek be az appba, a disynes plusz appot nem találom sehol hogy letoltsem... Kezdem azt hinni hogy tényleg fos ez tlc. Bármilyen 5letet örömmel veszek, mert. A képen egyelőre tetszik.. csak 2 streming előfizetést ha nem fogok tudni használni adom is el.
-
vidaila
senior tag
válasz
ricsik #16135 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy elég sokan kinlódunk a c735-el az automatikus fényerő ugrálással. Reméljük, hogy szoftveres hiba amit majd javítanak idővel. Ezt leszámítva egyébként nagyon szép képe van a TV-nek az árához képest, egy hete van nálam a TV de imádom, haragszok a fényerő ingadozás miatt de gyönyörű a képe. Streamerek is mennék hibátlanul, nem volt fagyás, leállás egyszer sem.
-
mrszekely
csendes tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
-
Stealth
senior tag
Hello,
Kis tapasztalat az 55C735 FW - Kodi párosról.
Alapból a V19.4 mátrix Kodi volt fent, a TV firmvare V438. Minden ment szépen.
Frissítettem a TV-t V474-re, Kodi maradt V19.4 mátrix. Minden ment szépen.
Frissítettem a Kodit V20 Nexusra, TV maradt V474. Még mindig minden működött.
Frissítettem a TV-t V503-ra, Kodi marad V20 Nexus. Na itt kezdődtek a bajok. Movieshark M4 sport kiegészítő akadozott, Kodiból kilépés esetén meghalt az egészt TV. Konnektor kihúz-visszadug oldotta csak meg.
Kodi V20Nexus leszed, V19.4 Mátrix vissza, TV maradt V503. Minden jó ismét.
Hátha valakinek hasznos lesz.Összességében még mindig jó TV-nek gondolom, nem bánom, hogy megvettem.
-
ricsik
őstag
Elgondolkodtam a TLC tv-n, de bizonytalankodom. Az összes tesztet láttam olvastam stb, de hosszabb távon napi használat melletti tapasztalatok érdekelnének c735, c835 esetében.
Érdekelne pro, kontra ki mit vett észre.
Akinek van hosszútávú tapasztalak kérem ne tartsa magában.
Köszönöm! -
Yodafon
őstag
Helloka
Ez a TCL 65C735 tamogatja a HDMI-n kapott DTS/DD jel tovabbadasat optikai kabelen?
Van valakinek ezzel kapcsolatban relevans tapasztalata? -
saelin
veterán
válasz
nexus6 #16112 üzenetére
Ebben a 4k@120-ban nálam csak az a gáz hogy nem tudom tesztelni. PS5-ön az összes 120hz-es játék jóval 4k alatt fut. Az meg a másik dolog hogy potato grafika lesz belőlük ebben a módban. Szerintem a VRR megléte sokkal többet ér mint a magasabb képfrissítés. Konzolok esetében mindenképpen.
-
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16119 üzenetére
Így van ,ez is egy vélemény.
De a tied is...
Mióta LCD TV -t használok, mindig használtam mellé dedikált média lejátszót, mivel a 24p filmek csak így kadencia helyesek a TV -ken (mostanában javul a helyzet, a nagyobb natív panel frekinek köszönhetően pl 120 Hz -gondolom).
Most is használok Mi Box 4k, Amilogic + CE média lejátszók, PC + MadVR.
Viszont ezen a TV-n még csak próbából használtam, mivel jól működik a saját lejátszója is (bizonyos filmeknél lehetnek problémái).
Láthatod, nem idegen számomra a kiegészítő eszközök használata.
Mindenki úgy használja a cuccait, ahogyan akarja, csak nem tetszik , ha valaki a saját véleményét, tapasztalatát úgy fogalmazza meg mint az igét a templomban! - Ez az én véleményemre is igaz!
Sokan információért jönnek egy ilyen fórumra és össze zavarja őket, hogy csak problémákkal találkoznak.
Az adott TV típus felhasználóinak száma (akik gond nélkül használják) nagyságrendekkel nagyobbak mint az itt problémákról beszámoló felhasználók száma. -
törölt tag
A korábbi Pana plazmámnak is voltak 3D funkciói, de a kezdeti hype lecsengése után jottányit nem érdekelt. Engem nem zavar, ha telitöltik marhaságokkal, ha kiiktatható. Céleszköz mindig etalonokkal jobb, mint amikor egy eszköznek az a másodlagos, vagy sokadlagos funkciója.
agent11 +1
-
nexus6
aktív tag
válasz
saelin #16111 üzenetére
teljesen más... még mindig olvasgatok csak, leveleztünk a 43c735 kapcsán hogy tudja a 120
Hz-et... most belefutottam hogy pár 60 Hz-es tévénél is pl a philipsnél is a PUS8507 tévénél van VRR , vagy a samsung 43au9002-nél full hdban 120 Hz.
lehet hogy a 43 és az 50 c735-nél nem 4k-ban tudja? még mindig árban az egyik legjobbnak tűnik (a philips 8807 a másik kiszemelt, vagy az lg 50qned813, ezek vannak 250 alatt) a c735, bár most több hibát is olvasok rájuk -
saelin
veterán
válasz
tasakos #16107 üzenetére
Nem találom az oldalt, de én azt olvastam (mert nekem is lett egy kéken világító pixelem), hogy csak akkor számít garanciálisnak a probléma ha x*y mm2-en egymás mellett több hiba van és ez még kijelző méretekre is le volt bontva, hogy az adott képátlónál mi a hiba küszöb.
-
FJC
senior tag
Senkit sem szeretnék megbántani, de....
Nem értem miért vesz valaki Androidos TV-t, ha rácsatlakoztat kívülről egy másik Android eszközt?
Én, nem tapasztalok semmi problémát a belső lejátszóval, esetleg, ha valamely filmet nem szereti akkor lejátszom a VLC-vel, vagy ha valakinek van kedve görcsölni egy csomót, ott a KODI.
Ha valóban kadencia helyes lejátszást akar valaki akkor ott a Shield (drága), vagy vesz egy Amilogic-os media player-t (olcsó) és rátelepíti a COREELEC -et. -Bár ez is kínai....
De, ha valaki rinyál a kínai cuccoktól akkor miért vesz kínai TV-t???
Azt sem értem miért kell egyből ugrani mindenféle újabb és újabb szoftverre, azt erőltetve telepíteni és utána csodálkozni, hogy valami, nem ok.
Nekem 65C839 van és eddig minden ok (majd 4 hetes).
Egy valami ajánlott szerintem is, ha a gyors bekapcsolás aktív, akkor néhány naponta csináljon az ember egy teljes kikapcsolást (távkapcs. off hosszan nyomva).Én is ajánlom Vhiktor beállítási útmutatóját.
Köszönet a munkái ért!! -
tasakos
tag
Sziasztok! Sajnos ma vettem észre kb 3 hónap után, hogy a TCL 65" C835 tvmen van kettő fekete pixelhiba. Valaki tudja, hogy ezt garanciával cserélik, vagy még hibahataron belül van? Igazából ahonnan nézem a tvt nem látszik, csak azért a tudat zavar. Meg ugye nem egy filléres tvrol van szó.
Köszönöm a segítséget.
-
https://t.me/tclupdates_discussion/90720
Béta frissítés, de több hozzá szóló dicsérte, hogy jó. Kicsit aggódom a tv miatt, hogy ennyire kap hideget meleget, de remélem elégedett leszek vele. -
MaiTai21
csendes tag
-
kricsar
csendes tag
válasz
MaiTai21 #16057 üzenetére
Nekem nem oldotta meg. Csak több hibát hozott (eltűntek egyes menük), meg a beállításaim.
Tegnap néztem HBO max-et, ugyanúgy ugrált a fényerő.
Ilyen fos tv-m még nem volt. Most a gyorsmenü (ami alulról jönne fel) nem megy.
Egy bug-os szar.
Én csak nézni szeretném, de ezt a rendszert folyamatosan hekkelni kell.
Pedig a képe jó lenne.
A legutóbbi frissítés után minden képbeállítást visszatett alaphelyzetbe.
Tényleg katasztrófa. Odaadom a fiamnak, én meg veszek valami koreait. -
mikrofon
veterán
válasz
rainman72 #16089 üzenetére
Valójában pont ez a lényeg egy média lejátszóban.
Pont abban jó ami a neve is. Megfelelő minőségben megfelelő frekvenciával játsza le a média tartalmat. Szoktak ARC kompatibilitási és CEC problémákra is panaszkodni ha nincs média lejátszó.Amúgy igen az új fire tv cube is jó lehet a shield helyett. A firestick 4k max csak akkor jó választás ha nem kellenek a HD hangok, mert nincs erősítő vagy nem tudja az erősítő.
Xiaomi Mi box 4 is jó lehet kezdésnek. Nem ismerem de ez is egy dedikált média lejátszó.
Aztán ha valamelyik funkciója hiányzik nem elég jó akkor is rá ér cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest