Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
Senkit sem szeretnék megbántani, de....
Nem értem miért vesz valaki Androidos TV-t, ha rácsatlakoztat kívülről egy másik Android eszközt?
Én, nem tapasztalok semmi problémát a belső lejátszóval, esetleg, ha valamely filmet nem szereti akkor lejátszom a VLC-vel, vagy ha valakinek van kedve görcsölni egy csomót, ott a KODI.
Ha valóban kadencia helyes lejátszást akar valaki akkor ott a Shield (drága), vagy vesz egy Amilogic-os media player-t (olcsó) és rátelepíti a COREELEC -et. -Bár ez is kínai....
De, ha valaki rinyál a kínai cuccoktól akkor miért vesz kínai TV-t???
Azt sem értem miért kell egyből ugrani mindenféle újabb és újabb szoftverre, azt erőltetve telepíteni és utána csodálkozni, hogy valami, nem ok.
Nekem 65C839 van és eddig minden ok (majd 4 hetes).
Egy valami ajánlott szerintem is, ha a gyors bekapcsolás aktív, akkor néhány naponta csináljon az ember egy teljes kikapcsolást (távkapcs. off hosszan nyomva).Én is ajánlom Vhiktor beállítási útmutatóját.
Köszönet a munkái ért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest