- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szbyyke
kezdő
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_isy-iwb6400-k%C3%A9t-karos-48-80-d%C3%B6nthet%C5%91-forgathat%C3%B3-fali-konzol-1246712.html
Tapasztalata valakinek, esetleg a márkával?
-
Varszegig
veterán
válasz
HollywoodBoy #17368 üzenetére
Igen, tökéletesen működik.
-
rainman72
nagyúr
Valaki esetleg akinek nagy lett a 75C835?
Ráfizetéssel cserélném a 65"-t. -
beers
addikt
válasz
winters123 #17386 üzenetére
Bakker 43" nem lesz.....!?
-
madgie
titán
válasz
Gendi83 #17387 üzenetére
65C385, Alzás akcióban.
Van pár saját HDR anyagom, amit én vettem fel, én utómunkáztam, azokkal szoktam még megnézni, mi, meg hogy, mert nyilván azoknál pontosan tudom, mit akartam.
Ennél például a TCL-lel már látom, hogy engedhettem volna bőven 400 nit fölé a fehéreket... na de akkoriban nem volt értelmes, hardveresen HDR képes megjelenítőm, így kb RGB Scope alapján dolgo... izé, tippeltem -
F.B.I.
veterán
válasz
winters123 #17388 üzenetére
Majd BF-kor jó lesz 400K-ba a 65”.
-
winters123
tag
Alzára felkerültek az idei 7-es és 8-as széria előrendelési árai.
55C845 521k: [link]Várható időpont: május 15.
-
winters123
tag
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
nincsilyenxx #17382 üzenetére
Csináld úgy ahogy proradeon javasolta.
Ez nem szól bele a színekbe, ízlés szerint állítható. -
válasz
nincsilyenxx #17382 üzenetére
A Mozgás menüben kapcsold vissza a képtisztasági opciót, és állítsd ízlésednek megfelelően a vibrálás csökkentést és a foltcsökkentést. Nekem például mindkettő 5-ös értéken volt. (De lesznek majd olyan jelenetek, aminél ezek a javító opciók kisebb-nagyobb képhibákat fognak okozni.)
-
nincsilyenxx
csendes tag
Sziasztok, megérkezett az 55c835, nagyon tetszik, viszont lenne egy kis problémám.
Vhiktor fórumtárs kalibrációját beállítva 4k-nál eléggé "szaggat" a dolog. A gyári Dolby Vision IQ képbeállítással ez sokkal simább, viszont még ott is a picit gyorsabb jeleneteknél zavaró a kép, elmosódásos eléggé, illetve mintha akadna, fura.
Másnak is van ilyen tapasztalata? Esetleg valami beállítás amit módosítanom kellene hogy ez ne legyen ilyen vészes?
-
atee_13
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
atee_13 #17377 üzenetére
Most beírtam a Google play keresőbe, hogy browser, azonnal feljött legalább 15 különböző böngésző.
Pl.
Browserhere
Browser
Tv-browser
Open tv browser
Open browser
Puffin TV browser
Zeus
Alapszintű böngésző
Logicui tv browser
Simple TV browser
Fully kiosk browser
Odin browser
TV browser
Webbrowser
Clear TV browser
TV Bro
Sheva tv browser
Orz browser
Stb. -
atee_13
őstag
Ez komoly, h ez a 835 nem kompatibilis az opera böngészővel?
-
madgie
titán
válasz
Nem NAS-ról, egy régi iMac-ről, de arról fut transcode nélkül akár a DV HDR anyag is.
-
nOvOp
senior tag
válasz
rainman72 #17369 üzenetére
Nem, de visszavittem. Megmutattam mi a hiba és simán visszavették. Az üzletben meg azt mondták, hogy nem én vagyok az első aki visszaviszi (többet vittek már vissza más-más hibával), így nem mertem bevállalni ezt a márkát. Helyette Hisense (55U7HQ) lett. Lehet rosszul döntöttem és addig kellett volna hazahoznom egyet, amíg nem jó
Nem tudom. Egy valamire rájöttem, egyik sem tökéletes ebben az árkategóriában
A mostaninak is frankó képe van, de ha egymás mellett lenne a 2 tv, akkor lehetne megmondani igazán
@mikrofon: persze hogy nem. De azt hiszem sokan vannak, akik nem szeretnek ennyi pénzért hibásat kapni.
-
FJC
senior tag
válasz
Nekem PC-n fut a Plex szerver.
A TV-n Wimu, VLC, sajét lejatszó, mind ok. -
HollywoodBoy
tag
Van esetleg valaki itt, akinek C835 van és NAS-ról futtat Plex szervert - transcode nélkül - és a TV-jén fut a Plex kliens? Érdeklődnék, hogy működik szépen?
-
nOvOp
senior tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Létező probléma, nekem is volt.
-
nicu71
addikt
Gyerekek,gyári visszaallitashoz jelszó/minden adat törlése/ mi szokott lenni?
ahh közbe meglett,1234
-
Urguru
aktív tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Nem írt teljesen hülyeséget
nekem is van pont középen zavaró csík néha látom ... de összességében a dv hdr stb filmek tökéletesek (sokszor csak azért látom mert figyelem ) , majd garancia lejárta előtt 2 - 3 honnappal bejelentem ... ( Majd lesz valami ... ha más nem kuppon
-
mikrofon
veterán
válasz
vidaila #17363 üzenetére
Lehetőleg mindezt közelről, tényleg pár centiről és nagyítóval. Természetesen az összes pixelt ellenőrizd nehogy kimaradjon egy is ....
De az is lehet, csak keresel pár szemetgyönyörködtető bemutató videót, vagy természetfilmet aztán pedig olyan tartalmakat amiket szeretsz és élvezed a TV-t és az életet......
-
vidaila
senior tag
válasz
nicu71 #17354 üzenetére
Még mielőtt nagyon belemerülsz, nyiss meg youtobun vmi lcd test vagy hasonló videót, lényeg több féle színű homogén kép legyen pár másodpercig, és közelről (majdnem a kerettől) felülről és oldalról nézd meg vannak e halvány foltok (nagyjból a képernyő közepe felé szoktak lenni egy vonalban) Tipikus széria hiba
-
milu44
aktív tag
https://t.me/tclupdates/130
New TCL R851T02 Android TV Update available in V722 version
R851T02 Platform, supported models:
https://t.me/tclupdates_discussion/70494
V8-R851T02-LF1V722.000038
V722 OTA
Backup link 1
Backup link 2
Backup link 3
build date= Oct 27 2022
build= 1666871730
revision build= 000038
security_patch= 2022-09-05
gmsversion= Android_11_R
fingerprint= TCL/BeyondTV/BeyondTV:11/PPR1.180610.011/AR06:user/release-keys
OTA size = 1.33GB
V722 IMG
LINK
Thanks to @abcd2k5!Sehol nem írják mi az újdonság.
-
sztomi1981
tag
válasz
rainman72 #17335 üzenetére
Igen, ez működött, köszi.
Ha megnézem akkor 1080-at ír ki, a menüben meg csak HD-t mutat, ez fura, de akkor működik és jól is néz ki. Tegnap megnéztem a Life c filmet flixen, sima FHD-ban és marhajól nézett ki, tényleg tök más a fekete egy IPS után már a C635-ön is. Ráadásul még semmit nem álllítottam rajta... -
mikrofon
veterán
válasz
atee_13 #17317 üzenetére
Telekom TV GO?
Hogy varázsoltad rá a tv-re? -
FJC
senior tag
válasz
madgie #17353 üzenetére
Én sem használom, csak megjegyeztem, hogy focihoz, teniszhez jó lehet...
Igen, lehet egy kis villódzás - valamit, valamiért. Persze a fényerő is csökken, de azt bőven lehet ellnsúlyozni.
A lényeg, hogy akik csak problémákat találnak, először talán tanulmányozzák a lehetőségeket! -
nicu71
addikt
Dupla akart lenni sorry 😉
-
Vhiktor
nagyúr
Samsung 43BU8002 teszt.
Hátha valaki eközt és egy TCL közt gondolkodik.
Szerintem egyértelmű lesz a választás -
FJC
senior tag
Már ne is haragudj...
"Én pont most gondolkodok, hogy maradjon vagy menjen a 835....eddig amiket olvasok,..."
Én a TV-t nézem, nem pedig olvasok róla...
A sok vinnyogás helyett miért nem próbálkoztok megtalálni a megfelelő beállításokat?
Focit ugyan, nem nézek, de a Forma1 az tökéletes (pedig abban is van gyors mozgás).
Focinál ne csak az interpolációt próbáljátok, hanem a fekete keret beszúrást is (az csökkenti az után húzást). -
madgie
titán
válasz
proradeon #17347 üzenetére
Szerintem is jó a tévé hangja, nekem nincs bekapcsolva a Sony HT-CT390, mióta a 65C385 van a nappaliban. Asszem el is kéne adni a soundbart
Nyilván nagy hangerőn elfogy az ereje, szétesik a hangkép, de "normális" hangerőn (meg halkan is!) kifejezetten jó és tiszta a hangja. -
gorgocska
tag
Na most jött meg az 5 év garirol.jó 1 hét alatt meg is küldték.
-
winston88
csendes tag
Sziasztok!
A TCL C835 hangrendszere kapcsán kerdeznék: szükséges soundbar beszerzése?
Alapvetően nekem nem fontos az erős basszus, sokkal inkább az érthető, tiszta párbeszédek a lényegesek. Korábban egy Denon 216-osom volt, az tökéletesen megfelelt erre.Köszönöm előre is a választ.
-
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
-
atee_13
őstag
válasz
rainman72 #17338 üzenetére
Ezt megérteném, ha a forrás nem ugyan az lenne már évek óta és előző TV nem volt ilyen gondom. Minden tök ugyan az csak a TV változott. Almás TV jó éles, Youtube 4k hdr stb tesztek jók.
// akinek szintén 835 van és van TV GO ja egy meccsen megtenné, h belenéz sport móddal elsőnek, h hasonló e az eredmény? Vagy én kifogtam valamit?
-
atee_13
őstag
válasz
rainman72 #17336 üzenetére
Itt nem a szín a probléma. Gyakorlatilag elmosódott olajpacák mászkálnak a pályán. Régóta nézek focit eddig meg tudtam ismerni a játékosokat mezszám nélkül. De jelenleg annyit tudok leszűni, h melyik csapat és hogy fekete vagy fehér a játékos (és ez nem rasszizmus
).
Végigpergettem az összes képmódot már, de érdemben nem javult a helyzet.
-
rainman72
nagyúr
válasz
sztomi1981 #17329 üzenetére
És reagál az info gombra?
720p-t ír a bal felső sarokban? -
S@c@
őstag
válasz
Perillustris #17321 üzenetére
55C835re is jar?
-
sztomi1981
tag
válasz
rainman72 #17316 üzenetére
Igen, de a netflix túl van árazva, azért vettem lejjebb, nem a tvn múlik. A disney, hbo, prime, showtime töredèke, ès azok között is van uhd. Inkabb rájuk költöm megtakarítást. Amugy 1 hónappal ezelőttig prèmium csomagom volt, de tènyleg inkàbb csak az elvek miatt vettem lejjebb... lènyeg hogy a full hdnak ígyis mennie kellene de nem akarja...
-
Gino20
őstag
válasz
atee_13 #17319 üzenetére
A mozgásjavító interpolációt minden módban külön kell állítani (mint sok egyéb dolgot is) szóval kapcsold be a mozgásjavítást és próbáld meg úgy. Ha feltolod maxra valószínűleg rögtön szemet szúr majd a behelyettesített képkocka, így próbálgasd alacsonyabb módban, míg a mozgás már elfogadható. Hátha segít.
-
gorgocska
tag
válasz
mennyi idő míg kap az ember valami vissza jelzést hogy elfogadták a plusz 5 évre szoló regisztrálását?
-
Szbyyke
kezdő
válasz
Sajnos 65c835 típusra nem vonatkozik, illetve nem is onnan vásároltam. Azért köszönöm.
-
Szbyyke
kezdő
A kiegészítő garanciát melyik honlapon lehet regisztrálni a TCL tv esetében?
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
sztomi1981 #17314 üzenetére
A hosszú távon van info gomb nyomd meg ennyi.A film adatlapon csak HD jelzés van csak,amúgy egy ekkora 4K tv megérdemelne egy premium csomagot.
-
sztomi1981
tag
válasz
Zsoltpeter #17311 üzenetére
Köszi szèpen
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
sztomi1981 #17306 üzenetére
Használd rá a c735 beállításait.
-
hunaqua
addikt
Az 55C635 teljes elején van védő fólia vagy csak a kereten?
-
Zsoltpeter
tag
válasz
sztomi1981 #17306 üzenetére
[kép] valami ilyesmi,legalábbis nekem így van...
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, megjött a 75 colos C635, szép nagy meg minden, de most keresem a megfelelő beállításokat és erre még nem találtam, meg látom vikthor fórumtárs sem csinált rá videó, esetleg valakinek van hasonló?
Illetve új vagyok TCL fronton, 55 colos LG-ről váltottam, azt tudtam állítgatni de ennek a menürendszere egy katyvasz ahhoz képest egyelőre. Tanulni kell nyilván.
Továbbá úgy tűnik NEtflixen csak HDben ad tartalmat, holott az előfizetésem Full Hd-ra szól, ezt tudja valaki miért lehet? Vgy film közben hogy lehet megnézni milyen felbontásban mutatja éppen? Erre van valami gomb? Disney Channel pl tolja az UHDt rendesen, szóval remélem nem valami license hiány áll fent TCL-éknél, mert akkor visszaküldöm.ELőre is köszönöm
T -
imsa
csendes tag
A mikrofonos keresés hibája: nem tudom összepárosítani a bluetooth-os távot a tv,vel. Párosítás sikertelen, próbálja újra. Kivettem az elemeket stb... Nem is látja az eszközök közt. Lehet újra kéne telepíteni a rendszert? Ja és nem az 519 van fent, hanem 516-s. Ezzel szűnt meg a DV fényerőingadozás és nem kockáztattam az újabb telepítéssel a dolgot. Egyébként OTA ment fel az 523 vagy pendriveról? Nekem még az androidos alapon frissített utoljára OTA-n, GTV óta mindig magam csináltam.
-
vidaila
senior tag
A távirányítón a 3 vízszintes vonal gomb (amelyikkel egyszerűen be tudom állítani pl, hogy a tv mikor kapcsoljon ki automatikusan) menüsávja az nem érhető el minden bemeneten? Pl a mediabox és PC esetén működik, de streaming esetén már nem jön fel a menüsáv, ez másnál is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged