- Videós, mozgóképes topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
mrszekely #16340 üzenetére
Ahogy írták feljebb, 5GHz-es wifivel (ax, ac) próbálkozz, vagy vegyél gigabites lan adaptert.
-
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15297 üzenetére
Szia!
Koszi a gyors valaszt. Nekem a 470-es firmware van fent gyarilag, nem ajanl fel hozza frissitest. Lehet megprobalom en is a 468-ast.
Osszekotve ugyanugy van, mint neked es az erositon is be van kapcsolva a HDMI ARC, a TV-n is ARC az output, de nincs hang. Probaltam tobb kabellel is, de eredmenytelenul. -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15272 üzenetére
Szia!
Megkerdezhetem, hogy melyik firmware van a TV-n es melyik Onkyo erositod van?
Nekem egy 65c835-om van egy Yamaha RX-V675-tel, a CEC csak bekapcsolni tudja az erositot, mast nem es hang sincs, ami a nagyobb gond. Jelenleg optikai kabellel van osszekotve, hogy legyen hangom, de az meg egy kicsit kesik. Ha a TV-n is fel van veve a hangero, olyan mintha visszhangozna az erosito hangja, a TV hez kepest. -
kicsi444
csendes tag
válasz
mrszekely #15219 üzenetére
A Home képernyő alján a vízszintes appok sávjai alatt van egy "Csatornák személyre szabása" gomb. Erre jön elő egy menü. Itt lehet ki- bekapcsolni a Home képernyő csatornáit. Kikapcsolod az összeset és csak azokat kapcsolod vissza amit és amilyen sorrendben szeretnél látni a Home-on.
-
confuser
senior tag
válasz
mrszekely #14789 üzenetére
Én használtam már párszor, eddig rendben volt. Én Sambán megosztott HDD-ről érem el rajta a HD/FHD filmeket, Wifi-n keresztül, igaz elég közel van a Routerhez. Egyszer próbáltam a TV USB-jére csatlakoztatva is a belső lejátszót, az sem tűnt rossznak, persze nem egy Kodi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest