Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy tcl 55C835 (V503) , HDMI1-be dugva a Xbox series S, elvileg 120fps-sel megy a forza horizon 5.
Valaki tapasztalt már olyat, hogy játék közben megszűnik a kép (elsötétül) 1-2 másodperce, majd újra vissza jön. A játék persze ment tovább. Többször is a játék állat nem naponta 1szer csinálja.
Gyári HDMI kábel van hozzá és mivel Február óta van meg a tv, eddig nem csinált ilyet, ezért nem a kábelre gyanakszom.
(YouTube, egyéb streaming tartalmaknál tökéletes)Előre is köszi
Üdv -
vidaila
senior tag
C735 az új firmware-real javult a DV hiba. Nem szűnt meg teljesen de sokat javult.
-
gianni85
veterán
Nagy nehezen nekem is lejött a 2gb negyedik próbálkozásra. Még nem vagyok biztos a telepítéseben… egyébként milyen fájlrendszeren képes a tv kezelni a fw update-et, és maradhat a zip rajta, vagy a kicsomagolt tartalom kell a gyökérkönyvtárba?
-
mrmft
senior tag
válasz
MaiTai21
üzenetére
En 523 OTA-rol jottem, arra siman felment. Elemeletben a regebbiekre is fel kellene mennie. Meg annyi ujdonsag, hogy ismet van gyorsmenu, es a medialajatszo appon is varialtak. Valamint lett kekfeny szures menu, erre eddig nem emlekeztem. Eddig ez a legjobb FW ami rajtuk volt.
-
madgie
titán
válasz
gianni85
üzenetére
Ugyanaz van, v474, nálam jó az ATV app.
Viszont most nézem Ted Lasso-nál meg egy Silónál, hogy csak a Dolby Visiont írja ki a bal felsőbe, mikor elindítom a filmet, a Dolby Atmost nem. Akkor szerintem nem a tévé a ludas, az app felől lehet valami gáz, nem?
szerk: mégse, a tv menüben ki volt kapcsolva az Atmos. Fura, én sose kapcsoltam ki... mondjuk az öt éves kislányom simán elnyomogathatta
-
marilllyo
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Amúgy vicc, de épp azért váltottam le a Panasonic-ot, mert abban se HBO, se semmi. Csak Netflix meg Dízniplusz. Ahhoz volt egy MiBOX-om. Mondom, ha már tv-t veszek, ne kelljen az extra cullang

Ez az úgy szoft V559 ez az enyémhez nem jó ugye? C835. Legalábbis nem látom a leírásban.szerk: ja látom, nem
-
gianni85
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Hát ez se vált be. Gondolom valami a dolby atmos dekódolással lehet, mert minden originals cuccnál dolby vision és atmos jelenik meg. De se az apple app, se a tv beállításai között nem találok releváns lehetőségeket. Ja nem, van egy dolby atmos kapcsoló a hangbeállítások között ami semmit se változtat esetemben

szerk. Nekem 839 van, nem 835, és v474
-
MaiTai21
csendes tag
Sziasztok. Azt lehet tudni hogy mikor érkezhet új update?
Fél év használat után sajnos ez a marka nagyon elásta magát nálam , soha többet.(c635)
Napi rutin ha nem csak konzolt akarom hanem filmet is nézni: tv bekapcs -színes csíkozott kép fogad- majd ujra indít -gyors indítás be-ki kapcs - teljes kikapcs majd be kapcs újra ki és újra be majd reménykedés h ne legyen csíkozott a kép és a dolby vision se legyen bugos ezt mostansag 4x kell ismételni 😀
Ezek a gyors indítási bug meg a dolby vision bug ez soha nem lesz ki javítva?
Valahol a gyártó ezt kommunikálta hogy foglalkoznak a dologgal ? -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
No felraktam a V562-öt.
Más a hangerőszabályzó rész. Számot most sem írja ki, mint valamelyik jóval korábbi verziónál.
A bemenet és előzmény alkalmazásváltó is megváltozott.
Telepítés után bedobott egy szerződési feltételes leírást is.Egyelőre nem tudom én mit nem vettem észre.

-
S@c@
őstag
A 835 eleg jo a v479 es a v503 as szoftverrel. A local dimming igy mar nagyon jo.
-
gianni85
veterán
Valaki használ apple tv appot? Nem ad ki hangot, erre mi lehet a megoldás?
-
trog
tag
Sziasztok, TCL-em még sosem volt, most gondolkodom egy megvásárlásán. A C728-nál 40-120hz képfrissítésről írnak, jól sejtem hogy natív 40hzen megy és csak extra képjavító funkcióbeállításokkal tudja a 100-120hzet? Akinek esetleg ez a típusa van mondana véleményt róla? Vegyes képfrissítésű egyéb hasonló típusokról is jöhet vélemény, mennyire jól megoldott/észrevehető/zavaró amennyiben így van?
Köszönöm! -
rainman72
nagyúr
Ha valakinek az akciós 75C835 nem jött be engem érdekel

-
marilllyo
veterán
Most már három hete használok egy C835-öt. Szívem szerint elálltam volna tőle, de mire ez megfogalmazódott bennem már a 15. napnál jártam.
A tv minden hibáját az android rendszernek tulajdonítom.
Most nagyjából már mindent megszoktam, egy Panasonic EX780-at cseréltem le rá. A legjobban a mozgás simítása zavar benne. A panánál ez tökéletesen működött. Közepes beállításokon gyönyörűen, hibátlanul simította a mozgást. Magas beállításokon már nyilván soap opera volt. Itt ez valahogy nem jó, még magas beállításoknál sem. Vagy szaggat, vagy képhibás.
A gyári videólejátszó pl rettenet. Tegnap leszedtem egy .mkv-t, amin nem kevesebb mint 30 felirat volt. Felirat 1, felirat 2, felirat 3 stb... Gondolhatjátok, hogy a 28. volt a "hun".
Igazán kiírhatná. Tudom, hogy van VLC, és az tudja is, de az nem támogatja a fullos hdr-t.
Én szeretem, ha a színek kicsit "vividebbek". Nekem a mozi mód túl fakó. A panán a gyári "dinamikus" tökéletes volt, ezen meg szinte minden létező film előtt váltogatnom kell, hogy ezen vagy azon jobb a kép.
Tegnap filmnézés közben random elindult a spotify, utána meg magától kikapcsolt a tv és csak áramtalanítás után tudtam újra bekapcsolni. Legfrissebb 503-as szoft van rajta. De ez már apróság
Aztán lehet, hogy az a Panasonic volt túl jó tévé, nekem meg túl nagyok voltak az elvárásaim ezzel kapcsolatban. Meglehet... -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Tudom, én is azt írtam itt, hogy "a feleségem morcos lesz, mert eddig Samsung tv-vel tökéletesen együtt működött optikán a Samsung soundbar."
-
RBJ
addikt
Nova player ajánlott itt de nekem mindig meghülyül.
Külső tárt látja a mappákig de a tartalmakat már nem. -
rob9004
csendes tag
Annyit módosítanék, hogy a cél az lenne, hogy a tv hangszórói ne szóljanak, csak a hangrendszer
-
rob9004
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy egy c715ös tvre aktív 5.1et kötöttem optikai kábellel és a tv hangszórói is szólnak illetve a hangrendszer is. Mindkettő külön szabályozható a saját távirányítójával
Kimenet PCM en van.
Van megoldás, hogy a tv távirányítójával legyen szabályozható a hangcucc is?
Köszi
-
Torony 1.
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
Torony 1.
tag
Sziasztok,Végre ma megkaptam a Március 6.-án regisztrált,5 évre kibővitett,garanciáról szóló visszaigazolást.Hihetetlen,nem is biztam már benne,elöször azt hittem,hogy rosszul látok
Most örülök
-
FJC
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én sem, ezért kérdezem...

Én a FW -t sem babráltam még, gyári 747 és semmi probléma... -
nicu71
addikt
válasz
Fecni 65
üzenetére
Szerintem az,ha a DV IQ módra van állítva a c735nél,akkor kissé erőszakosan allitja a fényerőt különböző jeleneteknél,esetleg túl hamar,vagy némi csuszással.Ezt én is tapasztalom,szintén c735nél,de különösebben nem zavar.Mint ahogy a tv közepén levő pár apró pötty sem,ami kizárólag kissé felülnézetben látható homogén képernyő esetén.
-
FJC
senior tag
A YouTube problémára van egy jó megoldás: előfizetés...

65C835, én még nem találkoztam az annyit emlegetett DV hibával, pedig Netflix megy folyamatosan...
Havonta érdemes egyszer áramtalanítani a TV-t, főleg ha furcsán ked viselkedni (pl mozgás kezd akadozni). -
Fecni 65
újonc
A DV hiba megoldása engem is érdekelne.55 C735.Köszi.
-
HollywoodBoy
tag
Szia!
Mire gondolsz DV hiba alatt? Bocsi, de nekem ez kimaradt.A YouTube problémára meg szerintem tökéletes megoldás a SmartTube app. Engem is zavartak a reklámok, de most nagyon elégedett vagyok. Bár én nem nézek túl sok videót YT-n szóval lehet még nem jött ki nálam a hátránya az app-nak, de eddig nem tapasztaltam.
Ja és ami plusz pozitívum, hogy csak egyszer kell felrakni külső forrásból az apk-t, mert van autoupdater beépítve, úgyhogy később nem kell vele szenvedni.
Itt ajánlották pár 100 hsz.-el feljebb egyébként.
-
Adi01
tag
Sziasztok!
Megvettem végül a C735-öt Alza-ban azonnali cseregaranciával kiterjesztve paráztam itt a sok negatív hozzászólás miatt ha van valami hibája azonnal tudjam cserélni.
Beállítottam Vhiktor beállításai szerint. DV hiba szokott lenni de be lett rakva ide a topikban egy leírás mit kell csinálni ki-be kapcsolás stb. az utána segít ideig óráig. Legújabb szoftver frissítés segített már ezen a hibán?
Így több, mint egy hónap használat után megvagyok elégedve a tv-vel viszont a Youtube-ot nézve egyszerűen 2 percenként bejön valami reklám. Telefonon is szokott ügye reklám lenni de ez nagyon durva amilyen gyakran a TV-n bejön akár ugyanannál a videónál is. Ez tv függő esetleg? TCL -nél több a reklám, mint más tv márkáknál, mert barátnőm állítja a samsung tv-jén nincs ennyi reklám
Van esetleg valami megoldás?
Youtube premium megfizetése nélkül. -
Kaba
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Semmi. Megegyeznek.
A C magasabb kategoria, így jobb is. -
beach head
senior tag
sziasztok!
mi a kulonbseg a 43c639 es a 43c635 kozt?
ugyanez vonatkozik a p639 es p635-re is?
Melyik a javasoltabb a o vagy a c kategoria? -
beers
addikt
43"-on van valami előnye a C735-nek a P735-tel szemben?
-
Rise17
tag
Sziasztok! TCL 43C725 játékra jó lenne? ps5höz kéne,vagy nagyon gaz?
-
Kaba
veterán
A C735 is megfelelhet játékra vagy a C835 ajánlottabb újabb konzolokhoz.
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
65" TV-re lenne szükségem, 2 kiszemelt van.
LG 65QNED81 vs. TCL 65C735.
Streaming - 4K/FHD, ill. játékra lenne használva, PS5-el.
Melyiket lenne érdemes? Kb. 2 hete volt a C835 bestbuy TV leakciózva, de arról lemaradtam, a 735 modell mennyire van elmaradva tőle?
-
JackLaney
csendes tag
Csak érdeklődésképp: Volt mostanában valakinek fizetős TV javítása? Kíváncsi volnék az árakra.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát ennyi, a képéért lenyelem, ha időnként újra kell indítani

-
madgie
titán
Úgy tűnik, olyan Androidosan működik ez a... végső soron Android
-
Saccco
nagyúr
válasz
mesmat1993
üzenetére
Még egy gyári visszaállítást is próbálja meg, ha az áramtalanítás nem segít! Az áramtalanítás is több perces legyen, hogy biztosan nullázzon mindent!
-
Kaba
veterán
válasz
mesmat1993
üzenetére
Áramtalanítást és újraindítást próbálj elsőkörben.
-
mesmat1993
újonc
Sziasztok!
Egy pár hete vásárolt C835-ös TV-m van. Tegnap estéről ma reggelre elment a TV adás. Digitális kábeltévé szolgáltatásom van, szóval a koax kábel bedugása és csatornakeresés után tudtam nézni az adásokat. Csak egy fekete kép látszik, hang sincs, de nem írja ki, hogy nincs jel. A műsorújságon rendben kiírja az éppen aktuális műsorokat. Próbáltam egy újabb csatornakeresést, darabra az összes csatornát megtalálta, ugyanúgy van műsorújság, kiírja a csatornák neveit, de se kép, se hang. Másik TV-vel leellenőriztem és azon bejönnek az adások, a kábelt bedugva. Valakinek van valami ötlete? Ha nem muszáj, akkor nem szeretném visszaküldeni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most örülök
Vhiktor