Új hozzászólás Aktív témák
-
RAPO76
újonc
válasz
randras_83 #16667 üzenetére
Az én 55c735-öm is néha kikapcsolja a képernyőt és csak az áramtalanítás marad. Elsősorban a PS5 használatakor.
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16157 üzenetére
Egy hónapos a tv(c735),ez idő alatt kb.ötször kapcsolt ki a háttérvilágítás,de sosem nálam,hanem a feleségemnél, amikor online játszott.Akkor azért elég idegesítő.Csak Ps5 vrr játékoknál fordult elő.A visszaállítás óta nem fordult elő.Remélem valamelyik frissítés megoldja ezt a problémát.
A ps5-höz nehéz jó tv-t venni, nekem a másik lehetőség a samu qn90 lett volna,de az árban duplája. -
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16149 üzenetére
Szia!Nálam is jelentkezett ez a probléma,de nem bekapcsoláskor, hanem játék közben,ha engedélyezve volt a vrr,a amd s., Eltünik a háttérvilágítás ,hang marad és áramtalanítani kell a tv-t.Gyári visszaállítás után nem engedélyeztem a frissítést,azóta nem jelentkezett ez a probléma.
Ezek szerint nem egyedi eset a miénk. -
RAPO76
újonc
válasz
Yodafon #16124 üzenetére
Szia! TCL 55c735-re a PS5 Hdmi-ről vagy egy samsung BDlejátszó Hdmi-ről kapott DTS,DD+ hangot nekem is a Tv optikai kábelen keresztül adja rá a régebbi(csak optikai bemenettel rendelkező)5.1-es erősítőre.Az előző TV-m nem tudta a DD+(e-AC3)hangzást,de szerencsére ez mindennel megbírkózik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Eredeti játékok OFF topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest