Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik
üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
mrszekely
csendes tag
válasz
ricsik
üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor