Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
mrszekely
csendes tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest