Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16119 üzenetére
Így van ,ez is egy vélemény.
De a tied is...
Mióta LCD TV -t használok, mindig használtam mellé dedikált média lejátszót, mivel a 24p filmek csak így kadencia helyesek a TV -ken (mostanában javul a helyzet, a nagyobb natív panel frekinek köszönhetően pl 120 Hz -gondolom).
Most is használok Mi Box 4k, Amilogic + CE média lejátszók, PC + MadVR.
Viszont ezen a TV-n még csak próbából használtam, mivel jól működik a saját lejátszója is (bizonyos filmeknél lehetnek problémái).
Láthatod, nem idegen számomra a kiegészítő eszközök használata.
Mindenki úgy használja a cuccait, ahogyan akarja, csak nem tetszik , ha valaki a saját véleményét, tapasztalatát úgy fogalmazza meg mint az igét a templomban! - Ez az én véleményemre is igaz!
Sokan információért jönnek egy ilyen fórumra és össze zavarja őket, hogy csak problémákkal találkoznak.
Az adott TV típus felhasználóinak száma (akik gond nélkül használják) nagyságrendekkel nagyobbak mint az itt problémákról beszámoló felhasználók száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest