Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez a tachymeter mire jó egyébként?
Mármint tudom, hogy meg lehet mérni az átlagsebességet vele, de van ennek valami gyakorlati haszna? Arra az esetre van, ha elromlana az autóban a sebességmérő?
Vagy inkább csak dísz? (bár annak elég gázos szvsz...)
Hasznája ezt valaki is?Aki él és nem boldog, az téved!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Complainment #7047 üzenetére
Ez nem az apróhirdetések rovat,inkább oda rakd fel.
Akit érdekel, úgy is megtalálja ott is. -
seiko
senior tag
válasz Complainment #7047 üzenetére
megértettük, felfogtuk.
-
Complainment
csendes tag
Eladó új Longines Grande Vitesse L3.636.4.79.6!
Ára 400.000,-!!!!
Bolti ára közel 600.000,-
Az ár alkuképes!
Olcsóbban is odaadom, csak vigye valaki.
Több, mint 35% kedvezménnyel, 3 éves garanciával (a bolti 2-vel szemben).
Eredeti gyári csomagolásban.
Állapota tökéletesen karcmentes.
Hibátlan óra, sportos, elegáns és megbízható.Érdeklődni:
complainment@gmail.comLongines Sport Collection - GrandeVitesse
Case: Round, in stainless steel with scratch-resistant sapphire crystal and a single layer of anti-reflective coating on the underside; stainless steel bezel with double tachymeter scale (MPH); transparent case back with sapphire crystal. Diameter: 42 mm. Water-resistant to 50 meters (~ 160 feet).
Movement: L667 self-winding mechanical movement beating at 28,800 vibrations per hour and providing 46 hours of power reserve.
Functions: Hours, minutes, small seconds at 9 o'clock. Chronograph mechanism: central 60 seconds, 30 minutes counter at 12 o'clock and 12 hours counter at 6 o'clock. Date at 3 o'clock.
Dial: Silver "sunray". Big "12" Arabic numeral at 12 o'clock and 11 painted indices. Silvered hands with Superluminova luminescent material.
Bracelet: Stainless steel bracelet with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism. -
Hasaggymeg
veterán
-
Complainment
csendes tag
válasz Hasaggymeg #7035 üzenetére
Csinálnék én saját fotót, és tölteném fel azt, de gyári csomagolás van rajta :-D
Ki kéne bontani, különben semmit látni belőle.
De azért köszi, lehet megfontolom.
Amúgy meg egy az egyben így néz ki, úgyhogy ezért sem akartam. -
ospubis
csendes tag
válasz tomcsi23 #7024 üzenetére
A saját szerkezet többnyire bonyolult komplikációkat tartalmaz,tehát nagyobb a meghibásodás lehetősége.
Másrészt: például az Omega coax. gátszerkezettel további l év garancia jár,az
elvileg kisebb mechanikai igénybevétel miatt,a szervizperiódus is öt év helyett 6-7 év.
Olcsóbb szerkezetgyártók:
Sellita, Soprod,Technotime. -
Hasaggymeg
veterán
válasz Complainment #7026 üzenetére
Hatásosabb volna egy saját nagy felbontású fotóval.
Ami a kínai sírban talált órát illeti,mindenki tudja,hogy a kínai parasztok mindig is svájci órával a kezükön ültették a rizspalántákat."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Manitou
veterán
válasz runner 125 #7025 üzenetére
Engem sem hajt a tatár.
-
sti10p
senior tag
Tudnátok olyan weboldalakat ahol nagy választékból lehet böngészni? Én már gugliztam egy párat, de még mindíg "éhes" vagyok és nem igen találtam meg a nekem teccőt. Hátha ti tudtok valami jó kis webshop-ot pl.
XY
-
seiko
senior tag
válasz Complainment #7028 üzenetére
Szvsz. f@szság.
-
Complainment
csendes tag
Longines Grande Vitesse L3.636.4.79.6
Érdeklődni:
complainment@gmail.com -
Complainment
csendes tag
Ez mi?! xD
Időutazás vagy átverés? Svájci óra volt egy 400 éves sírban.
Link:
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/idoutazas_vagy_atveres_svajci_ora_volt_egy_400_eves_sirban/2081147/ -
runner 125
nagyúr
50-ér' elviszem, de csak, ha elhozod.
Szép darab.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Complainment
csendes tag
Eladó új Longines Grande Vitesse L3.636.4.79.6!
Ára 400.000,-!!!!
Bolti ára közel 600.000,-
Az ár alkuképes!
Olcsóbban is odaadom, csak vigye valaki.
Több, mint 35% kedvezménnyel, 3 éves garanciával (a bolti 2-vel szemben).Eredeti gyári csomagolásban.
Állapota tökéletesen karcmentes.
Hibátlan óra, sportos, elegáns és megbízható.
Longines Sport Collection - GrandeVitesse
Case: Round, in stainless steel with scratch-resistant sapphire crystal and a single layer of anti-reflective coating on the underside; stainless steel bezel with double tachymeter scale (MPH); transparent case back with sapphire crystal. Diameter: 42 mm. Water-resistant to 50 meters (~ 160 feet).
Movement: L667 self-winding mechanical movement beating at 28,800 vibrations per hour and providing 46 hours of power reserve.
Functions: Hours, minutes, small seconds at 9 o'clock. Chronograph mechanism: central 60 seconds, 30 minutes counter at 12 o'clock and 12 hours counter at 6 o'clock. Date at 3 o'clock.
Dial: Silver "sunray". Big "12" Arabic numeral at 12 o'clock and 11 painted indices. Silvered hands with Superluminova luminescent material.
Bracelet: Stainless steel bracelet with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism.
-
tomcsi23
veterán
Nem most lesz az, tuti. Most jól érzem magam napi szinten is a kis automatámmal.
Viszont lenne is két kérdés:
- a saját szerkezetek megbízhatóbbak egy eta-nál?
- melyek az olcsóbb saját szerkezetű gyártók (ha vannak még egyáltalán)?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Palika71
őstag
Tizenéves Rolexet saját szerkezettel lehet kapni a legolcsóbban.
De egy alap IWC Ingenieur -t 1-2 évesen valószínűleg olcsóbban be lehet szerezni, mint egy 1-2 éves Rolexet.
Ugyanakkor itthon egy Submariner biztosan értékállóbb.
Mondjuk, ezek sem éppen az "elérhető árú" kategória.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
tomcsi23
veterán
Valahogy nekem nem jönnek be az omegák. Akkor már inkább IWC.
Az biztos, hogy a következő órámnak valami saját werkest szeretnék. Felfelé kell menni a lépcsőn.
S mintha IWC-ben már olcsóbban "dobálnák" az ilyeneket. Nem mellesleg tetszik a stílusa....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Palika71
őstag
válasz Manitou #6995 üzenetére
Pár hete a kezembe került egy arany Patek. Kb. 4-5 éves volt.
Én nagyon tisztelem a Patekot, az előtt még élőben sem láttam ilyet, hát még kézben.
Azt hittem, hogy majd jön az orgazmus.
De sajna nem dobott fel, mert egy olyan emberé volt, aki csak használja, de nem tiszteli, vagy még szerintem nem is szereti. Így az óra pont úgy is nézett ki.
Kiábrándító volt.
A tulaj tényleg csak azért vette, mert megteheti, és hogy demonstráljon vele.
Még csak azt sem tudta az automata órákról, hogy néha szervizelni is kell őket.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest