Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

senior tag

válasz MrSealRD #240656 üzenetére

Erdekelnek a mechanikus orak, igy kicsit utana olvastam de valoszinuleg fagyallo es a tobbiek sokkal tobbet tudnanak mondani :D de nekem az jott le hogy eleg massziv kis szerkezet, hacsak nem vagja az ember a foldhoz (lattam videokon hogy Alaszkaban pisztollyal lott a srac es kezen volt az ora, tehat elegge birja a razkodast. Itt a review .

A pontossag sok mindentol fugg, kornyezet homerseklettol, illetve mennyire van felhuzva az ora. Ha sokat ulsz az irodaban, akkor kevesbe huzodik fel, erdemes mestersegesen, razassal, forgatassal huzni rajta.
    Ahogy olvastam, 15-30mp-es atlagos pontossagot irtak, de van hivatalos specifikacio termeszetesen. 5-10mp-es garantalt pontossagot nem szabad varni vele, akkor inkabb quartz ora a javasolt. (Bar ott meg az mp mutato pontatlan utese elegge idegesit engem, akkor ne tegyenek ra mp mutatot)

Ahogy a tobbiek irtak, a mechanikus ora eseten a rendszeres beallitas az termeszetes.

Masreszt, en nezem hogy egy esetleges serules eseten, ez az ora nem olyan arat kepvisel hogy infarktust kapjon az ember. Persze nem szolom le a draga orakat, altalaban tobbet is kap az ember egy draga oratol, de pl automatat nem biztos hogy vennek dragat, mert a szervizelese sokba kerul.

HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák