Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz MrSealRD #240656 üzenetére
Erdekelnek a mechanikus orak, igy kicsit utana olvastam de valoszinuleg fagyallo es a tobbiek sokkal tobbet tudnanak mondani de nekem az jott le hogy eleg massziv kis szerkezet, hacsak nem vagja az ember a foldhoz (lattam videokon hogy Alaszkaban pisztollyal lott a srac es kezen volt az ora, tehat elegge birja a razkodast. Itt a review .
A pontossag sok mindentol fugg, kornyezet homerseklettol, illetve mennyire van felhuzva az ora. Ha sokat ulsz az irodaban, akkor kevesbe huzodik fel, erdemes mestersegesen, razassal, forgatassal huzni rajta.
Ahogy olvastam, 15-30mp-es atlagos pontossagot irtak, de van hivatalos specifikacio termeszetesen. 5-10mp-es garantalt pontossagot nem szabad varni vele, akkor inkabb quartz ora a javasolt. (Bar ott meg az mp mutato pontatlan utese elegge idegesit engem, akkor ne tegyenek ra mp mutatot)Ahogy a tobbiek irtak, a mechanikus ora eseten a rendszeres beallitas az termeszetes.
Masreszt, en nezem hogy egy esetleges serules eseten, ez az ora nem olyan arat kepvisel hogy infarktust kapjon az ember. Persze nem szolom le a draga orakat, altalaban tobbet is kap az ember egy draga oratol, de pl automatat nem biztos hogy vennek dragat, mert a szervizelese sokba kerul.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest