Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
Magnum_ #238622 üzenetére
Talán lehetett érezni a hozzászólásomban, hogy mire gondolok..rögtön utána ott van a következő mondatban. De leírom bővebben. Nem az említett konkrét típusokról szerettem volna percekig terjedő bemutatást kérni.
Elmondtam melyik két órát szeretném megnézni, erre jött a válasz: 'Melyiket? Megmutatnád a kirakatban melyikre gondolsz?'
Egy bevásárlóközpontban lévő üzletről (kizárólag órákat árulnak) van szó, én kint az üzlet előtt, eladó bent a kirakat üvegén túl....és 2 percig mutogatva navigáltam el őt a két kinézett órához.
Eddig bármilyen óraboltban voltam, ennyit azért rögtön tudott minden eladó, hogy melyik típust keresem (nem csak Timex esetén, hanem legyen szó szinte bármilyen óráról)....nem csak akkor került képbe, ha én megmutattam neki mire gondolok. Nem 'őrült szaktudásra' gondoltam...
Kérdeztem tőlük tegnap a fém 'Casioak'-ról is. A műanyag verziót is csak mutogatással sikerült megtalálni. Pedig az eléggé jellegzetes óra....azt feltételezném, hogy egy kizárólag órákkal foglalkozó boltban talán már hallottak róla.
Egyébként nagyon aranyosak, kedvesek voltak....és jó elnevetgéltek azon, hogy nem ismerik az órákat. Ahogy ők mondták: 'Nem gond..éltünk mi már át nagyobb szégyent is.'
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest