Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Imadom az oszt
[link] -
@mriya@
őstag
válasz
davidvarga #238645 üzenetére
Olyan 5-10 ezer Ft-ot.
-
-
-
válasz
fagyalllo #238639 üzenetére
Szerintem rendelhető. Árat nem közöltek. A konfig pontos. Ettől még a német órás csoportban sírva röhögnek ezen a troll-mixen.
Szerintem szánalmas! Azért, mert ha valaki ilyen fantáziátlan, és viszonylag igényes munkát tud kiadni és ennek ellenére csak másolgat - az szégyen rá nézve. -
@mriya@
őstag
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan boltot, ahol lehet kapni steinhart ocean one vintage militaryt?
A magyar lenne a legjobb vagy, ha esetleg van valakinek eladó. -
hdanesz
őstag
válasz
Magnum_ #238622 üzenetére
Talán lehetett érezni a hozzászólásomban, hogy mire gondolok..rögtön utána ott van a következő mondatban. De leírom bővebben. Nem az említett konkrét típusokról szerettem volna percekig terjedő bemutatást kérni.
Elmondtam melyik két órát szeretném megnézni, erre jött a válasz: 'Melyiket? Megmutatnád a kirakatban melyikre gondolsz?'
Egy bevásárlóközpontban lévő üzletről (kizárólag órákat árulnak) van szó, én kint az üzlet előtt, eladó bent a kirakat üvegén túl....és 2 percig mutogatva navigáltam el őt a két kinézett órához.
Eddig bármilyen óraboltban voltam, ennyit azért rögtön tudott minden eladó, hogy melyik típust keresem (nem csak Timex esetén, hanem legyen szó szinte bármilyen óráról)....nem csak akkor került képbe, ha én megmutattam neki mire gondolok. Nem 'őrült szaktudásra' gondoltam...
Kérdeztem tőlük tegnap a fém 'Casioak'-ról is. A műanyag verziót is csak mutogatással sikerült megtalálni. Pedig az eléggé jellegzetes óra....azt feltételezném, hogy egy kizárólag órákkal foglalkozó boltban talán már hallottak róla.
Egyébként nagyon aranyosak, kedvesek voltak....és jó elnevetgéltek azon, hogy nem ismerik az órákat. Ahogy ők mondták: 'Nem gond..éltünk mi már át nagyobb szégyent is.'
-
jolti
senior tag
Srácok, egy automatának ( Seiko Recraft) meddig nem lesz baja', hogy áll?
Mióta megvettem ezt a Casiot, szinte csak ez van a kezem.
Óraforgatóm nincs. Nem lesz baja, ha sokat all?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de ennyire mélyen nem ismerem az automaták lelki világát. -
lenox
veterán
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #238569 üzenetére
Ma sikerült megnéznem a Timex Q-t vagy Q Timex-t (Reissue), kinek mi.
Huhh, nos...ez valóban szőrtépős....pedig nem vagyok egy Chewbacca...és éppen csak oda tartottam a karomhoz. A szíj mondjuk még megoldható, így nem nagy téma.
Viszont meglepően kicsi is felvéve...valahogy olyan nőiesnek nézett ki.Van egy Casio A-168WG-9EF órám, az másképp fest rajtam. Lehet a szögletes mivolta miatt nem tudom.
Pedig maga az óra marha jól néz ki. De valahogy felvéve már nem adta ki.
Volt a Falcon Eye-ból is náluk, szépnek szép...de nem az én világom.
A két eladó hölgyemény...hmm, hát nem sokat értettek az órákhoz. Úgy kellett megmutatnom a kirakatban, hogy melyik órákra lennék kíváncsi. És be is vallották, hogy ezek csak így be vannak ide pakolva, semmit nem tudnak róluk.
-
Szulita28
senior tag
válasz
No.01 #238613 üzenetére
CW órákra mindig érdemes lecsapni
, de amire te gondolsz, az a Clearance. Közvetlenül karácsony után dobják be, régebben újév első napjaiban volt, de tavaly még korábban adták, ha jól rémlik. Ezen kívül szokott még lenni nyaranta is, de az változó. És fel kell iratkozni hírlevélre, különben esélyed sincs, mert órák alatt lerabolják (sőt, sztem a már regisztrált vásárlóknak még hamarabb jön az infó, szóval először vegyél vmit tőlük
).
Kari előtt, BF stb idején csak 15%-os kedvezményt szoktak adni. Esetleg 20-at.Tréfára passz, még nem rendeltem azóta.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Akik jaratosak es vagy kovetik a dolgokat azoktol kerdeznem, h a CW orakra mikor erdemes lecsapni? Van esetleg evvegi akcio esetleg blackfriday deal amivel erdemes lehet szamolni?
Tovabba most mikent alalkul a vam es afa a brexit utan mert az azert meg elegge meg tudja trefalni az embert...
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #238602 üzenetére
Köszönöm! Igen, fakulásra gondoltam én is, mivel gondolom a percgyűrű műanyagból van. Vagy 2009 vagy 2019 a gyártási éve, bár nem tudom 2019-ben talán már nem is gyártották. Kár érte, mert amúgy teljesen karcmentes. Mindenesetre ezt biztos nem veszem meg... A Skywatches oldalán is néztem, de vámmal, áfával együtt számomra már nem éri meg. Talán majd valaki itthon is kínál egyet eladásra.
-
dzsi23
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
GorkyZero #238603 üzenetére
Kinek lenne az óra? Mennyi idős az ajándékozott?
Szvsz nehéz ajándékba órát adni. Mi van ha nem teszik majd neki. Viszont, ha kikéred a véleményét, akkor meg elvész a meglepetés.
A casioknál előny, hogy napelemes (solar), de nekem kicsit furán hatnak a csavarok elhelyezkedései.
De bármelyik jó választás lehet
-
dzsi23
addikt
-
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok! Megbíztak, hogy ajándékba vegyek egy karórát. Paraméterek:
csuklóméret: 18
típus: kronográf
keret: max. 90 ezer FtMit ajánlotok? Szerkezet mindegy, márkában japán vonalon szeretnénk maradni. Amiket eddig néztem (egyelőre csak online):
https://seikoboutique.hu/ora/ssb313p1/
https://www.tutuora.hu/casio/efb-560sbd-2a.html
https://www.tutuora.hu/casio/efs-s560d-1a.html
https://www.tutuora.hu/casio/efs-s570d-1a.html -
törölt tag
Szeretném SKX szakértők véleményét kérni.
Mostanában SKX011-re vadászom. Találtam is egyet az ebay-en: [link]
Első blikkre szépnek, jónak tűnik, ám alaposabban megfigyelve a percgyűrű más árnyalatú, mint a számlap. Néztem több fotót a nevezett tipusról, de ilyen színeltérést csak mókolt daraboknál láttam...
Szóval nekem gyanús, hogy ez az óra már volt piszkálva... Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest