Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsavermadar

senior tag

Az elmúlt két napban, próbáltam a kormánybeállításokhoz, és a játékhoz tartozó"szakirodalmat" böngészni. Érdekes, hogy az egyértelműnek tűnő "tanácsok", nem úgy viselkednek a játékban, ahogy azok le vannak írva. Talán útmutatónak alkalmazhatók csak. Szó esett a játékban található fájlokról is, hogy azokban is lehet beállításokat eszközölni. Ez így igaz is, csak nem ilyen béna, hozzá nem értő embernek, mint én.
    Ennek ellenére, megpróbáltam belepiszkálni a fájlokba, kíváncsiságból.
    Először is észrevettem, hogy a Vectra fájljai között van két Lacettis fájl. De gondolom ez természetes, hiszen működnek a dolgok. :K
    Az ütött még szöget a fejembe, hogy az autóknál( a játék menüjében) lévő paraméterek, nem egyeznek a játékban valóságban szereplő paraméterekkel. :F
    Pl: Lacetti 7700rpm - 215 kW és a játékban talán eléri a 8500rpm-et is.
    Ez még így rendjén való is lenne,ha azt nézzük, hogy ez csak azt jelenti, a 7700-nál már leadja a max erőt.
    Ellenpélda: Vectra, 8200rpm - 217 kW :F A Vectra meg csak éppen, nagyon kipörgetve éri el a 8200 rpm-et. Tehát hasonló fordulatszám aránynál, A Lacetti max erővel dolgozik, a Vectra meg csak 80-90% on. :(((
    De ezt csak érdekesség szempontjából írtam le. Ez csak elméleti következtetés, és lehet, hogy nem is így van.
    Néhány számot átírtam a Vectra (szerintem) ide vonatkozó fájljában próbából.
    A játék menüjében meg is jelent a változás. Megnéztem, hogy a szerón már nincs senki, és mondom kipróbálom, működik-e, és jelent-e változást. És ez a kép fogadott. :K :Y

Mondjuk a képen említett fájlhoz nem nyúltam, de gondolom az összefüggések miatt adta ki ezt.
    Természetesen vissza állítottam mindent, és ezennel be is fejeztem az elméleti eszmefuttatásomat.
    Ma reggel ki is próbáltam, hogy sikerült-e a renoválás. A szeró beengedett.
    Innentől már a gyakorlattal fogok törődni, nem az elmélettel, úgyhogy találkozni fogunk a pályán sűrűbben.

Igaza van HorCsának, azonos fizikával kell megcsinálni a játékot, és akkor mindenki tud a kedvenc autójával menni, mégis ugyanazt tudja az autó, mint az összes többi.
    Csak a vezetésen múlik a különbség. :C

Új hozzászólás Aktív témák