Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
volt egy ilyen hozzászólásom, olvasta ezt egyáltalán valaki????
ezek után, nem értem a sok-sok kérdést és ámuldozást, hogy ez így nem jó,
nem ezt beszéltük meg, a "kiskirály"-ok eldöntik, mi hogyan és miképpkaptam egyetlen egy privát üzenetet, benne a képpel vagy a leírással ki mit használ, vagy szeretne használni
nem véletlenül linkelgetjük ám be a dolgokat, hol innen hol onnan
de a többség ügyet sem vet ráazt könnyű mondani, hogy ezt nem jól csináltátok meg, bill-vel csak a végén fogok kullogni, bill-vel ez milyen nehéz
előbb tájékozódjatok, aztán tegyetek javaslatokatszerintetek , mi a VB ülünk a babérjainkon és közben rajtatok röhögünk, he hogy ezek most mennyire meg fogják szívni
nem magamnak találtam ki ezt az egészet, higgyétek már el
de egy épkézláb javaslatot nem láttam még
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest