- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
enginev3.0 #33136 üzenetére
akkor nem a google skilljeimmel van gond
köszönöm!
-
InFRaReD
csendes tag
Van már hivatalos infó/dátum, hogy M7-re mikor lesz lollipop? (nem googleplay edition)
-
InFRaReD
csendes tag
hogy törnék le a kezét annak a szépérzékkel nem rendelkező droidnak (és társainak), aki a Sense 6-ot "dizájnolta"... konkrétan elhányom magam...
vissza lehet valahogy tolni rá az előző verziót esetleg?
-
InFRaReD
csendes tag
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Az én telefonom független, Telenoros simmel használom. Csak egy T-s SIM volt az enyémben, azzal sem ment, LTE-s Telenoros telefont nem találtam ismerősközelben hogy belepróbáljam én kártyám más telóba.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #25800 üzenetére
Én ugyanezt válaszoltam nekik... régiónként valóban változhat a hardver, de nem országonként... az EMEA régióra 800/1800/2600 MHz triband antenna van benne, ergo mindhármat KELL hogy kezelje.
imádom amikor hülyének nézik az embert, mert 90% nem olvas utána annak, amiről levelezik, legyen szó bármilyen szervizről. Aki hülye, azt át lehet verni, és ezeket általában át is verik.
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok!
Ismét Csehországban járt a telefonom (immáron harmadszor), mikrofon és kamera cserét kértem, továbbá jeleztem, hogy nem kapcsolódik LTE-hez a telefon (korábban kapcsolódott, Telenor).
2 hét után visszakaptam, 3-ból 1: kameracsere. A többit leszarták. Írtam a HTC ügyfélszolgálatnak, ma válaszoltak hogy miért nem megy az LTE:
"Az LTE probléma megoldása egyszerű. Mivel egy osztrák készülékről beszélünk, és Ausztriában a LTE frekvencia 2600MHz, míg Magyarországon ez az érték 1800 MHz, ez a készülék nem fog 4G-n működni Magyarországon. Ezek a termékek régióspecifikusak, ez többek között azt is jelenti, hogy mivel a 4G hálózatok országonként eltérő frekvencián működnek, a termék teljes potenciálját csak a célországban használhatja ki az ügyfél. "
Khm... mondom működött korábban. Mi ez a kamu duma??
Arról ne is beszéljünk, hogy a válaszban a mikrofonhibával kapcsolatos kérdésemet válaszra se méltatták... azt hiszem ez az utolsó HTC-m
-
InFRaReD
csendes tag
Az elmúlt időszakban nem követtem itt a kommentek folyását, úgyhogy ha esetleg már kérdezte más akkor sorry:
a 4.4.2 település után:
- sötétben azonnal kezdetek lilulni a képek, előtte nem volt ilyen gondom
- hívásindításnál sokszor kirakja hangszóróra a hangotÖtlet/megoldás? A kamera dolog gondolom a szokásos "irány Csehország, viszlát 3 hét múlva".
-
InFRaReD
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy a német-osztrák-svájci One-ok mikor kapják meg végre a 4.4-et? Továbbra sincs semmi...
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #21201 üzenetére
most olvastam pár német oldalt: mindenki hisztizik, hogy már a románoknál meg a bolgároknál is kijött a frissítés, de a német CID-es telefonokon továbbra sincs semmi... úgyhogy akinél 102-es meg német tmobilos CID van, az a várakozáson kívül egyelőre nem tud mást csinálni.
Ott is csak superCID-del jött le a 4.4 egyeseknek, úgyhogy ha most német oldalon azt olvassátok, hogy "neki már van", akkor ott már volt buhera.
-
InFRaReD
csendes tag
mégha a balhé közre is játszana Németországban, akkor is max az lehetne, hogy nem nyomják ki a szolgáltatók OTA. A CID nem azt jelenti, hogy ott is használják abban az országban, ezért nem értem hogy mi van. Egyébként én sem találtam semmit arról, hogy lenne késedelem adott régióra.
-
InFRaReD
csendes tag
cid: HTC__102 (Németo), független és még mindig semmi... valaki valami ötlet hogy vajon miért nem?
-
InFRaReD
csendes tag
független teló, és még mindig semmi...
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
spawn21 #17637 üzenetére
belakás alatt értsd kontakt sync, sms restore gmailből, fácsebúk, meg app telepítés amiket használok (chrome, netbank, dropbox, skype, whatsapp,meg 2-3 játék amit még el sem indítottam)
gyakorlatilag semmi extra: ugyanazokat raktam vissza, ami fent volt a szervíz előtt is 4.2.2-n
-
InFRaReD
csendes tag
Na, 2*3 hetes túra után visszakaptam a telefonomat a remek cseh szervízből: tényleg korrektül megcsinálták (végre, másodszorra), kicserélték az LCD-met.
Tegnap este felhúztam rá a 4.3-at ami időközben kijött, belaktam a ROM-ot, töltőre fel, reggel le: 6:30kor szedtem le a töltőről, most délután 1 óra van: akksi:26%-on....ez eddig nem volt...
Nézem a usage-nál: Android system 61%, Dialer!!! 27%. (Voice calls 2%). Na ez most mi? Nézem a Dialer részleteket: "Keep awake: 52m 12s"Ez mit jelent? Vagy ez hogy jött össze? Ennyi ideig nem lehetett aktív a dialerem. A 4.3 tényleg ennyire szopná az akksit?
Köszi.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Krisz0630 #16494 üzenetére
Minek vetted át? Főleg ha láttad rajta hogy suffni tuningoltak??? Az enyém is múlt pénteken ért vissza a 3 hetes cseh (nem lengyel) túrájáról, nekem a kijelzőm hagyta el magát és kijött a ház síkjából a bal felső sarokban: ergo ha megnyomtad ott a kijelzőt ahol elállt, mozgott és kattogotott. Nem csináltak vele semmit, ROM frissítés.
Felhívtam az itteni átvevő helyet, ahol azt mondták hívjam a HTC-t, mert ők csak a logisztika részét intézik. Bár egy magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálatost kértem, persze egy angolul beszélő sráccal sikerült tárgyalnom, aki azt mondta - és itt ment fel az agyvizem - hogy valszeg azért nem csináltak semmit a telefonnal, mert magyarul volt kitöltve a munkalap. Mondom: és kinek kellett volna lefordítania?? Nekem? Hát hogy ő nem tudja de nagyon elnézést kért. Sokra mentem vele. Megemlítettem neki, hogy nem hagyom ennyiben a dolgot és meg fogom találni a megfelelő utat, embert, módszert, hogy valahogy érvényesítsem a jogaimat és szégyen amit művelnek a kamu ROM frissítésükkel.
2 órával később csörgött a telefonom, egy angol számról hívott egy halál normális, nagyon segítőkész, magyar HTC-s aki mondta hogy hallotta a történtemet, de szeretné tőlem is hallani. Elmeséltem neki mégegyszer, amire ő csak azt mondta félig nevetve, hogy ez a történet lehetetlen amit előadott az előző kolléga. Főleg hogy a kinti szervízesek beszélnek magyarul. Remek. Mit lehet tenni? - kérdeztem én. Azt kérte küldjem vissza a telefont, már az átvevő helyen jelezzük hogy SOS, ő most odaszól a szervízbe IMEI alapján hogy másodszorra megy vissza a telefon, kezeljék expressz prioritással és én nagyon mérges vagyokÉn a tiédhez hasonló szilóval kinyomom dolgoktól szintén félve előrevetítettem, hogy ha úgy gondolják hogy nem tudják megjavítani, hozzá se álljanak mert én szar munkát nem vagyok hajlandó átvenni. És ha összeszámoljuk a 2x3 hetes túrát, akkor azt már bőven túllóg minden garanciális feltételekben meghatározott türelmi időn...
Én nem is értem ezt a szarrágóskodást. Lehet mondani hogy az Alma szar, de azt legalább ha beviszed itt egy szervízbe, ők kérnek elnézést és adott esetben 2 nap múlva ott egy zsír új cserébe. Bárhogy nézem, a One nem kicsit volt drágább mint mondjuk egy 4S. Én továbbra is szeretem a telefonomat (szeretném, ha végre nálam lenne...), életem eddigi legjobbja, de úgy néz ki hogy szervíz és ügyfélkezelés területén tanulhatnának almáéktól. Nem kicsit: sokat.
Remélem 2 hét... nem több
Bocs hogy hosszúra sikerült
-
InFRaReD
csendes tag
A mai naptól én is One tulaj lettem, idáig nagyon tetszik, Desire-ról váltottam. Viszont máris van valami amit nem találok: hova tűnt a sima "Mail" egész screenes widget? csak Gmail-t látok... ha ez kikerült a Sense-ből, mit ajánlanátok helyette?
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok,
olvastam pár hozzászólást korábban a T-s 24%-os akcióval kapcsolatban: én is annál a kedves szolgáltatónál vagyok, amelyik 20éve nem tud kitalálni egy épkézláb akciót telefonvásárlásra...: ez a 135ért megveszed és kb 20-ért azonnal függetlenítteted dolog tényleg működik? Mert ha 15-ig van az akció, akkor erre lehet gyorsan rámegyek..
-
InFRaReD
csendes tag
Igazad van, bár nem hiszem hogy egy ilyen egyszerű reklámnak a meggyőzés lenne a célja, sokkal inkább a figyelemfelkeltés. De még mindig jobbnak találom, mint amikor a tv-ben úgy megy a reklám, hogy a kép közepére beraknak egy elfektetett S4-et és abban megy székrekedés elleni bogyó
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
NandorHUN #6039 üzenetére
viszonylag sokat rendelek külföldről, főleg ebay-ről. A posta nagyon rászállt a külföldi csomagokra, ha nincs ráírva mi van benne, vagy gyanús, szemrebbenés nélkül felbontják. Nagy mák kell hozzá, kis csomagokkal (4-500g alatt, de főleg borítékkal) lehet sunnyogni, egyébként 40EUR felett fizetni kell mint a katonatiszt. Meg hát: mi van, ha külföldről bejön és pixel vagy illesztési hibás, azzal nehezebb bármit is kezdeni. Számomra az egyetlen megoldás most a türelem - bármennyire is nehéz
-
InFRaReD
csendes tag
Igen, láttam nagyon szép képeket és ultrazajosakat is. Egyértelmű: nem arra van kitalálva, hogy utána kinyomtasd és kirakd a falra, de azért mégis
Én kifejezetten szeretem a minőséget és amatőr hobbifotósként bántja a szemem.
Viszont a kamerán nagyon sokat segít a stabilizátor, amiről - nem tudom miért - nem beszélnek annyit a promókban.
-
InFRaReD
csendes tag
Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.
Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.
Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.
-
InFRaReD
csendes tag
Szerintetek mikorra várható, hogy egy kicsit lejjebb megy a gyári független telefon ára?
Baromira bejön a teló, nagyon sokat agyaltam rajta, hogy adjak-e mégegy esélyt a HTC-nek (Desire-féle rémálom), egészen meggyőzött. A sok pozitívum (kijelző, sebesség, új letisztultabb Sense, alu ház, stb) még azt is elnyomja, hogy én ezt az ultrapixel kamera dolgot hatalmas mellényúlásnak gondolom, mert a 4Mpx szerintem nevetségesen kevés: belenagyítasz egy képbe: hát 2013-ban egy flagship telóban ez édeskevés. De: még szerencse hogy van fényképezőgépem.
Így közel 5000 bejegyzés végigolvasása után azt látom, hogy végre elkezdi kinőni a gyerekbetegségeket, ami pedig az illesztési hibákat/sorjákat illeti: ami szarul néz ki, ott kell hagyni a boltban. Egy ilyen telónál, ennyi pénzért hülye az aki kompromisszumokat köt és azt mondogatja magának, hogy "ááá, ez nem olyan gáz, nem fog zavarni" - mert dehogynem.
Viszont: 180-190ezer forint egy telefonért - számomra - erős túlzás. Ezt max az apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek "engedhetik meg maguknak". Kérdés, mikor indul meg az ára lefelé egy kicsit: ha olyan 140-150-ig lecsúszna végre, már mennék is a boltba érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest