-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
szegto #36587 üzenetére
Akksi idő kicsit jobb. Ha nem Dungeon Hunter 5-nék, akkor nem kellene naponta töltenem. Amennyire nem tetszett kinézetre, annyira tetszik most.
Nagyon szép... Memóriakezelés és a Sense brutál jó. Melegedésre olyan, mint az M7. Nem annyira meleg, mint egy Z3...
Kamera sokkal jobb nappali fényviszonyok között. Sötétben hátralépés az ULTRAPIXEL-hez képest és stabilizátor sincs.
Ha nem akartam volna megszabadulni a Telenortól és nem kaptam volna meg a Telekomtól 151-ért függetlenül, akkor nem váltottam volna. Szerintem várd meg a következő HTC-t. Egyébként sokkal gyorsabb az M7-nél.
Tapicskoltam az S6 Edge-t is, de nem nyerte el a tetszésem. Eleje lekerekitett, a hátulja viszont nagyon szögletes/kényelmetlen. Menüben meg-megdöccen és a memóriakezelés se dicséretre méltó...
-
Stunts666
őstag
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Amit létrehozok, azt hogyan tudom használni???
-
Stunts666
őstag
válasz
Tiger. #34829 üzenetére
Most vissza raktam a régi rendszert, és láss csodát minden jó hangosodik rendesen, azon a hangon szólal meg a csengő hang amire be van állítva, illetve hívás közben nem kapcsol ki a kijelző, ha a telefonommal lenne baj akkor csinálta volna a régin is , de csak az android 5.02 nél van ez, és mivel a viper rom arra épül azért ez másnál is így lehet max nem figyeli annyira.
Hang problémám nincs. Kijelző, akkor zár le hivás közben ha a közelség érzékelő érzékel, egyébként nem. Tehát a gyári HTC rendszeremen nincs probléma. Nálad a Viper 5.02-nél van, régebbin nincs... Akkor most én vagyok helikopter???
-
Stunts666
őstag
válasz
Ingyom #34100 üzenetére
Mivel nem kozepen van a kozelsegerzekelo, ezert ha a bal kezben fogom a telefont, nem biztos, hogy takarja a fulem az erzekelot a telefon merete miatt. Ilyenkor ebren van a kijelzo es a fulem tobbi resze erintkezik a telefonnal igy ossze-vissza erzekel. Ha a jobb fulhoz rakom a telefont, akkor az erzekelo a halantekomhoz kerul es itt biztosan erzekel.
Azt hiszem igy tudnam megmagyarazni a jelenseget. XD
Velem is elofordul, pedig en sem hadonaszok. Nem az asszony a bena.
Kicsi a fulem, ez van. XD
-
Stunts666
őstag
válasz
zolia4 #31898 üzenetére
(#31896) zolia4: Mivel folyamatosan rajta tartod a képernyőn az ujjad, ezért zárolja az automatikus expozíciót és az autofókuszt, ebből adódóan homályos és világos vagy sötét fényképeket kapsz eredményül.
Ha a képernyő nyomkodásával az a célod, hogy fényképezzen, netán ezt az alkalmazás beállításaiban be is kapcsoltad, akkor elég csak megérinteni a képernyőt, mert már akkor elkészíti a képet -
Stunts666
őstag
válasz
s3nsitivity #31751 üzenetére
Szép karácsonyunk lenne.
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #30437 üzenetére
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #30432 üzenetére
Egy Nikon-nal is kell elo/utomunka ha fotos szemmel elfogadhato kepet akarsz. Felhasznaloi szemmel nekem elfogadhato az M7, ha a tokeletesre vagynek, akkor egy Nikon altal keszitett kepet is photoshoppolnek. Ki mit akar es var el a kameratol. De hat egy Nikon-nal sem ugy megy, hogy eloveszem es katt, sajnos... Pedig az 200k+ es meg nem tudsz vele telefonalni/netezni sem es 2Kg sulyu.
-
Stunts666
őstag
Miota van "gyari" fajlkezelonk?
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Én ezt használom: sennheiser cx 300
-
Stunts666
őstag
válasz
Skilly #28308 üzenetére
Ujrainditottam azt jo lett. Eddig jo... Mindig ejjel toltom a telefont, de nem fekszem le nyugodt szivvel. Hatha nem tolt es nem ebreszt. Multkor tobbet merult keszenletben az ejszaka, mint amennyit most fehervar rallyn mikozben fotoztam, videoztam. Sense 5nel sosem csinalt ilyet.
Szerk.: kellene csinalnom egy hard resetet vagy lehet, hogy nem koser valami a Sense 6al.
-
Stunts666
őstag
Engem az idegesit, hogy kiirta a telefon konnektorról töltve: A telefon túl sokat fogyaszt és a töltés leáll. Valakinek volt ilyen?
-
Stunts666
őstag
Telenor nem tudom mit sz*rakodik! HTC_032 a cidem, telenoros és még semmi.
-
Stunts666
őstag
válasz
Badboys #25315 üzenetére
Nekem sem volt gondom sosem, bár most Nokia 3510-et használok...
-
Stunts666
őstag
válasz
CptAdamica #25072 üzenetére
Tavaly megjelenéskor vettem, februárban jött elő. Szerdán elküldtem szervizbe.
-
Stunts666
őstag
válasz
Valkűr #17217 üzenetére
Samsunghoz felesleges hasonlitani. SG4 vs. One: Samsung erősebb hardverrel jött mégis kuka.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is.
Ha tökéletesen sima a One működése, akkor mivel gyorsabb egy másik rendszer átlagfelhasználásnál?
-
Stunts666
őstag
Sziasztok.
Ismerosnek van egy ilyen telefonja. Sikeresen eltuntette az egesz rendszert. Kiirja, hogy "no os installed". Hogyan lehetne visszaszerezni az OSt? Recoveryben sem csatlakozik a gephez. Az OS eltunes elott volt meg egy problema, hogy semmilyen kartyaval sem volt halozat.
Segitseget elore is koszonom.
-
Stunts666
őstag
válasz
Nuada herceg #11445 üzenetére
A töltőd nem tud annyit tölteni, mint amit merül. Nekem is ez van.
-
Stunts666
őstag
válasz
Avicularia #11405 üzenetére
Az elsőn szerintem van fókusz. A műszerfal és a tartó élesebb.
-
Stunts666
őstag
válasz
phaet0n #8925 üzenetére
Nekem egy HTC Desire-m volt ez elott. Mai napig is az lenne, ha egy garden partyn nem szenved balesetet. 3,7 col vs 4,7. Egy het utan teljesen megszoktam. Tokeletesen tudom kezelni. Igaz, hogy jo lenne ha nem kellene tokbam hordani, de hat az ujdonsagokat felti az ember.
-
Stunts666
őstag
A HTC böngészőjében megoldható, hogy legyen egy kezdőlap gomb vagy valami gesztus van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest