-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
2 év M7 után én sem "hosszabbítok", nem lesz M9
Pedig a menüje még mindig a HTC-nek a legjobb. S6 Edge-re pártolok. Már másodszor van szervizben a teló, az első eset 27 napos volt a kamera lilulással, most pedig már megint bő 2 hete GPS pontatlanság, és hálózat eldobálás miatt, ez elég gáz szervizháttér egy 219e ft-ért vásárolt teló esetében. És semmi hír róla, csak az, hogy megkapta a szerviz. És addig vagy legyek mobil nélkül, vagy oldjam meg mással...
-
Redplee
senior tag
bazzeg, a frissítés után megváltozott az alkalmazáskezelő. hogyan lehet egyszerre bezárni minden alkalmazást..? :sss visszatértünk a 4.2 szintre?
-
Redplee
senior tag
Mert a GPS nem volt olyan funkció, ami a napi használatot akadályozza. Ha nem tudok telefonálni, az már gáz. GSM-re állítás ezt megoldotta, csak így meg a net halál.
Amíg pedig szerelték, cseretelefont nem kaptam és majdnem 1 hónap alatt kaptam vissza. Tavasszal jön az M9, azt majd megveszem, és akkor el tudom küldeni, mert nem fog hiányozni. Május végéig él a 2 éves gari. Ez lett volna az alap terv, de ez az antenna mizéria közbeszólt...
-
Redplee
senior tag
válasz
Derrewyn #32596 üzenetére
Sziasztok! Sajnos nem újkeletű a probléma, nem a napokban jelentkezett, csak egyre rosszabb.
Volt egy kamera csere. Utána, amint megjött a telefonom, már nem volt jó a GPS. Mielőtt beküldtem, semmi baja nem volt. Azóta nem talál pontos jelet, nike run app pontokban jelzi az utat, mintha minden 5. métert látna csak. Akkor kezdődött ez a jel eldobás mizéria is.
Az utóbbi egy hétben már annyira, hogy gyakran elmegy totál a térerő, meg pl autóban is ha mozog, lemegy 1-re, és recseg a vonal. Tegnap óta már telefonálin is nehéz, mert ki sem csöng, egyből bontja. Vagy telefonálok, és egyszercsak megszakad, és ránézek a telóra és X a térerő. Eltelik fél perc, aztán visszajön és felmegy maxra.
Átállítottam GSM-re, most full max a térerő ahol eddig 1-2 csík volt csak. Viszont, így csak E van ami halál lassú. Egyébként Győr belvárosa.
-
Redplee
senior tag
sajna már megint sz@r a telefonom
M7...
Most éppen az van, hogy gyakran elmegy a térerő, és nem lehet hívni senkit, ki sem cseng. Alapból kevés a térerő épületben, mondjuk 1-2 csík, és ha még beljebb megyek, eltűnik minden, X -et ír a térerő helyén. Ugyan ezen a helyen régen WC-n neteztem 3G vel, most meg vagy X és semmi net, vagy 1 csík térerő és E.
Ezzel lehet valamit kezdeni szerintetek? Hogyan bizonyíthatom, hogy ez így van? Mi van ha a szerviz olyan helyen van ahol full a térerő...
-
Redplee
senior tag
a gugli térképet használtam. letöröltem, próbáltam másokat, ugyan ez. megtalálja hol vagyok, de ha állóhelyben vagyok, akkor is "mozog" a nyíl, hogy hol vagyok. Kb. egy 20méteres körön belül, folyamatosan. És a GPS jel is folyamatosan villog. Ugyan ez van azoknál az appoknál, amik használnak GPS-t. A nike+ alkalmazás pirosat jelez vételnél, és ha futok, akkor nem vonalat rajzol a futáshoz, hanem pontokat...
próbáltam gps tool alkalmazást, nem talál fix szatelitet...
-
Redplee
senior tag
A kamera lilulás ugye 1 hónapja kijavítva HTC által, 1 hónapba tellett. Most meg nem jó a gps
tipp?
keresi, ott az ikonja hogy keresi, de pontatlan. nagyjából megtalál... de gps navigációra alkalmatlan...
nike futó appban is a megtett távot nem csíknak jelzi, hanem pontokban, és persze a gps signal is pirosat jelez.ezzel lehet esetleg valamit kezdeni, vagy megint 1 hónapra vissza a htchez..? a telefon másfél éves, még pont garis...
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
nehezen pörög, ha az elmúlt 3 hónapban 3x kérdeztem és 0x kaptam választ különféle kérdéseimre D:
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem.
Egy az, hogy amióta visszajött a szervizből kamera csere után a teló, azóta lassú néha. Néhány app beakad, előtte soha, tegnap pedig sötétben akartam fotózni, és ha éjjeli módra tettem a kamerát, akkor szaggatott a képkeresés... Sima automata módban nem, de ha éjjelire raktam, akadt mint valami pentium 1.
A másik pedig, hogy az embereknél hogy lehet alapétrtelmezett mentést beállítani? Mármint, eddig, a szerviz előtt tuti jó volt, hogy elmentettem vmit, automatikusan a saját, magán google accountomba mentette. Most pedig, telefon visszaállítás után a céges google accountomba akarja menteni magától, de azt meg sem jelenítem az emberek között (ezért beírok valakit, és ha nem állítom át, akkor meg se jelenik az emberek között...).
Szóval, bocs, hogy így körülírom, de összességében hogyan lehet beállítani, hogy az én google accountomba mentsen alapértelmezettként? (Tehét, GYK, 2 google account van beállítva a fiókoknál, de a cégeset csak a gmail miatt használom)
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #29991 üzenetére
Nincs mit! Tök jó, hogy ezen az oldalon nyomon lehet követni
És a hibáknál beírták, hogy beazonosítva?
Én ugye csak lilulás miatt küldtem, és oda is volt szépen írva, és alatta levő sorban jelezték, hogy a hibát beazonosították, kamera csere. -
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #29985 üzenetére
Nem, független, a speedshopnál adtam le. A szerviz csehországban van. A legtöbb idő a szállítással ment. Van online követhető munkalap imei szám alapján náluk, ha a t is oda küldi, akkor tudod követni.
http://services.vspdata.cz/new/hu/case-info/
itt. írd be az imei számod, hátha.nekem 2 és fél hét volt mire eljuttatták a szervizbe. 22 én jutott el oda, 25 én jött el olyan státusszal, hogy kész. aztán tegnap kaptam kézhez...
-
Redplee
senior tag
válasz
ForRedGlory #29940 üzenetére
javítják, pont az előző postomban olvashatod, hogy mit tesznek vele D:
-
Redplee
senior tag
4 hét után (
) visszaérkezett az M7-em a szervizből.
Valaki tudna segíteni, hogy miket cseréltek rajta? Sokmindent nem értek belőle:
mylar, fc f100 x p002
sponge,soundbox front
mesh,top speaker, cnc step
speaker bass support
sponge,sound box,back,sponge
mesh,bottom speaker, cnc step
mylar,volume key, protect, mylar
adhesive double tape,pre fixed vibrator wire
mylar,io support
adhesive double tape,speaker module,adhesive
mylar for usb fpc mylar touch wondow fpc
gasket main fpc from mb
gasket mb connector
gasket from lcd board and battery
speaker, receiver m7
camera foil
camera,sharp,4mpxiel,second source.ezeket a cuccokat cserélték kamera lilulással. Ezek vajon mik? Ennyire roncs volt a teló?
-
Redplee
senior tag
abban kérném segítségeteket, hogy ha gariztatom a telót, szeretném az adatokat lementeni.
minden adatot, teljes biztonsági mentést (telefonkönyv, üzenetek, képek beállítások stb)
ezt hogyan tudnám elkövetni? úgy, hogy egy tök üres telót akarok elküldeni, hogy semmilyen adatomat ne tudjanak kivenni belőle, és ha visszakapnám, gyorsan visszarakni mindent. megoldható valahogy?
-
Redplee
senior tag
8-10 évre visszamenőleg kell alkatrészeket gyártaniuk
ezt anno egy HP-s szervizestől tudtam meg amikor elromlott a laptopom
úgyhogy, szerintem ne erre játssz
))
hát remélem hivatalos helyre küldik, de még nem is válaszoltak az emailemre, hogy mi a teendő... pedig már lassan 24 órája küldtem
-
Redplee
senior tag
speedshopnál valaki gariztatott már valamit? 1 év 2 hónapja boldog tulaja vagyok az m7 nek, erre ma este óta lilás a készített fotó.. erről már olvastam itt bővebben. mennyi ideig fog tartani a javítás, van tapasztalat?
-
Redplee
senior tag
még egy sw jellegű kérdésem is lenne. 2 hétig csak hotel wifit tudok használni, ami ugyebár nyilvános. érdemes valamilyen védelemmel ellátni a telót, hogy elkerülhessek adatlopást esetleg? eddig CM security volt fennt de letöröltem mert szerintem semmi érdemlegeset nem csinált.
-
Redplee
senior tag
-
Redplee
senior tag
Helló!
Kapható M7 re teljesen vízálló tok? Tehát nem ilyen zacsi forma, hanem mint egy műanyag tok. Iphone 5 re van egy csomó, de One m7 re nem találokBúvárkodni kellene, víz alatt szeretnék vele felvételeket lőni és egy GoPro kamerát kicsit sokallok a célra
-
Redplee
senior tag
Előbb megjött a sense 6.. azóta meghülyült a telóm. Pl az emberek widget hófehér lett, pedig amúgy a téma fekete... Letöröltem a widgetet és ujra felraktam, de ugyan az. Mi történhetett? :/
-
Redplee
senior tag
válasz
Badboys #27181 üzenetére
Csak mint jogász, kijavítanálak. Azért ez nem így van, ebben a tekintetben nem változott a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelettel a szavatossági / jótállási törvény. A 15 nap nem azt jelenti, hogy el kell végezni 15 napon belül, hanem törekedni kell a 15 napon belüli elvégzésre. Ha a bolt elküldte a szervizbe, azzal ő már törekedett arra, hogy elkészüljön a javítás.
-
Redplee
senior tag
hát, nálam bő másfél órája 2 megán áll a letöltés, nem mozdult semerre
-
Redplee
senior tag
Nálam 2mb letoltese után megall az update... Fuggetlen telo, gyári stock...
-
Redplee
senior tag
Ma jött új frissítés a telómra, és azóta a szinkronizálás jel fennt az állapotsoron folyamatosan ott van (a 3G mellett)
Mi a fenét szinkronizálhat? Már 3 órája folyamatosan ott van, és nem fut semmi a telón, ha lehúzom az értesítéseket ott sem ír semmit... Újraindítottam a telót, úgy is.
-
Redplee
senior tag
Sziasztok, mikorra ígérik a kitkat-et nekünk? Függetlenre.
Illetve, mivel fog bővülni a funkció lista?
-
Redplee
senior tag
Néha kiírja a telefon, hogy nincs SIM, csak segélyhívás...
Újra kell indítanom, és utána egyből van
Heti 2-3x megcsinálja. Ez miért van? Kezd idegesítő lenni, ma is egész délután nem hívtak, már kezdtem gyanakodni, aztán akkor látom...
-
Redplee
senior tag
Sziasztok!
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=241788
Ez az autós tartó és töltő itthon nem vásárolható meg valahol? 10-15 nap szállítási időt ír, nekem előbb
lenne rá szükségem. Köszönöm! -
Redplee
senior tag
Sziasztok. Most kaptam új sw frissitest az One-ra. Vmi mini plus támogatást írt, meg még valamit. Meg tudjátok mondani, hogy mi változott?
-
Redplee
senior tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam, nem tudom volt-e már rá példa, és ha igen, mi a megoldás?
A kezdőlapomon van 3 parancsikon, melyek személyek névjegyére mutatnak. Nevezzük őket A, B, C személynek.
ugye ha rákatt 1ikre, akkor az adatlapját hozza ki, és még1 kattintással már hívhatom is. De néha, random módon "összekeverednek".
Tehát, tegyük fel rányomok A személyre, és valamiért a B személy adatlapját hozza ki. Ha rányomok B-re, C-re akkor is B jön ki...
Ez néha marha idegesítő, mert csak tárcsáznék, aztán mikor már tárcsázom, akkor veszem észre, hogy nem is A személyt, hanem B-t hívom. És tök random jön elő, valamikor jó...
Ja, és a megoldás is az, ha mind a 3 parancsikont törlöm, és újra kirakosgatom őket... Ez mi lehet?
-
Redplee
senior tag
Hello,
gmailes címen felül egy saját, céges emailt is szeretnék a telefonomról IMAP nézni. Erre milyen programot kellene használnom? A benne levő GMAIl program nem enged sajna nem gmailes email címet, úgy érzem.
-
Redplee
senior tag
válasz
Avicularia #9795 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Redplee
senior tag
Nektek működik rendesen a skype?
Nálam mindig fatal error van, és leáll. S4en, S2-n és Iphone5 ön még soha nem tapasztaltam ilyet, de az One-on állandóan fagy a Skype fél-1 percenként. Reinstall sem segít. 5let?
-
Redplee
senior tag
Milyen billentyűzetet használtok? Van valami ajánlott? Esetleg amin egyszerűbben lehet az ékezetet előcsalni,
-
Redplee
senior tag
a mai napon megjelent hivatalos OTA 4.2.2-t feltettem.
Egy problémám lenne: a home gombnál átállítottam felfele húzó ujjal a google now-t, hosszan nyomva menü. De a hosszan nyomásra nem jön menü, és így a duplakattra se. Ez miért lehet? -
Redplee
senior tag
4.2.2. hogy áll? Még midnig semmi? Már az xperiak is megkapták :/
-
Redplee
senior tag
ennyi év samu után még mindig nehezen találok dolgokat
azt hol állíthatom, hogy LTE-re ne menjen? Olyan helyen dolgozom, ahol van LTE, de az épületben nincs, én meg az ablaknál ülök és hol van hol nincs. Meríti a telót rendesen.
-
Redplee
senior tag
Továbbra is érdekelne, hogy a TV menüpont alatt beállított távirányítót hogy lehet alaphelyzetbe visszaállítani, mert másik TV-re szeretném beállítani. Az előzőre sem működött :/
-
Redplee
senior tag
Elozoleg beallitott taviranyito beallitasokat hogyan lehet torolni?
-
Redplee
senior tag
Az miért van, hogy beállítok egy zenét csengőhangnak, és utána magától visszaállítja?
Már kétszer beállítottam egy mp3at, el is mentette, és utána visszanéztem, jót írt ki csengőhangnak.
Majd hívnak telón, és már megint az előtte választott a csengőhang. Megyek vissza a hang beállításokba, és már nem az van csengőhangnak rakva, amit én szeretnék. Ezt miért csinálja? -
Redplee
senior tag
hogyan lehet egy képből eltávolítani vmit?
a súgó írja, hogy objektum eltávolítása. de ha egy képet elkezdek szerkeszteni, nekem nincs ilyen funkció
-
Redplee
senior tag
Az embereknél azt hogy lehet beállítani, hogy pl a twitter követéseket ne tegye bele embereknek? mert pl a névjegyek között nem szeretném látni fernando alonsot vagy lewis hamiltont..
ha a twitterből kiveszem az ismerős szinkronizálást, akkor is ott maradnak.
-
Redplee
senior tag
Tyű, fotóztam az árvizet itt győrben, és kép sarkai tök homályosak
kamerán kívül isten a teló :]
-
Redplee
senior tag
Szia,
épp ebben a pillben jött email dropboxtol, hogy kaptam 23 gigát 24 hónapra. Ahhoz képest, 11 kor léptem be a telóval..
Az also menüpontos dolgot még nem találom
Nekem van benne 4 vonalkód matrica, ed ezt írja, hogy gariztatáshoz rá kell ragasztani, meg van mellé még 2 ami bézs színű, HTC feliratos, de üres matricák.
Illetve, ez vajon új kamera szoftveres? Sw frissítésnél nem talál újdonságot.
HTC progit érdemes feltenni PC-re? (Samunál a KIES-t mindenki fikázza)Nagyon köszi a segítségeteket
Amikor anno samu fórumba írtam, a kérdéseimre az volt h "olvass vissza"
Itt már most jobb a társaság
ha a kijelző háttere épp fekete, és mozgatom a telót, bizonyos szögből ilyen bronz szín szerű valamiket látok rácsos elrendezésben. :/ LCD miatt lehet? Amolednél nem láttam semmit
-
Redplee
senior tag
Csatlakoztam a klubhoz egy gyorsboltos FA35DW9 feketével
Totál hibátlan, kijelző is hibátlan.Egyből lenne pár kérdésem:
-a kontaktok képeit elcsúfitja, ilyen rácsot tesz rá amitől marha ronda lesz. Miért?
-a telefon úgy rezeg, majd leesik az asztalról. Ezt hol lehet állítani?
-az alul található 4 menügombot hogyan lehet lecserélni?
-a már kész lapokat hogy lehet átrendezni? blinkfeedről átraktam másik oldalt kezdőképnek, de az oldalakat maga nem tudom átrendezgetni.
-dropbox tárhelyet hogyan lehet növelni? úgy emlékeztem, hogy jár mellé 25gb, de miután beállítottam a profilomat, maradt 4.95gb
- a dobozban levő matricák mire jók? nem a vonalkódosra gondolok
- marha meleg a telefon, akkor is ha a zsebemben van. energiatak mód stb.. mitől lehet ez?
-blinkfeedbe instát nem lehet betenni?bizti lesz még kérdésem, de msot ennyi jut eszembe
-
Redplee
senior tag
válasz
Avicularia #6065 üzenetére
bocs, sokat éltem kinnt
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6036 üzenetére
Értem hogy értem, de attól még, hogy más mit hogy csinál, nem tartozik ránk, ezért engem sem érdekel. Ott élek ahol te is, de engem nem zavar, hogy 15 éves kezében vélhetően 2éves hitelre vett iphone5 van.
Sőt, inkább örülni kéne neki, hogy i5 öt vesznek, mert ezzel sok áfát fizetnek az állam bácsinak, amitől Neked is jobb lesz
Minél többen vesznek One-t, annál jobb lesz
Így kellene nézni. OFF vége
On:
Holnap után én is csatlakozom a táborhoz egy feketével a speedshopból8 év samu után...
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Én ezt nem értem. Mindenkinek apu-anyu veszi? De ha mégis, nem hiszem, hogy egy idegennek ennek zavarnia kellene a szemét. Mindenkinek van egy pénzmennyisége, amivel gazdálkodhat, és eldönti, hogy neki mi és mennyiért éri meg. Hidd el, vannak olyanok, akiknek megér 200k-t, vagy 300-at, de attól még nem rossz emberek és nem anyu-apu vette. És attól még, hogy Neked 150-et ér, attól még nem biztos, hogy másokra rossz jelzőket kellene aggatni. Szerintem mindenki a saját ingével foglalkozzon
A kérdésre pedig, 150 szerintem legalább még 3-6 hónap.
-
Redplee
senior tag
mi a különbség e között:
http://www.speedshop.hu/termekek/69084/htc-one-ezust.html
és e között?
http://www.speedshop.hu/termekek/68511/mobiltelefon-keszulek-htc-one-m7-ezust.html
mindegyik htc one m7 ezüstöt ír, de az egyik 10e el olcsóbb?
-
Redplee
senior tag
Szerintetek mikor megy le az ONE ára egy picit? Most 199 a speedshopnál, de én elvből nem veszek meg semmit megjelenési áron
Ha már csak 10k-t lemenne az ára, venném is egyből, de az elveimből nem engedekSzerintetek meddig kell még várnom? Végre valahára eldöntöttem, hogy fekete lesz, hosszú hosszú évek samsung házassága után váltok, próba cseresznye
-
Redplee
senior tag
mert ha te lennél az eladó mit tennél? 200e-s telefonokat dobálsz a kukába csak vmi teszter miatt?
ez az elállás törvénye így eléggé unfair sztem.
hát most így jár majd a speedshop, vagy az s4 vagy az one megy vissza majd. na előbb megrendelem.
speedshop oldalán nem is találom az elállást...
-
Redplee
senior tag
válasz
-=Ghost=- #5229 üzenetére
De ez hogy van? Hogyan bizonyítom, hogy pl ha törött vagy valami?
Úgy értem, nekem is van webáruházam, igaz ruházati, de ott az van, hogy használt termékre nincs csere.Telefonnál lehet használni és utána visszakérni az árat?
Utána mit csinál vele szegény eladó?
Ez nagy ki ba de tényleg így van? -
Redplee
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de nincs köztetek győri, akinek van ONE ja és meg is mutatná nekem?
Mert S4 meg e között vacilálok mindig, de "látatlanban" nem akarok venni 200e ért egy terméket. És pedig az ONE-t sehol sem tudom kipróbálni, az S4-et már sikerült.
-
Redplee
senior tag
Egyébként, mennyire melegszik a telefon? Valami gyökér tesztben olvastam, hogy "le kellett tennie" mert annyira meleg volt. Sajnos egyelőre még nem tudtam kézben fogni sem egy ilyen kicsikét, de nagyon nagyon kezdek S4 ről ide pártolni
-
Redplee
senior tag
Szerintem pedig, nehogy már összevesszetek ezen. Kinek mi... Mind a két telefon marha jó, emiatt nem tudok választani. :///
-
Redplee
senior tag
Nincs tapasztalatom aliminium telóval. S4 és One között vacilállok.
Egy kérdésem van, milyen ez télen? Pára, hőváltozások nem vágják haza?
Bocs, ha butaságokat kérdezek, alu telóm még nem volt. (Ez meg tudom, később jelent meg mint tél, de taláb egyéb HTC tapasztalatok?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest